-
Τι να μας πει τώρα και ο Πελές;
ΝΤΙΕΓΚΟΟΟΟΟΟ λέμε,παικτούρα μεγάλη.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:ysterical:
Έλα δημοκράτη μου εσύ σου αρέσουν τα άλλα ε?Ο Μαραντονα ειναι μελος
-
Πάντως εγώ όσους Έλληνες ξέρω στη Γερμανία είναι γενικά πολύ αγαπητοί, ενσωματωμένοι. Σαφώς πιο 'ενσωματωμένοι' μάλιστα απ' όσο είναι οι Τούρκοι.
-
ναι αλλα στη βορεια κουισλανδη το 1925 τους κυνηγουσαν γιατι ειχαν κοκκινα μαλλια!
-
μεταναστες μη φυγετε και μας αφησετε μονους μας με τους ελληνες
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μεταναστες μη φυγετε και μας αφησετε μονους μας με τους ελληνεςNα φύγουν και να σας πάρουν μαζί τους.
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μεταναστες μη φυγετε και μας αφησετε μονους μας με τους ελληνεςΕ όχι μαλάκωσες πολύ ρε συ ...εγώ περίμενα να έλεγες ότι είμαστε ένα Παγκόσμιο Χωριό και Peace!
Xάσαμε κάθε ελπίδα.Για την Κουινσλάνδη το 1925 τι να πω... ...τώρα εν έτει 2009 μια χαρά τους βρίσκω και αυτούς στην Αυστραλία και αυτούς στην Αμέρικα-Καναδά και στην Γερμανία κτλ. Σίγουρα μια κλάση πάνω από έμας αφού έμαθαν να λειτουργούν σε περιβάλλοντα ΜΕ νόμους κ μάλιστα η πλειοψηφία να προκόψει.
-
γενική ερώτηση:
έχετε παρατηρήσει (σε όλες/όποιες χώρες έχετε εμπειρίες) με ΠΟΙΟΥΣ είναι 'ρατσιστές' η πλειοψηφία της κάθε χώρας?
μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά θέλω να δώ τις απαντήσεις σας
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
γενική ερώτηση:έχετε παρατηρήσει (σε όλες/όποιες χώρες έχετε εμπειρίες) με ΠΟΙΟΥΣ είναι 'ρατσιστές' η πλειοψηφία της κάθε χώρας?
μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά θέλω να δώ τις απαντήσεις σας
Τι εννοείς? Με τους (οικονομικούς) μετανάστες συνήθως.
-
Πας να ανακατέψεις θρησκεία; Ψιλοπαίζει αλλά παίζουν άπειροι άλλοι παράγοντες ρόλο ΙΜΟ.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πας να ανακατέψεις θρησκεία; Ψιλοπαίζει αλλά παίζουν άπειροι άλλοι παράγοντες ρόλο ΙΜΟ.Νομίζω δε παίζει τόσο ρόλο η θρησκεία. Τρανό παράδειγμα η Ελλάδα, που είμαστε 99% Χρ. Ορθόδοξοι, ενώ στην Αμερική που είναι λίγο απ'όλα...το θέμα είναι με τους Αφρο-Αμερικάνους και ας έχουν ίδια θρησκεία με αυτούς.
-
Στην Ελλάδα πάντως δεν τρέχει τίποτα με Ινδονήσιους, Κινέζους, Πακιστανούς, Φιλιππινέζους-ες. Η συντριπτική πλειοψηφία των 'ρατσιστών' τα έχουν με Αλβανούς και μερικούς άλλους που προκαλούν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους. Αν αυτό είναι ρατσισμός...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην Ελλάδα πάντως δεν τρέχει τίποτα με Ινδονήσιους, Κινέζους, Πακιστανούς, Φιλιππινέζους-ες. Η συντριπτική πλειοψηφία των 'ρατσιστών' τα έχουν με Αλβανούς και μερικούς άλλους που προκαλούν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους. Αν αυτό είναι ρατσισμός...Νομίζω ότι γενικά δεν είμαστε ρατσιστές σαν λαός.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην Ελλάδα πάντως δεν τρέχει τίποτα με Ινδονήσιους, Κινέζους, Πακιστανούς, Φιλιππινέζους-ες. Η συντριπτική πλειοψηφία των 'ρατσιστών' τα έχουν με Αλβανούς και μερικούς άλλους που προκαλούν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους. Αν αυτό είναι ρατσισμός...Και εγώ έτσι νομίζω, η πλειοψηφία των γονέων με κόρη, όταν μάθουν πως τα έχει με Πακιστανό λένε 'και τι μας νοιάζει απο πού είναι ο άνθρωπος'
-
Πολλές φορές ο ρατσισμός έχει να κάνει με το φιλήσυχο της συμπεριφοράς κάποιου. π.χ. αν πάω σε μια άλλη χώρα και έχω τη δουλίτσα μου δεν προκαλώ, σέβομαι τους νόμους του κρατους που με φιλοξενεί και προσπαθώ να ενσωματωθώ και γω στην τοπική κοινωνία δεν πστεύω να αντιμετωπίσω ιδιίτερο πρόβλημα.
Επ'αυτού θα σας αφηγηθώ ένα πρόσφατο περιστατικό που εξελίχθηκε μπροστά μου. Πάω με τον πατέρα μου στο στρατολογικό γραφείο Θεσ/νίκης στο 3ο σώμα στρατού για να κόψουμε την αναβολή του αδελφού. Εγώ μένω έξω καθισμένος πάνω στο μηχανάκι. Σε εκείνο το σημείο λίγο πιο πίσω είναι η είσοδος του υπόγειου χώρου στάθμευσης του πανεπιστημίου Μακεδονία. Έρχεται ένας ρωσοπόντιος - τσετσένος κάτι τέτοιο εν πάσει περιπτώσει και παρκάρει ένα καγκουρεμένεο honda με τελείως μαύρα φιμέ παντού και μπουρί απίστευτα ηχορυπαντικό επάνω στην είσοδο και την κλείνει. Κατεβαίνει και μπαίνει στην στρατολογία. Μετά από λίγο έρχεται κόσμος που θέλει να μπει στο πάρκινγκ. Αμ δε ...ουδεμία πρόσβαση. Οι περισσότεροι απορούν και φεύγουν. Μια κυρία όμως τα πήρε κατέβηκε κορνάει κλπ περιμένει κανένα 10 λεπτό και τηλεφωνεί αυτόν (είχε αφήσει και νούμερο στο παρμπρίζ) και την αστυνομία. Μετά από κανένα 20λεπτο βγαίνει ο λεγάμενος και με σπαστά ελληνικά της λέει: 'Αν νομίζει ότι με το που τα πάρεις αστυνομία θα βγει άκρη είσαι λάτος' Μόλις το ακούει η κυρία τρελένεται και του λέει ' Τί να σου πω μας έχεις κλείσει μισή ώρα. Είσαι παράνομος' .. Και της απαντάει ο θεός: 'Έτσι γκουστάρω εγκό παράνομο' Παίρνει το χαρτάκι που είχε γραμμένο το τηλέφωνό του το πετάει κάτω, μπαίνει μέσα και φεύγει σπινιάροντας
Λύθηκα στα γέλια παιδιά! Βασικά μπράβο του γιατί βρίσκει και κάνει. Αν τα έκανε αυτά έξω θα τον είχαν μαζέψει σαν τα γατιά από το σβέρκο.Αν προκαλείς και δεν σέβεσαι μια χώρα που σε φιλοξενεί είναι λογικό να εισπράξεις την διαμαρτυρία και αρνητική στάση αυτων που σε υποδέχονται. Βέβαια εδώ ούτε εμείς σεβόμαστε και πολλά, γι'αυτό λέω βρίσκει και κάνει.
anyway τρελό σκηνικό πάντως
-
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Βασικά μπράβο του γιατί βρίσκει και κάνει. Αν τα έκανε αυτά έξω θα τον είχα μαζέψει σαν τα γατιά από το σβέρκο.Παντως στο Παρισι πριν ~3 χρονια περνουσε ενα περιπολικο και ηταν μαζεμενα 5-6 ατομα που εβριζαν τους μπατσους του περιπολικου και δεν εγινε απολυτως τιποτα, εφυγαν ησυχα ησυχα.
@j marr ρατσισμος υπαρχει πολλων ειδων, δεν ειναι μονο ο εθνικος/φυλετικος. υπαρχει και ο σεξισμος (αρκετα διαδεδομενος στην Ελλαδα), ο ρατσισμος απεναντι στους ναρκομανεις (εξισου διαδεδομενος στην Ελλαδα) κοκ. κι αυτα μορφες ρατσισμου ειναι.
-
@skye
για ρατσισμό εναντίων των ξένων μιλούσαμε -
Απ την πολύ την ή απ το wii άραγε
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]