-
Πάρκιγκ ποδηλάτων.
-
Δεν είναι ακριβώς πάρκιγκ αυτό
-
Πληρώνεις και τα παίρνεις αυτά νομίζω και τα αφήνεις σε διάφορα σημεία της πόλης που υπάρχουν αυτές οι θέσεις. Μετά το παίρνει κάποιος άλλος κοκ.
Στην Βιέννη είδα τέτοια και σε κάποια ακόμα γερμανική πόλη Βερολίνο νομίζω. Πρακτικά και όμορφα. Για άλλα μυαλά ευρωπαϊκά -
Και άν το πάρεις σπίτι σου και το κρατήσεις μόνιμα?
-
Προφανώς θα υπάρχει κάποιο σύστημα παρακολούθησης, κλειδώματος κλπ. Στο σημείο που είναι το πάρκινγκ τους έχει και ένα τηλέφωνο εκεί (τουλάχιστον στη Βιέννη αυτό είδα), καλείς την εταιρία δίνεις κάποια στοιχεία και στο ξεκλειδώνει. Περισσότερα δεν γνωρίζω, αν κάποιο παιδί το έχει δοκιμάσει ας μας πει την διαδικασία. Πρόσφατα είδα στην τηλεόραση ότι επεκτείνεται και στο Παρίσι. Ωραία πράγματα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κατεβαίνει ο αδερφός μου κάτω μιράγε για τη διαδήλωση, αν τον μπουζουριάσουν να βασίζομαι πάνω σου10000 αστυνομικοί έτοιμοι για ξύλο δεν λέω tpt άλλο
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Και άν το πάρεις σπίτι σου και το κρατήσεις μόνιμα?Aν σου περισσεύουν 200 € για την εγγύηση χαλάλι σου Η διαδικασία είναι απλή. Χρεώνεις την πιστωτική σου με την εγγύηση και μόλις το επιστρέψεις το ποσό επιστρέφεται. ΓΙα τους μόνιμους κατοίκους υπάρχουν ετήσιες συνδρομές. Ο αδερφός μου αν του κλέψουν το ποδήλατο (είναι τραγικοί με κάτι τέτοια, βουτάνε τα πάντα, σέλες, ρόδες ο,τι ναναι ) δεν ξαναγοράζει, θα γραφτεί στο velip
@κωννος. Ξεκίνησε απ την γαλλία όχι απ την αυστρία αυτή η φάμπρικα και νομίζω απ την Nice.
@μιραγε: Το ξέρω, και είναι πολυ αγριεμένα τα πράγματα Βασικά ήθελα κι εγώ να κατέβω, θα δώ αν θα μπορέσω να την κοπανίσω.
Μέρος για να μείνουμε, με το αμάξι ?
-
Aν σου περισσεύουν 200 € για την εγγύηση χαλάλι σουΕντάξει κλέφτες εννοείται οτι υπάρχουν παντού, δέν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Aν σου περισσεύουν 200 € για την εγγύηση χαλάλι σου
Εντάξει κλέφτες εννοείται οτι υπάρχουν παντού, δέν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα.
Μάλλον δεν κατάλαβες τί είπα
Δεν τους απασχολεί αν το κλέψεις, αφού σου έχουν κρατήσει ποσο μεγαλύτερο απ την αξία του ποδηλάτου ως εγγύηση -
Τώρα κατάλαβα.
-
Ο αδερφός μου αν του κλέψουν το ποδήλατο (είναι τραγικοί με κάτι τέτοια, βουτάνε τα πάντα, σέλες, ρόδες ο,τι ναναι ) δεν ξαναγοράζει, θα γραφτεί στο velipO αδελφός μου ήταν 2 χρόνια στην Χαϊδελβέργη. Το ποδήλατό του το είχε επί 2 χρόνια έξω από το σπίτι του σε ειδικό σημείο της πολυκατοικίας που βάζουν ποδήλατα. Το είχε ξεκλείδωτο όπως και όλοι οι άλλοι και δεν το άγγιξε κανένας. Όταν πήγαινε στο κέντρο της πόλης το κλείδωνε βέβαια. Μου είπε πως τα κρούσματα ήταν λίγα. Σέβονται προφανώς κάποια πράγματα και δη το γεγονός ότι η πλειοψηφία έχει ποδήλατα και αν ο καθένας αρχίσει το πλιάτσικο κάτι δεν θα λειτουργεί καλά.
@μιραγε: Το ξέρω, και είναι πολυ αγριεμένα τα πράγματα Βασικά ήθελα κι εγώ να κατέβω, θα δώ αν θα μπορέσω να την κοπανίσω.
Φιρί φιρί το πας βρε? Κάτσε εκεί που είσαι έχεις πορτογαλικές υποχρεώσεις
-
Εγώ μάλλον θα φύγω... Τα πράγματα είναι αγρια παρα πολύ. Έχουμε πήξει ήδη στους ελεγχους...Και από την άλλη μεριά έχει 14000 polizei έτοιμους επίσης για ξύλο...Περιμένουν 3000 αναρχικούς που θα έρθουν για να τα σπάσουν και γενικά είναι μπριζωμενοι, οποτε συνιστώ προσοχή και αυτοσυγκράτηση...Αν σκοπεύει να έρθει με τραίνο να ξέρει ότι το Σάββατο δεν θα περνάει tpt από Γερμανία-Γαλλία. Ούτε να το σκεφτείς να διανυκτερεύσεις μέσα στο αμάξι, περιπολούν παντού και έχουν αδειάσει και το κεντρικό campus από αμάξια. Εμείς από Πέμπτη το κλείνουμε το μαγαζί...
@konV
Αν έκανε τα ίδια εδώ πέρα δεν θα είχε ποδήλατο μετά από 5 λεπτά. Άλλωστε τα περισσότερα κλεμμένα που πουλάνε εδώ είναι από γερμανία -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Φιρί φιρί το πας βρε? Κάτσε εκεί που είσαι έχεις πορτογαλικές υποχρεώσεις
Aπ αυτές τις υποχρεώσεις θα εξαρτηθεί
Μιραγε, κατεβαίνει απο Πέμπτη και θα μείνει σε φίλο του, οπότε με την προσέγγιση τουλάχιστον δε θα έχει πρόβλημα. τώρα για τα άλλα
Οπότε χύμα διανυκτέρευση δεν παίζει με τπτ -
Γαλλικά πρώτης λυκείου, ωραίες εποχές!!
-
-
-
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
WTF? Μου το έκανε και χθές ο Firefox μόνο στη σελίδα του YouTube. Όλα στα (Αράβικα??) ανάποδα...Πρωταπριλιατικο!!! Happy April 1st!
Αν πατησεις το tips for viewing the new layout το λεει
http://www.youtube.com/t/new_viewing_experience -
Ε τους μαλ@κες!! Πολύ καλό!!
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#3]