-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πράγματι όλοι λένε ό,τι για Ελλάδα οι χάρτες destinator είναι καλύτεροι. Μέχρις στιγμή δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους χάρτες της navigon. Ανά 3 μήνες η εταιρία βγάζει νέα έκδοση χαρτών. Αυτό που με οδήγησε στην αγορά του navigon είναι η στιβαρή και ποιοτική κατασκευή του και η καλύτερη απεικόνιση χαρτών αλλά και **τα διάφορα κόλπα που έχει όπως 3d view, reality view **κλπ
http://www.navigon.com/site/int/en/prod ... avigon7310....αυτά τα έχει και η BECKER....
-
Σχετικά με την ταχύτητα ανανέωσης των στοιχείων τί έχει σημασία?
Θέλω δηλαδή όταν πηγαίνω με 80 και περνάω μια διασταύρωση να μου δείχνει ότι περνάω τη διασταύρωση και όχι ότι είμαι 100 μέτρα πιο πριν.
Είναι θέμα συσκευής ή προγράμματος (ή και τα δύο)?...και βασικά ποιος τύπος συσκευής/λογισμικού υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα?
-
Αν κατάλαβα καλά από αυτά που διαβάζω στο navimania (γιατί το παρακολουθώ ελάχιστα) σε λίγο καιρό -το πόσο λίγο άγνωστο- θα έχουμε TomTom στην Ελλάδα με χάρτες NGI.
-
Ρε παιδια μια απλη ερωτηση για το destinator,το πηρα πριν φυγω γερμανια,να μην τα πολυλογω σε ΚΑΘΕ πολη που πηγα δεν ειχα προβλημα(Γαλλια-Γερμανια-Ελβετια-Αυστρια),στην γ*αμωελλαδα γιατι δεν μπορεις απλα να βαλεις την πολη και μετα την διευθηνση,και πρεπειαντι για πολη πχ να βαλεις αμπελοκηπους θεσσαλονικης και οχι απλα Θεσσαλονικη?Αν δεν ξερω πως λεγεται η περιοχη?
Και κατι ακομα,υπαρχει προγραμμα που να βαζεις απευθειας συντεταγμενες αντι για διευθηνση κλπ? -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά από αυτά που διαβάζω στο navimania (γιατί το παρακολουθώ ελάχιστα) σε λίγο καιρό -το πόσο λίγο άγνωστο- θα έχουμε TomTom στην Ελλάδα με χάρτες NGI.ή iGO;
Εγώ το TomTom το έσβησα κατευθείαν με το που πήρα το HTC...
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Ρε παιδια μια απλη ερωτηση για το destinator,το πηρα πριν φυγω γερμανια,να μην τα πολυλογω σε ΚΑΘΕ πολη που πηγα δεν ειχα προβλημα(Γαλλια-Γερμανια-Ελβετια-Αυστρια),στην γ*αμωελλαδα γιατι δεν μπορεις απλα να βαλεις την πολη και μετα την διευθηνση,και πρεπειαντι για πολη πχ να βαλεις αμπελοκηπους θεσσαλονικης και οχι απλα Θεσσαλονικη?Αν δεν ξερω πως λεγεται η περιοχη?
Και κατι ακομα,υπαρχει προγραμμα που να βαζεις απευθειας συντεταγμενες αντι για διευθηνση κλπ?Nα υποθέσω, επειδή στη Θεσσαλονίκη (όπως και στην Αθήνα) υπάρχουν δρόμοι με την ίδια ονομασία σε περισσότερους δήμους;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και κατι ακομα,υπαρχει προγραμμα που να βαζεις απευθειας συντεταγμενες αντι για διευθηνση κλπ?Nα υποθέσω, επειδή στη Θεσσαλονίκη (όπως και στην Αθήνα) υπάρχουν δρόμοι με την ίδια ονομασία σε περισσότερους δήμους;
Nαι καταλαβαινω το ζητημα,απλα πχ θελω να παω στην οδο Παπαριδη στην Αθηνα,δεν εχω ιδεα απο Αθηνα,που ξερω αν ειναι στο Μπραχαμι,στα Πατησια η δε ξερω γω πως λεγονται οι περιοχες στην Αθηνα.Το σωστο θα ηταν να βαζεις πολη Αθηνα μετα διευθηνση Παπαριδη και να σου πει εχω 3 οδους Παπαριδη και να λεει σε ποια περιοχη ειναι η καθε μια και μετα εσυ να επιλεγεις
-
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Βάζεις πρώτα οδό και μετά σου λέει πόσες βρήκε και σε ποιες περιοχές.
-
Οκ ειμαι γκασμας,θα κανω μερικα τεστακια να δω κατα ποσο ειναι πρακτικο γιατι αμα βγαζει απο ολη την Ελλαδα μπορει να ειναι χαοτικο
-
Εγώ τί να πώ που από την λίστα με τις περιοχές που είχαν τον δρόμο που ήθελα να πάω πάτησα κατά λάθος άλλη επιλογή και κόντεψα να φτάσω στην άλλη άκρη της Αθήνας ;;;;;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
To Destinator έχει καλύτερους χάρτες.Μέχρι πριν λίγο καιρό ναι, διότι είχε τους χάρτες της NGI. Τώρα που και άλλα προγράμματα έχουν τους χάρτες αυτούς, αλλάζουν τα πράγματα.
Προσωπικά λέω ευτυχώς γιατί οι τύποι στην MLS είχαν ανέβει σε χοντρό καλάμι. -
Μόλις γύρισα από Κερασιά Εδέσσης μέσω Μαργαρίτας. Εντύπωση μου έκανε πως παρότι άκρως επαρχιακός δρόμος ο χάρτης του navigon τον είχε χαρτογραφημένο.
-
παιδια εχω αγορασει το MLS 3900BT και εχει μεσα χαρτες Ελλαδας DESTINATOR 7 κι εγω το Πασχα θελω να παω Τουλουζη σε μια φιλη και θελω να εχω το GPS μαζι μου, πρεπει να βρω χαρτες τι θα κανω σωστε μεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
-
Έχει βρεί κάποιος το Igo 8 και μπορεί να με βοηθήσει στην αναζήτηση
Με χάρτες ευρώπης παρακαλώ -
To NDRIVE που δίνουν με το Touch HD στο πλαίσιο τι είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To N DRIVE που δίνουν με το Touch HD στο πλαίσιο τι είναι;είναι για νέους οδηγούς
-
Μπα, είναι δεN-DRIVE
-
to mls talk & drive einai aksiopisto??? dil. milas kai to pianei kateytheian???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To NDRIVE που δίνουν με το Touch HD στο πλαίσιο τι είναι;Δεν αξίζει ούτε τα extra kb που θα πιάσει στην κάρτα
Στο HD το iGo με τον νέο χάρτη είναι μονόδρομος! -
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
to mls talk & drive einai aksiopisto??? dil. milas kai to pianei kateytheian???Οοοουυυ πως ... Μακρυά η συμβουλή μου.
Το πηρα αποφαση...GPS