-
205/55/16
αλλά έχω πάρει καλή τιμή για τις 18αρες του Κούπρα (1100Ε). Εχω και μία άκρη για φτηνά λάστιχα κ απλά θα τους τα πάω θα τα βάλουν στις ζάντες και θα μου το παραδώσουν έτοιμο κούκλα.
απλά θέλω κάτι που να μην μου στραβώσει τις ζάντες, μάλλον Bridgestone που έχει σκληρο πλαινο
ΕΔΙΤ: ΩΧΧΧΧ ρε μπερδεύτηκα και το πόσταρα στο παμπ-σουβλατζιδικο ΣΟΡΙ δεν το εκανα επιτηδες!
-
λογικα κανα re050 αλλα προειδοποιω οτι αν δε το λιωσεις δε θα ζεσταθει... με οτι αυτο συνεπαγεται...
-
οι 18άρες είναι μικρές ρε!!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
οι 18άρες είναι μικρές ρε!!πολύ μου χώνεσαι...και θα λάβω μέτρα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
225/40/18 έχουμε προτάσεις ; HELP συνφορουμιτες...Κάν'το και θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που τις έβαλες...
Με 17αρες και το αυτοκίνητο ίσα που είναι (οριακά) άνετο στις εγκάρσιες ανωμαλίες. Με 18αρες ετοιμάσου να σφίγγεις τα δόντια σε κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος και να μετράς κοπανήματα.
-
Κάτι πήρε το αυτί μου πως η Alfa GT που είχε ο Wagner βγήκε off στην 1 εβδομάδα στα χέρια του...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
225/40/18 έχουμε προτάσεις ; HELP συνφορουμιτες...
Κάν'το και θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που τις έβαλες...
Με 17αρες και το αυτοκίνητο ίσα που είναι (οριακά) άνετο στις εγκάρσιες ανωμαλίες. Με 18αρες ετοιμάσου να σφίγγεις τα δόντια σε κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος και να μετράς κοπανήματα.
oι Κουπράδες πως την παλεύουν;
-
Δεν ξέρω. Προσωπικά (με τους καρόδρομους που έχουμε) έχω πιάσει αρκετές φορές τον εαυτό μου να μονολογεί ευτυχώς που δεν έχω το edition 30 (που ερχόταν με 18αρες).
-
Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος. Οι δρόμοι που κυκλοφορώ είναι καλοί. Θα το τολμήσω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος.Aυτο ελεγε κι ο μπακαλιαρος απο πανω σου αλλα προτιμησε τον πονο και πηρε γκολφω ο τραγικος.....
-
Που ήσουν εσύ χαμένος; Πάλι μεροκάματο στο συνεργείο είχες;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Που ήσουν εσύ χαμένος; Πάλι μεροκάματο στο συνεργείο είχες;Οχι,εκανα κατι updates στο προγραμμα για να σε κανω μεροκαματο...
-
Κατάλαβα. Θα αρχίσεις να λες πάλι για το Bravo-Marea με τα 230 (φιδίσια) άλογα...
-
Μην εισαι μπανταβος ρε.. μαζεψου για θα σου κοψω το νετ και θα χω τυψεις...
-
Πως και του ξέφυγε το θέμα φίδι και αυτοκίνητο του πάσχου
Παρέα θα μου κάνετε σήμερα μέχρι να τελειώσω και να πάω για μια μπύρα -
Αυτά να τα πεις σε κανά ρατανπλαν...
-
Σιγα μη μου ξεφευγε ρε νεοκλη avensis_drifter...
Απο τα ιδρυτικα μελη του θεματος...
Επισης πρεπει να χεις χασει τις χρυσες εποχες του θαψτε το αυτοκινητο του αλλου ατιμωρητι... Ειχαμε δωσει ρεσιταλ,τα γραπτα αυτα εχουν περασει στο χολ της φημης του φορουμ..edit μπακαλιαρε,δυσχαιρενεις τη θεση σου και θα σηκωσω το τηλεφωνο....
-
Το 'θα' είναι γνώρισμα των ιταλόφιλων τελικά...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτά να τα πεις σε κανά ρατανπλαν...Λίγα τα λόγια σου για τον Ρατανπλανούκο μου...
-
Νταξ σεβομαι το οτι χρειαζεσαι το νετ για να ψωνισεις κανα γκομενακι στο φεισμπουκ που σουλατσαρεις τελευταια... Επειδη ειμαι αγαθος ατομος στη χαριζω αυτη τη φορα.. Αντε τωρα να δεις την εκδικηση της ξανθιας στο μεγα...
Pub - σουβλατζίδικο [#27]