-
150αρι Sport.
-
αυτο ειναι δικο σου θεμα δλδ οικονομικο,τι να σου πω εγω απο κει περα.
δυο εκδοσεις εχει μια με 120 αλογα και η αλλη με 150 ,αν μπορεις παιρνεις την πιο δυνατη.
μπες στο σαιτ της φιατ και δες εκει τι μπορεις να παρεις. -
ειδα τιμες, παει πολυ αυτο, 19.850.... το 120 θα δω αν ειναι, δε θελω και τρελα γκαζια.
-
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=168
to 150 εχει 17.000 με τις νεες τιμες.
-
17060 για τον απρίλιο
εντιτ: με προλαβε ο Ιταλακιας
-
που το ειδες αυτο? αφαιρεσες τελη ταξινομησης και εκπτωση? ποσο ειναι αυτα?
-
-
Και το link στη σελίδα της Fiat:
-
παιδια ειστε αστερια, ειναι αρκετα κατω οι τιμες... θα το μελετησω.
-
Aπό εδώ το φέραμε από εκεί το πήραμε, πάλι στα Ιταλικά καταλήξαμε ... και φυσικά στα τουρμπίδια ...
Καλά ξεμπερδέματα στον υποψήφιο αγοραστή ...
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Night Riderπηγαινε δες το μπραβο ,ακουσε τον ιταλακια και δεν θα χασεις.
μην ασχολεισαι με τα αλλα τα σαραβαλακια
Τι του λες ρε συ του ανθρώπου;
Εσύ δεν είσαι αυτός που δεν μπορεί να βρει ένα manual Ιταλικού αυτοκίνητου στο ίντερνετ ;
Εγώ είμαι ο ΘΕΟΣ ... Θυμάσαι;
-
ΕΙΜΑΙ Ο ΙΤΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ
-
[quote='Storm']Aπό εδώ το φέραμε από εκεί το πήραμε, πάλι στα Ιταλικά καταλήξαμε ... και φυσικά στα τουρμπίδια ...
Καλά ξεμπερδέματα στον υποψήφιο αγοραστή ...
προφανως δε συμφωνεις και πολυ με τα ιταλικα... αλλα ουτε και με τα τουρμπο?
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
προφανως δε συμφωνεις και πολυ με τα ιταλικα... αλλα ουτε και με τα τουρμπο?Bάλε φίλε μου, κάτω τις ανάγκες σου ... και δες ποια αυτοκίνητα σε ικανοποιούν.
Να τα δεις όλα. Αλλά πρώτα να σε καλύπτουν σε όλους τους τομείς.
Όχι μόνο σε αξεσουάρ ή εμφάνιση αλλά και σε άλλα πράγματα. Π.χ. οικονομικά, εγγύηση, αξιοπιστία, υποστήριξη, συνεργεία κλπ...κλπ...Με το turbo δεν έχω πρόβλημα. Αλλά δεν έχω πρόβλημα και με την ατμόσφαιρα.
Εγώ μπορώ να σου πω από αυτά που έχεις βάλει στην ψηφοφορία ποιο θα αγόραζα και μάλιστα θα δικαιολογούσα και την άποψή μου. Αλλά αυτά αφορούν εμένα, όχι εσένα.
Μπορώ όμως να σου πω ότι αγόρασα ένα αυτοκίνητο με turbo λέει. Ok. είναι σβέλτο, γρήγορο, έχει ροπές κλπ...κλπ... Στην Εθνική θα είναι (φαντάζομαι) σβέλτο και γρήγορο.
Άνετο δεν νομίζω να είναι... Μάλλον κουραστικό θα είναι. Είναι λέει GT (Grand Turismo). Μάλλον για τους δρόμους άλλων χωρών... Όχι για τους Ελληνικούς.
Την πάτησα; Εν'μέρει ΝΑΙ... Ο χρόνος θα δείξει...υ.γ. με τα Ιταλικά δεν έχω πρόβλημα. Αυτά έχουν πρόβλημα μαζί μου ...
-
τα ιταλικα βγαζουν προβληματα αυτο ειναι πιστευω και το κυριο μειονεκτημα τους!!1ακομα δεν διορθωθηκαν...και το bravo δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με ενα Α3..... και πριν πειτε παντου γυρω μου ιταλικα βλεπω ( οικογενεια και φιλους) και ξερω.
-
Εγώ δεν ξέρω αν βγάζουν προβλήματα τα Ιταλικά αλλά έχει γεμίσει ο τόπος BRAVO και Grande Punto.
Το Grande Punto προσωπικά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ... Kαι σε 3πορτο και 5θυρο.
Αλλά εγώ δεν αρέσω στους Ιταλούς ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω αν βγάζουν προβλήματα τα Ιταλικά αλλά έχει γεμίσει ο τόπος BRAVO και Grande Punto.Το Grande Punto προσωπικά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ... Kαι σε 3πορτο και 5θυρο.
Αλλά εγώ δεν αρέσω στους Ιταλούς ...και ο κολλητος μου τα ιδια ελεγε και μετα απο alfa gt με χιλια δυο προβληματακια πηρε grande punto και σε εξι μηνες αλλαξε αμορτισερ ο ανεμιστηρας του ερ-κοντισιον θελει αλλαγη και εκαψε ολο το λαδι ο κινητηρας!!!!!! μεσα σε 6 μηνες!!!!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω αν βγάζουν προβλήματα τα Ιταλικά αλλά έχει γεμίσει ο τόπος BRAVO και Grande Punto.
Το Grande Punto προσωπικά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ... Kαι σε 3πορτο και 5θυρο.
Αλλά εγώ δεν αρέσω στους Ιταλούς ...και ο κολλητος μου τα ιδια ελεγε και μετα απο alfa gt με χιλια δυο προβληματακια πηρε grande punto και σε εξι μηνες αλλαξε αμορτισερ ο ανεμιστηρας του ερ-κοντισιον θελει αλλαγη και εκαψε ολο το λαδι ο κινητηρας!!!!!! μεσα σε 6 μηνες!!!!!
ωχ...
τώρα θα έρθει ο 'νομοθέτης' και θα μας 'ξεσκίσει' ...
Ιταλάκιας εν' όψει ...
-
η αληθεια ειναι μονο μια!!! ΑΛΛΟ το στυλ και ΑΛΛΟ η αξιοπιστια !!! ΤΕΛΟΣ
ο κολλητος ειχε παλια και φιατ tipo και εκει γινοταν το ελα να δεις το αυτοκινητο ειχε αλαχθει κανα δυο φορες σχεδον ολο!!! ολα τα αλλαξε μεσα σε 15 χρονια!!! ολα!!!! -
ασχημα μου τα λετε για τα ιταλικα... και συνηθως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια λενε... το λεον λεει τιποτα?
-
οχι κοιτα να δεις κατα την γνωμη μου τα ιταλικα βελτιωθηκαν αρκετα τα τελευταια χρονια ΑΛΛΑ δεν ειναι αυτο που περιμενεις απο αξιοπιστια!! ε
τωρα αν σου πω πως γειτονες μου πηραν μεσαια σενταν ,ο ενας vectra και ο αλλος avensis στον χρονο πανω αλλαξαν και οι δυο κινητηρες λογω προβληματων απο το εργοστασιο ....στο vectra ειχε προβλημα και ο αεροσακος οδηγου!!!!
Kia Ceed vs Seat Ibiza vs Fiat Punto vs Ford Fiesta κλπ...