-
ΚΑλησπέρα σας,
Ισχύει αυτή η λογική ότι λόγω του Πάσχα η τροχαία επιστρέφει πινακίδες κ διπλώματα από παραβάσεις;
Αν ναι, για όλες τις περιπτώσεις ή μονο για συγκεκριμένες;Thanks!
S.
-
ΚΑλησπέρα σας,
Ισχύει αυτή η λογική ότι λόγω του Πάσχα η τροχαία επιστρέφει πινακίδες κ διπλώματα από παραβάσεις;
S.
-
ΚΑλησπέρα σας,
S.
-
μπα...πολύ 'χλωμό' το βλέπω και το ακούω...
Γιατί να σου κάνει 'χάρη' και να στο δώσει νωρίτερα?
Γιατί να 'αδικήσει' τους άλλους (ισονομία έχουμε που λέει ο λόγος ) που τους πήραν το δίπλωμα πχ Σεπτέμβρη?Σου πήραν το δίπλωμα?
(τουλάχιστον το ευχαριστήθηκες τόσο που να άξιζε? ) -
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά θέλω να σας πω το απίστευτο που άκουσα σήμερα. Μόλις επικοινώνησε η μανα μου με μια ξαδέρφη της που μένει στην Τήνο, και της είπε πως έχει πάει πάρα πολύς κόσμος εκεί για το πάσχα, και τα αυτοκίνητα είναι τόσα πολλά που δεν μπορείς να περάσεις στο λιμάνι. Για αυτό το λόγο λέει φέρανε 'ενισχύσεις' στην τροχαία από τη Σύρο, οι οποίοι κάνουν ελέγχους συνέχεια στα αυτοκίνητα. Το απίστευτο είναι πως ψάχνουν το αυτοκίνητο και σε γράφουν αν δεν έχεις μαζί σου πριονίδι(!) και γιλέκο που φωσφορίζει(!). Μας είπε πως το πρόστιμο που βάζουν είναι 240€, και πως όλοι στο νησί έχουν πάει να προμηθευτούν γιλέκα, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα στα μαγαζιά που δε σταματάνε να φέρνουν και να ξεπουλάνε. Επίσης λέει ψάχνουν να δουν αν έχεις μέσα στο αυτοκίνητο μη αυθεντικά CD μουσικής και σε γράφουν και για αυτό. Ρε παιδιά για βοηθήστε. Υπάρχει τίποτα τέτοιο στον ΚΟΚ έστω και για ειδικές περιπτώσεις και το εκμεταλλεύονται αυτοι?!?
-
Μήπως σε δουλεύει κάποιος;
-
-
Όχι... Για αυτόν το λόγο πήραμε τηλέφωνο και άλλο άτομο άσχετο που ξέρουμε από εκεί, και μας ειπε τα ίδια. Όλοι έχουν τρομοκρατηθεί..... Ένας δικηγόρος βέβαια τους είπε να μη φοβούνται να μην το πληρώσει κανείς, και πως μπορούν να τους πάνε στα δικαστήρια....
-
Όσον αφορά στο γιλέκο - πριονίδι δεν γνωρίζω αν έγιναν υποχρεωτικά εδώ. Δεν νομίζω να είναι ακόμα
Όσον αφορά στο άλλο με τα cd μην στενοχωριέσαι εκείνο μπαίνει στα ανέκδοτα όχι εδώ
Ακόμα και να σου εκανε έλεγχο για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας πώς μπορεί να καταλάβει αν αυτά είναι παράνομα αντίτυπα ή αν εσύ τα έχεις μετατρέψει τα νόμιμα δισκάκια σου σε mp3 κλπ ή απλά δεν έκανες ένα αντίτυπο για να έχεις καβάτζα στο αμάξι?
Μην μασάς ακόμα και να σου επιβληθεί τέτοιο πρόστιμο εύκολα ακυρώνεται δικαστικά.Αν ισχύουν οι έλεγχοι ντροπή τους. Αντί να ασχοληθούν με άλλα σημαντικά ασχολούνται με τρίχες.
-
Το πριονιδι τι το θελουν;Κουβαλανε χαμστερ μαζι τους;
-
pasxos - κίνδυνος Bill
Αλήθεια υπάρχει καμιά ευρωπαϊκή χώρα που σου επιβάλλει να έχεις πριονίδι?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αλήθεια υπάρχει καμιά ευρωπαϊκή χώρα που σου επιβάλλει να έχεις πριονίδι?
Βεβαίως. Πιο συγκεκριμένα:
- 2 σακουλάκια των 500g με πριονίδι Α' ποιότητας
- 4 φακελάκια μανιταρόσουπα ΚΝΟR
- 1 μπουκάλι νερό του 1.5 λίτρου
- 1 κατσαρόλα
- 1 καμινέτο
- Αντίσκοινο, υπνόσακο, κάριματ
- 'φιδάκια' για τα κουνούπια
- 1 δορυφορικό τηλέφωνο
- 1000 Eυρώ σε μετρητά (μπας και χρειαστεί να λαδώσετε κάποιον)
- 1 σετ προφυλακτικά DUO G-Pleausre (μπας και δεν πιάσει το λάδωμα)
-
αναπτηρα ή σπιρτα ξεχασες!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αναπτηρα ή σπιρτα ξεχασες!!Κοίτα να δεις σύμπτωση....
Έτσι μου είπαν κι εμένα τότε που με είχαν σταματήσει!Και τους λέω 'Αναπτήρα ή σπίρτα?! Αυτά είναι για τους φλώρους. Οι πραγματικοί άντρες ανάβουν φωτιές με ό,τι βρουν μπροστά τους.'
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Όσον αφορά στο γιλέκο - πριονίδι δεν γνωρίζω αν έγιναν υποχρεωτικά εδώ.Το γιλέκο είναι υποχρεωτικό, και πολύ χρήσιμο ΙΜΟ. Έχω ένα ακόμα και στη μηχανή. Τα υπόλοιπα είναι στη σφαίρα της Ελληνοφρένειας...
Έχει το αμάξι αναπτήρα!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχει το αμάξι αναπτήρα!
Αναβει το καμινετο με αυτον τον αναπτηρα;
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά θέλω να σας πω το απίστευτο που άκουσα σήμερα. Μόλις επικοινώνησε η μανα μου με μια ξαδέρφη της που μένει στην Τήνο, και της είπε πως έχει πάει πάρα πολύς κόσμος εκεί για το πάσχα, και τα αυτοκίνητα είναι τόσα πολλά που δεν μπορείς να περάσεις στο λιμάνι.Ειδε τι κανει η κριση??
Πηρανε ολοι τα αμαξια τους και πανε να μαζεψουνε βρουβες και ραδικια να φανε... -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Επίσης λέει ψάχνουν να δουν αν έχεις μέσα στο αυτοκίνητο μη αυθεντικά CD μουσικής και σε γράφουν και για αυτό. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αναβει το καμινετο με αυτον τον αναπτηρα;Θεωρητικά ναι. Θα δοκιμάσει κανείς;
-
Μιλησα με τον πατερα μου που κατεβηκε για Πασχα τηνο (παλιοσυνταξιουχοι ) και του λεω
Ελα ρε φαδερ εχει τρελο κοσμο κατω? Οχι μου λεει γιατι? Ε να μωρε εχει σκασει ενα φιλαρακι κατω και μου ειπε οτι εχει πολυ κοσμο!!! Πρωτη φορα ερχεται ο φιλος σου Τηνο για Πασχα? Ψιλοψοφια πραγματα μου λέει εχει κατω.
Τεσπα του ειπα αν δεν εχει γιλεκο να παει να παρει....ενα δερματινο μαυρο
Μαγκες το νου σας, αν εχετε γιλεκο να το εχετε ΜΕΣΑ στο αμαξι και οχι στο πορτμπαγκαζ.
ΠΑΣΧΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ κλπ