-
τελικα κατα 95 % παω για astra ..το μονο που εχει μεινει ειναι να σηκωσουμε το αυτοκινητο στην ραμπα για το ελεχξουμε με τον μηχανικο μου ..
τριτη τεταρτη θα το εχω ..
astra gtc sport +klima 2/2007 1.6 17000km 13000 euro
την τιμη πως την βρισκετε?
νομιζω δεδομενου οτι το αυτοκινητο ειναι ατρακαριστο κ του 2007 ειναι καλη.βεβαια καινουργιο εχει 16700 απο αποθεμα ( 3 μαυρα 1 ασημι )
κ 17500 με παραγγελια και παραδοση σε 2 μηνες νομιζω . -
κατα τη γνωμη μου η τιμη ειναι τσιμπημενη για 2 ετων αυτοκινητο.
πιο λογικη θα ηταν γυρω στα 11-12, ειδικα αυτη τη περιοδο που για να πουληθει μτχ πρεπει να κανεις ταμα...αυτα με βαση τα 16700 που ειπες.
-
14 το ζητουσε κ τελικα καταληξαμε στα 13..
εχει και με 12 αλλα με βαμενα κομματια η επισκευασμενα..
το συγκεκριμενο απ οσο μπορεσα να το δω ειναι ατρακαριστο αβαφο και εχει κατι μικρες γρατζουνιες απο παρκαρισμα..
Δικιο εχεις οτι θα επρεπε η τιμη να πεσει και αλλο αλλα σκεψου και αυτον που το πουλαει ..
Εχω δει μεχρι στιγμης 6 αυτοκινητα αλλα οι περισσοτεροι φαινονται διατεθιμενοι να το κρατησουν αν δεν το δωσουν σε αξιπρεπη τιμη..εγω δεν εχω να δοσω τα 16700 οποτε...και επειδη θελω το κεφαλι μου υσηχο με τις τραπεζες ..μενω εδω..
-
αμα ειναι να σκεφτουμε τον πωλητη το κλεισαμε το μαγαζι...
νομιζω οτι θα μπορουσε να ταν φθηνοτερο...και με 3 χιλιαρικα ακομα παιρνεις ολοκαινουριο?
-
δεν σκεφτομαι καθολου τον πωλητη απλα νομιζω οτι μετα το καλοκαιρι θα πρεπει να δοσω παραπανω λεφτα..
ξεκινησα για 10-12 κ πηγα 1000 πανω ..
με αλλα 3 παιρνω καινουργιο αλλα δεν τα εχω και δεν θελω να χρεωθω..
-
H διετία χρεώνεται τουλάχιστον -25% (ακόμη και με το αμάξι σε κατάσταση έκθεσης χωρίς αμυχή και χωρίς καν χλμ.) - ειδικά όταν τα δίνεις και μετρητά. Με την κρίση, με 13.000 μετρητά δικαιούσαι να πας σε καινούργιο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση δηλ. σε συνεννόηση του στιλ πάρε τα 13.000 cash και τα υπόλοιπα με γραμμάτιο σε 1 1,5 χρόνο, όταν τα έχω μαζέψει. Το 80%των εμποριών θα σου κάνουν τη διευκόλυνση.
ΥΓ Πάντως μετά την 5ετία, τα Opel βγάζουν ορισμένες ζημιές - με το καλό ότι έχουν φθηνά ανταλλακτικά από τρίτους (εξίσου καλούς κατασκευαστές). Όσο για τα ανταλλακτικά φανοποιίας βρωμάνε οι μάντρες από μτχ.
Αν όμως θες αμάξι σκυλί για 10-15 χρόνια, μόνον γιαπωνέζικο. -
13000euro;Ακριβό μου φαίνεται.
Ο έμπορας πάει να βγάλει 3000euro...Εγώ το δικό μου ASTRA G SPORT 1600 μοντέλο 2004 το πούλησα το 2006 ... 10.500euro ... με 19000χιλιόμετρα. Και είχε και πολλά-πολλά εξτρά ...
Ο έμπορας το έσπρωξε με 12000euro τότε που ΔΕΝ υπήρχε κρίση και υπήρχε κάποια κίνηση στις εμπορίες ...
-
πηγα σημερα στον εμπορο και ενω την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε συμφωνησει για 10 στο χερι κ 3 σε δοσεις σημερα πηγα να το ελεγξω το αυτοκινητο και να δω και αν ειναι τρακαρισμενο η οχι και μου το αλλαξε και μου λεει 10 κ 4 σε δοσεις !!και μαλιστα προκειται και για αντιπροσωπεια της οπελ .
τα νευρα με πιασανε ..εκτος του οτι του ζητησα να ανεβασει το αυτοκινητο απο το υπογειο επανω για να το δω και αυτος το εβαλε στο πλυντηριο με αποτελεσμα οταν πηγα να το δω να το εχει εκει και νη μην μπορω να το δω και απο κατω..τον ειπα για ραμπα κ μου λεει ας τα βρουμε πρωτα στην τιμη και μετα..
συμπεριφορα επισημης αντιπροσωπειας ..
φυσικα εννοειται πως δεν κανω πισω απο τη στιγμη που δεν το κατεβαζει κ μαλιστα ο πωλητης με παροτρυνε να παω για καινουργιο ,αλλα την απαντηση του την πηρε..
αν ειναι να δοσω παραπανω απο 17000 ευρω παω για honda civic για να εχω κ το κεφαλι μου ησυχο .
-
Μην το πάρεις. Βρωμάει...
Αν ήταν καθαρός θα στο έδινε από την 1η στιγμή για test drive ...
Το ότι στο 'κρύβει' για μένα είναι ύποπτο... -
σκεφτομαι να βαλω στο ψαξιμο και honda civic my2005 1.6 3d sport
απο τα τελευταια που βγηκαν (το προηγ μοντελο )
το συγκεκριμενο αυτοκινητο οδηγικα πως ειναι ?
αναφερομαι σε αυτο ..
http://farm1.static.flickr.com/119/3048 ... d2a4cf.jpg
-
Μην το πάρεις για όλους του λόγους που λένε και οι παραπάνω .....
είσαι σίγουρος ότι δεν σου λέει ότι τα αλλά που τα πουλάει φθηνότερα είναι τρακαρισμένα, για να
ανεβάσει έντεχνα την τιμή σε αυτό που θέλει να σου πασάρει ....αν τελικά καταλήγεις σε μτχ, πάρε κάποιο από ιδιώτη .... και σε καλή τιμή .....
-
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
σκεφτομαι να βαλω στο ψαξιμο και honda civic my2005 1.6 3d sportαπο τα τελευταια που βγηκαν (το προηγ μοντελο )
το συγκεκριμενο αυτοκινητο οδηγικα πως ειναι ?
έχω οδηγήσει ένα σε ταξίδι .....
πολύ καλό σασμαν .... απλά ζωντανός κινητήρας, με χαμηλή κατανάλωση και ΧΑΛΙΑ τιμόνι (μπορεί να έφταιγαν και τα μέτρια λάστιχα που είχε).
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Μην το πάρεις για όλους του λόγους που λένε και οι παραπάνω .....είσαι σίγουρος ότι δεν σου λέει ότι τα αλλά που τα πουλάει φθηνότερα είναι τρακαρισμένα, για να
ανεβάσει έντεχνα την τιμή σε αυτό που θέλει να σου πασάρει ....αν τελικά καταλήγεις σε μτχ, πάρε κάποιο από ιδιώτη .... και σε καλή τιμή .....
απο επισημη αντιπροσωπεια της οπελ εχω βρει
1,6 2008 15000 km 14600 euro
1.6 2007 18500 km 14000 euro +clima
1.6 2005 39000 km 12000 euro +clima +ids plusκαι τα 2 ειναι απο επισημες αντιπροσωπειες της οπελ τα 2 τελευταια ειναι απο την ιδια
αλλα δεν εχω δει μεχρι στιγμης εξαιρουμενου ενος απο εμπορο αλλο το οποιο ηταν τρακαρισμενο και επισκευασμενο ..
-
Eγώ θα έπαιρνα το πρώτο (χωρίς clima)
Η εμπειρία μου με το Clima της Opel δεν ήταν και η καλύτερη.
Γιατί; Γιατί όταν είναι κλειστό το clima δεν φέρνει αέρα από έξω, από τους αεραγωγούς.
Σε ταξίδι πήγαινα με το clima ανοιχτό με 1η βαθμίδα εισόδου αέρα.
Αυτά τουλάχιστον στο ASTRA G.
Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου η χρήση σε κατάσταση AUTO.
Καλοκαίρι όταν το έβαζα σε AUTO ανέβαζε στο τέρμα το AC, για να πιάσει (και καλά) την θερμοκρασία 22C...24C. Φυσικά ποτέ δεν την έπιανε οπότε πάντα δούλευε στο ΜΑΧ.Θα προτιμούσα το ASTRA με το απλό παραδοσιακό AC ... Απλά πράγματα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Eγώ θα έπαιρνα το πρώτο (χωρίς clima)Η εμπειρία μου με το Clima της Opel δεν ήταν και η καλύτερη.
Γιατί; Γιατί όταν είναι κλειστό το clima δεν φέρνει αέρα από έξω, από τους αεραγωγούς.
Καλοκαίρι όταν το έβαζα σε AUTO ανέβαζε στο τέρμα το AC, για να πιάσει (και καλά) την θερμοκρασία 22C...24C. Φυσικά ποτέ δεν την έπιανε οπότε πάντα δούλευε στο ΜΑΧ.Θα προτιμούσα το ASTRA με το απλό παραδοσιακό AC ... Απλά πράγματα.
το πρωτο δεν εχει ac απλα εχει ημιαυτοματο αντι για αυτοματο με ενδειξεις στην οθονη
-
Ακόμη και το ημιαυτόματο για μένα θα ήταν καλύτερο από το full clima...
Πάντως στην θέση σου θα κοίταζα το ποιο φρέσκο μεταχειρισμένο με τα λιγότερα χιλιόμετρα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Eγώ θα έπαιρνα το πρώτο (χωρίς clima)Η εμπειρία μου με το Clima της Opel δεν ήταν και η καλύτερη.
To clima ( ECC ή ημιαυτόματο , όχι το AC ) είναι μια χαρά στο Astra H. 4 χρόνια και μόνο φίλτρα αλλάζω. Από απόδοση μία χαρά και σε ταξίδι με 43 - 45 βαθμούς έξω , μέσα ήμασταν καλλίτερα από καλά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όταν είναι κλειστό το clima έρχεται αέρας απ' έξω, πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο εσωτερικού αέρα για να κάνει ανακύκλωση (κι εγώ το πατάω συνέχεια, γιατί στη πόλη δεν λέει να έρχονται τα καυσαέρια των άλλων στην καμπίνα).
Το auto είναι για όποιον το γουστάρει. Όμως, αν θυμάμαι καλά, είναι δυνατόν να ορίσεις τη θερμοκρασία του auto, ώστε να την έχεις κάθε φορά. Δεν υπάρχει όμως λόγος να το χρησιμοποιείς, το να ορίσεις απλώς θερμοκρασία και πηγές εξόδου του αέρα είναι επαρκέστατο (τις κρατάει στη μνήμη).
H απόδοση είναι καλή (αλλά ο κινητήρας χάνει αισθητά ισχύ, ιδίως στην αρχή που δουλεύει φουλ).
Μιλάμε για Astra H. -
Το ECC που έχω εγώ ορίζεις θερμοκρασία ( όπως λέει ο Μάνος ) με ενδείξεις στην οθόνη κτλ και δουλεύει για κανά 2λεπτο φουλ και μετά κανονικά. Μπορείς να ρυθμίσεις και πόσο δυναμικά θα αποκρίνεται ο κομπρέσσορας στις ρυθμίσεις του χειριστή ( strong , normal , weak ). Το έχω ρυθμισμένο στους 22 πάντα. Υπάρχει και λειτουργία ECO όπου δεν λειτουργεί το κομπρεσέρ ( ή τουλάχιστον όχι σε πλήρη λειτουργία ) και έχεις οικονομία καυσίμου , καλή απόδοση ( αλλά όχι κορυφαία ειδικά όταν έξω έχει πολύ ζέστη ).
-
τελικα εχω αποριψει το focus εντελως και εχω βαλει στο παιχνιδι ενα auris του 2008 1,6 3d
και το astra απλα περιμενω να δω μηπως προκυψει τιποτα αλλο ανταγωνιστικο ..
Used Focus vs Astra