-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
απο περιοδικο car and driver 106 16v : 0-100 7.8Και τι καταλαβαινεις εσυ με αυτο?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το Suzuki, 8.6 δεν κάνει,όντως. Το 8.9 όμως το κάνει,εξακριβωμένο. Δεν ξέρω πόσο καλό είναι το Fiat για στροφές κλπα,αλλά το Swift Sport είναι πολύ καλό σε αυτό το τομέα,με τιμόνι,κιβώτιο,φρένα στήσιμο up to the job. Άσε που ο ήχος απο τις 5000-7000 σχεδόν είναι απλά φοβερός για τέτοιο αμαξάκι.
Καλές αγορές.
ειναι πολυ τσιμπημενο ομως το σουιφτακι, με οριακα 2Κ παιρνεις παραπανω παιρνεις πολυ καλυτερο μοτερ και το στησιμο δεν ειναι και για φτυσιμο, για abarth μιλαμε στο κατω κατω..
σου λεω επειδη εχω ζησει και κινητηρα αντιστοιχο του swift,αλλα και τον 155αρι λιγακι, ειναι πολυ σπαστικο να ανεβαζεις ολη την ωρα 4αρες και 5αρες για να τσουλησεις σβελτα.
να εκανε γυρω στο 15αρι να το συζητουσαμε,αλλα πλεον που εχουν ολοι σαλιγκαρους θεωρω οτι αυτη η κατηγορια των 125 εχει απαξιωθει
δε λεω οτι δεν ειναι ωραιο το swift ,απλα οτι το αλλο ειναι καλυτερη προταση και καλο για τα λεφτα του
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
απο περιοδικο car and driver 106 16v : 0-100 7.8
Και τι καταλαβαινεις εσυ με αυτο?
παιζω με τα νουμερα .... ειμαι παιχνιδιάρης
εσυ τι δεν καταλαβες -
εσυ τι δεν καταλαβεςκαλα αν το πεζο κανει 7.8 το πουντοντζιτο που δινει ο κατασκευαστης 7.9 και αφηνει καροτσες πισω το πεζο ποσο κανει δλδ;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εσυ τι δεν καταλαβεςκαλα αν το πεζο κανει 7.8 το πουντοντζιτο που δινει ο κατασκευαστης 7.9 και αφηνει καροτσες πισω το πεζο ποσο κανει δλδ;
-
Η αλήθεια είναι οτι ώρες ώρες χάνω την μπάλα μαζί σας!!!!
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι ώρες ώρες χάνω την μπάλα μαζί σας!!!!α ρε ευακι
εδω μαλωνουμε ποιος εχει την μεγαλυτερη.................ιπποδυναμη
κλασικα πραγματα -
Re: Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps
από 106_4_ever » 21/03/09 20:32italakias έγραψε:
ευακι πουλαω το δικο μου αν ενδιαφερεσαι,λαντσια.+10 μπαμ κανει το ιταλικο καμακι
Η αλήθεια είναι οτι ώρες ώρες χάνω την μπάλα μαζί σας!!!!
α ρε ευακι
εδω μαλωνουμε ποιος εχει την μεγαλυτερη.................ιπποδυναμη
κλασικα πραγματαγαλλικο καμακι το λενε
-
Τι διαφορά έχει το γαλλικό με το ιταλικό καμακι?????
-
Τελικά πάντος νομίζω οτι δεν θα πάρω αμάξι,θα το γύρισω σε πατίνι γιατι έχασα την μπάλα!!!!
-
δεν υπαρχει κανα καλο γερμανικο supermini να μπει και γερμανικο καμακι στο παιχνιδι...
-
Τελικά πάντος νομίζω οτι δεν θα πάρω αμάξι,θα το γύρισω σε πατίνι γιατι έχασα την μπάλα!!!!παντως αν θες αμαξι οικονομικο και με πολλα ωφελη στην υγεια υπαρχει ενα.
-
ποιο??????
-
γαλλικο καμακι το λενε
σωστος!!!!
1-1!!!!!Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Τι διαφορά έχει το γαλλικό με το ιταλικό καμακι?????ε μυριζουμε πιο ωραια εμεις οπως και να το κανουμε
δεν υπαρχει κανα καλο γερμανικο supermini να μπει και γερμανικο καμακι στο παιχνιδι...
ωχ ωχ δηλωσεις!!! θα ξεσπασει παλι ευρωπαικος πολεμος καμακίου
-
ποιο??????το πεζο το 2.
-
Σα δεν ντρέπεστε αχρείοι! Η κοπέλα ψάχνει αυτοκίνητο κι εσείς κάνετε καμάκι! Ασ' τους αυτούς τους καζανόβες Ευάκι. Πάμε για ένα ποτάκι το βράδυ και θα σου εξηγήσω τα πάντα για τα αυτοκίνητα γιατί εδώ μέσα μόνο να σε μπερδέψουν κατάφεραν.
-
το πεζο 2 εχει φοβερα πιασηματα ............ε κρατηματα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σα δεν ντρέπεστε αχρείοι! Η κοπέλα ψάχνει αυτοκίνητο κι εσείς κάνετε καμάκι! Ασ' τους αυτούς τους καζανόβες Ευάκι. Πάμε για ένα ποτάκι το βράδυ και θα σου εξηγήσω τα πάντα για τα αυτοκίνητα γιατί εδώ μέσα μόνο να σε μπερδέψουν κατάφεραν.ωχ ποτο και φεραρρι ακουω και βλεπω.... το χασαμε το κορμι πατριωτη
-
ευακι αμα θες να πιεις καθαρο ποτο και οχι μπομπα παμε μαζι .
-
Να στε καλά βρε παιδιά μου φτιάξατε τη διάθεση!Όσο για το πεζο το 2 θα το σκεφτώ σοβαρά!
Ρε έχετε πολύ πλάκα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps