-
Μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του νέου τμήματος της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων είναι, πλέον, στην κυριολεξία σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα. Η Safetrack ΑΕ, ευθυγραμμιζόμενη με τη γενικότερη ανανέωση, αναγγέλλει νέες τιμές για όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων με το ιδιωτικό ή το αγωνιστικό τους αυτοκίνητο. 40 ευρώ είναι το κόστος για τα ιδιωτικά αυτοκίνητα, 50 ευρώ για τα αγωνιστικά (ενιαία, cup και κατηγορίας Ν), 65 ευρώ για αυτοκίνητα των κατηγοριών Α, Ε και τύπου BTCC και 120 ευρώ για τα μονοθέσια Formula 3. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, για ολόκληρη την ημέρα.
-
Μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του νέου τμήματος της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων είναι, πλέον, στην κυριολεξία σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα. Η Safetrack ΑΕ, ευθυγραμμιζόμενη με τη γενικότερη ανανέωση, αναγγέλλει νέες τιμές για όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων με το ιδιωτικό ή το αγωνιστικό τους αυτοκίνητο. 40 ευρώ είναι το κόστος για τα ιδιωτικά αυτοκίνητα, 50 ευρώ για τα αγωνιστικά (ενιαία, cup και κατηγορίας Ν), 65 ευρώ για αυτοκίνητα των κατηγοριών Α, Ε και τύπου BTCC και 120 ευρώ για τα μονοθέσια Formula 3. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, για ολόκληρη την ημέρα.
-
-
Σωστή κίνηση!
40 ευρώ...για όσες ώρες τραβάει η ψυχή του καθενός!!Για να δούμε!!
-
Εύγε SafeTrack
-
WOW! ΕΥΓΕ!!
ΜΠΡΑΒΟ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! -
Ωραία νέα Μράβο.
Μήπως να ανοίξουμε ένα νεο topic για να οργανώσουμε track day?? ωραία θα ήταν.
τι λέτε?
-
Πολύ καλή κίνηση η μείωση της τιμής, σε σεβαστά όρια για όλους!!! Μπράβο!!
-
Τώρα δεν μένει τίποτε άλλο από το....
ΝΑ ΤΑ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!!!
-
Κάθε τέτοια κίνηση μόνο για καλό μπορεί να είναι. Μπράβο και από εμένα.
Αλλά να κάνω και μια ερώτηση...
Τώρα που η πίστα είναι πιο εύκολα προσβάσιμη, έπεσε και η τιμή και θα αδειάσουν τα λιμανάκια κλπ, πως θα βολευτεί τόσος κόσμος με δεδομένο και το πυκνό πρόγραμμα αγώνων ταχύτητας φέτος...Σε καλό μου πρωί-πρωί...
-
Μπραβο πολυ ευχαριστα νεα!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Μήπως να ανοίξουμε ένα νεο topic για να οργανώσουμε track day?? ωραία θα ήταν.Να τελειώσει πρώτα η ανακατασκευή παρακαλώ!
Αν οργανώσετε track-day και δεν έχω πάλι αυτοκίνητο να συμμετάσχω δε θα σας το συγχωρήσω ποτέ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να τελειώσει πρώτα η ανακατασκευή παρακαλώ!Αν οργανώσετε track-day και δεν έχω πάλι αυτοκίνητο να συμμετάσχω δε θα σας το συγχωρήσω ποτέ!
Για πότε το βλέπεις.??.. αντε δεν κρατιώμαστε!!!
-
... αυτο ρωταμε κι εμεις κ. kkot!
για ποτε το βλεπεις ????
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... αυτο ρωταμε κι εμεις κ. kkot!για ποτε το βλεπεις ????
-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6518Μπρε Κώστα, αν περιμένουμε να κάνεις όλα αυτά θα μας πιάσει καλοκαίρι.
Από εδώ και πέρα είναι τέλεια εποχή δε συμφωνείτε;
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Μπρε Κώστα, αν περιμένουμε να κάνεις όλα αυτά θα μας πιάσει καλοκαίρι.
Διάβασε στο θέμα 'μου'.
Από εδώ και πέρα είναι τέλεια εποχή δε συμφωνείτε;
Εγώ θα έλεγα να περιμένουμε λίιιιιγο ακόμα για να μειωθούν οι πιθανότητες βροχής.
Μέγαρα για όλους!