-
χθες εκανε διαδηλωση ο ΣΥΡΙΖΖΖΖΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με 20 ατομα στους δρομους της ανω τουμπας...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
εχει κανείς κανενα συνεργείο VW υπόψιν που μπορεί στα γρήγορα να ρίξει μια ματιά στη μνήμη σφαλμάτων (γιατί με τις αντιπροσωπίες)Exω αλλά στείλε ένα Π.Μ για να δω αν είσαι συνδεμένος και να σου απαντήσω με Π.Μ για να μην παίξει γκρίζα διαφήμιση και έχουμε προβληματάκι
-
Ο χρήστης OLD NAVY έγραψε:
Ποιος θέλει test drive με C4 Picasso;;;
Προειδοποιώ, μπορεί να γίνει κολλητικό...
Απο ποτε κανουνε TEST DRIVE οι γκαρσονιερες??
Κακίες...
Γκαρσονιέρα...
Δεν είναι και τόσο μεγάλο...
Τριαξονικό να το δεχτώ...
Τα λέτε επειδή με ζηλεύετε...
-
Μην ακούς κανέναν. Όντως ζηλεύουμε.......Τα 2 δωμάτια ,κουζίνα , μπάνιο, ευάερο, ευήλιο.......
-
Μάρκο, εμένα με ξέρεις, δεν λέω όχι.
-
Ο χρήστης OLD NAVY έγραψε:
Μην ακούς κανέναν. Όντως ζηλεύουμε.......Τα 2 δωμάτια ,κουζίνα , μπάνιο, ευάερο, ευήλιο.......αλλοι πληρωνουνε τελη κυκλοφοριας... ο Μαρκος θα πληρωνει ΕΤΑΚ
-
Μάρκο αυτοματο και diesel είναι;;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μην ακούς κανέναν. Όντως ζηλεύουμε.......Τα 2 δωμάτια ,κουζίνα , μπάνιο, ευάερο, ευήλιο.......
αλλοι πληρωνουνε τελη κυκλοφοριας... ο Μαρκος θα πληρωνει ΕΤΑΚ
Κοροϊδεύετε όσο θέλετε, αλλά είναι πολύ συμπαθητικό αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν είναι τόσο driver oriented όσο το C-Max (ευκαιρία να μάθουμε? ) αλλά πρέπει να ταξιδεύει ωραία.
-
Ρισπεκ στο C4 picasso, το 'χω πει και θα το ξαναπω.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μάρκο αυτοματο και diesel είναι;;Όχι... Με 18Κ, δεν μπορείς να τα έχεις όλα... Ούτως ή άλλως τα χλμ που θα κάνει θα είναι περιορισμένα, οπότε η αυξημένη κατανάλωση δεν πειράζει τόσο πολύ (για καθημερινά προς το παρόν μένει το 206).
1 Δωμάτιο + σαλο/κουζίνα, αλλά με θέα στη θάλασσα!
αλλοι πληρωνουνε τελη κυκλοφοριας... ο Μαρκος θα πληρωνει ΕΤΑΚ
Δεν πιάνω το όριο για πρώτη κατοικία...
Ρισπεκ στο C4 picasso, το 'χω πει και θα το ξαναπω.
Έναν άνθρωπο που έχει μπλε αμάξι, εδώ μέσα πρέπει να τον ακούτε και να τον σέβεστε, ρεμάλια!
-
Το Σάββατο επίκειται επίσκεψη στον περίφημο Γιακούμπ για να διαπιστωθεί κατά πόσον μπορεί να επισκευασθεί το αναιπαίσθητα βουλιαγμένο εμπρός φτερό μου (κάποιο ζώο μου το χτύπησε καθώς πάρκαρε από την απέναντι πλευρά του δρόμου μάλλον)..
Σε παλαιότερο ποστ είχα βρει αυτές τις οδηγίες για το μαγαζί του Γιακούμπ:
Λοιπόν, ο Θόδωρος Γουλιελμάκης ή Γιακούμπ βρίσκεται κοντά στον Ιππικό όμιλο Ιωνίας. Δλδ, περνάς τα Διαβατά, περνάς Γκούντυς, ΟΤΕ κλπ και φτάνεις στη μεγάλη διασταύρωση αμέσως μετά το χωριό. εκείσ το φανάρι στρίβεις αριστερά και ακολουθείς το δρόμο. Στο ύψος περίπου των μπισκότων Παπαδόπουλος και πριν ανεβείς τη γέφυρα έχει ένα δρόμο αριστερά, από όπου πάει το λεωφορείο, εκεί στρίβεις και ακολουθείς τις πινακίδες....γενικά είναι πολύ εύκολο...6938788497 κινητό
Απορία...αυτές οι οδηγίες μάλλον αναφέρονται σε προσέγγιση Διαβατών από τη Μοναστηρίου;
Χρειάζονται άλλες υποδείξεις ή υπάρχει περίπου κάποια διεύθυνση για να προσανατολιστώ στο Google Earth?
Ευχαριστώ πολύ!
-
τα μεγάλα μου ξαδερφάκια στη γειτονιά μας.....
οδηγώ to silverwing ίσως περάσω μια βολτίτσα.....** Τουρισμός - Ενημέρωση
Πρώτη Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Μοτοσικλέτας Gold Wing (17/3/2009)
Kings Riders Club GWGR
Λέσχη φίλων Μοτοσικλέτας Gold WingΔελτίο Τύπου
Πρώτη Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Μοτοσικλέτας
Gold Wing30 Απριλίου 1-2-3 Μαΐου Κάμπινγκ Αγίας Τριάδας
Πρόγραμμα εκδήλωσης
Πέμπτη 30 Απριλίου : Το κάμπινγκ θα ανοίξει στις 12πμ και θα καλωσορίζουμε τους πρώτους επισκέπτες με δωρεάν κρασί και μουσική από dj
Παρασκευή 1 Μαΐου : Από ώρα 9πμ καλωσορίζουμε επισκέπτες και στις 11πμ πάμε βόλτα στην πόλη μας να πιάσουμε τον Μάη. Στάση στο Λευκό Πύργο υποδοχή με mini Catering, βόλτα στα καφέ της πόλης και επιστροφή στο camping στις 4μμ. Από τις 7μμ αρχίζουμε το show με μουσική από dj, συνεχίζουμε με καλλιστεία Gold Wing και στις 8:30μμ έχουμε μικρή βόλτα μέχρι την Περαία με έναν ακόμη διαγωνισμό φωτιστικών των Gold Wing. Στις 9:30μμ αρχίζουμε την μουσική βραδιά με το συγκρότημα ΚΑΠΝΟΣ, ακολουθεί special event και η βραδιά τελειώνει με το συγκρότημα DA CAPO BAND.
Σάββατο 2 Μαΐου : Από ώρα 9πμ καλωσορίζουμε επισκέπτες και στις 11πμ ξεκινάμε την μεγάλη εκδρομή με στάση για καφέ ή φαγητό στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και τον γύρο της Κασσάνδρας. Επιστροφή στις 5μμ, με ελεύθερο πρόγραμμα στην Αγία Τριάδα και Περαία και στις 8μμ απονομές βραβείων και τιμητικών πλακών. Στις 8:30 έναρξη του μεγάλου party που θα ξεκινήσει με το συγκρότημα IXTHEIS, θα ακολουθήσει το συγκρότημα ΛΟΥΔΙΑΣ, αργότερα special event και θα τελειώσει με το συγκρότημα GAKIS AND THE TROUBLEMAKERS.
Κυριακή 3 Μαΐου : Από ώρα 9πμ αποχαιρετούμε τους επισκέπτες μας με μουσική από dj, και από τις 12πμ έχουμε πανσέτα party με δωρεάν κρασί για αυτούς που εργάστηκαν για την εκδήλωση.
Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε και σας ευχόμαστε καλό ταξίδι. Θα σας περιμένουμε του χρόνου πιο οργανωμένοι.Είσοδος μελών για όλες τις ημέρες Οδηγός & Συνοδηγός 20,00€ Δωρεάν μπλουζάκια
Είσοδος μη μελών για όλες τις ημέρες Οδηγός & Συνοδηγός 30,00€ Δωρεάν μπλουζάκια
Είσοδος για τους επισκέπτες 5,00€ την ημέρα ανά άτομο.
Για αγορά μπλούζας 5,00 € & καπέλου 5,00€Υπό την αιγίδα :
Νομαρχίας Θεσσαλονίκης Κέντρο Πολιτισμού
Υπουργείου Τουρισμού - Δήμου Θερμαϊκού
Δήμου Θεσσαλονίκης - Δήμου Κασσάνδρας** -
Σήμερα το πρωί επί της εξωτερικής περιφερειακής υπήρχε συνεργείο που έκοβε τα χόρτα στο στηθαίο που υπάρχει ανάμεσα στις δύο κατευθύνσης της οδού. Ο υπάλληλος φορτωμένος με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (χλοοκοπτικό χειρός κλπ) περίμενε στα δεξιά του δρόμου να βρει κενό, να περάσει τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας και να ανέβει στο στηθαίο να κάνει τη δουλειά. Ειλικρινά τον λυπήθηκα τον άνθρωπο. Δε μπορούσε το συνεργείο να πάει κάποια στιγμή που να μην είχε τόση κίνηση;
Εντωμεταξύ οι δρόμοι το πρωί είναι γεμάτοι με 'καμικάζι' οι οποίοι επειδή άργησαν για την δουλειά χώνονται από ΛΕΑ, κολλάνε στο μισό μέτρο, βρίζουν, κάνουν, ράνουν... Ξεκινάς χαλαρός για τη δουλειά σου και φτάνεις με νεύρα κρόσια. -
νταξη απο χθες το βραδυ 10 ωρα ειχανε ξεκινήσει να κωβουν τα χορτα (οπως κ αρκετες τεταρτες βραδυ τους εχω πετυχει) τωρα γιατι δεν τελιωσαν μεχρι τη πρωη??
-
εντωμεταξυ χθες στο ρευμα για ανατολικα καμμια 1-2 χλμ πριν το τουνελ ειχε κατι πινακιδες με οριο 40,να υποθεσω οτι τις ξεχασαν απο κατι που εκαναν?
-
Τί ωραίο πράγμα αυτό το μηχανάκι ρε παιδιά! Σε 1,5 ώρα τελείωσα 3 δουλειές που απαιτούσαν μετακινήσεις από Καλαμαριά προς δικαστήρια, μετά Ευκλείδη μετά Πυλαία και επιστροφή Τσιμισκή! Χωρίς άγχος, χωρίς νεύρα, χωρίς μποτιλιαρίσματα
και τσίπικα -
Σε 1.5 ώρα Καλαμαριά-Τούμπα-Ευκλείδη-Αεροδρόμιο-Ευκλείδη-Καλαμαριά-Ευκλείδη. Δεν σε χάλασε...
Και τσίπικα με το Σάνι.
-
1,5 ώρα δεν ήμουν στο δρόμο τραγούλη μου. Έκανα και όλες τις δουλειές λέμε
-
Και εγώ το ίδιο. ΚΕΠ (Πυλαίας, αν δεν πήγατε να πάτε και να αναζητήσετε ωραιότατη υπάλληλο-τσολιά) για παραλαβή χαρτιού, σπίτι Τούμπα για παραλαβή λογαριασμών, συνεργείο Ευκλείδη όπου περίμενα αρκετά κιόλας, βόλτα Εγνατία-Καυτατζόγλειο-αεροδρόμιο και πίσω για να δούμε αν πέτυχε η εγχείριση, Καλαμαριά για παραλαβή ανθρώπου , ευκλείδη για παρκάρισμα.
-
Προφανώς τράγο μου οι δουλειές σου ήταν άρπα κόλα εμείς είχαμε χρονοβόρες επιστημονικές συναντήσεις λέμε
Posts προς Θεσσαλονικείς