-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αν και εγώ μένω σταθερός στις απόψεις μου και πιστεύω ότι ο 2.2 είναι καταπληκτικός κινητήρας, και είναι...
..αλλά έχει ένα μείον ρε γμτ Στη λέξη ΜΑΧ , στο μετρητή λαδιού, μου φαίνεται ότι το 'Χ' είναι πιο μικρό από τα άλλα δύο γράμματα. Δεν ξέρω εάν μπορώ να το αντέξω
-
Ο χρήστης swimtag έγραψε:
Τώρα αν πω ότι το πίσω αριστερό φανάρι στο πορτ-μπαγκάζ είναι ένα χιλιοστό επάνω σε σχέση με αυτό που είναι στο φτερό, φταίω? ...γιατί τόσο τσαπατσουλιά ρε γμτ?
εσυ πιστευεις οτι στην bmw σου ειναι ολα τελεια?και με ακριβεια χιλιοστου?και αν ειναι σε σενα ολα τελεια, πιστευεις πως ειναι και σε ολες τις αλλες?μαλλον καποια πραγματα μας πονανε και ψαχνουμε να βρουμε τα απιστευτα για να εχουμε να λεμε...
Πάντως 3άρα και Α4 με ασύμμετρο πίσω φανάρι δεν έχω δει ποτέ και έχω κι άλλα παραδείγματα για τσαπατσοδουλειά, όχι από άλλες εταιρίες αλλά από τη συγκεκριμένη (π.χ. ένα Panda που είχα εταιρικό που είχαν βάλει κάτι διακοσμητικά μόνο στις δεξιές πόρτες, 147 με στραβό αερόσακο, χτυπημένο λεβιέ αλλά δεν είναι της παρούσης). Τόσα αυτοκίνητα έχω αλλάξει, άλλα τόσα έχω δει ολοκαίνουρια και τέτοια χαζοπράγματα δεν έχω δει ποτέ. Σαφώς δε πρόκειται για σημαντικό ή κάποιο πρόβλημα αλλά σίγουρα είναι αξιοσημείωτο πιστεύω γιατί εμένα (προσωπικά) μου φαίνεται άσχημο να είναι έτσι. Μπορεί να μην ενοχλεί κάποιον άλλον, αλλά εγώ γενικά προσέχω ακόμα και τη παραμικρή λεπτομέρεια.
Τώρα το δεύτερο σχόλιο το αφήνω, δεν έχει νόημα (δε κατάλαβα τι εννοείς και με το 'μας πονάνε'). Προσωπικά είμαι επικριτικός για άψυχα πράγματα που τα πληρώνουμε και δε μου αρέσει να με πιάνουν κορόιδο, τώρα εσύ γιατί το γυρνάς στο προσωπικό δε καταλαβαίνω.
-
για ηρεμηστε λιγο italakias speaking
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αν και εγώ μένω σταθερός στις απόψεις μου και πιστεύω ότι ο 2.2 είναι καταπληκτικός κινητήρας, και είναι...
..αλλά έχει ένα μείον ρε γμτ Στη λέξη ΜΑΧ , στο μετρητή λαδιού, μου φαίνεται ότι το 'Χ' είναι πιο μικρό από τα άλλα δύο γράμματα. Δεν ξέρω εάν μπορώ να το αντέξω
Γιατί δηλαδή επειδή βγαίνουν νέα moteur αυτομάτως τα 'παλιά' πάνε στα σκουπίδια?
Όχι, όχι...Εγώ το ξαναλέω κα θα το λέω ότι και ο 1.9 και ο 2.2 είναι από τους καλύτερους ατμοσφαιρικούς που υπάρχουν στην αγορά....
Οι καλύτεροι 4κυλ. ατμοσφαιρικοί με βάσει την ισχύς/λίτρο σε αυτή την κατηγορία αμαξώματος είναι:
α) 1.9 JTS(1859cc) = 86ps/lt
β) 2.0BMW(1995cc) = 85ps/lt
γ) 2.2JTS(2198cc) = 84ps/lt -
Γιατί δηλαδή επειδή βγαίνουν νέα moteur αυτομάτως τα 'παλιά' πάνε στα σκουπίδια?
Όχι, όχι...Εγώ το ξαναλέω κα θα το λέω ότι και ο 1.9 και ο 2.2 είναι από τους καλύτερους ατμοσφαιρικούς που υπάρχουν στην αγορά....
Οι καλύτεροι 4κυλ. ατμοσφαιρικοί με βάσει την ισχύς/λίτρο σε αυτή την κατηγορία αμαξώματος είναι:
α) 1.9 JTS(1859cc) = 86ps/lt
β) 2.0BMW(1995cc) = 85ps/lt
γ) 2.2JTS(2198cc) = 84ps/ltΦάνηκε ότι διαφωνώ με αυτό που έγραψα????
Τον 2.2 έχω κι εγώ και όταν πόσταρα μόλις είχα γυρίσει από ένα μικρό ταξίδι , όπου τον ξέσκισα κανονικά. Το μοτέρ είναι πραγματικά πολύ καλό. Πάρα πολύ καλό.
-
Φάνηκε ότι διαφωνώ με αυτό που έγραψα????Τον 2.2 έχω κι εγώ και όταν πόσταρα μόλις είχα γυρίσει από ένα μικρό ταξίδι , όπου τον ξέσκισα κανονικά. Το μοτέρ είναι πραγματικά πολύ καλό. Πάρα πολύ καλό.
Αυτό έλειπε να διαφωνήσεις κιόλας (αστειεύομαι φυσικά).
Όχι απλά για χάριν της κουβέντας συνέχισα σε σχέση με τον συνειρμό της κακοκατασκεύης στο γράμμα 'Χ' που έκανες.Μια διευκρίνηση στα παραπάνω. θα μπορούσα μέσα στην 3άδα να συμπεριλάβω τον 4κύλινδρο 2.4 της Honda στο Accord που και αυτό έχει ειδική ισχύ 85 αλλά δεν το έκανα γιατί έχει χειρότερη ειδική ροπή από άλλα 3 moteur που εν τέλει είναι η κορυφαία 3άδα.
Αγαπητέ Traveller μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες σχετικά με την κατανάλωση σου από το ταξίδι? Ταχύτητες που κινήθηκες και φόρτο?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τώρα αν πω ότι το πίσω αριστερό φανάρι στο πορτ-μπαγκάζ είναι ένα χιλιοστό επάνω σε σχέση με αυτό που είναι στο φτερό, φταίω? ...γιατί τόσο τσαπατσουλιά ρε γμτ?Δεν νομιζω να ειναι οντως ετσι...ισως φταιει η οπτικη γωνια ή το χρωμα που ειναι λευκο σε αντιθεση με την μαυρη σχισμη που δημιουργειται απτην γραμμη του πορτμπαγαζ...βρηκα μια αλλη φωτο απο ελληνικο τεστ που δεν φαινεται κατι τεοιο...
Τσαπατσοδουλειες ομως πλεον οι ιταλοι δεν κανουν... -
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Δεν νομιζω να ειναι οντως ετσι...ισως φταιει η οπτικη γωνια ή το χρωμα που ειναι λευκο σε αντιθεση με την μαυρη σχισμη που δημιουργειται απτην γραμμη του πορτμπαγαζ...βρηκα μια αλλη φωτο απο ελληνικο τεστ που δεν φαινεται κατι τεοιο...
Τσαπατσοδουλειες ομως πλεον οι ιταλοι δεν κανουν...Μα Stergios7K τι κάθεσαι και ασχολείσαι? Από αυτή την οπτική γωνία είναι δυσδιάκριτο. Και ως επι τω πλείστον και έτσι να είναι τότε από αυτοκίνητο που τραβολογιέται στα tests όλα να τα περιμένεις. Τα πάθη του Χριστού περνούν τα αυτοκινητάκια...
-
το κενο αναμεσα στον προφυλακτηρα και στο πισω φτερο ειναι πολυ μεγαλο
http://www.automobilesreview.com/gallery/tata-nano-europa-geneva-2009/tata-nano-europa-01.jpg
μου φαινεται στο tata nano ειναι μικροτερο το κενο η κανω λαθος !!!
(δεν πειραζω κανεναν-απλα παιζω ) -
-
τι ζαντα ειναι 19αρα??
-
-
η μουρη ειναι σχεδον ιδια με το avantar σου!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
η μουρη ειναι σχεδον ιδια με το avantar σου!!Ετσι ακριβως(οπως η αριστερη) ειναι και το υπολοιπο!
Απλα και γω δεν χορταινω να τις βλεπω! -
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Ετσι ακριβως(οπως η αριστερη) ειναι και το υπολοιπο!
Απλα και γω δεν χορταινω να τις βλεπω!ειναι απο τα ενα δυο πιο ομορφα αυτοκινητα που εχω δει!!!απιστευση γραμμη και αρμονια
-
τι ζαντα ειναι 19αρα??Αν δεν κανω λαθος στη Spider 18αρα και πολυακτινη της Brera 19αρα...
-
Ετσι ακριβως(οπως η αριστερη) ειναι και το υπολοιπο!
Απλα και γω δεν χορταινω να τις βλεπω!ειναι απο τα ενα δυο πιο ομορφα αυτοκινητα που εχω δει!!!απιστευση γραμμη και αρμονια
Ετσι ακριβως!! Το ιταλικο σχεδιο και η ιταλικη εμπνευση φαινεται με διαφορα!
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
τι ζαντα ειναι 19αρα??
Αν δεν κανω λαθος στη Spider 18αρα και πολυακτινη της Brera 19αρα...
Ναι! 18αρα της spider και 19αρα της brera.
Το σχεδιο της ζαντας που εχει η spider βγαινει και σε 19αρα, το εχω δει σε φωτο εκθεσης και οι κυκλοι συνεχιζουν προς καθε μερια σαν να πανε να κλεισουν. -
Αγαπητέ Traveller μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες σχετικά με την κατανάλωση σου από το ταξίδι? Ταχύτητες που κινήθηκες και φόρτο?
Ευχαρίστως.
Ν' αρχίσουμε ανάποδα. Από το -δικό μου -συμπέρασμα. Το αυτοκίνητο καίει.&- (δε συμβαινει κάτι αντίστοιχο με τα 1.8 και 1.9. Παιδιά από το alfisti.gr είχαν ποστάρει με φωτο καταναλώσεις που ήταν εξωφρενικά χαμηλές)
Τη δική μου την πάω σαν κανίβαλος. Δεν έχει να κάνει ότι είμαι 'γρήγορος' ή κανένας ιδιαίτερος 'χεράς' αλλά με το ότι ακόμα στην επαρχία βρίσκεις ελεύθερο πεδίο για να κάνει και καμια καγκουρίτσα
Αν βάλεις και ότι το αυτοκίνητο σε 'σπρώχνει' για να ξεσαλώσεις λίγο παραπάνω και ότι στις 8 από τις 10 φορές φρενάρω με τον κινητήρα , τότε τα 14,5lt/100km που είδα όταν έκλεισε χρόνο , είναι μάλλον φυσιολογικό. Τώρα έχω 38Κ και αρχίζει και ανοίγει το μοτέρ
Όλα αυτά όταν είμαι μόνος μου και χωρίς φορτίο με τη μεγάλη πλειοψηφία των διανυόμενων χμ να γίνονται σε επαρχιακούς δρόμους.Όταν είμαι με φορτίο , ένα ή δύο άτομα και ελάχιστες αποσκευές η κατανάλωση πέφτει και με 4η/5η/ 6η συνήθως δεν ξεπερνά τα 13lt/100km, ανάλογα με τις συνθήκες του οδοστρώματος.
Eδώ συμβαίνει το εξής παράξενο που δεν το είχα παρατηρήσει στα προηγούμενα αυτοκίνητα που είχα: Με το cruise ενεργοποιημένο η κατανάλωση πέφτει κατά πολύ σε ανεξήγητο βαθμό.Αν θες μπορούμε να κάνουμε το εξής :Πέμπτη πρωί θα ανέβω Αθήνα. Μπορώ να μηδενίσω το TRIP B και να σου πω πιο συγκεκριμένα πράγματα. 240 πήγαινε και άλλα τόσα έλα, στην Κορίνθου Πατρών , κυρίως με 5η/6η. Αλλά επειδή θα φύγω νύχτα οι ρυθμοί θα είναι επίσης ελαφρώς αγριεμένοι. Αν θες πες μου
Υ.Η ιδέα μου είναι ότι η Μπρέρα στο λευκό είναι καρακουκλάρα ενώ η 159, στο ίδιο χρώμα, ψιλοξενέρα??
-
......Σε ευχαριστώ πολύ. Οποιαδήποτε μέτρηση κάνεις είναι ευπρόσδεκτη.
Με τη θερμοκρασία λαδιού τι έχεις παρατηρήσει? Σε αμιγώς γρήγορη οδήγηση αλλά και σε κίνηση με νεκρά-1η-2η?
ΑLFA ROMEO FORUM