-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν γινεται να βαλεις αλλο USB;όχι. γιατί η πηγή του 207 συνεργάζεται με :
εγκέφαλο
χειριστήρια τιμόνι
trip computer
κεντρική οθόνη
ηλεκτρονικές ευκολίες (άνοιγμα θυρών, φώτα στροφής, parking assistance, μηνύματα οδήγησης κλπ...)επίσης από την εργοστασιακή (σκατο)πηγή γίνονται όλες οι ηλεκτρονικές (κολο)ρυθμίσεις..
Αν πρέπει να την αλλάξω πρέπει να σκάσω πάνω από 1000euro και πάλι κάποια πράγματα θα τα χάσω ...
-
Μονο εμενα μου ακουγεται υπερβολικο οτι ξενερωνεις με ενα καινουριο αυτοκινητο με 150 ιππους και ενδιαφερουσα οδικη συμπεριφορα λογω του USB?
Πρωτα ειναι αυτοκινητο και μετα ηχοσυστημα στα δικα μου ματια. -
Πάει τώρα, πουλήθηκε.
Έτσι που τον ξενέρωσε...
-
πραγματικά ρε Storm τραβάς τρελό και υπερβολικό κόλλημα.
-
Όντως, αλλά από την άλλη καλύτερα να τραβάει κόλλημα όσον αφορά ένα αυτοκίνητο που έχει, παρά να είναι σαν τους άλλους τους καραγκιόζηδες που τραβάνε κόλλημα με αυτοκίνητο που δεν έχουν.
-
Για τους απανταχού φίλους του λιονταριού , χτες πέρασα από την Peugeot-Dakar που ήταν στην Λ.Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου , στο Ελληνικό και οι γερανοί μαζεύανε τις τελευταίες πινακίδες της εταιρείας...
Άλλη μια μεγάλη επιχείρηση εβαλε λουκέτο... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πραγματικά ρε Storm τραβάς τρελό και υπερβολικό κόλλημα.Moυ φαίνεται ότι ξεχνάς πολύ γρήγορα.
Θυμάσαι ένα θέμα που είχα ανοίξει;
viewtopic.php?f=15&t=33724Θυμάσαι τον χαμό που έγινε στο θέμα αυτό για το gamimeno το USB...;
Αλλοι κοιτούν τα σήματα και τη χώρα παραγωγής elteo και άλλοι κοιτούν άλλα πράγματα.
Ως γνωστό δεν έχω κόλλημα ούτε με χώρες, ούτε με κατασκευαστές, ούτε με οδηγικές σχολές.Ήθελα κάποια πράγματα στάνταρ. Μέσα σε αυτά και το USB.
Επειδή αναφέρθηκε και παραπάνω, τα άλογα και οι επιταχύνσεις και οι υψηλές ταχύτητες δεν μου λένε τίποτα μέσα στην Αθήνα που ο μέσος όρος ταχύτητας είναι στα 40km/h...
Αλλά δεν νομίζω να με καταλαβαίνει κανείς εδώ μέσα...
Τέλος πάντων. Είμαι σε συζητήσεις με τον πατέρα μου τώρα.
Προσπαθώ να τον πείσω να κάνουμε ανταλλαγή μεταξύ μας.... να πάρω το Cordoba.. -
-
ειλικρινα τωρα με ποιο σκεπτικο πηρες το 207 gt????? παντως δεν λεω μεγαλο σπασιμο αλλα θα βρεθει λυση!!
-
το αμάξι είναι γαλλικό με 8.5kg/ps και επειδή στρίβει σε αντίθεση με άλλες βόμβες παρόμοιας τιμής, αν ξέρεις να το πας, πάει τον κ@@@ του..
αν το δεις απ'αυτήν τη μεριά, νομίζω θα σε υπερκαλύψει σαν επιλογή... αν τώρα το cordoba που του κόλλησαν ένα 3ο ακαλαίσθητο όγκο πίσω για να γράφει 500lt αποσκευών, σε καλύπτει περισσότερο επειδή έχει έξοδο USB, μάλλον έκανες λάθος επιλογή..
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
το αμάξι είναι γαλλικό με 8.5kg/ps και επειδή στρίβει σε αντίθεση με άλλες βόμβες παρόμοιας τιμής, αν ξέρεις να το πας, πάει τον κ@@@ του..αν το δεις απ'αυτήν τη μεριά, νομίζω θα σε υπερκαλύψει σαν επιλογή... αν τώρα το cordoba που του κόλλησαν ένα 3ο ακαλαίσθητο όγκο πίσω για να γράφει 500lt αποσκευών, σε καλύπτει περισσότερο επειδή έχει έξοδο USB, μάλλον έκανες λάθος επιλογή..
και με προγραμμα τις επισημης peugeot sport στα 5.6 kg ανα ιππο
-
Storm, το ανταλλασεις με το ibiza που ειναι και στρωμενο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Storm, το ανταλλασεις με το ibiza που ειναι και στρωμενο?ελα ντε...να αρχισουμε να το σκεπτομαστε..
νταξει..207 ειναι βεβαια αλλα ποιον τον πειραξε το τουρμπο..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Για τους απανταχού φίλους του λιονταριού , χτες πέρασα από την Peugeot-Dakar που ήταν στην Λ.Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου , στο Ελληνικό και οι γερανοί μαζεύανε τις τελευταίες πινακίδες της εταιρείας...
Άλλη μια μεγάλη επιχείρηση εβαλε λουκέτο...Καιρος ηταν...δεν ξερω αν υπαρχει μεγαλητερο μπουρδελο
-
Oτι βγαίνει ...βγαίνει το εργοστασιακό. Απλά θα πρέπει να πάρει συμβατό με το canbus ραδιοcd και με έναν αντίστοιχο αντάπτορα -βγαίνουν για citroen λογικά κ για peugeot- θα έχεις και τα κουμπιά του τιμονιού.
Αλλά κοστίζουν αυτά. Δηλ μια 300αρα το ρσιντι και μια 150αρα ο αντάπτορας.Στα C4 πολλοί τα έχουν αλλάξει με dvd-navi με αναδυόμενες 8αρες οθόνες.
Αλλά ρε Στορμ τι να σου πω. Δεν είμαι ούτε εγώ του γκαζιού. Αλλά και τέτοιο κόλλημα σε βαθμό ξενερώματος για ένα usb...τι να πω. Είσαι περίπτωση προς ψυχανάλυση.
-
οδηγησα προσφατα το 207RC ενος φιλου κ μ αρεσε αρκετα..ωστοσο με ενοχλησε το 5αρι κιβωτιο κ η θεομακρη του 5η...ξερετε αν μεσα στο 09 υπαρχει περιπτωση να του τοποθετησουν το νεο 6αρι..??
-
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
οδηγησα προσφατα το 207RC ενος φιλου κ μ αρεσε αρκετα..ωστοσο με ενοχλησε το 5αρι κιβωτιο κ η θεομακρη του 5η...ξερετε αν μεσα στο 09 υπαρχει περιπτωση να του τοποθετησουν το νεο 6αρι..??drdino it's your game!!!!ρωτα κατευθείαν τον ντινο!!!!
-
η 5η του RC βγάζει 33 και κάτι χιλιόμετρα ανά 1000 στροφές... μόνο θεόμακρη δεν τι λες.. θεόκοντη ίσως, μιας και τα 220 τα πιάνει με κόφτη 5ης..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Storm, το ανταλλασεις με το ibiza που ειναι και στρωμενο?usb παίρνει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Αλλά και τέτοιο κόλλημα σε βαθμό ξενερώματος για ένα usb...τι να πω. Είσαι περίπτωση προς ψυχανάλυση.Το ξέρω ...
PEUGEOT FORUM