-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Ασχετο λιγο αλλα
Αφου εισαι fan του Μika ειδες που ετρεξε με Mitsubishi σε καποιο rally σε χιονια;Εννοείται!!! Και μάλιστα ο μήτσος ήταν και ημιεργοστασιακός...
Τερμάτισε 29ος, αν και θα μπορούσε και καλύτερα αν δεν είχε λάστιχο στην υπερειδική...
Ο Mika τόλμησε να οδηγήσει WRC... Να δω πότε ο Smi θα ξεπεράσει τον φόβο του και θα οδηγήσει (σε ρυθμούς αγώνα) ένα WRC... Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ, υπενθυμίζω πως ο Smi είχε πει πως τον φοβίζουν τα WRC...Με συγχωρείς τώρα, φίλε Hakk, αλλά αν και εκτιμώ ιδιαίτερα τον Φινλανδό και δεν υποστηρίζω το Schumi (τον οποίο επίσης εκτιμώ και θαυμάσω σαν πιλότο), έχω να πω ότι πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μου και δεν συμμετέχει τώρα σε αγώνα WRC και το φοβάται και το αποφεύγει, γιατί ως μη εξοικειωμένος με αυτού του είδους την οδήγηση μπορεί κάλλιστα να έχει κάποιο ατύχημα που να του στοιχίσει ίσως και κάποια χρονιά στην F1. Δεν παίζουν μ' αυτά, πόσο μάλλον όταν κάποιος πάει για το 6ο του πρωτάθλημα (που ελπίζω να ΜΗΝ πάρει ). Ο Hakkinen καλά έκανε και το δοκίμασε μετά που παράτησε τα μονοθέσια. Ίσως το κάνει και ο Γερμανός μετά την αποχώρησή του. Αλλά αν το έκανε τώρα, κι εγώ δεν θα το έβρισκα συνετό.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ωπππππ φιδι!!!
Ο MS εκανε χρονο 2 δεκατα κατωτερο του GT συμφωνα με το Autosport. Αν και βεβαια αυτο δε λεει κατι γιατι κανεις απο τους δυο δεν εκανε κοντρα.
Aληθεια που διαβασες αυτο το βοα φιλε μου???Φιδιά ε??? Λες???
Σε ένα αφιέρωμα του EuroSportNews νομίζω... Νομίζω? -
Χεχε τι να σου πω. Η δικη μου πηγη ηταν το Autosport και ειναι αρκετα αξιοπιστη θα ελεγα.
Παντως επισημη ανακοινωση δε βγηκε ποτε, ο Ιταλικος τυπος που χορευει στο ρυθμο του γραφειου τυπου της Ferrari (οπως ειναι λογικο βεβαια) το εκανε γαργαρα το θεμα, η πιστα που επιλεχτηκε ηταν η μοναδικη στην Ιταλια που δεν εχει ξαναπατησει η 156 GTA και γενικα υπηρχε ενα χαζο μυστηριο στο θεμα.
Λες και αν ηταν πιο γρηγορος ο MS του φαλακρα (ή το αντιθετο) θα χανοταν ο κοσμος. Αχ αυτη η F1 με τις υστεριες της
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Λες και αν ηταν πιο γρηγορος ο MS του φαλακρα (ή το αντιθετο) θα χανοταν ο κοσμος. Αχ αυτη η F1 με τις υστεριες τηςΣωστότατος...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με συγχωρείς τώρα, φίλε Hakk, αλλά αν και εκτιμώ ιδιαίτερα τον Φινλανδό και δεν υποστηρίζω το Schumi (τον οποίο επίσης εκτιμώ και θαυμάσω σαν πιλότο), έχω να πω ότι πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μου και δεν συμμετέχει τώρα σε αγώνα WRC και το φοβάται και το αποφεύγει, γιατί ως μη εξοικειωμένος με αυτού του είδους την οδήγηση μπορεί κάλλιστα να έχει κάποιο ατύχημα που να του στοιχίσει ίσως και κάποια χρονιά στην F1.Δεν λέω να το κάνει τώρα... Απλά λέω οτι ο S***mi έχει δηλώσει οτι φοβάται τα WRC... Αντίθετα ο Μίκα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και μάλιστα είχε πει πως ήθελε να οδηγήσει WRC... Απλά όπως είπες και εσύ το έκανε (για ασφάλεια) μετά την αποχώρηση...
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Με συγχωρείς τώρα, φίλε Hakk, αλλά αν και εκτιμώ ιδιαίτερα τον Φινλανδό και δεν υποστηρίζω το Schumi (τον οποίο επίσης εκτιμώ και θαυμάσω σαν πιλότο), έχω να πω ότι πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μου και δεν συμμετέχει τώρα σε αγώνα WRC και το φοβάται και το αποφεύγει, γιατί ως μη εξοικειωμένος με αυτού του είδους την οδήγηση μπορεί κάλλιστα να έχει κάποιο ατύχημα που να του στοιχίσει ίσως και κάποια χρονιά στην F1.
Δεν λέω να το κάνει τώρα... Απλά λέω οτι ο S***mi έχει δηλώσει οτι φοβάται τα WRC... Αντίθετα ο Μίκα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και μάλιστα είχε πει πως ήθελε να οδηγήσει WRC... Απλά όπως είπες και εσύ το έκανε (για ασφάλεια) μετά την αποχώρηση...
Γενικοτερα οι της F1 πιλοτοι εχουν φοβιες οσον αφορα rally κ ειδικες σε χωμα αναμεσα απο δεντρα. Δηλαδη θυμαμαι σ ενα τεστ του AutoMoto und Sport που δοκιμαζαν 4κινητα διαφορα ο Ρερλ κ ο Ροσμπεργκ σε χιονι. Ο Ρερλ λογω εξοικειωσης κ εμπειριας επαιζε μ αυτα πολυ περισσοτερο κ τα οδηγουσε πιο οριακα (απο Τζιπ Mercedes, Integrale, Panda4x4, Carrera4 κα.) Ο Ροσμπεργκ ειχε πει σ εκεινο το τεστ οτι μεσα στην πιστα δεν εχει κανενα προβλημα να οδηγησει οπως θελει αλλα εκτος τα πραγματα αλλαζουν χωρις τις προστατευτικες μπαριερες τριγυρω.
Ο Irvine ξετρελαθηκε με την βολτα που τον ειχε κανει ο McRae με το Focus περυσι. Δηλωσε οτι τα γυρισματα του McRae με 170+ χλμ τον τρελαναν!
Αλλο F1 κ αλλο WRC.
Βεβαια υπαρχουν κ εξαιρεσεις οπως ο Alezi για παραδειγμα που οδηγησε σε αγωνες του Andros Trophy, με Peugeot 205 T16 look, (με τους παγους κ χιονια στο Chamonix). Κ ο Senna ειχε δοκιμασει τοτε (88-89 περιπου) αγωνιστικο Sierra Cosworth με μεγαλη επιτυχια (απ οσο ειχαν πει τουλαχιστον).
Γενικα οι οδηγοι της F1 δεν πολυγουσταρουν χωματα κ πλαγιολισθησεις αλλα νομιζω κ τ αντιθετο. Οι WRC δεν πολυενθουσιαζονται για πιστες! (Ο Makinen ειχε κανει βιδες μια Williams το 98 στην Jerez ή Estoril μου φαινεται). -
Παντως οπως ειπε ο Μικα ο Αλονσο δεν ειναι το ταλεντο που αξιζει ολον αυτον τον ντορο...Κ ο Προστ τρεχει σε αγωνες Andros με Opel Astra GTS κ τα παει περιφημα...
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Παντως οπως ειπε ο Μικα ο Αλονσο δεν ειναι το ταλεντο που αξιζει ολον αυτον τον ντορο...Πάντως ο Mika νομίζω ότι διαψεύστηκε από τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα.
-
γινεται τοσος ντορος και δεν εχω παρει χαμπαρι?
Μika Hakkinen:''The Flying Finn''