-
Μόλις ήρθα από εναν καλα ενημερωμένο πωλητή ο οποίος μου είπε τα εξής.
Το SPORT μόνο είναι χαμηλωμένο κατά 1cm ή 10mm, μόνιμα.
Δεν γνωρίζουν ακόμα για το ποσοστό μείωσης της τιμής ανάλογα τα κυβικά. Το 100% είναι πολύ καλό αλλά μίλησε και για μόλις 30%. Το 1600 έχει φόρο 2500Ε, άρα υπολογίστε ανάλογα.
Πιθανώς το μεγάλο κόλπο είναι ότι μέσα στο τετράμηνο χάριτος θα πρέπει να παραλάβει κάποιος το αυτοκίνητο δηλαδή να ταξινομηθεί, και ΟΧΙ να το παραγγείλει !!! Που σημαίνει ότι με την αναμονή 2 έως 3 μηνών η παραγγελία πρέπει να γίνει άμεσα.
Αυτά προς το παρόν. Αν έχει κάποιος άλλος κάτι αλλό να το συζητήσουμε. -
Φιλε manos_insignia γιατι δεν βαζεις το navipack 1 το οποιο περιλαμβανει το navigator μαζι με το AFL στα 1500 ευρω και γλιτωνεις 1300 ευρω ετσι.
-
Οσον αφορα την προκαταβολη εγω εδωσα 6000 ευρω το 20% της αξιας του αυτοκινητου αλλα αυτο παιζει απο αντιπροσωπεια σε αντιπροσωπεια σιγουρα μπορεις να δωσεις και πολυ λιγοτερα,με τετοια κριση που υπαρχει μπορεις να διαπραγμετευτεις και να τους πεις εγω τοσα διαθετω,δεν νομιζω να θελουν να χασουν πελατη και να φταιει η προκαταβολη και εγω εδωσα τοσα χρηματα επειδα τα κρατουσα αλλιως σιγα να μην εδινα τοσα.
-
Γειά σας παίδες...
Για το ύψος στα μοντέλα με το flexride, ίσως να κάνω και λάθος... δεν είχα κάνει εγώ τον υπολογισμό... τον είχα διαβάσει στο φορουμ του opel-club...Για το θέμα του φορου... άλλοι λένε ότι θα είναι το 50% για αυτοκίνητα μέχρι 1600cc και 20% για τα μεγαλύτερα, και άλλοι λένε 100% μέχρι τα 2000cc... αν δεν ψηφιστεί ο νόμος δεν μπορούμε να ξέρουμε. Η ΕΕ, πιέζει ώστε το μέτρο να μην εφαρμοστεί μόνο για 4, αλλά για 6 ή 8 μήνες... (τους συμφέρει...εκείνοι κάνουν τις εξαγωγές)... το κακό είναι πως με το χρόνο παράδωσης που έχει το insignia, πραγματικά πρέπει κανείς να τρέξει να το πάρει τώρα... εγώ είμαι από τους τυχερούς (θέλω να πιστεύω) καθώς παραλαμβάνω σε 1 ή ενάμιση μήνα περίπου... οπότε μάλλον θα ισχύει και ο νόμος
-
Ο χρήστης stratilatis έγραψε:
Φιλε manos_insignia γιατι δεν βαζεις το navipack 1 το οποιο περιλαμβανει το navigator μαζι με το AFL στα 1500 ευρω και γλιτωνεις 1300 ευρω ετσι.Γιατί στο navipack δίνουν το cd500 και όχι το dvd800 που θέλω εγώ...
-
Ο χρήστης Manos_Insignia έγραψε:
Φιλε manos_insignia γιατι δεν βαζεις το navipack 1 το οποιο περιλαμβανει το navigator μαζι με το AFL στα 1500 ευρω και γλιτωνεις 1300 ευρω ετσι.
Γιατί στο navipack δίνουν το cd500 και όχι το dvd800 που θέλω εγώ...
Πιστεύεις ότι αξίζει τα τόσα λεφτά παραπάνω που έχει;
Από την στιγμή που ΔΕΝ αναπαράγει ταινίες DVD πιστεύω τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει είναι 'πεταμένα λεφτά' -
Χαμηλωμένο Ινσίγκνια κόσμο κατά 3 εκατοστά με ελατήρια της H&R
-
Πανέμορφο είναι...αλλά όσο πιο πολύ χαμηλώνει... σε τόσο λιγότερα υπόγεια πάρκινγκ θα μπορεί να μπεί...
Στο δικό μου για παράδειγμα, με εμένα μόνο μέσα περνάει σχετικά καλά... με άλλον επιβάτη μαζί ή με αποσκευές το ξεχνάμε... εκτός και αν αγοράσω πλαστικά 'σαμαράκια' και βάλω στην ράμπα και του δόσω λίγο 'ύψος' ακόμα την στιγμή που το χρειάζεται -
Oxι αλλο χαμηλωμα! με τα χαλια των ελληνικων δρομων ειναι επικινδυνο! Δεκα χρονια με ενα Αλφα Ρομεο υπεφερα απο τον συνεχη φοβο μην βρω...παντου!
Ε ε ερχεται! σε 1 μηνα
-
Πλησιάζει το Πάσχα και επειδή
- ζούμε στην Ελλάδα
- μερικοί από το club έχουν καινούρια αυτοκίνητα και πρέπει να τα χαρούν για πολλά-πολλά χρόνια
- θα ήθελα μετά τις γιορτές να σας ξαναδιαβάσω όλους (να μην λείψει ούτε ένας)
- το ακόλουθο περνά μηνύματα που είναι πάντα on topic
σας κοινοποιώ 2 link, το περιεχόμενο των οποίων θα ήθελα να λάβουμε όλοι υπόψη μας
Τέλος στον πόλεμο...
Soc
-
Εξαιρετικά τα VIDEO και μακαρι να τα δείχναν στα σχολεία ή να ήταν υποχρεωτικό να τα παρακολουθήσουν οι νέοι οδηγοί στις Σχολές Οδήγησης.
Εχει μάθει κάποιος τις νέες τιμές για το INSIGNIA 1.6Τ SPORT και COSMO???
Εγω την υπολογίζω γύρω στα 24.400Ε αλλα είναι μαντεψία. -
Σημερα πέρασα απο τον τοπικό αντιπρόσωπο Fiat-Lancia-Alfa Romeo που ειναι φιλος και μου εδειξε τις μειώσεις στα FIAT. Στα 1600αρια η μειωση ειναι στο χιλιάρικο (1080) αλλά εδω θα ειναι λογικά περισσότερο αφού ειναι συνάρτηση και της εργοστασιακής τιμής. Ετσι το 25200 πιστεύω να πέσει καπου στα 23800
-
Φιλε soch σε συγχαιρω που εβαλες να δουμε αυτα τα βιντεακια πραγματικα ειναι συγκλονιστηκα και θα επρεπε κατα την γνωμη μου να τα παιζουν στην τηλεοραση οσο σκληρα και αν ειναι μπας και μπορεσει ο ελληνας οδηγος να αποκτησει οδηγικη συνειδηση,εχω χασει συμαθητη μου περυσι,καθως ξεκληριστηκε ολοκληρη η οικογενεια του απο δυστηχημα και ειμαι αρκετα ευαισθητοποιημενος με αυτα τα θεματα.Βεβαια ειναι πολλοι οι λογοι που εχουμε καθε χρονο τοσα πολλα δυστηχηματα αλλα αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα και μαλλον δεν ειναι το καταλληλο forum για να το συζητησουμε.
-
Ο χρήστης nickfast έγραψε:
Εξαιρετικά τα VIDEO και μακαρι να τα δείχναν στα σχολεία ή να ήταν υποχρεωτικό να τα παρακολουθήσουν οι νέοι οδηγοί στις Σχολές Οδήγησης.
Εχει μάθει κάποιος τις νέες τιμές για το INSIGNIA 1.6Τ SPORT και COSMO???
Εγω την υπολογίζω γύρω στα 24.400Ε αλλα είναι μαντεψία.Κοντα έπεσα στο προηγούμενο ποστ! Το τελος ταξινόμησης για το Insignia1.6T ειναι 2460 ευρώ, αρα η μειωση στο μισό δίνει κερδος 1230, επομένως απο 25200 παει στα 23970
-
Στο forum του opel-club βρήκα αυτό εδώ:
http://f.imagehost.org/download/0655/Microsoft_Excel
εχει όλες τις εκδόσεις του αγαπημένου μας αυτοκινήτου,απλά όσοι έχετε βάλει και άλλα 'εργοστασιακά' extras να ξέρετε ότι 'κερδίζετε' και κάτι παραπάνω -
Εχουμε καμιά ιδέα πόσο θα πάει μετά την μείωση του τέλους το 2,0 ?
Εχει κανείς τιμή με έκπτωση προ μήνα όταν δεν είχε συζητηθεί η μείωση ? ώστε να συγρίνουμε ?
Ενα 2,0 AWD με flexiride δείχνει εξαιρετικό -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Εχουμε καμιά ιδέα πόσο θα πάει μετά την μείωση του τέλους το 2,0 ?Εχει κανείς τιμή με έκπτωση προ μήνα όταν δεν είχε συζητηθεί η μείωση ? ώστε να συγρίνουμε ?
Ενα 2,0 AWD με flexiride δείχνει εξαιρετικόΣτο 2.0 βενζίνης το τελος ειναι απο 5263 μεχρι 5936 αναλογα την εκδοση, αρα κερδιζεις το μισο αυτού του ποσου. Βασικά κοιταξτε στα γενικά θεματα, στο thread το σχετικό με το νεο αυτό μετρο όπου καποιος εβαλε λινκ στο imagehack για ενα αρχειο εξελ ακριβώς για το Insignia και τις μειώσεις (απο εκει το κοιταζω). Δυστυχώς δεν βλέπω δυνατότητα επισύναψης αρχειου εδω για να το βαλω
H τιμή ήταν απο 28000 μεχρι 31400
Η τετρακίνηση πάντως ειναι εξτρα στο 2.0 (πανω απο αυτες τις τιμές) -
Ο χρήστης filip58 έγραψε:
Εχουμε καμιά ιδέα πόσο θα πάει μετά την μείωση του τέλους το 2,0 ?
Εχει κανείς τιμή με έκπτωση προ μήνα όταν δεν είχε συζητηθεί η μείωση ? ώστε να συγρίνουμε ?
Ενα 2,0 AWD με flexiride δείχνει εξαιρετικόΣτο 2.0 βενζίνης το τελος ειναι απο 5263 μεχρι 5936 αναλογα την εκδοση, αρα κερδιζεις το μισο αυτού του ποσου. Βασικά κοιταξτε στα γενικά θεματα, στο thread το σχετικό με το νεο αυτό μετρο όπου καποιος εβαλε λινκ στο imagehack για ενα αρχειο εξελ ακριβώς για το Insignia και τις μειώσεις (απο εκει το κοιταζω). Δυστυχώς δεν βλέπω δυνατότητα επισύναψης αρχειου εδω για να το βαλω
H τιμή ήταν απο 28000 μεχρι 31400
Η τετρακίνηση πάντως ειναι εξτρα στο 2.0 (πανω απο αυτες τις τιμές)Το έβαλα και εδώ φίλε μου... μόλις 2 post πιο πάνω
-
αρα ενα 2.0 sport παει χωρις εξτρα στα 27500-2800 + μεταφορικα, πινακιδες και τελη κυκλοφοριας στα 29000...είναι πολλα τα λεφτα Αρη..
-
Να ξέρετε ότι το μέτρο κυρίως θα ωφελήσει αυτούς που έχουν ήδη παραγγείλει και περιμένουν αυτοκίνητο, ή αυτούς που θα αγοράσουν τώρα κάποιο χωρίς πολλά εξτρα... σε διαφορετική περίπτωση, με τους χρόνους παράδοσης που έχει το insignia αυτή την στιγμή, δύσκολα κάποιος που θα παραγγείλει στο επόμενο διάστημα θα προλάβει το όριο των 4ων μηνών...
Opel Insignia