-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κάνε εντιτ, για να βάλεις και κάτι άλλο που πρόσθεσα
Εκτός απο εβραιοτσολιάς έγινα κι ελληνάρας.
Τι αναβάθμισηΤους κάνεις μάθημα φαντάζομαι βιομηχανικής παραγωγής και τεχνολογίας......
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι αναβάθμισηΤους κάνεις μάθημα φαντάζομαι βιομηχανικής παραγωγής και τεχνολογίας......
Όχι, ηλεκτρολόγος είμαι.
Ξες, siemens abb.
Καλούτσικοι είναι -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όχι, ηλεκτρολόγος είμαι.
Ξες, siemens abb.
Καλούτσικοι είναιΑπ τον Πίτσο είσαι να φανταστώ ή την Ιντρακομ,τους δίνετε τεχνογνωσία....
-
κουζινα της bosh σε 5 χρονια σκουριασε
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
κουζινα της bosh σε 5 χρονια σκουριασεΓυρνα την από πίσω να δεις ποιός την φτιάχνει και μετά αναρώτήσου ποιός είναι ο υποανάπτυκτος
-
εμενα με νοιαζει οτι εδωσα λεφτα για γερμανικο προιον και σκουριασε,τωρα εχω παρει πιτσος και δουλευει μια χαρα.
και οι δυο ιδιες ακριβως ειναι απο μεσα,ο ηλεκτρολογος δλδ το ειπε γιατι εγω δεν ξερω απαυτα. -
Aμερικαν μπαρ μ ου το κανατε εδω μεσα.Ουρτ..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εμενα με νοιαζει οτι εδωσα λεφτα για γερμανικο προιον και σκουριασε,τωρα εχω παρει πιτσος και δουλευει μια χαρα.
και οι δυο ιδιες ακριβως ειναι απο μεσα,ο ηλεκτρολογος δλδ το ειπε γιατι εγω δεν ξερω απαυτα.Οχι δε σε νοιάζει,έχει διαφορά γιατί δεν μπορεί να παριστάνεις μόνο τον έξυπνο.
Η κουζίνα που πήρες είναι εξ ολοκλήρου κατασκευής της Πίτσος.
Αν νόμιζες ότι έδωσες 300 ευρώ και πήρες αμιγώς γερμανική κουζίνα της Bosch προφανώς εντάσεσαι στη νοοτροπία του ραγιά.
Επειδή λοιπόν ο Γερμανός (κι ο κάθε Γερμανός) γνωρίζει ότι εβραιόδουλοι λαοί όπως εμεις οι Τούρκοι,Ιρανοί,Αλβανοί,Βούλγαροι κλπ αδυνατούν λόγω χαμηλού βιοτικού επιπέδου να αγοράσουν ΒΑΣΙΚΑ ποιοτικά αγαθά και για να μη χάσουν ολόκληρες αγορές,έρχονται σε συμφωνία με εργοστάσια όπως ο Πίτσος και πουλάνε ακριβώς τις ίδιες κουζίνες με......άλλο όνομα.
Εχω δει κουζίνα bosch και μόνο τα γράμματα με το λογότυπο της εταιρίας που είναι γραμμένα λες και είναι με σάλιο μου αρκεί για να βγάλω συμπεράσματα,χώρια το φινίρισμα κλπ.Οι μόνες λευκές συσκευές στην Ελλάδα που πρέπει να είναι όντως Γερμανικές είναι οι Miele.
Ακόμα και στην διαφορά τιμής τον κουτοπόνηρο ελληνάρα δεν τον φτάνει να το βάλει λίγο το ρημάδι σε λειτουργία.
Ασε ου έχω ακούσει και τα εξής ευτράπελα 'είναι πανάκριβη,υπερτιμημένη)......ε πάρε bosch όρνιο made in Πιτσος!!!Οι κουτοπόνηροι μια χαρά λοιπόν κάνουν χρυσές δουλειές και τα θύματα καμαρώνουν κι από πανω.
Γερμανός που πούλησε τέτοια κουζίνα χωρίς να διευκρινήσει την ονομασία προέλευσης την αύριο χαιρέτησε.Ας αναρωτηθεί ο έλληνας καταναλωτής λοιπόν που δεν μπορεί να ξεχωρίσει την κότα απ την αγελάδα (αλλά είναι μέσα σε όλα!!!) ποιό είναι το διανοητικό του επίπεδό του ως αγοραστής σε σύγκριση με τους Γερμανούς ή τους Γάλλους πχ.
Είναι φύση αδύνατον να πουληθεί αυτή η κουζίνα σε χώρες της δύσης ως γνήσια bosch.
Αν δεις λευκές συσκευές της bosch Γερμανίας θα χάσεις τη μπάλα.
Αλλά είπαμε,αυτά είναι για λαούς με νοησύνη και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
Από κεριά και λιβάνια όμως δε μας πιάνει κανένας..... -
Ολιγομίλητο σε βλέπω πασχάλη.. σε έραψε κανένα γκολφ στάνταρ
-
πω ποια ελλαδα ποια γερμανια πονανε τα μυαλα μας ρε
μη μου γαματε την καρδια ειμαι παιδι ακομα -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ολιγομίλητο σε βλέπω πασχάλη.. σε έραψε κανένα γκολφ στάνταρΑει φτυσταμπουτιασ μαρη λαμπα..
-
Αχουτού μωρέ ο μπέμπης μας μαθαίνει καινούργιες λεξούλες
-
Συνεχεια καινουριες λεξεις σας μαθαινω... Δεν εχεις παραπονο..
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στο Αugsburg της Γερμανίας που πέρασα πριν λίγο καιρό μετά από ένα κλαμπάκι πήγαμε σε ένα ντονεράδικο να φάμε και δεν μας άφησε ένας υπάλληλος να φύγουμε με το πιτόγυρο στο χέρι. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί μας είπε ότι δεν τους επιτρέπουν οι αρχές γιατί έβγαιναν έξω και πετούσαν τα χαρτιά κάτω. Κρατίδιο Βαυαρίας είναι. Η πιο αρχαία πολή της Γερμανίας αν δεν κάνω λάθος. Ιδρύθηκε από τον ρωμαίο Αύγουστο εξού και το Augsburg.Εκει δεν εχει απο αυτους τους Γερμανους που δεν πετανε τιποτα κατω και προσεχουν το περιβαλλον;Τι στο διαολο μονο στην Ελλαδα ερχονται αυτοι;Για εξαγωγη τους εχουν μονο;
-
Μέσα στο ντονεράδικο Βασίλη ήταν 80% + τούρκοι και ήταν τίγκα 4 τα ξημερώματα. Καλά μην λέω και λόγια του αέρα δεν ξέρω τους δικαιοπολιτικούς λόγους που οδήγησαν στο μέτρο. Χώρα τους είναι, νούμερο ένα εξαγωγική χώρα στον κόσμο είναι όχι τυχαία ( δεν το ήξερα), φιλοξενούμενος ήμουν στην χώρα τους, το σεβάστηκα απόλυτα και έληξε. Απλά το ανέφερα λόγω της ομοιότητας με το post του φίλου για το μέτρο στο Μιλάνο.
-
-
ο μαλακας ο λαζοπουλος κανει πλατες στον συριζα.
-
Τασο δώσε παρόν
-
Πρώτο ποστ στο τοπικ που άνοιξε ο Kon5, ........o pasxos
Μετά από αυτό μπορεί να κλειδωθεί το τοπικ σου Κωνσταντίνε
-
Απάντησε έξυπνα όμως ο μπαγάσας Βασίλη.
Μ'αρεσε η απάντησή του
Pub - σουβλατζίδικο [#27]