-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Και ένα σχετικό παιχνιδάκι :
Operation Pedopriest
Προστατεύστε τους παιδόφιλους παπάδες από τη σύλληψηΠως παίζετε αυτό το πράμα ρε σεις?
Κάνεις click πάνω στον προστάτη-ιεροεξεταστή [αυτοί με τα κόκκινα] που θες να κοντρολάρεις. Τον επιλεγμένο τον δείχνει με έναν μεγάλο σταυρό από πάνω.
Μετά όπου κλικάρεις πηγαίνει. Φρόντισε να είναι κοντά σε παπάδες που έχουν παιδάκια γύρω τους [ορόφους αλλάζεις κλικάροντας στις σκάλες]
Αν κάποιος παπάς φορμάρει παιδάκι κοντά σε γονιό, ο γονιός φρικάρει και θα πάει να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία. Πρέπει να κλικάρεις πάνω στο φρικαρισμένο γονιο [θα σου γράψει INTIMIDATE μόλις πας το Mouse από πάνω του] για να τον φοβίσεις.
Αν σκάσει μπάτσος, κλικάροντας πάνω του τον αποτρέπεις κι αυτόν [γραφει DIVERT από πάνω]
Αν ο μπάτσος πλησιάσει τον παιδόφιλο-παπά και βγάλει πιστόλα κι ετς, κάτω αριστερά μπορείς να επιλέξεις το ελικόπτερο. Μετά κλικ στον παπά που θες να σώσεις. Αλλά αυτό μπορείς να το χρησιμποοιείς λίγες φορές ανά πίστα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
....Μετά κλικ στον παπά που θες να σώσεις.......Καλά είναι μ@λάκες,ανάποδα δεν μπορώ να το παίξω το παιχνίδι?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣΜε τα τσαρουχια αναποδα!
Ισως οποιος ειναι 'καμμενος' στην ζωη τελικα απαρνειται καθε θεο .
Εγω δεν τον κατηγορω! -
Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί σε αυτό το θέμα, αλλά θα πρότεινα να διαβάσετε το 'Η Περι Θεού Αυταπάτη' του Richard Dawkins. θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος το διαβάσει ή το έχει διαβάσει ήδη και διαφωνεί με κάποια από τα πράγματα που λέει, να πει ποιά είναι αυτά και γιατί διαφωνεί.
Προσοχή, το βιβλίο δεν ενδύκνειται για στενόμυαλους και πορωμένους ...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΘΕΛΩ (εγωιστικό αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς) να πιστεύω ότι υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη της οποίας δεν γνωρίζουμε την υπόσταση(γιατί ντε και καλά πρέπει να ανθρώπινη και με.......μούσια ) ούτε τη φυσική της διάσταση.
Και φυσικά το δικό μου 'ωχ θεέ μου' σε καμία περίπτωση δεν απευθύνετε στον εβραίο Γιαχβε......τον έχω χεσμένο.Θες δεν θες,στον ρεαλιστικο κόσμο (αυτον των γεγονότων και οχι των ανθρωπινων ερμηνιών) δεν υπάρχουνε ανωτερες και εξωφυσικες και μεταφυσικες και παραφυσικές δυναμεις.Ούτε με μούσια,ούτε με κερατα,ούτε με κεραυνους,ούτε με σκεμπέδες,ούτε με τουρμπάνια,ούτε με οτιδηποτε μπορει να γεννησει η φαντασια σου.
Εαν σαν όντα,εμεις οι ανθρωποι ήμασταν γενναιοι (περα απο ευφυεις),ουδεποτε θα ειχαμε επινοήσει ή ασπαστει τετοιες αστείες θεωρίες.Δυστυχως όμως,ο φόβος μας για το αγνωστο μελλον της σημαντικότατης ζωής μας (μια πραγματικα ΑΜΕΛΗΤΑΙΑ ποσότητα,όχι μονο η δική μας,αλλα και ολόκληρου του πλανητη) μας κανει να απορριπτουμε πανηγυρικά την ΠΡΟΦΑΝΗ,ΑΠΤΗ και ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,για χαρη των βολικών και καθησυχαστικών παραμυθιών,που μας εγγυώνται 'μετα-θανατον ζωή','δευτερες παρουσίες',παραδεισειες ανταμοιβες για τους καλους (για μας δηλαδη,κατα τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ γνωμη ) και κολασμενες τιμωριες για τους 'κακούς' (εχθρους μας)Τελικα,ειμαστε ΠΟΛΥ αστεία πλασματα.
Για να μας κλαινε και οι Ρεγγες!!!
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί σε αυτό το θέμα, αλλά θα πρότεινα να διαβάσετε το 'Η Περι Θεού Αυταπάτη' του Richard Dawkins. θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος το διαβάσει ή το έχει διαβάσει ήδη και διαφωνεί με κάποια από τα πράγματα που λέει, να πει ποιά είναι αυτά και γιατί διαφωνεί.Προσοχή, το βιβλίο δεν ενδύκνειται για στενόμυαλους και πορωμένους ...
Οτιδηποτε περιέχει αυτο το βιβλίο,και ακομα περισσοτερα,θα βρειτε σε αυτο εδω το τοπικ εαν το πιασετε απο την αρχη.Ορεξη να'χετε.
Οι πορωμενοι ΔΕΝ μπορούνε να αλλαξουν γνωμη,διότι ΔΕΝ εχουνε αμφιβολίες για τα πιστευω τους.
Οσοι τολμουν να εχουν αμφιβολίες (και ελευθερο χρονο για να τον ξοδεψουνε διαβαζοντας ) ας το πιάσουνε απο την αρχη,να δούνε εαν υπάρχουνε λογικες θεσεις ή αντιλογος απο την μία ή την άλλη πλευρα. -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί σε αυτό το θέμα, αλλά θα πρότεινα να διαβάσετε το 'Η Περι Θεού Αυταπάτη' του Richard Dawkins. θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος το διαβάσει ή το έχει διαβάσει ήδη και διαφωνεί με κάποια από τα πράγματα που λέει, να πει ποιά είναι αυτά και γιατί διαφωνεί.Προσοχή, το βιβλίο δεν ενδύκνειται για στενόμυαλους και πορωμένους ...
A ρε φίλε απ το στόμα μου το πήρες
Το συγκεκριμένο βιβλίο θεωρείτε απ τους χριστιανόπληκτους σατανικό!! και κατάρα (όπως και πολλά άλλα φυσικά) πριν ακόμα φροντίσουν να μάθουν ποιός είναι ο Richard Dawkins.Με τα τσαρουχια αναποδα!
Ισως οποιος ειναι 'καμμενος' στην ζωη τελικα απαρνειται καθε θεο .
Εγω δεν τον κατηγορω! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΘΕΛΩ (εγωιστικό αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς) να πιστεύω ότι υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη της οποίας δεν γνωρίζουμε την υπόσταση(γιατί ντε και καλά πρέπει να ανθρώπινη και με.......μούσια ) ούτε τη φυσική της διάσταση.
Και φυσικά το δικό μου 'ωχ θεέ μου' σε καμία περίπτωση δεν απευθύνετε στον εβραίο Γιαχβε......τον έχω χεσμένο.Θες δεν θες,στον ρεαλιστικο κόσμο (αυτον των γεγονότων και οχι των ανθρωπινων ερμηνιών) δεν υπάρχουνε ανωτερες και εξωφυσικες και μεταφυσικες και παραφυσικές δυναμεις.Ούτε με μούσια,ούτε με κερατα,ούτε με κεραυνους,ούτε με σκεμπέδες,ούτε με τουρμπάνια,ούτε με οτιδηποτε μπορει να γεννησει η φαντασια σου.
Εαν σαν όντα,εμεις οι ανθρωποι ήμασταν γενναιοι (περα απο ευφυεις),ουδεποτε θα ειχαμε επινοήσει ή ασπαστει τετοιες αστείες θεωρίες.Δυστυχως όμως,ο φόβος μας για το αγνωστο μελλον της σημαντικότατης ζωής μας (μια πραγματικα ΑΜΕΛΗΤΑΙΑ ποσότητα,όχι μονο η δική μας,αλλα και ολόκληρου του πλανητη) μας κανει να απορριπτουμε πανηγυρικά την ΠΡΟΦΑΝΗ,ΑΠΤΗ και ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,για χαρη των βολικών και καθησυχαστικών παραμυθιών,που μας εγγυώνται 'μετα-θανατον ζωή','δευτερες παρουσίες',παραδεισειες ανταμοιβες για τους καλους (για μας δηλαδη,κατα τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ γνωμη ) και κολασμενες τιμωριες για τους 'κακούς' (εχθρους μας)Τελικα,ειμαστε ΠΟΛΥ αστεία πλασματα.
Για να μας κλαινε και οι Ρεγγες!!!
Οσο κι αν σου φαίνετε παράξενο,δέχομαι ΚΑΙ αυτή την άποψη.
Απ την άλλη όπως δεν μπορεί να μου αποδείξει κανείς ότι υπάρχει θεός άλλο τόσο δεν μπορεί να με πείσει και η 'άλλη' πλευρά ότι δεν υπάρχει θεός.
Οπως έλεγαν και αρχαίοι σοφοί μας 'τα πάντα ρει' και υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να μελετάμε τα πάντα αν δε θέλουμε να δημιουργούμε δόγματα σε κάθε πλευρά. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οσο κι αν σου φαίνετε παράξενο,δέχομαι ΚΑΙ αυτή την άποψη.
Απ την άλλη όπως δεν μπορεί να μου αποδείξει κανείς ότι υπάρχει θεός άλλο τόσο δεν μπορεί να με πείσει και η 'άλλη' πλευρά ότι δεν υπάρχει θεός.
Οπως έλεγαν και αρχαίοι σοφοί μας 'τα πάντα ρει' και υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να μελετάμε τα πάντα αν δε θέλουμε να δημιουργούμε δόγματα σε κάθε πλευρά.Τα εχουμε ξαναπει δεκαδες φορες αυτα.Αποδειξεις πρεπει να φερνει αυτος που ισχυριζεται την υπαρξη του οποιουδηποτε πραγματος.Αυτος φερει την υποχρεωση να το δείξει (αποδειξει)
Το να ισχυριζομαι οτι υπάρχουνε ιπταμενα μπαρμπούνια,δεν αρκει ΠΟΤΕ,εαν δεν σου αποδειξω ΕΓΩ την υπαρξή τους.
Και φυσικα ΔΕΝ αποτελει επικυρωση του γελοιου ισχυρισμου μου,η αδυναμια σου να αποδειξεις οτι δεν υπάρχουνε,διότι ΔΕΝ μπορεις να ψαξεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ,και εγω ΠΑΝΤΑ θα μπορω να συνεχιζω τη γελοιότητα των ισχυρισμών μου και να επικαλούμε το οτι δεν μου απέδειξες το αντιθετο.
Αυτο ειναι ΒΛΑΚΩΔΕΣ,και μονο οι ανθρωποι που ειναι πρόθυμοι να 'πουλήσουν' τοσο φτηνα την ευφυεία τους για να υποστηριξουνε θρησκευτικες ανοησίες (παση-θυσεία ρε παιδί μου) θα μπορούσανε να το χρησιμοποιούνε σαν επιχείρημα.Το χειρότερο,ειναι οτι,παρα τις δεκαδες φορες που εχει γραφτει αυτο σε αυτη τη συζητηση,συνεχίζει να επανερχεται απο όσους δεν μπορούνε να στηριξουνε (και ποτε δε θα μπορεσουνε αλλωστε ) τις θρησκευτικες τους φαντασιωσεις.Αυτο που ελεγα παραπάνω,οτι η αδυναμια λογικής στηριξης τετοιων φανταστικών υπάρξεων,οδηγει τους πιστούς (πνιγμενους) να καταφευγουν σε ανοητες λύσεις (πιανονται απο τα μαλια τους) προκειμενου να σωσουνε ενα δογμα.
Γι'αυτο ακριβως δεν εχει νόημα η συζητηση με ανθρωπους που αντι να προσπαθησουν να γνωρισουν,αρκουνται στο να...πιστευουν.
Αφου λοιπών η προσπάθεια για γνωση θεωρειται αποφευκταία,οτι και να προσπαθησεις να πεις,πηγαινει κατευθειαν στα σκουπίδια. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ:yahoo:Τα περιστατικά προκάλεσαν την αντίδραση του μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ. «Τέτοια εγχειρήματα» σημείωσε σε δήλωσή του «προηγήθησαν τόσο της Γαλλικής όσο και της Οκτωβριανής Επανάστασης και τα αποτελέσματα ήταν οι ποταμοί αίματος, ο ευτελισμός των ιδεολογιών και η παλινόρθωση της απολυταρχίας του Βοναπάρτη και των Μπολσεβίκων».
Ε ναι, κυρίως αυτή η ξεφτυλισμένη τε και βρωμερή γαλλική επανάσταση Τα εξευτέλισε όλα... αυτοκράτρες, ευγενείς, τα τίμια και σωστά δλδ εκ του Θεού ορμώμενα... κι έφερε τους άπλυτους χωριάτες να ψηφίζουν για κυβερνήσεις
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ:yahoo:
Τα περιστατικά προκάλεσαν την αντίδραση του μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ. «Τέτοια εγχειρήματα» σημείωσε σε δήλωσή του «προηγήθησαν τόσο της Γαλλικής όσο και της Οκτωβριανής Επανάστασης[size=150]] και τα αποτελέσματα ήταν οι ποταμοί αίματος, ο ευτελισμός των ιδεολογιών και η παλινόρθωση της απολυταρχίας του Βοναπάρτη και των Μπολσεβίκων».[/size
Ε ναι, κυρίως αυτή η ξεφτυλισμένη τε και βρωμερή γαλλική επανάσταση Τα εξευτέλισε όλα... αυτοκράτρες, ευγενείς, τα τίμια και σωστά δλδ εκ του Θεού ορμώμενα... κι έφερε τους άπλυτους χωριάτες να ψηφίζουν για κυβερνήσεις
Ρε τα κοπρόσκυλα,έχουν το θράσσος και μιλάνε για σφαγές και αίμα
Να ευχαριστούμε και να υμνούμε τον Γαλλικό λαό γιατί ακόμα στο μεσαίωνα θα ζούσαμε.
Ηρθε το τέλος σας παλιοτράγοι,ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά κι αυτό φοβάστε,τρέμετε στην ιδέα της ελευθερης σκέψης.... -
ενταξει με πεισατε οτι δεν υπαρχει θεος και οτι ολα ειναι μια απατη
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ενταξει με πεισατε οτι δεν υπαρχει θεος και οτι ολα ειναι μια απατηΔιάβασε εσύ το δευτερονόμιο κι άσε εμάς τους κολασμένους
-
στειλε μου απο που να το διαβασω και θα σου απαντησω
-
ενταξει με πεισατε οτι δεν υπαρχει θεος και οτι ολα ειναι μια απατηκαι μιας και είπες κάτι για απάτες
Οι θεολόγοι σας τα παραδέχονται
Youtube Video -
δεν θα διαφωνισω αλλα αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι δεν υπαρχει θεος.
-
δεν θα διαφωνισω αλλα αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι δεν υπαρχει θεος.απόδειξέ το μου εσύ τότε
-
στειλε μου απο που να το διαβασω και θα σου απαντησωΗδη στα αποσπάσματα έχω και τα εδάφια για να τα βρεις.
-
Όπως ειπώθηκε πιο πάνω από τον Hunter και άλλους , αυτός που ισχυρίζεται την ύπαρξη οιασδήποτε οντότητας ανώτερης ή μη θα πρέπει να αποδείξει την ύπαρξή της και όχι αυτός που ισχυρίζεται το αντίθετο την μή ύπαρξη...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
δεν θα διαφωνισω αλλα αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι δεν υπαρχει θεος.
απόδειξέ το μου εσύ τότε
εδω δεν μπορεσε ο ιδιος ο Χριστος θα μπορεσω εγω
στειλε μου σελιδα για τα κειμενα δεν βγαζω ακρηαπαντησα και σε σενα.
Περί εκκλησίας