-
Χάλασε το καζανάκι στο μπάνιο, ideal standard απο τα κλασσικά που τα πατάς, πήγα να πάρω καινούργιο σε γεινονικό μαγαζί αλλά δεν είχε . Μου έδωσε όμως ένα άλλο που λειτουργεί με πίεση μάρκας spek (ελληνικής παραγωγής λέει πάνω στη συσκευασία).
Ξέρει κανείς αν είναι καλά αυτά; Θα μου κρατήσει; Το πήρα 9 ευρώ, είναι ακριβά;
Είχα ψηθεί να πάρω ένα απο αυτά που έχουν 2 κουμπιά και το ένα ρίχνει το μισό νερό και το άλλο όλο αλλά το ξέχασα όταν πήγα στο μαγαζί.Κατάφερα και να μου κοπανήσω το κεφάλι με έναν καναπε σήμερα
-
Μια χαρά μηχανισμός είναι
-
Ξέρεις απο φλοτέρ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ξέρεις απο φλοτέρ?από ροδέλα?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ξέρεις απο φλοτέρ?Αριστα θα έλεγα
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ξέρεις απο φλοτέρ?
από ροδέλα?
δεν το τινάζω το λουκούμι ρε
-
Ξερει κανεις σε πορτα ασφαλειας της Προτεκτα πως ρυθμιζεται ο ανεμοφρακτης απο κατω?
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Ξερει κανεις σε πορτα ασφαλειας της Προτεκτα πως ρυθμιζεται ο ανεμοφρακτης απο κατω?Aνοιξε την πορτα κ ψαξε να βρεις ενα μικρο πυρο απο την πλευρα που στηριζεται η πορτα .
Ειναι κατι παρομοιο με αυτο που εχει η πορτα ψυγειου για να αναβει το φως οταν την ανοιγουμε . -
Ευχαριστώ ως προς το καζανάκι.
Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα DREMEL, χρήσιμο εργαλείο μου φαίνεται.
Να το επιχειρήσω;
Στο Praktiker έχει με 50 και 90 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, αυτό με τα 90 έχει κάτι αξεσουάρ.
Έχει και μια έκδοση με χερούλι, σαν σεσουαράκι δηλαδή. Ποιά να προτιμήσω; -
Σε τι θα σου χρειαστεί;
Το λέω γιατί το δικό μου δεν μου έχει χρειαστεί πραγματικά πουθενά από τότε που το πήρα, κάμποσα χρόνια τώρα... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σε τι θα σου χρειαστεί;
Το λέω γιατί το δικό μου δεν μου έχει χρειαστεί πραγματικά πουθενά από τότε που το πήρα, κάμποσα χρόνια τώρα...Εσυ πάρε κανένα τηλέφωνο όταν εισαι προς τα μέρη μας!
¨Εχουμε και χρέη να καλύψουμε κύριε!!! -
ωχ , αρχισε η κριση να χτυπαει κ τα ανωτερα κοινωνικα στρωματα
-
Δεν τα ερμηνεύεις σωστά αγαπητέ μου, υπεργολαβίες δίνει
-
Επίσημος προμηθευτής, κύριοι. Επίσημος προμηθευτής. Κατομύργια έχω δώσει!
-
Σε τι θα σου χρειαστεί;
Το λέω γιατί το δικό μου δεν μου έχει χρειαστεί πραγματικά πουθενά από τότε που το πήρα, κάμποσα χρόνια τώρα...Εεε, δε ξέρω ακόμα, να μη το'χω πάνω στο ράφι, που'ναι όμορφο;
Βασικά λέω να μπαίνω στο κόσμο του DIY σιγά σιγά, έψαχνα τραπεζάκι μέσης για το 'σαλόνι' μου, και ήταν όλα ακριβά και άσχημα..
Σκεφτόμουν να φτιάξω και ένα κρεββάτι..
Το www.instructables.com βοηθάει πολύ.. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εσυ πάρε κανένα τηλέφωνο όταν εισαι προς τα μέρη μας!Εεε, δε ξέρω ακόμα, να μη το'χω πάνω στο ράφι, που'ναι όμορφο;
Κάπως έτσι το πήρα κι εγώ, κ μάλιστα μ' ένα σωρό παρελκόμενα και (με τα σημερινά δεδομένα) πανάκριβο.
Πανάχρηστο, εκτός κ είσαι καλλιτέχνης. Ό, τι καλύτερο για σκάλισμα, από εκεί κ πέρα όπως είπα παραπάνω: Πανάχρηστο...
Αν θέλεις ν' ασχοληθείς με το DIY, δες έναν πάγκο κ μερικά εργαλεία πάγκου, ίσως κ μια φρέζα. -
Και ένα χορτοκοπτικό
-
Εσυ πάρε κανένα τηλέφωνο όταν εισαι προς τα μέρη μας!
........
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και ένα χορτοκοπτικόΌχι τέτοια φρέζα, ρε.
-
Πώς ξεβιδώνει-βγαίνει μια απλή μπαταρία μπάνιου, περίπου σαν την παρακάτω (με φαρδιά στρογγυλά καπάκια και βρύσες);
http://www.stamatakischristos.gr/images ... 20BATH.jpg
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ