-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωραίο μαγαζί το spiti mou. Διακόσμηση, μουσική (απ αυτή που δεν βάζω ποτέ σπίτι αλλά γουστάρω έξω) - έπαιζε φουλ βινύλιο , ΑΛΛΑ
κακό σέρβις (γίνεται με 2 σερβιτόρους τόσος κόσμος)
τρισάθλιες γκόμενεςΑυτο με τις γκομενες ειναι θεμα στα 'κουλτουρε' στεκια. Μονο στα τσιφτετελοροκαδικα υπαρχει περιπτωση να γινει κονε, μαλλον οι 'της τεχνης' το σκεφτονται πολυ ......
-
Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να θέλει κάποιος να κάνει κονέ.
-
Ωραίο μαγαζί το spiti mou. Διακόσμηση, μουσική (απ αυτή που δεν βάζω ποτέ σπίτι αλλά γουστάρω έξω) - έπαιζε φουλ βινύλιο , ΑΛΛΑ
τρισάθλιες γκόμενεςΚαμμια φορα 'πηδαει' η βελονα του πικαπ.
Οι γκομενες, τουλαχιστον την τελευταια φορα που πηγα, ηταν καλουτσικες. Βεβαια υπηρχαν αρκετες που εριχναν κατα πολυ τον μεσο ορο...
Με νευριαζει που πληρωνονται αντικαταβολη με την παραδοση του ποτου.
Το σερβις οντως ψιλοαπαραδεκτο, ασε που η μια σερβιτορα με ελουσε με το ποτο μου.
-
τρισάθλιες γκόμενεςΠού βρίσκεται?
-
Λέοντος Σοφού με Εγνατία, σε όροφο.
-
*Θεσσαλονίκη: Κλειστή λόγω επικινδυνότητας η πεζογέφυρα της Μεγ. Αλεξάνδρου *
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/04/2009_276342Τοσα δις για διάφορα έργα, μια πεζογέφυρα δεν μπορούν να συντηρήσουν.
Σίγουρα η συντήρηση θα κόστιζε όσο η συντήρηση ολόκληρης της Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης οπότε μάλλον καλά έκαναν και την έκλεισαν. -
Η γέφυρα είναι στη γειτονιά μου, τη θυμάμαι μικός να την περνάω με το ποδήλατο για να πάω στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.
Έχει κανένα μήνα που έκλεισε κι απορούσα γιατί. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Λέοντος Σοφού με Εγνατία, σε όροφο. -
κρίμα... κι'εγώ περνούσα μικρός από τη γέφυρα για να πάω στο πάρκο...
-
Όλα τα λεφτά η ελικοειδής κατάβαση με το ποδήλατο.
-
τρισάθλιες γκόμενες'η ζωη που δεν εζησα' απο τον charmak66...
saxon747 μπας και ηξερε οτι ειχες πουντο? τα ιδια κανουν και στον corsair συνεχεια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
saxon747 μπας και ηξερε οτι ειχες πουντο? τα ιδια κανουν και στον corsair συνεχεια..
Του ζηταν να πληρωσει προκαταβολικα ή τον λουζουν με ουισκι?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Του ζηταν να πληρωσει προκαταβολικα ή τον λουζουν με ουισκι?
μην τον ακους.... το εχει χομπυ να λασπολογει εναντιον μου το καθαρμα...
Με το που βλεπουν το Punto... το ξαδερφακι της Ferrari ολοι απλα ειναι respect στο μαγαζι -
Το παραπάνω ήταν ένα τυπικό ποστ ροζούλη.
Το γιατί ο κορσαίρ έγραψε σαν ροζούλης, ακόμα ερευνάται.
-
όλοι θέλουν να γίνουν σαν εμένα
κανείς δεν το έχει καταφέρει μέχρι σήμερα
keep walking ...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
όλοι θέλουν να γίνουν σαν εμένακανείς δεν το έχει καταφέρει μέχρι σήμερα
keep walking ...
Είσαι ο τύπος από την διαφήμιση που όταν τον ρωτάν αν το καβάλησε (το καλάμι) αυτός απαντά όχι το απογείωσα!!!! (χωρίς πρόθεση προσβολής )
-
Ο χρήστης OLD NAVY έγραψε:
όλοι θέλουν να γίνουν σαν εμένα
κανείς δεν το έχει καταφέρει μέχρι σήμερα
keep walking ...
Είσαι ο τύπος από την διαφήμιση που όταν τον ρωτάν αν το καβάλησε (το καλάμι) αυτός απαντά όχι το απογείωσα!!!! (χωρίς πρόθεση προσβολής )
Περιεγραψες ακριβως τον φιλο μας τον ροζουλη... ειναι πλεον Captain στα καλαμια με χιλιαδες ωρες πτησης
-
Μένει στη Θέρμη και παρκάρει μέσα στη 113ΠΜ???? Καλος σας βρήκα παιδία. Απίστευτη παρέα Θεσσαλονικιών.
-
τρισάθλιες γκόμενεςTα αφεντικά είναι πελάτες μου. Τί μέρα πήγες? Ανάλογα με τις μέρες είναι. Μερικές φορές έχει σαύρες μερικές φορές καλή αναλογία. Το Σαββατόβραδο η σερβιτόρα είναι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το Σαββατόβραδο η σερβιτόρα είναιΤι επαγγελεσαι?
Posts προς Θεσσαλονικείς