-
Χθες έιδα πρώτη φορά το Nissan GTR στη Θεσσαλονίκη. Δεν περίμενα να έιναι τόσο μεγάλο και τόσο επιβλητικό. Δίπλα του ένα Audi S8 περνούσε απαρατήρητο.. Φοβερό αυτοκίνητο. Κρίμα που δεν άκουσα και ήχο αλλά όλο και κάπου θα το ξαναπετύχω..
-
εμεις που ακουσαμε τι να πουμε...
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Nissan GTR-700 by Hennessey===0-100 ( 2.8s), χωρίς launch control.
Aρχισαν τα όργανα ...
Πάντως στο autoblog το βρισίδι που τρώει ο Hennessey δεν περιγράφεται. Αν ισχύουν αυτά που λέγονται μάλλον ο συγκεκριμένος είναι μεγάλο λαμόγιο.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Nissan GTR-700 by Hennessey===0-100 ( 2.8s), χωρίς launch control.
Aρχισαν τα όργανα ...
Πάντως στο autoblog το βρισίδι που τρώει ο Hennessey δεν περιγράφεται. Αν ισχύουν αυτά που λέγονται μάλλον ο συγκεκριμένος είναι μεγάλο λαμόγιο.
Δηλαδη τι λένε ? Δεν τον ξερω τι ρόλο βαραει αλλα ετσι απο περιεργεια ...
-
Δεν διάβασα τα σχόλια,αλλά ξέρω οτι ο οίκος αυτός έχει αναλάβει αυτοκίνητα κι αυτοκίνητα (Camaro,Viper κλπα). Τόσα χρόνια και επιζεί ακόμα ? (εφόσον είναι λαμόγιο)
ΥΓ Να μου λεγες ελληνική situation,Ψωμιάδης style να το καταλάβω...
-
Αν καταλαβα καλά ο τυπος πρεπει να εχει κανει αρκετες ανατινάξεις με αποτελεσμα να τον κραζουν πρωην πελατες του κλπ . Καλά να του κάνουν
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Δεν διάβασα τα σχόλια,αλλά ξέρω οτι ο οίκος αυτός έχει αναλάβει αυτοκίνητα κι αυτοκίνητα (Camaro,Viper κλπα). Τόσα χρόνια και επιζεί ακόμα ? (εφόσον είναι λαμόγιο)ΥΓ Να μου λεγες ελληνική situation,Ψωμιάδης style να το καταλάβω...
http://www.tsaousis.com/tsaousis/gr/modifications.asp
και **ολες **οι φωτο στην αυστραλια...
-
μηπως ειναι ομογενης ο ανθρωπος?
-
-
Δεν έπιασα το αστείο με τον έλληνα βελτιωτή (τρομάρα του ) αλλά δεν τρέχει κάστανο.
Για τον Hennessy,μου κίνησε το ενδιαφέρον το όλο σκηνικό και το έψαξα λίγο.
Απο αυτά που βρήκα οι παλιές του μετατροπές σε Viper κλπα είναι όχι απλά καλές,αλλά μάλλον legendary ακόμα και στο resale.Αλλά ,(πάντα υπάρχει ένα απο δαύτα...),τα τελευταία χρόνια,υπάρχει θέματάκι με καθυστερήσεις + ακριβές τιμές. Σε αυτά προσθέτεις και κάποια lawsuits (parts/VIN ) που συμπληρώθηκαν εναντίον του,περι τα 2006-2007 όλα αυτά.
Έκτοτε,φαίνεται να έχει αρχίσει να 'καθαρίζει' ,κι αυτό φαίνεται και απο την τεράστια γκάμα που βελτιώνει πλέον (αξίζει μια επίσκεψη στο site του) αλλά και την συνεχή ενασχόληση με ολοένα και νεώτερα μοντέλα.Τέσπα,το σημαντικό είναι οτι τουλάχιστον για μια βόλτα,θα έπαιρνα σίγουρα το GTR αλλά και το Challenger SRT8 turbo,με 620 ίππους και 0-60m , σε 3.9s. Όχι κι άσχημα για ένα αμάξι 55000 US dol.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Δεν έπιασα το αστείο με τον έλληνα βελτιωτή (τρομάρα του ) αλλά δεν τρέχει κάστανο.viewtopic.php?f=5&t=28951&start=3525
-
http://www.worldcarfans.com/9090416.003 ... gring-time
7 minutes 27.56 seconds
-
Συγγνώμη, μήπως έχετε λίγο τσάι Στουγκάρδης παρακαλώ;
Κι αυτός είναι ο χρόνος για το basic spec! Πού ν'αρχίσουν να μετράνε και τα V-spec, M-spec, και λοιπά σκαραβαιοκτόνα!
Αυτό δεν ήταν χρόνος ρεκόρ! Ήταν απεντόμωση!
-
Poor Porsche...
-
η 430 τι χρόνο κάνει στο ring??
-
H Σκουντερία 7.39 και η F1 7.55 . Έχουν δρόμο και αυτοί ακόμη.
Βέβαια η Φεράρι (αλάνια οι Ιταλοί) ΔΕΝ στέλνει επισήμως αυτοκίνητα εκεί για χρόνους οπότε οι χρόνοι είναι από περιοδικά συνήθως.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nordschlei ... _lap_times
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
η 430 τι χρόνο κάνει στο ring??Είναι σαν να ρωτάς: Τί χρόνο κάνει το GT-R στο Maranello;
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Συγγνώμη, μήπως έχετε λίγο τσάι Στουγκάρδης παρακαλώ;Κι αυτός είναι ο χρόνος για το basic spec! Πού ν'αρχίσουν να μετράνε και τα V-spec, M-spec, και λοιπά σκαραβαιοκτόνα!
Αυτό δεν ήταν χρόνος ρεκόρ! Ήταν απεντόμωση!
αυτα να τα βλεπεις εσυ, που λοξοκοιτας βορειοδυτικα...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
η 430 τι χρόνο κάνει στο ring??
Είναι σαν να ρωτάς: Τί χρόνο κάνει το GT-R στο Maranello;
Τι χρόνο κάνει το GT-R στο Maranello????
-
Εγω που γουσταρω και το ντάτσουν και τον σκαραβαίο δλδ είμαι ανώμαλος? Πρέπει να διαλέξω στρατοπαιδο?
Nissan GT-R