-
Καλησπέρα,
Η απόφαση για GPS ελήφθη και από εμένα, και γέρνω προς MLS Destinator μεριά.
Κάθε συμβουλή είναι γενικά ευπρόσδεκτη, όμως έχω σε αυτή τη φάση τις εξής απορίες:
-
Είδα ένα MLS Destinator me '3d real view' όπου απεικονίζονται κτήρια και λοιπά (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1267922&Manufacturer=MLS&category=69977967&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE74277CB8CCB73BC4ACBB4F570A92928348E14A21CF961201606AFDA64B3179C73C2DAD3A6AA6AE44FBFEDC43DED83FE97081FB05C05725F307D0143A9BEC14C7FE0FC4717510F14F4C08A02FC58AEF001C822CCAD72B1A87BAF3BFA9F24D4CFB25FAF612B12D6055E8372798B70B247F8CD2B364D62DDB47) και σκέφτομαι, αξίζει τον κόπο;
-
Μου είναι ιδιαίτερα απεχθείς οι βεντούζες-βάσεις στηρίγματα για το παρμπρίζ και ψάχνω να βρω τρόπο να το στηρίξω με κάποια βάση στους αεραγωγούς, ώστε να είναι εύκολα αποσπώμενη. Ξέρει κανείς πού υπάρχουν τέτοιες βάσεις;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Καλησπέρα,- Μου είναι ιδιαίτερα απεχθείς οι βεντούζες-βάσεις στηρίγματα για το παρμπρίζ και ψάχνω να βρω τρόπο να το στηρίξω με κάποια βάση στους αεραγωγούς, ώστε να είναι εύκολα αποσπώμενη. Ξέρει κανείς πού υπάρχουν τέτοιες βάσεις;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
ρώτα στο www.play247.gr από εκεί είχα πάρει μία ποιοτικότατη βάση για αεραγωγούς. (25 ή 30 ευρά αλλά τα άξιζε)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
To Destinator έχει καλύτερους χάρτες.
Μέχρι πριν λίγο καιρό ναι, διότι είχε τους χάρτες της NGI. Τώρα που και άλλα προγράμματα έχουν τους χάρτες αυτούς, αλλάζουν τα πράγματα.
Προσωπικά λέω ευτυχώς γιατί οι τύποι στην MLS είχαν ανέβει σε χοντρό καλάμι.Ποιό άλλο πρόγραμμα αυτήν την στιγμή εκτός του Destinator έχει πάνω του χάρτες της NGI;;
Υ.Γ Πολύ εξυπηρετικοί σε όλες μου τις ερωτήσεις οι άνθρωποι της MLS....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
to mls talk & drive einai aksiopisto??? dil. milas kai to pianei kateytheian???
Οοοουυυ πως ... Μακρυά η συμβουλή μου.
Το στηρίζεις σε προσωπική πείρα;
Test του navimania.gr που λένε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ λόγια γιαυτό.
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14434Xαρακτηριστικά αντιγράφω:
Πάντως τη διαφορά κάνει το Talk & Drive το οποίο με τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνής που διαθέτει διευκολύνει πολύ τα πράγματα, ειδικά σε όσους έχουν πολλές διαδρομές καθημερινά και όχι μόνο. Τονίζω ξανά πως η αναγνώριση φωνής δουλεύει άριστα, με ελάχιστες αποτυχημένες προσπάθειες κι αυτές όταν με ανοιχτά παράθυρα ακούγεται κάποιος έντονος θόρυβος τη στιγμή της εκφώνισης. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
To Destinator έχει καλύτερους χάρτες.
Μέχρι πριν λίγο καιρό ναι, διότι είχε τους χάρτες της NGI. Τώρα που και άλλα προγράμματα έχουν τους χάρτες αυτούς, αλλάζουν τα πράγματα.
Προσωπικά λέω ευτυχώς γιατί οι τύποι στην MLS είχαν ανέβει σε χοντρό καλάμι.Ποιό άλλο πρόγραμμα αυτήν την στιγμή εκτός του Destinator έχει πάνω του χάρτες της NGI;;
Υ.Γ Πολύ εξυπηρετικοί σε όλες μου τις ερωτήσεις οι άνθρωποι της MLS....
iGo 8 και NDrive.
-
Καλησπερα! Αλλος ενας για gps!Οντας νεος οδηγος και εντελως ασχετoς απο δρομους θα ηθελα να ειναι ευκολο στην χρηση και με σχετικα βολικη ευκολη απεικονιση!
Υπαρχει καποια αξιολογη προταση για gps στα 100 ευρω περιπου? Αντε 140-150 αν προκειται για κατι εξαιρετικο.
Προκειται για απλη χρηση στην Αθηνα κυριως..
Σκεφτομαι κατι τετοιο http://www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... goryId=606 navigon 1200 στα 100 ευρωή κατι σε MLS Destinator.
Tι λετε?
Ευχαριστω! -
Ό,τι κι αν πάρεις, να έχει φωνητικές οδηγίες. Είναι δύσκολο και επικίνδυνο να παίρνεις συνέχεια τα μάτια από το δρόμο για να δεις που πρέπει να στρίψεις.
-
To igo8 εχει τους προηγουμενους χαρτες και δεν ειναι αρκετα ανημερωμενο
Αν δεν γνωριζετε κατι μη πετατε οτι ναναι
Με διαφορα αυτη τη στιγμη τα μονα που μπορει κανεις να εμπιστευτει σε μεγαλο βαθμο ειναι οι τελευταιοι χαρτες του destinator αλλα και του garmin που εχει κανει πολλα βηματα μπροστα τους τελευταιους μηνες
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Καλα ντε,μην βαρας!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλα ντε,μην βαρας!
Δε βαραω ρε φιλε
Απλα διαβαζει καποιος οτι το igo8 εχει χαρτες της ngi και παει και το αγοραζει και ανακαλυπτει οτι εχει χαρτες σχεδον 1 χρονου πριν
Δεν νομιζω οτι θα ειναι και πολυ ευτυχισμενος -
μου έφεραν ένα navigon 8110 για να του περάσω χάρτη Τουρκίας.
στο site τους όμως βλέπω ότι έχουν μόνο Ευρώπη
http://www.navigon.com/site/int/en/prod ... avigon8110υπάρχει κάτι που δεν βλέπω;;
(κ ελπίζω να το κάνω να φορτίσει κάποτε... ) -
Χάρτη της Gi έχει επίσης το miomap2008 και το GiniusDriver.
Συγνώμη για την παράλειψη. -
ξέρει κανείς που μπορώ να βρω χάρτη Τουρκίας για tom tom?
-
Μου χάρισαν αυτό http://www.techpress.gr/?p=3946, δεν εχω ξανασχοληθει με τετοιο μαραφετι....μου φανηκε λιγο μπερδεμα στα 5' που το περιεργαστικα, αξιζει να σχοληθω ή να το βαλω στο ντουλαπι και να παρω κατι αλλο?
-
Έλληνες δώστε τα φώτα σας !
Φίλος Ολλανδός κατεβαίνει καλοκαίρι στην Κρήτη διακοπές και ψάχνει πρόγραμμα να εγκαταστήσει στο GPS του που να έχει τους χάρτες της Κρήτης, με κάποια σχετική ακρίβεια (του είπα να είναι προετοιμασμένος για να χάνεται συνέχεια, ούτως ή άλλως )Μπορούμε να τον βοηθήσουμε?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Έλληνες δώστε τα φώτα σας !
Φίλος Ολλανδός κατεβαίνει καλοκαίρι στην Κρήτη διακοπές και ψάχνει πρόγραμμα να εγκαταστήσει στο GPS του που να έχει τους χάρτες της Κρήτης, με κάποια σχετική ακρίβεια (του είπα να είναι προετοιμασμένος για να χάνεται συνέχεια, ούτως ή άλλως )Μπορούμε να τον βοηθήσουμε?
Εγώ πριν 2 χρόνια στην Κρήτη είχα πλοηγηθεί με το destinator με αποτελέσματα περισσότερο από ικανοποιητικά.
Σήμερα η κατάσταση θα είναι σαφώς καλύτερη.
Το destinator το έχω καταργήσει πια και δουλεύω μόνο iGo, μπορείς να δείς (στο περίπου) τη χαρτογράφησή του στο google earth, αν έχεις εγκατεστημένο το χάρτη της teleatlas. Επίσης υπάρχει της Creative Image, navteq και epsilon. Διαλέγει και παίρνει.
Πάντως για καλό και για κακό (και επειδή είναι ξένος) ας έχει στη συσκευή του και το destinator με χάρτη Gi για να είναι σίγουρος. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου χάρισαν αυτό http://www.techpress.gr/?p=3946, δεν εχω ξανασχοληθει με τετοιο μαραφετι....μου φανηκε λιγο μπερδεμα στα 5' που το περιεργαστικα, αξιζει να σχοληθω ή να το βαλω στο ντουλαπι και να παρω κατι αλλο?Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το ξεκλειδώσεις ώστε να έχεις πρόσβαση στα αρχεία συστήματος και να τρέχεις όποιο πρόγραμμα θέλεις. Το sygic δε λέει πολλά.
Κάποια πιο μικρά μοντέλα ήταν ξεκλείδωτα και δε χρειαζόταν να κάνεις κάτι. Στο δικό σου δεν ξέρω τι γίνεται. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
...Το destinator το έχω καταργήσει πια και δουλεύω μόνο iGo, μπορείς να δείς (στο περίπου) τη χαρτογράφησή του στο google earth, αν έχεις εγκατεστημένο το χάρτη της teleatlas. Επίσης υπάρχει της Creative Image, navteq και epsilon. Διαλέγει και παίρνει.
Πάντως για καλό και για κακό (και επειδή είναι ξένος) ας έχει στη συσκευή του και το destinator με χάρτη Gi για να είναι σίγουρος.Μα, αν δεν κάνω λάθος, η Teleatlas και το google Maps έχουν πλέον τον χάρτη της GI. όπως και το Destinator (για την ώρα τουλάχιστον, γιατί υπάρχουν υπαινιγμοί από εκπροσώπους της GI ότι η συνεργασία τους με το Destinator δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη για επόμενες ανανεώσεις χάρτη).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Το destinator το έχω καταργήσει πια και δουλεύω μόνο iGo, μπορείς να δείς (στο περίπου) τη χαρτογράφησή του στο google earth, αν έχεις εγκατεστημένο το χάρτη της teleatlas. Επίσης υπάρχει της Creative Image, navteq και epsilon. Διαλέγει και παίρνει.
Πάντως για καλό και για κακό (και επειδή είναι ξένος) ας έχει στη συσκευή του και το destinator με χάρτη Gi για να είναι σίγουρος.Μα, αν δεν κάνω λάθος, η Teleatlas και το google Maps έχουν πλέον τον χάρτη της GI. όπως και το Destinator (για την ώρα τουλάχιστον, γιατί υπάρχουν υπαινιγμοί από εκπροσώπους της GI ότι η συνεργασία τους με το Destinator δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη για επόμενες ανανεώσεις χάρτη).
Δεν κάνεις λάθος, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Ο χάρτης teleatlas-Gi έχει προβληματάκια προς το παρόν. Πιθανόν στην επόμενη έκδοση να εξαλειφθούν, αλλά είναι αξιοσημείωτα αυτή τη στιγμή. Μιλάω κυρίως για μονοδρομήσεις και κάποιες στροφές σε σημεία που απαγορεύεται. Το πρόβλημα το παρατήρησα κυρίως σε δρόμους της Αθήνας. Για επαρχία είναι αρκετά καλός.
Όπως ανέφερα, όμως, είναι μικροπροβλήματα και προτιμώ να ζω με αυτά παρά να χρησιμοποιώ destinator. -
Πήρα για εδώ ΗΠΑ το Garmin nuvi 255 και σκοπεύω όταν με το καλό γυρίσω Ελλάδα να βάλω χάρτες Ευρώπης. Πώς τα πάνε αυτοί?
Το πηρα αποφαση...GPS