Φιλη Αννα
Ειμαι απων και θα συνεχισω. Επειδη ομως σ ενα τραπεζι θα ρωτουσες, σου απαντω:
Οσο εστω και ενα προσωπο η ενα οργανο μιας Ομοσπονδιας θα διοριζεται, οσο η λειτουργια της δεν θα βασιζεται σε 1000% δημοκρατικες διαδικασιες απο την κορυφη ως τα θεμελια, οσο οι αθλητες θα θελουν να συμμετεχουν σ αυτην σαν προσωπα η σαν ΣΟΑΑ κλπ, κι οχι μεσω των σωματειων οργανωσης η επιτηρησης (λεσχες, κριτες, αγωνοδικες και οτι αλλο), κι οσο η Ομοσπονδια αυτη θα ζηταει την ευθυνη οχι μονο επι των Ελληνικων αγωνων, αλλά και επι των διεθνων, για τα 5 τουλαχιστον πρωτα χρονια μεχρι να ορθοποδησει, και τελος οσο δεν θα υπαρχει η υποχρεωση να ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ προυπολογισμοι κι απολογισμοι...
οπως δηλαδη λειτουργουν ΟΛΕΣ οι Ομοσπονδιες στις ευνομουμενες χωρες...
, η δικη μου θεση θα ειναι ΟΧΙ.
Αναφερθηκε τ ονομα μου κι επρεπε ν απαντησω.
Ξανα στην ησυχια μου τωρα.
Υ.Γ. Ξεχωριζω τους Ελληνικους απο τους διεθνεις αγωνες γιατι:
- Πρεπει ν αποφευχθει ο σκοπελος της ΦΙΑ,που ευλογα θα αντιδρασει, αφου αυτη ειναι η διοργανωτρια των Παγκοσμιων Πρωταθληματων
- Και γιατι δεν επιθυμω να χαθει οτι καλο μας εχει μεινει,(Ακροπολις), αφου μεσα στο σημερινο μπαχαλο παθων και προσωπικων διεκδικησεων, δεν πιστευω οτι μπορει να τους οργανωσει κανεις οπως γινεται μεχρι σημερα (εμπειρια, γνωση,συγκεντρωτικη διαχειριση με γρηγορες αποφασεις και λυσεις, επαρκεις 'προσωπικες'σχεσεις, και (μη γελασει κανεις, ειναι η αληθεια) επαρκεια σε ξενες γλωσσες.) Για το συγκεκριμενο εργο, πρεπει να προετοιμαστει ενας τελειως ξεχωριστος μηχανισμος, διαδικασια που θελει χρονο.