-
Παρ΄ολα τα προβληματα της Οπελ, επαναβεβαιωθηκε σημερα οτι την 17η εβδομαδα (αρχες Μαη - οπως αρχικα ειπαν) θα ειναι εδω! Για να δουμε...
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Παρ΄ολα τα προβληματα της Οπελ, επαναβεβαιωθηκε σημερα οτι την 17η εβδομαδα (αρχες Μαη - οπως αρχικα ειπαν) θα ειναι εδω! Για να δουμε...Αν επιτρέπεται, πότε έκανες την παραγγελία;
Εγώ έκανα την παραγγελία στις 16/2 και μου είπαν στην αρχή πως θα παραλάβω Μάιο... τώρα μου λένε για Ιούνιο -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Παρ΄ολα τα προβληματα της Οπελ, επαναβεβαιωθηκε σημερα οτι την 17η εβδομαδα (αρχες Μαη - οπως αρχικα ειπαν) θα ειναι εδω! Για να δουμε...
Αν επιτρέπεται, πότε έκανες την παραγγελία;
Εγώ έκανα την παραγγελία στις 16/2 και μου είπαν στην αρχή πως θα παραλάβω Μάιο... τώρα μου λένε για ΙούνιοΣτις 20 ή 22 Ιανουαριου - αρα μαλλον ψεμματα σου ειπαν
-
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=74125 -
Ο χρήστης cosco έγραψε:
http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=74125βλέποντας απλά μιά φοτογραφία, και διαβάζοντας τα σχόλια γι'αυτή σε ένα φόρουμ, δεν νομίζω να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τί ακριβώς συνέβη... Δηλαδή, αν δούμε μία Ferrari στο δρόμο να έχει πάθει το ίδιο (ενώ πρίν 5 λεπτά ο κάγκουρας οδηγός της την κοπάνησε σε κράσπεδο κάνοντας μαγκιές,πιστέψτε με το έχω δεί με τα μάτια μου... και γέλαγα με τον κάγκουρα που ήθελε να κάνει φιγούρα μέσα στον Πειραιά! ), θα πούμε ότι οι Ferrari έχουν κατασκευαστικό πρόβλημα;
(Επίσης... αυτό είναι Vauxuall το λέω...μπας και το πιστέψω και εγώ ότι είναι άλλο αυτοκίνητο )
-
βλέποντας απλά μιά φοτογραφία, και διαβάζοντας τα σχόλια γι'αυτή σε ένα φόρουμ, δεν νομίζω να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τί ακριβώς συνέβη... Δηλαδή, αν δούμε μία Ferrari στο δρόμο να έχει πάθει το ίδιο (ενώ πρίν 5 λεπτά ο κάγκουρας οδηγός της την κοπάνησε σε κράσπεδο κάνοντας μαγκιές,πιστέψτε με το έχω δεί με τα μάτια μου... και γέλαγα με τον κάγκουρα που ήθελε να κάνει φιγούρα μέσα στον Πειραιά! )
κατι τετοιο ελπιζω και εγω να εγινε γιατι αν ειναι κατασκευαστικο λαθος ...
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
κατι τετοιο ελπιζω και εγω να εγινε γιατι αν ειναι κατασκευαστικο λαθος ...
Εγω λεω οτι ειναι κατασκευαστικο λαθος.
Ε και??
Ποσα Ινσινια εχουν κατασκευαστει μεχρι τωρα??
Σε ποσα παρουσιαστηκε το προβλημα αυτο??
Ας καταλαβουμε επιτελους οτι τα αυτοκινητα και τα εξαρτηματα τους τα φτιαχνουν ανθρωποι και οτι παντα ελλοχευει ο κινδυνος της αστοχιας υλικου ή το ανθρωπινο λαθος.
Τετοια μεμονωμενα περιστατικα μαλλον για καλο μας ειναι γιατι οδηγουν σε οδηγιες ανακλησης.Το πολυ πολυ να χασουμε κανα δυο ωρες σε καποιο συνεργειο αντιπροσωπειας ωστε να ελεγξουν το αυτοκινητο μας και παντως δεν εχει να κανει αν το Ινσινια (ή το οποιοδηποτε μοντελο οιασδηποτε μαρκας) ειναι αξιοπιστο και καλα κατασκευασμενο. -
Στην 5άρα του πατέρα μου (μοντέλο 92') είχε γίνει ακριβώς το ίδιο με σχεδόν μηδενικά χιλιόμετρα ευτυχώς. Ξεκόλλησε όλος ο τροχός. Προφανώς αστοχία υλικού. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες
απλά μην σου τύχει και δη ενώ είσαι με πολλά χιλιόμετρα. -
Ρε παιδια πολυ ησυχια εχει πεσει τις τελευταιες μερες εδω μεσα και δεν μ'αρεσει.Πειτε τιποτα?Γραψτε τις εντυπωσεις σας αμα κανατε test drive?Πως σας φανηκε?και οσοι το παραγγειλατε ποιο πηρατε.Εγω παρηγγειλα το διλιτρο cosmo μαυρο μεταλλικο χρωμα,παρκιγκ σενσορ και τα a.f.l στα 32300 ευρωπουλακια.Με το πρωτο service και λαδια δωρεαν.
-
Φίλε μου, οι περισσότεροι είμαστε εν αναμονή του αυτοκινήτου... λογικό να επικρατεί ησυχία...πριν από την καταιγίδα
Παρ'όλα αυτά... να δύο πολύ καλές ειδησούλες για το αγαπημένο μας αυτοκίνητο:
http://hellasautoblog.blogspot.com/Άλλο ένα βραβείο, αυτή τη φορά για την σχεδίασή του... επίσης στην δεύτερη είδηση βλέπουμε πως... η κρίση τελικά ΔΕΝ άγγιξε την Opel η οποία βάζει επιπλέον βάρδιες για να κατασκευάσει τα οχήματά της και οι πωλήσεις της παρουσιάζουν αύξηση 150%
(η GM μας χαντακώνει μόνο...) -
Αυτες ειναι πραγματικα ευχαριστες ειδησεις,αλλο ενα βραβειο για το ινσιγκνια και το δευτερο πιο σημαντικο ειναι οτι πουλαει σαν τρελο το αμαξι σε ολη την ευρωπη.Καλο θα κανει η οπελ να φυγει απο την general motors και να ανεξαρτητοποιηθει για δικο της καλο και για καλο ολων μας βεβαια που παραγγειλαμε οπελ και μ'αρεσει που ηθελα πριν το αγορασω,να εχω ενα αμαξι που δεν πολυκυκλοφορει και να μην παω σε bmw και mercedes που εχουν καταντησει καραμελα,μεχρι και η κουτση μαρια εχει πλεον αυτες τις δυο μαρκες,αλλα δεν πειραζει αυτο σημαινει οτι το αμαξι ειναι καλο και ο κοσμος δεν φοβαται να το αγορασει επειδη υπαρχει κριση στην οπελ λογω general motors.
-
η κρίση τελικά ΔΕΝ άγγιξε την Opel η οποία βάζει επιπλέον βάρδιες για να κατασκευάσει τα οχήματά της και οι πωλήσεις της παρουσιάζουν αύξηση 150%μηπως αναφερεσαι στην Οpel Iνδοκινας?
-
Re spiro den tha itan toso xalia oikonomika i opel an den anike stin general motors.twra epeidi i general motors einai sta prothira katarevsis giavto epireazete kai i opel avto leei o filos pio panw.Esy diladi arneisai na pistepseis oti to amaxi exei polles pwliseis stin evrwpi kai anaferse se indokina?
-
Ελληνικούς χαρακτήρες ................... Παρακαλώ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η κρίση τελικά ΔΕΝ άγγιξε την Opel η οποία βάζει επιπλέον βάρδιες για να κατασκευάσει τα οχήματά της και οι πωλήσεις της παρουσιάζουν αύξηση 150%
μηπως αναφερεσαι στην Οpel Iνδοκινας?
Πάνω από 75.000 συμβόλαια πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη για το βραβευμένο, μεσαίο sedan
Rüsselsheim. Αν και έχει κυκλοφορήσει μόλις μερικούς μήνες στην αγορά, ήδη το νέο Opel Insignia έχει λάβει 75.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Λόγω της υψηλής ζήτησης, η διοίκηση και οι εκπρόσωποι εργαζομένων της εταιρίας στη Μονάδα παραγωγής του Rüsselsheim συμφώνησαν να προσθέσουν βάρδιες το Σάββατο, αρχίζοντας από το Μάιο. Είναι μία προσθήκη στις δύο έξτρα βάρδιες που ξεκίνησαν το Μάρτιο.
Στην πραγματικότητα, οι πωλήσεις όλων των οχημάτων Opel εξακολουθούν να αυξάνονται στη Γερμανία. Μόνο τις πρώτες επτά εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου, πουλήθηκαν 18.000 οχήματα Opel στη Γερμανία συγκριτικά με τα 7200 την ίδια χρονική περίοδο πέρσι. Τις 10 πρώτες εβδομάδες του 2009, η Opel Γερμανίας πούλησε σχεδόν 90.000 αυτοκίνητα, από τα οποία 63.000 πήγαν σε ιδιώτες πελάτες. Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση 150%, σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2008.
Για βοήθησέ με φίλε μου... η Μονάδα παραγωγής του Rüsselsheim , βρίσκεται στην Ινδοκίνα;
-
Επίσης... μέσα από το forum του Opel-Club... ένα κείμενο από έναν από τους πρώτους ευτυχείς εν'Ελλάδι κατόχους του 1.6Τ (εμείς οι υπόλοιποι...ακόμα το φανταζόμαστε )
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showt ... post172283 -
η κρίση τελικά ΔΕΝ άγγιξε την Opel η οποία βάζει επιπλέον βάρδιες για να κατασκευάσει τα οχήματά της και οι πωλήσεις της παρουσιάζουν αύξηση 150%
μηπως αναφερεσαι στην Οpel Iνδοκινας?
Πάνω από 75.000 συμβόλαια πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη για το βραβευμένο, μεσαίο sedan
Rüsselsheim. Αν και έχει κυκλοφορήσει μόλις μερικούς μήνες στην αγορά, ήδη το νέο Opel Insignia έχει λάβει 75.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Λόγω της υψηλής ζήτησης, η διοίκηση και οι εκπρόσωποι εργαζομένων της εταιρίας στη Μονάδα παραγωγής του Rüsselsheim συμφώνησαν να προσθέσουν βάρδιες το Σάββατο, αρχίζοντας από το Μάιο. Είναι μία προσθήκη στις δύο έξτρα βάρδιες που ξεκίνησαν το Μάρτιο.
Στην πραγματικότητα, οι πωλήσεις όλων των οχημάτων Opel εξακολουθούν να αυξάνονται στη Γερμανία. Μόνο τις πρώτες επτά εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου, πουλήθηκαν 18.000 οχήματα Opel στη Γερμανία συγκριτικά με τα 7200 την ίδια χρονική περίοδο πέρσι. Τις 10 πρώτες εβδομάδες του 2009, η Opel Γερμανίας πούλησε σχεδόν 90.000 αυτοκίνητα, από τα οποία 63.000 πήγαν σε ιδιώτες πελάτες. Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση 150%, σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2008.
Για βοήθησέ με φίλε μου... η Μονάδα παραγωγής του Rüsselsheim , βρίσκεται στην Ινδοκίνα;
-
οι πωλησεις της Οπελ δεν επεσαν στη Γερμανια επειδη αρχισε να ισχυει η αποσυρση, και οχι επειδη δε την επηρρεασε η κριση!!! Το ιδιο συμβαινει και με τις αλλες φιρμες στη Γερμανια (και πανω κατω σε οσες χωρες ισχυει αυτη τη στιγμη η αποσυρση).
-
απο τις 63.000 πωλησεις στις 90.000 δεν ειναι αυξηση 150%, αλλα ...42,8%. Αρα ή ο συντακτης δεν ξερει μαθηματικα ή ολο το αρθρο ειναι γραμμενο στο ποδι.
-
-
Αυτά που γράφεις όμως τώρα, δεν δικαιολογούν το σχόλιό σου περί... ινδοκίνας ούτε το... γελάκι...
Η αύξηση αναφέρεται σε αυτό το κομμάτι φίλε:Μόνο τις πρώτες επτά εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου, πουλήθηκαν 18.000 οχήματα Opel στη Γερμανία συγκριτικά με τα 7200 την ίδια χρονική περίοδο πέρσιΤο σχόλιο περί 'κρίσης' ήταν δικό μου... και ναι, άσχετα αν έχει να κάνει με απόσυρση ή όχι, μία αύξηση των πωλήσεων μπορεί να δείχνει πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα ΔΕΝ δείχνει μία εταιρεία που περνάει κρίση! Κρίση περνάει η μητρική εταιρεία GM και όχι η θυγατρική Opel.
-
εγραψες οτι 'η κρίση τελικά ΔΕΝ άγγιξε την Opel...'
και 'οι πωλήσεις της παρουσιάζουν αύξηση 150%'
σε αυτα αναφερομουν περι Ινδοκινας.
απαντησα σαφεστατα και στα 2. Κανε ενα κοπο να δεις τις πωλησεις οπου δεν υπαρχει αποσυρση και το ξανασυζηταμε.
Opel Insignia