-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Για κοιτα ρε Μανο μηπως βγαλουμε λαγο αποψε κ καταλαβω κ εγω γιατι με παρατανε οι γυναικεςΔε σε παρατάνε, απλά τις αφήνεις να φύγουν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για κοιτα ρε Μανο μηπως βγαλουμε λαγο αποψε κ καταλαβω κ εγω γιατι με παρατανε οι γυναικες
Δε σε παρατάνε, απλά τις αφήνεις να φύγουν.
αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα....
αλλά νυστάζω πολύ τώρα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το παρόν θέμα έχει αρχίσει να θυμίζει ανδρικό Cosmopolitan.Ωραία, γιατί το γυναικείο Κοσμοπολιταν περασα την ηλικία για να το διαβάζω!!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Το παρόν θέμα έχει αρχίσει να θυμίζει ανδρικό Cosmopolitan.
Ωραία, γιατί το γυναικείο Κοσμοπολιταν περασα την ηλικία για να το διαβάζω!!!
εχεις να δεις εδω πραματα και θαματα...νομιζω οτι χτυπαμε το κοσμοπολιταν στα ισα στο μεγα τελικο!!
-
Ποιό μεγάλο τελικό, κατευθείαν για διαγαλαξιακό πρωτάθλημα πάμε, ειδικά με τις γυναίκες που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και τα φάσκελα στους σκύλους.
-
Λοιπον αυριο θα βγω με το ξανθο κουλτουρε γκομενακι που σας ελεγα. Wish me luck μπινεδες!
Χωρις μαλακιες, πρωτη φορα εχω λιγο αγχος για ραντεβου ( ) εδω και πολλα χρονια...
Τα καλα νεα ειναι οτι αμα στραβωσει παιζει εναλλακτικη. Βασικα δεν ειναι εναλλακτικη, καμια δεν με χαλαει απ'τις δυο απλα εκατσε να κανονισω με το ξανθο πρωτα οποτε θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας -
Τς τς τς. Δεν σε αναγνωρίζω. Skye και αγχωμένος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Λοιπον αυριο θα βγω με το ξανθο κουλτουρε γκομενακι που σας ελεγα. Wish me luck μπινεδες!
Χωρις μαλακιες, πρωτη φορα εχω λιγο αγχος για ραντεβου ( ) εδω και πολλα χρονια...
Τα καλα νεα ειναι οτι αμα στραβωσει παιζει εναλλακτικη. Βασικα δεν ειναι εναλλακτικη, καμια δεν με χαλαει απ'τις δυο απλα εκατσε να κανονισω με το ξανθο πρωτα οποτε θα τηρηθει σειρα προτεραιοτηταςΓια δώσε ίνφο
Του χώρου?Δυνατά κι ελληνικά
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τς τς τς. Δεν σε αναγνωρίζω. Skye και αγχωμένοςo tempora
δεν ξερω, ειμαι λιγο εξω απ'τα νερα μου, αλλα ελπιζω οτι δεν θα κανω πισω. χωνομαστε κι οπου βγει
ειμαι αποφασισμενοςΓια δώσε ίνφο
Του χώρου?Δυνατά κι ελληνικά
Ωραιο γκομενακι, ξανθο , μορφωση ΑΕΙ και συνασπισμενη (απ'τους ξενερωτους ομως, οχι απ'αυτους με τις κουκουλες )
-
Τί είναι αυτό που έβαλες ρε καμμένε, κινεζα τα διαβάζει τα λατινικά
Έχει ποτέντιαλ το γκομενάκι, μπορεί να γίνει πλαστελίνη στα έμπειρα χέρια σου
keep us updated
-
o skye μας βγηκε κιμπαρης δλδ;; μητσο ασε το ξανθο και πιασε το μελαχρινο,τα χουμε ξαναπει τα ξανθα ειναι για αβγαλτα boys του στυλ kid..ΕΚΤΟΣ κι αν προκειται για εξαιρετικη περιπτωση.Νομιζω ο Ντινος με καταλαβαινει..
-
Τράβα παραπέρα μάστορα, που θα πιάσεις στο στόμα σου τα ξανθά
-
Ισα ρε kid...κανε ψαλιδι γιατι θα γενει σαματας..Τα μελαχρινα ειναι για τους αντρες,εσεις παιξτε με τα ξανθα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
o skye μας βγηκε κιμπαρης δλδ;; μητσο ασε το ξανθο και πιασε το μελαχρινο,τα χουμε ξαναπει τα ξανθα ειναι για αβγαλτα boys του στυλ kid..ΕΚΤΟΣ κι αν προκειται για εξαιρετικη περιπτωση.Νομιζω ο Ντινος με καταλαβαινει..Είμαι σίγουρος πως ο φίλος του Ντίνου που τρώει τις χυλόπιτες είσαι εσύ
-
**Δεν **είναι φίλος του Ντίνου αυτός που τρώει τα άκυρα είπαμε, οπότε ο Πάσχος εξορισμού δεν μπορεί να είναι.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τα καλα νεα ειναι οτι αμα στραβωσει παιζει εναλλακτικη. Βασικα δεν ειναι εναλλακτικη, καμια δεν με χαλαει απ'τις δυο απλα εκατσε να κανονισω με το ξανθο πρωτα οποτε θα τηρηθει σειρα προτεραιοτηταςγια να μη ζορίζεσαι, δε τις καλείς και τις 2 σπίτι σου;;
-
Μήπως είναι απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και θα έχουμε κακή κατάληξη
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μήπως είναι απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και θα έχουμε κακή κατάληξηγια τον skye μιλάμε
αυτός έχει ρε δύο αριστερά πόδια, σιγά μη διάλεγε ετερόκλητες γκόμενες -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μήπως είναι απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και θα έχουμε κακή κατάληξηΆμα προσθέσεις baby oil δεν έχεις πρόβλημα..
-
Aν στραβοψ σει θα ξέρουμε και προς τα που δηλαδή;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες