-
Μιας και ειπα για προταση ας αναφερθω και σε αυτη.Οπως λοιπον μου ειπανε οι αγωνιζομενοι του ΑΟΚ απαιτουν για να τρεξουν στο ραλλυ Χανιων να κρατηθει το ποσο της συμμετοχης τους πλην της ασφαλειας και του ξενοδοχειου στα ταμεια του ΑΟΚ και να το εισπραξει η ΑΛΑΧ στο ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ απο τις συμμετοχες των πληρωματων μελων της.(Να σημειωθει οπως μου ειπωθηκε οτι τα μελη του συμβουλιου του ΑΟΚ και γνωστος ανταποκριτης ρουφιανος της ΕΛΠΑ στο νησι αντιδρουν στις αποψεις των αγωνιζομενων και προσπαθουν να τους μεταποισουν με πολυ παθος κατι που προερχετε απο την πολυ στενη σχεση τους με την ΑΛΑΧ )Ετσι πιστευουν οι αγωνιζομενοι του ΑΟΚ οτι θα πιεσει η λεσχη των Χανιων τα πληρωματα μελη της να τρεξουν στο Ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ.Αποψη μου βεβαια οτι ειτε το παθος των αγωνιζομενων στο Ηρακλειο για τα Ραλλυ ειναι ανικητο και ψαχνουν αφορμη για να αθετησουν τον λογο τους ακομη μια φορα και να τρεξουν στο ραλλυ Χανιων ειτε σκεπτονται με αφελεια και ρομαντισμο.Πιστευουν οτι και τα πληρωματα απο τα Χανια αυτα που δεν τρεχουν τελευταια στα ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ εχουν το ιδιο παθος αλλα δεν τους αφηνουν.Η πραγματικοτητα ειαοι -ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ- οτι απλως ειτε βλεπουν οτι δεν εχουν ελπιδα διακρισης εξω απο την αυλη τους και δεν τρεχουν ειτε απλως δεν συγκινουνται απο τα ραλλυ ειτε δεν τρεχουν αν δεν εχουν τελοια προετοιμασια δοκιμες κ.α. πραγματα που κοστιζουν και δεν επιθυμουν να ξοδευτουν.
Υ.Γ.Επειδη δεν ειμουν παρων στα γεγονοτα κρατω και κρατειστε μια επιφυλαξη σε αυτα που μου ειπαν -
Η προταση απο οτι εμαθα δεν εγινε δεκτη απο τον προεδρο της ΑΛΑΧ κ.Παπαδοκωνσταντακη (κακως γιατι δεν εχει να χασει τιποτα η ΑΛΑΧ αφου αλλιως δεν θα εχει της συμμετοχες απο το Ηρακλειο) αρα ετοιμαστειτε για ραλλυ στα Χανια με το πολυ 20 συμμετοχες.Ωραια πραγματα βουλιαζουν στην κυριολεξια το καραβι ολοι μαζι.
-
Δηλαδή είναι λογική αυτή η πρόταση?
Σαν να λένε οι Αθηναίοι:
'Για να τρέξουμε Ράλλυ-ΕΛΠΑ θα σας δώσουμε μόνο ξενοδοχεία και ασφάλεια και όταν τρέξετε Παλάδιο
θα πάρετε τα υπόλοιπα.'Πραγματικά στην Κρήτη βάζουμε μόνοι μας τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας.
Αντί να είναι ενωμένοι όλοι οι αγωνιζόμενοι της Κρήτης και να πιέζουν όλες τι λέσχες για κορυφαίες
διοργανώσεις (για φανταστείτε 40++ πληρώματα να κατεβαίνουν με κοινή απόφαση ότι δεν δηλώνουν
συμμετοχή) και από την άλλη όλες οι λέσχες του Νησιού να είναι ενωμένες (όχι απαραίτητα διοικητικά)
και να κάνουν αγώνες που και οι εκτός Κρήτης αγωνιζόμενοι θα αδημονούσαν να κατέβουν, ανεξάρτητα
σε ποιο Νομό θα γινόταν ο αγώνας. -
Παντως οι αγωνιζομενοι θεωρουν οτι απαντουν με το ιδιο νομισμα το μπουκοταζ που εγινε σκοπιμα η μη στο ραλλυ Κρητης και αυτη η προταση μαλλον εγινε για να δοθει μια τελευταια ευκαιρια καθως ειπαμε το παθος για ραλλυ ειναι ανικητο και μερικοι ψαχνουν αφορμη να αθετησουν τον λογο που εδωσαν μετα απο το ραλλυ Κρητης.Και στο κατω κατω δικαιωμα τους οπως περυσι εγινε απο αλλους να μην τρεξουν στο ραλλυ Χανιων.Και δεν εχεις δικαιωμα να κριτικαρεις την κινηση τους αυτη.Δηλαδη μονο απο το Ηρακλειο πρεπει να υπαρχει η ευσυνυδησια και η υποχρεωση να στηριχτουν τα μεγαλα τουλαχιστον μηχανοκινητα γεγονοτα του νησιου.Εγω νομιζω οτι ειναι υποχρεωση ολων και σαφως καποιοι πιο πριν απο την κινηση αυτη δεν το εχουν καταλαβει.
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Η προταση απο οτι εμαθα δεν εγινε δεκτη απο τον προεδρο της ΑΛΑΧ κ.Παπαδοκωνσταντακη (κακως γιατι δεν εχει να χασει τιποτα η ΑΛΑΧ αφου αλλιως δεν θα εχει της συμμετοχες απο το Ηρακλειο) αρα ετοιμαστειτε για ραλλυ στα Χανια με το πολυ 20 συμμετοχες.Ωραια πραγματα βουλιαζουν στην κυριολεξια το καραβι ολοι μαζι.KAI OYTE ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ,ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ....
ΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΥΡΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ.
ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ...... ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ.
ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.
ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
συμφωνώ.. αρκετά σχοληθήκαμε με το ράλλυ χανίων δε πάω ούτε γω
ας πάνε η βοσκοί. τελος -
Μπράβο παιδιά , και έτσι πάει μπροστά το σπορ στην Κρήτη, αντί για 2 ράλι με 40 συμμετοχές το καθένα, 2 ράλι με 20 συμμετοχές το καθένα (και του χρόνου καθόλου γιατί με 20 συμμετοχές δε 'βγαίνει'...). Μπράβο, μετά τις αηδίες με τα Εφετεία και άλλα σχετικά, τώρα αυτό... Κρίμα, μόνο δείτε το ημερολόγιο: 2009 λέει, όχι 1959
Συγνώμη αν είμαι αγενής και εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπράβο παιδιά , και έτσι πάει μπροστά το σπορ στην Κρήτη, αντί για 2 ράλι με 40 συμμετοχές το καθένα, 2 ράλι με 20 συμμετοχές το καθένα (και του χρόνου καθόλου γιατί με 20 συμμετοχές δε 'βγαίνει'...). Μπράβο, μετά τις αηδίες με τα Εφετεία και άλλα σχετικά, τώρα αυτό... Κρίμα, μόνο δείτε το ημερολόγιο: 2009 λέει, όχι 1959Συγνώμη αν είμαι αγενής και εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά...
Ηρθες στα λογια μας.
Το εφετειο ειναι δικο τους,οχι ολης της κρητης.
οποιος ειναι εξω απ το χορο..........
Εαν δεις τα αποτελεσματα συμμετοχων τα 2 προηγουμενα χρονια θα καταλαβεις.
ολοι στα χανια α εξαμηνο ελαχιστοι στο ηρακλειο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ το β εξαμηνο.
Και οπως εγραψα θα βαλουν γνωστους και φιλους να βοηθησουν.
Και εννοειται πως δεν αναφερομαι σε κανενα προσωπικα... -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
...διάφορες παπαριέςΘα σου πω και σένα φιλαράκο αυτό που είπα και ποιο πάνω στον άλλο επιστήμονα 'Κάτι σκ@τοκέφαλοι, και από ανατολικά και από δυτικά, με τέτοιες μ@λ@κισμένες ιδέες όπως εσένα , έχουνε πάει πίσω το άθλημα στο νησί και συνέχεια το χαντακόνουνε '
Όταν λοιπόν φύγει η μαλάκινση εγκεφάλου που έχετε και σεις και οι άλλοι, μόνο τότε θα πάει μπροστά το άθλημα στο νησί.
Και μην πεις καμιά μαλακία ότι είμαι έξω από το χορό ... σ' έφαγα -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...διάφορες παπαριές
Θα σου πω και σένα φιλαράκο αυτό που είπα και ποιο πάνω στον άλλο επιστήμονα 'Κάτι σκ@τοκέφαλοι, και από ανατολικά και από δυτικά, με τέτοιες μ@λ@κισμένες ιδέες όπως εσένα , έχουνε πάει πίσω το άθλημα στο νησί και συνέχεια το χαντακόνουνε '
Όταν λοιπόν φύγει η μαλάκινση εγκεφάλου που έχετε και σεις και οι άλλοι, μόνο τότε θα πάει μπροστά το άθλημα στο νησί.
Και μην πεις καμιά μαλακία ότι είμαι έξω από το χορό ... σ' έφαγαΓιώργη έγραψες ακριβώς αυτά που ήθελα και εγώ
-
Μακαρι παντως το ιδιο παθος και τους ιδιους χαρακτηρισμους που απευθυνουν τωρα ο CRN και ο SAXOstudent να το εδειχναν και τα προηγουμενα χρονια στα Ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ και να απευθυναν αυτους τους χαρακτηρισμους σε καποιους νωριτερα.Δεν θα φταναμε τωρα σε αυτο το σημειο.Αλλα επειδη ειναι μεσα στο χορο μαλλον εχουν επιλεκτικη ευαισθησια.
Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι καποιοι που επανελλημενα στηριζουν και το εχουν αποδειξει με τις συμμετοχες τους τα μεγαλα μηχανοκινητα γεγονοτα του νησιου με καποιους που συνεχεια τα τελευταια χρονια επιδεικτικα σνομπαρουν τα μεγαλα γεγονοτα του νησιου.
Αρα CRN οι χαρακτηρισμοι πρεπει να απευθυνονται σε συγκεκριμενα πλευρα και οχι σε ολους .Αλλο που εσυ σαν οργανωτης κρατας (και πρεπει) τις ισσοροπιες γιατι δεν θελεις να ανοιξουν βεντετα και με εσενα. αυτοι που καλα τους χαρακτηριζεις. -
Αγαπητέ SAXOstudent την αρχή την βάλατε εσείς και δεν πατούσατε στους αγώνες του ηρακλείου διοτι αν θυμάσε καλά το 8 ράλλυ χανίων ήταν γεμάτο απο αγωνιστικά απο το ηράκλειο όπως σας τιμήσαμε και στην ανάβαση του ομαλού...2ον αν ήσουν στο τελευταίο αγώνα της σεζόν που ήταν στο ρέθυμνο στο αρκάδι που ήταν τα χανιώτικα πληρώματα? τωρα τελευταία παρατηρούμε οτι τα χανιώτικα αγωνιστικά τρέχουν μόνο εντός χανίων και εκτός το 2008 δηλαδή προτιμήσατε πολλες φορες να πάτε σε εκτός κρήτης αγώνες και υποτιμίσατε το ράλλυ κρήτης που είναι ενας παλιός και ιστορικός θεσμός αγώνα και στερήσατε απο κάποιους μπαμπάδες και παιδάκια να πάνε στα βουνά να δούν ενα ράλυ.
Γιατί στο κάτω κάτω υπάρχουν και παιδιά στη κρήτη που θέλουν και έχουν το δικαίωμα απο τη στιγμή που γίνονται αγώνες στη κρήτη να πάνε να θαυμάσουν και να δούν ένα αγωνα και ένα αγωνιστικό απο κοντά.Ντροπή λοιπον.Οσον αφορά το CRN εσείς κ.**CRN **πόσες συμετοχές είχατε στο αρκάδι??? πόσο κόσμο είχε στο αρκάδι??? πάντως εγώ που ήμουνα παρόν μόνο βοσκούς είδα αλλά και σε προηγούμενες φορές στο αρκάδι ήταν άδεια η ΕΔ κάτι φταίει έτσι? **και ** δεν σας τίμησαν ούτε οι μέν ούτε οι δέ. αρα θα σας παρακαλέσω όλους εδώ να λήξει αυτή η ιστορία να μπεί ενα τέλος ας μην πάνε αμα δεν θέλουν τα αγωνιστικά μας στα χανιά να μπει ένα πάτσι. και ας αρχίσουν όλες οι λέσχες απο τους επόμενους αγώνες να αλάξουν μορφή και ύφος και να ασχόληθούν περισσότερο με τις λέσχες τους και τους αγώνες που έχουν και όχι με αλλους φορείς που να δημιουργούν υπόνιες και αντιδράσεις προς διάφορους εμπλεκόμενους του σπόρ αγωνιζώμενους και θεατές . Ας ξαναχτίσουμε το παλιό καλό ΑΟΚ. Η ΡΕΛΑ να βάλει τα δυνατά της να ανεβάσει λίγο το επίπεδο της γιατί είναι πίσω και η ΑΛΑΧ να σταματήσει τους εγωισμούς και το να γυρνάει τη πλάτη της στους άλους νομούς.
μην στερείτε απο τα παιδιά της κρήτης τους αγώνες rally είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά
και ας κάνουμε μια νεα αρχη όπως το παλιό καλό καιρο. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Η προταση απο οτι εμαθα δεν εγινε δεκτη απο τον προεδρο της ΑΛΑΧ κ.Παπαδοκωνσταντακη (κακως γιατι δεν εχει να χασει τιποτα η ΑΛΑΧ αφου αλλιως δεν θα εχει της συμμετοχες απο το Ηρακλειο) αρα ετοιμαστειτε για ραλλυ στα Χανια με το πολυ 20 συμμετοχες.Ωραια πραγματα βουλιαζουν στην κυριολεξια το καραβι ολοι μαζι.
KAI OYTE ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ,ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ....
ΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ............
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤοι ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.
ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Άντε τώρα με όλα αυτά, να τολμήσει να σκεφτεί κάποιος πχ.Αθηναίος να τρέξει στο ράλλυ Χανίων...., τι έχει να ακούσει...........
-
εχετε κολήσει όλοι με τον άν θα πανε αν δε θα πάνε κτλ...
εμένα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το site της λέσχη σας διαφιμίζει ένα ράλλυ χανίων και δε μιλάμε για καμια δεξιοτεχνία αλλα για ράλλυ χανίων πως δεν έχει ενημέρωση στη σελίδα της? με χάρτη τοποθεσίας με κανονισμό, με δηλωση συμετοχής,με ενημέρωση πλήρες για κάποιον που ίσως θέλει να κατέβει κτλ. Απαράδεχτοι...προχειρότητα -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...διάφορες παπαριές
Θα σου πω και σένα φιλαράκο αυτό που είπα και ποιο πάνω στον άλλο επιστήμονα 'Κάτι σκ@τοκέφαλοι, και από ανατολικά και από δυτικά, με τέτοιες μ@λ@κισμένες ιδέες όπως εσένα , έχουνε πάει πίσω το άθλημα στο νησί και συνέχεια το χαντακόνουνε '
Και μην πεις καμιά μαλακία ότι είμαι έξω από το χορό ... σ' έφαγαΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.
Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΡΑΛΛΥ.
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΛΑΧ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΛΑΚΤΗ.
ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ FORUM.
EAN H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΛΗΡΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . -
Ο χρήστης IHI έγραψε:
εμένα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το site της λέσχη σας διαφιμίζει ένα ράλλυ χανίων και δε μιλάμε για καμια δεξιοτεχνία αλλα για ράλλυ χανίων πως δεν έχει ενημέρωση στη σελίδα της? με χάρτη τοποθεσίας με κανονισμό, με δηλωση συμετοχής,με ενημέρωση πλήρες για κάποιον που ίσως θέλει να κατέβει κτλ. Απαράδεχτοι...προχειρότηταΗΡΘΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 10 ΕΩΣ 13 ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΑ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
εμένα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το site της λέσχη σας διαφιμίζει ένα ράλλυ χανίων και δε μιλάμε για καμια δεξιοτεχνία αλλα για ράλλυ χανίων πως δεν έχει ενημέρωση στη σελίδα της? με χάρτη τοποθεσίας με κανονισμό, με δηλωση συμετοχής,με ενημέρωση πλήρες για κάποιον που ίσως θέλει να κατέβει κτλ. Απαράδεχτοι...προχειρότηταΗΡΘΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 10 ΕΩΣ 13 ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΑ.up pm..
-
Ακουστηκε σημερα οτι λογω οικονομικων αλλα και αλλων προβληματων μηχανικων κ.α. καποια αυτοκινητα απο τα ΧΑΝΙΑ δεν ειναι σε θεση να συμμετασχουν στο ραλλυ Χανιων.Και στα πηγαδακια εδω στο Ηρακλειο εκφραζοταν εντονα ο φοβος οτι τα 20 αυτοκινητα που υπολογιζοντουσαν να τρεξουν μαλλον θα ειναι πολυ λιγοτερα.Και πολλοι πιτευουν οτι αυτα τα δεδομενα οδηγουν στο να μην γινει τελικα καθολου το ραλλυ Χανιων.
Και πραγματικα ειλικρινα εξεφραζαν την ελπιδα να μην γινει πραγματικοτητα αυτο το σεναριο.Απαντες στελεχη αγωνιζομενοι και θεατες απο εδω παντοτε επιθυμουσαν και επιθυμουν την υπαρξη ενος δευτερου ραλλυ στη Κρητη.Για αυτο αλλωστε παντοτε στηριζαν με θερμη το ραλλυ Χανιων στην συντομη ζωη του.Και εγινε νωρις μια τιμια ειλικρινη προταση για να μην βρεθουν προ εκπληξεως οι οργανωτες.Σε αυτο τον τομεα οι αγωνιζομενοι εδω δεν θελησαν να εκδικηθουν τους της ΑΛΑΧ που σε καθε ΚΡΗΤΗΣ τελευταια ενω ελεγαν θα σας στειλουμε τις συμμετοχες απο τα Χανια στον αγωνα μεσω της λεσχης τελευταια στιγμη ωρα λεπτο πριν την ληξη των συμμετοχων εστελναν με 2-3 συμμετοχες εκπλησοντας δυσαρεστα αλλα και εξοργιζοντας τους παντες στο Ηρακλειο.
Και οταν γινοταν αυτη η περιβοητη προταση ελπιζαν οτι θα γινει δεκτη γιατι πραγματικα αγαπανε τα ραλλυ.Καποια τηλεφωνα που εγιναν στους αγωνιζομενους αντι για να γεφυρωσουν το χασμα το μεγαλωσαν.Οι ανθρωποι της ΑΛΑΧ(ουσιαστικα οι αγωνιζομενοι)-που μαλλον δεν καταλαβαν η υποτιμησαν την κατασταση αντι να ειναι διαλακτικοι απεναντι σε αυτη την προταση ολιγωρησαν την αντιμετωπισαν υπεροπτικα εγωιστικα.Και μαλλον τωρα ακομα και αν την δεχτουν το ατυπο μποικοταζ που μπορει να ειναι σοβαρο για την υπαρξη του αγωνα μαλλον θα γινει απο τους Ηρακλειωτες.Και το γεγονος της ελειπους προβολης που αλλες χρονιες ηταν εντονη μαλλον δυστυχως επιβεβαιωνει τους παφραπανω φοβους για μη πραγματοποιηση του αγωνα
Και καλα αφου υπηρχε προβλημα επιβιωσης του αγωνα γιατι να μην χειριστουν αλλιως την προταση που προηλθε απο την εξοργιστικη τους σταση τα τελευταια χρονια απεναντι στο ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ οι υπευθυνοι της ΑΛΑΧ.Ειναι υπευθυνη σταση αυτη εκ μερους τους?Δεν τους ενδιεφερε το μελλον του αγωνα τους.
Και επειδη αν και εξω απο το χορο αγαπαω τα ραλλυ και τους αγωνες ειμαι εξοργισμενος απο αυτη την εγωιστικη ανευθυνη υπεροπτικη σταση των ανθρωπων της ΑΛΑΧ.Προτιμησαν αντι να κανουν την ειλικρινη αυτοκριτικη τους να θυσιασουν το ραλλυ τους -
rallylover τις απόψεις μου τις έχω μεταφέρει στα αρμόδια άτομα του ΑΟΚ και της ΑΛΑ Χανίων από το 2006!
Αν θες να σου πω και με ποιούς να μιλήσεις το τηλ μου είναι 6937542801-Γιώργος Καρτάκης, αλλιώς ρώτα τον Μιχάλη Συγγελάκη που μοιραζόσουνα τον λογαριασμό του και θα σου πει για μένα και τα καλά και τα κακά.s2000vti καλό θα ήταν να ξέρεις ότι ήμουνα 7 χρόνια στο Ηράκλειο (Σεπτέμβρης 2000 - Οκτώβρης 2007) και είμαι και εγγεγραμμένο μέλος του ΑΟΚ από το 2003 περίπου.
Ίσως το αυτοκίνητό μου σου θυμήσει κάτι οπότε σου παραθέτω μία photo από αγώνα στο Βραχάσι 2007: -
Aγώνες στην Κρήτη...