-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
NIGA, έχεις πμ
Εγώ καλά το έχω το πμ, αλλά εσύ γιατί έχεις απενεργοποιημένη την λήψη πμ και δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς;
Πως το ανοίγω;
Βασικά δεν ξέρω πώς το κλείνεις!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
NIGA, έχεις πμ
Εγώ καλά το έχω το πμ, αλλά εσύ γιατί έχεις απενεργοποιημένη την λήψη πμ και δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς;
Πως το ανοίγω;
Βασικά δεν ξέρω πώς το κλείνεις!!!!!
Αφού δεν το έχω ανοίξει, πώς να το κλείσω;;; (αν μιλάς για εμένα ) κάθε φορά που λαμβάνω πμ πρέπει να το κλείνω; Πληροφορίες;
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
Αφού δεν το έχω ανοίξει, πώς να το κλείσω;;; (αν μιλάς για εμένα ) κάθε φορά που λαμβάνω πμ πρέπει να το κλείνω; Πληροφορίες;Τελικά είναι πολύ απλό, λίγο ψάξιμο στον πίνακα ελέγχου θέλει. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου μέλους, στις ρυθμίσεις κοινότητας και μαρκάρισε ΝΑΙ στην επιλογή 'Επιτρέψτε στα μέλη να σας στέλνουν προσωπικά μηνύματα'
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αφού δεν το έχω ανοίξει, πώς να το κλείσω;;; (αν μιλάς για εμένα ) κάθε φορά που λαμβάνω πμ πρέπει να το κλείνω; Πληροφορίες;
Τελικά είναι πολύ απλό, λίγο ψάξιμο στον πίνακα ελέγχου θέλει. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου μέλους, στις ρυθμίσεις κοινότητας και μαρκάρισε ΝΑΙ στην επιλογή 'Επιτρέψτε στα μέλη να σας στέλνουν προσωπικά μηνύματα'
ΟΚ Είμαι εντάξει.
-
-
-
-
-
-
-
Γεννημένος την δεκαετία 1950, αποκάλυψα και την ηλικία μου,τα έχω ζήσει καλά.
Δεδομένου από την γωνία που φωτογράφιζα ήταν μία...νοικοκυρά που ξεσκόνιζε και βέβαια 07:45 κάποιος να φωτογραφίζει την αυλή σου μπορεί και να μην είναι τόοοοοσο αθώο, σαν τις προθέσεις μας, νομίζω δεν είναι Opel.
Διαγωνίως απέναντι
Mercedes 220 SE Americana

Chevrolet

Plymouth

Όλα από Αγ. Παρασκευή
Μάριος -
-
-
-
Που είναι όλα αυτό και το προηγούμενο που λέγατε Opel;;; Πουυυυυυυυυυυυυυ, πουυυυυυυυυυυυυ;; που είναι
Μας χτύπησες με κουκλιά Μάριε, πεθαίνωωωω , οδός, που είναι
-
-
Citroen από Πάτρα και Λάρισα.
Διακόσμηση σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας!

Σε πιλοτή στη Ροδινή της Πάτρας.

Περνάμε στη Λάρισα, παρατημένη, αλλά πινακιδωμένη, εδώ και χρόνια.

Εδώ και χρόνια το έχει για ανακατασκευή...

Εδώ και χρόνια στο πεζοδρόμια, με μια τεράστια τρύπα στην κουκούλα...

Μία ΧΜ προσφάτως πινακιδωμένη. (ΟΔΔΥ???)

Και μια παραφωνία στα παραπάνω, αλλά μάλλον σπάνιο στις μέρες μας. Cortina station!

-
-
-
lesoko μας εφτιαξες βραδυατικα με τα citroen και την maserati..
Classic Safari