-
Ξέρει κανείς αν πλέον με το νέο κομμάτι της Εγνατίας στο Μέτσοβο αξίζει να πηγαίνεις
Αθήνα - Τρίκαλα - Ιωάννινα, αντι του Πάτρα - Αντιριο κλπ? -
Δλδ τώρα από Θεσ/νίκη μέχρι Ηγουμενίτσα κινείσαι διαρκώς στην εγνατία και δεν περνάς από Μέτσοβο μέσω Μηλιάς κλπ?
HF ακούει?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ξέρει κανείς αν πλέον με το νέο κομμάτι της Εγνατίας στο Μέτσοβο αξίζει να πηγαίνεις
Αθήνα - Τρίκαλα - Ιωάννινα, αντι του Πάτρα - Αντιριο κλπ?IMO ναι. Δεν ξέρω πώς είναι το Λαμία-Δομοκός-Τρίκαλα αλλά μάλλον είναι προτιμότερο.
Δλδ τώρα από Θεσ/νίκη μέχρι Ηγουμενίτσα κινείσαι διαρκώς στην εγνατία και δεν περνάς από Μέτσοβο μέσω Μηλιάς κλπ?
HF ακούει?Όχι ακόμα. Απομένει ακόμα κυριώς το Βενέτικος (Γρεβενά) - Παναγιά (τέλη Μαΐου λένε), ένα κομματάκι στα Τυρια και ο 2ος κλάδος της γέφυρας Αράχθου.
-
Ευχαριστώ zorz
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν ξέρω πώς είναι το Λαμία-Δομοκός-Τρίκαλα αλλά μάλλον είναι προτιμότερο.Ειναι αξιοπρεπες. Εχουν αναβαθμισει μεγαλο μερος του (διπλη λωριδα + ΛΕΑ, χωρις διαζωμα) και τα εργα συνεχιζονται, κυριως στο κομματι Δομοκος-Σοφαδες. Λαμια-Τρικαλα με νορμαλ οδηγηση ειναι ακριβως 1,5 ωρα, το οποιο δε θα μειωθει ιδιαιτερα οταν τελειωσουν τα εργα, αλλα θα γινει πολυ πιο ασφαλες (μεχρι την κατασκευη της Ε65 που ριξει τον χρονο στο μισο). Το κομματι Λαμια-Δομοκος ειναι περιπου μιση ωρα.
Απο το να μπω στη διαδικασια της Κορινθου-Πατρων και της Αντιρριου-Ιωαννινων, θα επελεγα αυτη τη διαδρομη (θα γλυτωνα και το δωδεκαευρω της Γεφυρας) -
Δηλ. τελικά Αθήνα -> Ιωάννινα σε πόσο χρόνο μπορεί να γίνει πλέον, από αυτή τη διαδρομή; (Αν το έχει κάνει κανείς πρόσφατα).
-
Δεν ξερω ποσο ειναι το Τρικαλα-Γιαννενα μετα τα τελευταια εγκαινια (υποθετω γυρω στις 2 ωρες). Αθηνα-Τρικαλα με νορμαλ ρυθμους ειναι 3 ωρες και 45'.
-
Δηλαδη κανεις 2:15 Αθηνα - Λαμία; Το ΚΤΕΛ κανει λιγοτερο
-
Τοσο ειναι με νορμαλ ρυθμους εγκαθετε
Εγω τη συνολικη διαδρομη την κανω 3ω20' περιπου (αλλα επειδη εκανα/κανω τετοιες μαλακιες κατεστρεψα ενα focus ) -
Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί ξανά αυτο το παιχνιδάκι στην επίσημη ιστισελίδα της Εγνατίας
http://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=66#Εχει πλάκα πάντως αν και απλό...
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί ξανά αυτο το παιχνιδάκι στην επίσημη ιστισελίδα της Εγνατίας
http://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=66#Τι ζώα Θεέ μου! Ακόμα και στο παιχνίδι οδηγούν αργά και αριστερά σε άδειο δρόμο!
-
Σας ειπα οτι ο δρομος προς Καστοριά είναι ετοιμος μεχρι περιπου το Βογατσικό;
Σας το λεω τωρα.
Λιγο μπλεξιμο ειναι αν πηγαινεις απο Γιαννενα - Τσοτυλι προς Θεσσαλονικη να βρεις το δρομο (πρεπει να πας προς Καστορια στη Νεαπολη χωρις να στο λεει καποια ταμπελα) -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
http://www.egnatia.eu/page/default.asp?la=1&id=66#Τι ζώα Θεέ μου! Ακόμα και στο παιχνίδι οδηγούν αργά και αριστερά σε άδειο δρόμο!
Όντως τραγικό. Ή σε βάζουν να κάνεις σφίνα σε αμάξι για να πάρεις λεφτά
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ξέρει κανένας γιατί για περίπου 500 μέτρα σε έναν ανισόπεδο κόμβο της Εγνατίας μεταξύ Καβάλας και Ξάνθης υπάρχουν συνεχόμενα, φώτα νέον τοποθετημένα με τρόπο που δεν φωτίζουν κάτω (το δρόμο ας πούμε) αλλά σε τυφλώνουν κανονικά;; Μιλάμε για πλήρης λάμπες νέον φούλ μεγέθους η μία μετά την άλλη κολλητά, πάνω στις μπαριέρες κι από δεξιά κι από αριστερά! Χάνεις το φως σου για κάμποσα δευτερόλεπτα και μετά ξαναπέφτεις στο σκοτάδι και έχεις χάσει τη νυχτερινή σου όραση....
Υποπτεύομαι ότι κάποιος είχε λεφτά σε κάποιο κρατικό ταμείο και είχε (ή έκανε) κι έναν φίλο που πουλούσε λάμπες και είπαν να εξαντλήσουν το θέμα... και το ταμείο φυσικά!οχι φιλε δεν ειχανε λαμπες περισευμα οπως νομιζεις και δεν ειχανε τι να τις κανουνε. αυτες οι λαμπες ειναι εκει πολλα χρονια και μπηκανε επειδη σε αυτο το κομματι τερματιζοταν η εγνατια και επρεπε να μπεις στο παλιο κομματι και λογω των κακων καιρικων συνθηκων το χειμωνα οπως ομιχλη μπηκανε προληπτικα ωστε να αποφευχθουν ατυχηματα. παντως τωρα δεν εχουν λογω υπαρξης και επρεπε ηδη να ειχαν αφαιρεθει
-
Μεγαλη απογοητευση για το νεο οδοστρωμα στην εθνικη οδο αθηνων λαμιας στο υψος της μαλακασας....θα επρεπε να ντρεπονται
-
Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση.Το ελπιζω...Οι δυο λωριδες ανα κατευθυνση που εχουν δωσει στην κυκλοφορια μοιαζουν τελειωμενες παντως...τα φρεατυα ειναι ενα με το οδοστρωμα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση.το ιδιο λενε τα τελευταια 30 χρονια...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση.
Το ελπιζω...Οι δυο λωριδες ανα κατευθυνση που εχουν δωσει στην κυκλοφορια μοιαζουν τελειωμενες παντως...**τα φρεατυα ειναι ενα με το οδοστρωμα **
Αν αυτο ισχυει τοτε δε θα πεσει αλλη στρωση..... Ειχαν ξησει την προηγουμενη επιφανεια και την αντικατεστησαν???? σε αυτη την περιπτωση ειναι ευκολο να εχουν ομαλη επιφανεια κυλησης..... πως το καταφεραν??? να μην ειναι σωστη Εαν ειναι αντιολισθηρα δε, τοτε ακομα χειρωτερα.......
-
Υπάρχει μία λακούβα (μπάλωμα) εδώ ακριβώς που τερματίζει αναρτήσεις οποιουδήποτε αμαξιού στα 25χωα. Είναι σαν να υπήρχε αυλάκι και πετάξανε πάνω όπως όπως πίσσα.
ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ