-
Επανερχόμενος στην ιστοσελίδα της subaru, βλέπω ότι ενώ η τιμή αγοράς του forester είναι 26.300, φαίνεται ότι υπάρχει και προσφορά για αγορά του βασικού μοντέλου τοις μετρητοίς: 24.950
Επομένως υπάρχει μια μείωση της τάξης των 4000 από την τιμή των 28.900 η οποία είναι και 1000-2000 χαμηλότερη από τις προσφορές των τελευταίων εβδομάδων (25.900 και 26.900).Οπότε ήμουν άδικος με την subaru, όντως μείωσαν την τιμή, αλλά σαν εταιρεία μείωσε το δικό της ποσοστό προσφοράς επειδή την μεγάλη μείωση την έκανε το κράτος.
Δεν ξέρω πόση ήταν η μείωση του τέλους ταξινόμησης για τα subaru - ξέρει κανείς;
-
Γενικά θέλει προσοχή και έρευνα στις τιμές ποιες οι εκπτώσεις και ποια η μειωση του τέλους και σύγκριση με τις προηγούμενες τιμές κλπ.
Π.χ. σήμερα σε διαφημιστική καταχώρηση η Nissan έχει για τα Xtrail αρχική τιμή 19900 και για το Quasqai 2.0lt 21000 ευρώ.
(Συγνώμη για το off topic). -
Ο χρήστης madaf έγραψε:
Επανερχόμενος στην ιστοσελίδα της subaru, βλέπω ότι ενώ η τιμή αγοράς του forester είναι 26.300, φαίνεται ότι υπάρχει και προσφορά για αγορά του βασικού μοντέλου τοις μετρητοίς: 24.950
Επομένως υπάρχει μια μείωση της τάξης των 4000 από την τιμή των 28.900 η οποία είναι και 1000-2000 χαμηλότερη από τις προσφορές των τελευταίων εβδομάδων (25.900 και 26.900).Οπότε ήμουν άδικος με την subaru, όντως μείωσαν την τιμή, αλλά σαν εταιρεία μείωσε το δικό της ποσοστό προσφοράς επειδή την μεγάλη μείωση την έκανε το κράτος.
Δεν ξέρω πόση ήταν η μείωση του τέλους ταξινόμησης για τα subaru - ξέρει κανείς;
Όχι φίλε μου, δεν ήσουν άδικός. Άλλες οι τιμές χτές και άλλες σήμερα. Δεν υπάρχει καμμία σοβαρότητα. Δες επιπλέον σχόλιο εδώ
viewtopic.php?f=5&t=35432&start=195 -
Ο χρήστης madaf έγραψε:
το καλοκαιρι που εψαχνα, το φορεστερ ειχε τελος ταξινομισης 4-4500 € το πολυ. Γενικα τα σουμπαρου είχαν μικροτερο τελος απο αντιστοιχης τιμης και κυβικων αυτοκινητα.
Το Altea Freetrack ιδια κυβικα και περιπου ιδια τιμη ειχε τελος 6500€
Νέο SUBARU FORESTER