-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
-ο iPhone 3.0 θα υποστηρίζει ακόμη περισσότερες γλώσσες...
Και να μην ειναι τα ελληνικα σ'αυτες
Πλάκα πλάκα...
Κοίτα το iphone σαν ποιότητα είναι καλύτερο αλλά ακριβότερο. Υποκειμενικά το βρίσκω καλύτερο στο software.
Ξέρει κανένας επίσης άμα πέρνει άλλη εφαρμογή για την πλοήγηση του gps του;
Υπάρχουν διάφορα...και περιμένουμε να σκάσει κανένα καλό. Θα βγει, είμαι σίγουρος. Έχει επάνω το Google Maps αλλά δυστυχώς δεν έχει φωνητική καθοδήγηση.
Προς το παρόν έχω το ΟΜΝΙΑ σαν navigator
Τι έκανες τελικά το iphone σου; Πήρες από Ελλάδα;
Ναι, πήρα ένα 16άρι μεταχειρισμένο ενός μήνα λευκό, 480 ευρώ και ησύχασα!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://www.gsmarena.com/lg_kp500_cookie-2536.phpΤο έχει κάποιος για να πει απόψεις;
Δεν το εχω αλλα να πω την αποψη μου .
Απο τα πλεον τιμια κινητα, λεπτο-ελαφρυ καλη οθονη .
Η standby screen ειναι μια καλη προσθηκη στο κλασσικο μενου της LG στα touch κινητα της .
Οχι και η γρηγοροτερη αποκριση στις επιλογες μου απο την οθονη.
Για μπαταρια δεν γνωριζω κατι .Σε αυτην την τιμη μπορω να πω οτι ειναι καλη επιλογη.
Το παρήγγειλα τώρα τι θα βγει δε ξέρω.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ξέρει κανένας επίσης άμα πέρνει άλλη εφαρμογή για την πλοήγηση του gps του;Παίρνει. xgps.
Έχει και φωνητική καθοδήγηση. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Παίρνει. xgps.
Έχει και φωνητική καθοδήγηση.Δε μπορώ να κατεβάσω χάρτες ρε γμτ ...έχω κατεβάσει το πρόγραμμα στο pc, έχω επιλέξει την περιοχή στο χάρτη...αλλά κολλάει το σύμπαν όταν πάει να κατέβει.
-
Το 3.0 έχει ελληνικά κανονικά.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παίρνει. xgps.
Έχει και φωνητική καθοδήγηση.Δε μπορώ να κατεβάσω χάρτες ρε γμτ ...έχω κατεβάσει το πρόγραμμα στο pc, έχω επιλέξει την περιοχή στο χάρτη...αλλά κολλάει το σύμπαν όταν πάει να κατέβει.
Έπαιξα λίγο με το πρόγραμμα στο μακ μου (και μάλλον το ψήνω άγρια για το επόμενο iphone τελικά ). Επέλεξα ένα κομμάτι Χαλκίδα, Σούνιο, Κόρινθο, Ναύπλιο και... την θάλασσα του Σαρωνικού και πήρε κανα 10λεπτο να υπολογίσει το μέγεθος (επίπεδο 0, μέγεθος 830Mb ).
Δοκίμασε να επιλέξεις μικρά κομματάκια γύρω από το σπίτι σου σε επίπεδο 0 (μέγιστο) να δεις αν κολλάει. Εμένα μια χαρά τα κατέβασε (το αντίστοιχο που έκανα με μένα).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το 3.0 έχει ελληνικά κανονικά.Έφυγα για το επόμενο που θα βγει!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το παρήγγειλα τώρα τι θα βγει δε ξέρω.
Δε σε ξερω , δε με ξερεις
Ελληνικα πριν καν κλεισει 2 χρονια
Εμεις με τα itouch πρεπει και δωσουμε και 10$
-
Περίμενε, λένε ότι θα έρθει το καλοκαίρι, οπότε θα είναι ακριβώς στα 2 χρόνια.
Κάποιοι πάντως έχουν ήδη εγκατεστημένο το 3.0.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Περίμενε, λένε ότι θα έρθει το καλοκαίρι, οπότε θα είναι ακριβώς στα 2 χρόνια.Κάποιοι πάντως έχουν ήδη εγκατεστημένο το 3.0.
Δηλαδή?
Μπορούμε να το βάλουμε?
-
Μπορείς να βάλεις το beta αν είσαι enrolled iPhone developer..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπορείς να βάλεις το beta αν είσαι enrolled iPhone developer..Καλά...θα περιμένω το j/b'ed edition πακέτο με το Pwnage tool του
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλά...θα περιμένω το j/b'ed edition πακέτο με το Pwnage tool του
Γιατί να κάνεις το 3.0 j/b?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά...θα περιμένω το j/b'ed edition πακέτο με το Pwnage tool του
Γιατί να κάνεις το 3.0 j/b?
3rd party applications, cycorder, cydia etc...
-
Για εξηγήστε μου κάτι...
τώρα είδα ότι κάποια κινητά έχουν AGPS....
δηλαδή υποβοηθούμενο GPS.
Αυτό σημαίνει ότι το σήμα έρχεται από δορυφόρο ή από την κεραία της cosmote πχ;αν δεν ένα μέρος δεν έχω καθόλου σήμα, θα μπορώ να συνδεθώ με κάποιο δορυφόρο ή όχι ;
Για λύστε αυτές τις απορίες γιατί κάτι έχω πιάσει λάθος...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Για εξηγήστε μου κάτι...
τώρα είδα ότι κάποια κινητά έχουν AGPS....
δηλαδή υποβοηθούμενο GPS.
Αυτό σημαίνει ότι το σήμα έρχεται από δορυφόρο ή από την κεραία της cosmote πχ;αν δεν ένα μέρος δεν έχω καθόλου σήμα, θα μπορώ να συνδεθώ με κάποιο δορυφόρο ή όχι ;
Για λύστε αυτές τις απορίες γιατί κάτι έχω πιάσει λάθος...
Και απο την κεραια, και απο τον δορυφορο ειναι η απαντηση!
Ειναι κανονικο GPS, απλά για να μπορεί να lockαρει ποιο γρηγορα λαμβάνει δεδομένα από κεραίες κινητης τηλεφωνίας(1) είτε μέσω ephemeris data(2) απο υπηρεσιες του internet.(1) = Οι κεραίες κινητης τηλεφωνιας περαν της ομιλιας μας μεταδιδουν και αλλες πληροφοριες. Μια απο αυτες ειναι το στιγμα της κεραιας! Ετσι και μόνο απο την κεραία το κινητό ξέρει που βρίσκεται περίπου με κυκλικο σφάλμα 1500m. Αυτο μπορεί να βοηθησει το GPS του κινητου να fixαρει το στιγμα του πολυ ποιο γρήγορα κατα την εκκινηση του!
(hint: το πρωτο iphone επικαλούνταν GPS δυνατοτητες, στην ουσια επροκειτο για απατη... μιας και χρησιμοποιουσε μόνο τις κεραιες κινητης και εδινε στο περιπου στιγμα... μονο η Apple τα κανει αυτα )(2) = http://en.wikipedia.org/wiki/Ephemeris Στην ουσια ευρετήριο των δορυφορων με τηνακριβη αστρονομικη τους θεση για μια περιοδο 3-7 ημερων... Επίσης επιταχυνει το fix...
Αν σε ενα μέρος δεν εχεις σήμα κινητης... δεν σε επηρεαζει ουσιαστικα. Το GPS θα λειτουργησει κανονικα.
-
Τώρα μάλιστα!
Ευχαριστώ!
Ψάχνω πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να περάσω τους χάρτες στο κινητό μου χωρίς να χρειάζεται να τους κατεβάζει αυτό, από το νετ.Βρήκα το mgmaps (που απλά βάζεις τους χάρτες του google).
Ξέρετε άλλο; -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Τώρα μάλιστα!
Ευχαριστώ!
Ψάχνω πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να περάσω τους χάρτες στο κινητό μου χωρίς να χρειάζεται να τους κατεβάζει αυτό, από το νετ.Βρήκα το mgmaps (που απλά βάζεις τους χάρτες του google).
Ξέρετε άλλο;Τι τηλεφωνο εχεις Κωστα;
-
Sony ericsson G 705.
έχει μέσα το google maps και το wayfinder αλλα απότι βλέπω συνδέονται με internet και τα 2.
-
Sorry αλλα απο SE δεν ξερω (και αρνουμαι να μαθω ) .Ελεγα μηπως ειχες Νοκια για να περναγες garmin ή sygic .
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]