-
Πόσους γύρους, κατά τη γνώμη σας, θα μπορέσει να συμπληρώσει η McLoser MP4/19 στο GP της Αυστραλίας? Εάν πιστεύετε για παράδειγμα πως ο Κίμι θα συμπληρώσει περοσσότερους γύρους από τον Κυβοκέφαλο, τότε ψηφίστε για το αυτοκίνητο του Κίμι.
Εγώ ψηφίζω 34 γύρους.
Όποιος προβλέψει ακριβώς τον αριθμό των γύρων θα κερδίσει ένα λιωμένο πιστόνι από τον κινητήρα της Mercedes!!!
-
Πόσους γύρους, κατά τη γνώμη σας, θα μπορέσει να συμπληρώσει η McLoser MP4/19 στο GP της Αυστραλίας? Εάν πιστεύετε για παράδειγμα πως ο Κίμι θα συμπληρώσει περοσσότερους γύρους από τον Κυβοκέφαλο, τότε ψηφίστε για το αυτοκίνητο του Κίμι.
Εγώ ψηφίζω 34 γύρους.
Όποιος προβλέψει ακριβώς τον αριθμό των γύρων θα κερδίσει ένα λιωμένο πιστόνι από τον κινητήρα της Mercedes!!!
-
Εγώ ψηφίζω 34 γύρους.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Πόσους γύρους, κατά τη γνώμη σας, θα μπορέσει να συμπληρώσει η McLoser MP4/19 στο GP της Αυστραλίας? Εάν πιστεύετε για παράδειγμα πως ο Κίμι θα συμπληρώσει περοσσότερους γύρους από τον Κυβοκέφαλο, τότε ψηφίστε για το αυτοκίνητο του Κίμι.Εγώ ψηφίζω 34 γύρους.
Καταντησε γελοιο το ολο θεμα μου φαινεται. Μονο οταν πεσει η καρο σημαια θα μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα.
-
Εχει δικιο ο Φανης βεβαια, ο Θοδωρης δινει σοου τις τελευταιες μερες.
Αλλα θα τσιμπησω και θα προβλεψω οτι μια απο τις δυο McLaren θα τερματισει. Και μαλιστα στο βαθρο. Για να δουμε!
-
Και όποιος είναι σίγουρος για το τι θα γίνει μπορεί να παίξει στοίχημα να τα κονομήσει κιόλας.
-
Απλα τα κομπλεξ δεν κρυβονται...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Απλα τα κομπλεξ δεν κρυβονται...Ούτε τα πρωταθλήματα...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Πόσους γύρους, κατά τη γνώμη σας, θα μπορέσει να συμπληρώσει η McLoser MP4/19 στο GP της Αυστραλίας? Εγώ ψηφίζω 34 γύρους.Τελικά ούτε τους μισούς γύρους από όσους ανέφερες δεν κατόρθωσε να συμπληρώσει ο Kimi στον αγώνα της Μελβούρνης, αφού εγκατέλειψε με σπασμένο κινητήρα στον 10 γύρο. Άρκετά απογοητευτική απόδοση πιστεύω... Αλλά όπως είπαν και οι πρωταγωνιστές, δεν μπορούμε να κρίνουμε την προσπάθεια καμίας ομάδας βλέποντας μόνο τον πρώτα αγώνα της χρονιάς... Σίγουρα τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε σε δύο εβδομάδες, μετά και το Grand Prix της Μαλαισίας, θα είναι πιο σημαντικά και αξιόπιστα...
Αλλα θα τσιμπησω και θα προβλεψω οτι μια απο τις δυο McLaren θα τερματισει. Και μαλιστα στο βαθρο. Για να δουμε!
Τελικά η μία τερμάτισε, όχι στο βάθρο, αλλά στην πρώτη οκτάδα και ένα γύρο πίσω...
-
Το είχε το θέμα και στο http://www.scuderia.net, ε; Εγώ εντυπωσιάστικα από τη σύλληψη του Bing-Bang. Πάντως το είδα μετά τον αγώνα
ΠΟΣΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ BIG BANG?