-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τελικά ισύει για σήμερα;Βεβαίως και ισχύει. Βέβαια το 20:00 είναι λίγο χλωμό για εμένα. Θα έρθω αργότερα
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τελικά ισύει για σήμερα;
Βεβαίως και ισχύει. Βέβαια το 20:00 είναι λίγο χλωμό για εμένα. Θα έρθω αργότερα
Ναι ρε παίδες μήπως να το κάνουμε 21:00?
-
Πιο καλα 21:00 για να προλαβει να ετοιμασετει το επιδορπιο.
Αληθεια ποσοι θα ειμαστε;Οlympios που ειναι η λιστα; -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Πιο καλα 21:00 για να προλαβει να ετοιμασετει το επιδορπιο.ωχ..ωχ....Κυριάκο τι είναι αυτά που λές πρωινιάτικα?
κι εγώ ψηφίζω 21.00, όσο αργότερα πάμε, τόσο αργότερα θα φύγουμε, να έχει τελειώσει και η συγκέντρωση στο κέντρο... -
Απολογισμός #2:
kouk
n_olympios
ΒΑΣΙΛΗΣ
ANGEL13
kamil
syele
DAP
kyan
cpp
Vasilios (?)
PINATSIS KYRIAKOS (x3 +1 )12 ή 13.... Μήπως, λέω, μήπως να το κάναμε την επόμενη Πέμπτη?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
12 ή 13.... Μήπως, λέω, μήπως να το κάναμε την επόμενη Πέμπτη?Γιατί, πρέπει ντε και καλά να είμαστε ολόκληρος λόχος; Καλύτερα που είμαστε λιγότεροι, να πούμε και μια κουβέντα όλοι μαζί μια φορά!
-
Νικο τι γρηγορο παιδι που εισε.
Ευχαριστω για την ενημερωση.
Οχι αλλη αναβολη γιατι θα μας φαει ο Προεδρος φερε την παρεα σου
για να μην ειμαστε 13. -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Νικο τι γρηγορο παιδι που εισε.
Ευχαριστω για την ενημερωση.Εγώ δεν είδα την ώρα που είχες γράψει, μόλις μπήκα από τη δουλειά και είχα άγχος μήπως άργησα 'να κάνω απολογισμό και πάμε... αμέτρητοι!'
Ειρήσθω εν παρόδω, η ενασχόλησή μου με το forum είναι αντιστρόφως ανάλογη του δείκτη παραγωγικότητάς μου στη δουλειά!
-
Λοιπόν τελικά ........... 21:00 ;;
-
Αντε καλά.....21:00!! Αμα είναι για το μπακλαβά!!!
-
Ραντεβου εκει και τοτε! (πςςςς! επικαιρο!)
Υπολογιστε με Χ2 (μαλλον) -
Ειναι οριστικο!
υπολογιστε με Χ2
Επισημε καταμετρητη! κανε μια σουμα, σε παρακαλω, και πες μας τι χρωσταμε κι ολας! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ειναι οριστικο!
υπολογιστε με Χ2
Επισημε καταμετρητη! κανε μια σουμα, σε παρακαλω, και πες μας τι χρωσταμε κι ολας!Άσχετο , αλλά το TOYTATIS τι είναι?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ειναι οριστικο!
υπολογιστε με Χ2
Επισημε καταμετρητη! κανε μια σουμα, σε παρακαλω, και πες μας τι χρωσταμε κι ολας!Άσχετο , αλλά το TOYTATIS τι είναι?
Θα μαθεις το βραδυ
-
Απολογισμός #3:
kouk
n_olympios
ΒΑΣΙΛΗΣ
ANGEL13
kamil
syele
DAP
kyan
cpp
Vasilios (?)
PINATSIS KYRIAKOS (x3 +1 )
tm (x2)=14-15 στο μέτρημα
cpp, curiosity killed the cat!
tm, χρωστάτε μια καλή βόλτα με το 106, μια που δε με έχουν πάει ποτέ...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ειναι οριστικο!
υπολογιστε με Χ2
Αλλοιώς λέγεται και ΤαRιFες!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ειναι οριστικο!
υπολογιστε με Χ2
Αλλοιώς λέγεται και ΤαRιFες!!!!
Kλεμμενο Προεδρε
-
Δεν μου λέτε όμως.....
είναι καμμια Δύναμη Κρούσης? Καμμια Μοίρα Παντώς Καιρού? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν μου λέτε όμως.....
είναι καμμια Δύναμη Κρούσης? Καμμια Μοίρα Παντώς Καιρού?Κάνει σχεδόν τα πάντα και κυρίως υλοποιεί 'τρελλές ιδέες'
-
Tρελαμένοι
Rομαντικοί
Fορουμάδεςμήπως....
Καλυβια ΧΙ-Η μέρα της μαρμότας!