-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Φίλε, αν είσαι βενζινάς, πάρε την C180 με AMG pack.
C63 AMG...
axaxax kalo
-
Ο χρήστης akis-13- έγραψε:
re c ilia i mercedes p postares einai e-coupe i clk gt me exoun mperdepsei para polu ta 2 montela.endiaferomai gia pithani agora alla exw mperdeutei gt miazoun polu fatsika.an dn s einai kopos plz postare 2 pic apo kathe montelo na vgalw akri.thx ek twn proterwnΞέχνα τη CLK, πλέον έχει αντικατασταθεί από την E-Class Coupe (που βασίζεται στην E-Class Sedan)!
Ήδη έχουν έρθει στις αντιπροσωπείες μερικές E-Class Sedan, για την coupe υποθέτω σε κάνα μήνα θα μπορείς να κάνεις και Test Drive!Όποιος σκέφτεται να παραγγείλει την C Class, να ξέρει πως στα κοντά θα αντικατασταθεί ο 200άρης Kompressor με τον υπετροφοδοτούμενο και τα 204 άλογα του
-
Ο χρήστης mythos1 έγραψε:
ευχαριστώκαλοριζικη η Μερτσα σου να την χαρεις!!!!!!!
να εχεις πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα φιλε μου!
τι χρωματακι;
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Όποιος σκέφτεται να παραγγείλει την C Class, να ξέρει πως στα κοντά θα αντικατασταθεί ο 200άρης Kompressor με τον υπετροφοδοτούμενο και τα 204 άλογα τουσύντομα όμως? γιατί κάπου διάβασα ότι θα μπει στη C ως C250 CGI από το 2011...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Όποιος σκέφτεται να παραγγείλει την C Class, να ξέρει πως στα κοντά θα αντικατασταθεί ο 200άρης Kompressor με τον υπετροφοδοτούμενο και τα 204 άλογα του
σύντομα όμως? γιατί κάπου διάβασα ότι θα μπει στη C ως C250 CGI από το 2011...
ως C250 CGI θα μπει, αλλα εάν αυτο δε γίνει πριν το facelift (που το εύχομαι) θα γίνει σίγουρα με το facelift κάτι που δε θαργήσει τόσο πολύ (με τίποτα μέχρι το 2011)
-
ενδιαφέρον... μήπως τελικά συνδέονται οι μεγάλες εκπτώσεις με την αλλαγή στους κινητήρες???
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ευχαριστώ
καλοριζικη η Μερτσα σου να την χαρεις!!!!!!!
τι χρωματακι;
λευκό, άλλαξα και την μάσκα με αυτήν του Avantgarde πιστεύω άξιζε
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
ενδιαφέρον... μήπως τελικά συνδέονται οι μεγάλες εκπτώσεις με την αλλαγή στους κινητήρες???Δε νομίζω, περισσότερο με τις μειωμένες πωλήσεις έχει να κάνει!
-

-
.....ΜΟΥ*ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Περιμενω να δω και την E63 Coupe
-
Τελος η Τζουλια... Επισημη ξανθια θεα η Ρια Αντωνιου....
Αργείς αλλά μαθαίνεις...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τελος η Τζουλια... Επισημη ξανθια θεα η Ρια Αντωνιου....
Αργείς αλλά μαθαίνεις...
Αυτο το χω πολυ καιρο τωρα.....
-
Αφού μας κλείσαν το μαγαζί πρόεδρε βράστα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αφού μας κλείσαν το μαγαζί πρόεδρε βράστα...Οτι και να βρασεις... πικρο να ναι....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
.....ΜΟΥ*ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠεριμενω να δω και την E63 Coupe
Και αυτη super θα ειναι, αλλα η sedan ειναι Q-car!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Όποιος σκέφτεται να παραγγείλει την C Class, να ξέρει πως στα κοντά θα αντικατασταθεί ο 200άρης Kompressor με τον υπετροφοδοτούμενο και τα 204 άλογα του
σύντομα όμως? γιατί κάπου διάβασα ότι θα μπει στη C ως C250 CGI από το 2011...
ως C250 CGI θα μπει, αλλα εάν αυτο δε γίνει πριν το facelift (που το εύχομαι) θα γίνει σίγουρα με το facelift κάτι που δε θαργήσει τόσο πολύ (με τίποτα μέχρι το 2011)
Από πληροφορίες που έχω από συγγενή μου στην αντιπροσωπεία ,θα βγεί C200 CGI (με ίδιο κινητήρα και προδιαγραφές με αυτόν της νέας βασικής Εclass) από τον Ιούλιο -Η έκδοση C 250CGI αργότερα (άγνωστο πότε) ....Κάτι αντίστοιχο έγινε και παλαιότερα με 3 εκδόσεις 1800cc στην προηγούμενη C (C180K,C200K,C230K) αλλά η sedan C230k κυκλοφορησε με το facelift για να προωθήσουν την C230K σπορcoupe νωρίτερα -Παρόμοιες αλλαγές θα γίνουν και στην CLC (και σε όλα τα mercedes που έχουν παλιούς κινητήρες) πολύ σύντομα, ίσως πάλι στην σπορτcoupe CLC μπεί πρώτα ο 250CGI...Ομως η C250cgi δεν θα είναι φθηνή αν κρίνουμε από την νέα Ε250-Ε200=6000ευρώ.
-Facelift ,λόγω ότι δεν τραβάει από πωλήσεις η νέα C λόγω επειδή μάλλον βιαστηκε να το παρουσιάσει και έπεσε σε αλλαγή προδιαγραφών σε πολλά από την ΕΕ, και σε σχέση με τον ανταγωνισμό......από την εδώ αντιπροσωπεία περιμένουν να γίνει μάλλον το 9/2010 στην έκθεση την Φρακφουρτης,αντί 3/2011 στην Γενεύη όπως το χρονοδιαγραμμα έλεγε .Λογικά θα μπουν όλα τα καλούδια της νέας Ε class έστω και μερικά προαιρετικά,όπως πάντα γινόταν με την c class από παλιά.Στο facelift o C180K 1.6 θα γίνει και αυτός CGI (και ίσως και πιό σύντομα και στην CLC).
Εννοείται στο ενδιάμεσο όσο υπάρχει στοκ από παλιά οι προσφορές θα είναι μεγάλες και θα συμφέρει αρκετούς,αλλά υπόψη ότι κερδίσει κανείς τώρα θα το χάσει σε μεταπώληση στο μέλλον λόγω της αλλαγής τεχνολογίας και θέλει σκέψη.
-
ευχαριστώ
καλοριζικη η Μερτσα σου να την χαρεις!!!!!!!
τι χρωματακι;
λευκό, άλλαξα και την μάσκα με αυτήν του Avantgarde πιστεύω άξιζε
πανεμορφο πρεπει να ειναι...
και ζαντες...;τι λεμε;
-
ζάντες τπτ το ιδιαίτερο, προς το παρόν χεχε
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια pink, θα κάνω upload photos όταν το παραλάβω
-
Έτσι από απορία, γιατί δεν πήγες για αβανγκαρντ;
-
ζάντες τπτ το ιδιαίτερο, προς το παρόν χεχεευχαριστώ για τα καλά σου λόγια pink, θα κάνω upload photos όταν το παραλάβω
εεεεεπ....
αντε με το καλο!!!!!!!
ομορφο αμαξι!drdino καλη ερωτηση αλλα δεν εκανε ασχημα..πχ εχει κακασχημα προβολακια ομιχλης η αβαντγκαρντ.
MERCEDES-BENZ FORUM