-
Φίλε 206fun, δε βλέπω γιατί χρειαζόταν να ανοίξεις νέο θέμα μόνο και μόνο για το συναγερμό του 206. Μπορούσες να συνεχίσεις στο αρχικό σου θέμα. Μην ανοίγουμε θέματα χωρίς λόγο παρακαλώ. MODERATOR
φίλε μου σου απαντώ εδώ εφώσον έκλεισε το άλλο θρεντ. ο λόγος ήταν να διαχωρίσω τα 2 θέματα και να γίνει συγκεκριμένο θρεντ για συναγερμό που ίσως βοηθήσει πολλούς και θα είναι και searchable... ενώ ίσως το χάσουν μέσα στο θρεντ του 206...
anyway, κι εδώ καλά είναι...
-
Σύμφωνοι αλλά στο άλλο θέμα ρωτάς για συναγερμό για 206, το οποίο έχει ιδιαιτερότητες (multiplex) άρα μόνο κατόχοι Πεζό ενδιαφέρονται. Οπότε δεν άξιζε να ανοίξεις νέο θέμα αφού υπάρχει το παρόν.
Ρίξε και μια ματιά και εδώ. Αυτοί θα έχουν πολλά να σου πουν για την απορία σου. Και τέλος, when all else fails υπάρχει και το 206 club
-
Κανείς δεν ασχολήθηκε με το ψάξιμο που έκανα για το multiplex...
-
Ο χρήστης 206fun έγραψε:
κοίτα, έχεις κάποιο δίκιο... κι εγώ κάπως έτσι το βλέπω... αλλά από την άλλη ο εργοστασιακός κάνει 400 ευρώ και βγάζει κι αυτός προβλήματα... με 400 παίρνεις π.καλό aftermarket. συν δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει κάποιος που να είναι απροβλημάτιστος σε αυτό το αμάξι...Φιλε 206φαν
εγω θα σου προτεινα να βαλεις μια εμποριου 15αρα πολυακτινη και επισης ενα συναγερμο αftermαrket...και καλυτερα θα ειναι και φτηνοτερα!
Οχι γιατι οι αντιπροσωπειες το εχουν παρακανει... -
το πολυάκτινη το λες σαν αισθητική άποψη ή έχει και πρακτική σημασία (την οποία αγνοώ σαν εντελώς αδιάβαστος στον τομέα αυτό)?
-
Ο χρήστης 206fun έγραψε:
το πολυάκτινη το λες σαν αισθητική άποψη ή έχει και πρακτική σημασία (την οποία αγνοώ σαν εντελώς αδιάβαστος στον τομέα αυτό)?Οχι απλα ειδα σημερα ενα μαυρο 206 με πολυακτινη (εννοω το σχεδιο) ζαντα και ηταν πανεμορφο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το πολυάκτινη το λες σαν αισθητική άποψη ή έχει και πρακτική σημασία (την οποία αγνοώ σαν εντελώς αδιάβαστος στον τομέα αυτό)?
Οχι απλα ειδα σημερα ενα μαυρο 206 με πολυακτινη (εννοω το σχεδιο) ζαντα και ηταν πανεμορφο!
Οι ολιγάκτινες εκτός του ότι μου αρέσουν πιο πολύ (πχ του RC) έχουν το πρακτικό πλεονέκτημα ότι είναι και πιο εύκολες στο καθάρισμα.... Μιλάω για τη μαυρίλα που μαζεύεται από τα δισκόφρενα και που αν την αμελήσεις θέλει τρίψιμο για να φύγει. Τα διάφορα σπρέυ καθαρισμού ζάντας έχουν οξέα που ίσως να καταστρέψουν το προστατευτικό στρώμα λούστρου της ζάντας οπότε μερικοί τα αποφεύγουν. Στις παλιές ζάντες τύπου ακτίνων ποδηλάτου ή ιστού αράχνης το καθάρισμα επιτυγχάνεται με τη χρήση οδοντόβουρτσας.....δεν λέει, πολύ καψώνι....
Επίσης νομίζω ότι με ολιγάκτινες φαίνονται πιο πολύ τα δισκόφρενα που για μένα είναι επίσης πλεονέκτημα (αυτό δεν ισχύει αν έχεις μόνο 2 δισκόφρενα ).
Επίσης με μαύρο αυτοκίνητο επειδή όλες ταιριάζουν έχεις και το σοβαρό δίλημα του χρώματος της ζάντας....αλουμίνιο (το έχουν όλοι), χρώμιο (λάμπεις μωρό μου), χρυσό (με αυτοκόλλητα JPS.... ), γκρί τιτανίου...???
Όχι νόμισες ότι επειδή βρήκες αυτοκίνητο τελειώσαν οι δύσκολές αποφάσεις..... -
έλα ντε! τρελοκομείο...
νεώτερα για τον συναγερμό...
έχουν δύο.. έναν textalarm και έναν ΜΕΤΑ. ο πρώτος δουλεύει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ο 2ος έχει ξεχωριστά χειριστήρια. 390 ο ένας, 430 ο δεύτερος... (-40% σα δώρο). ο τύπος μου είπε ότι ο ΜΕΤΑ έχει και ανιχνευτή κίνησης ενώ ο textalarm είναι μόνο ογκομετρικός...
γνώμες?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κανείς δεν ασχολήθηκε με το ψάξιμο που έκανα για το multiplex...
Ασχολήθηκα εγώ!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
-
πόσοι κάτοχοι του 206 έχετε τον τεξταλάρμ και πόσοι τον Μετα? σχόλια?
-
ξαναμίλησα με αυτόν που μου είπε και τον ΜΕΤΑ σαν επιλογή και αφού το έψαξε περισσότερο μου είπε πως τώρα τελικά μόνο τον τεξταλάρμ βάζουν...
οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, παρά μόνο αν αυτός είναι αξιόπιστος και αν αξίζει να ρισκάρω απώλεια εγγύησης για κάποιον άλλον του εμπορίου...
-
206fun (or should I say voudas?), καλωσήρθες στο caf!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
206fun (or should I say voudas?), καλωσήρθες στο caf!και Voudas να πείς και Kώστας να πεις!
(όταν πήγα να κάνω εγγραφή στο 4Τ με το voudas είχε κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή και απέρριπτε τα πάντα.. τώρα που έφτιαξε το έδειχνε δεσμευμένο )
όπως και να έχει φαίνεται πως ο τεξταλάρμ είναι μονόδρομος...
Λέω να πάρω... (206)