-
ΠΑΙΔΙΑ βοηθηστε με να επιλεξω , αλλαζει κανενα απο τα 2 συντομα? εχετε οδηγησει καποιο? ρυμουλκουνε τιποτε αυατα τα 1300αρια? το JIMNY το απεχθανομαι και λογω προκαταληψης στο ελληνικο κρατος δεν δινω πανω απο 1112 ευρω για τελη κυκλοφοριας . ΒΡΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ! Περιμενω προτασεις
-
ΠΑΙΔΙΑ βοηθηστε με να επιλεξω , αλλαζει κανενα απο τα 2 συντομα? εχετε οδηγησει καποιο? ρυμουλκουνε τιποτε αυατα τα 1300αρια? το JIMNY το απεχθανομαι και λογω προκαταληψης στο ελληνικο κρατος δεν δινω πανω απο 1112 ευρω για τελη κυκλοφοριας . ΒΡΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ! Περιμενω προτασεις
-
-
Ο χρήστης dkit42001 έγραψε:
και λογω προκαταληψης στο ελληνικο κρατος δεν δινω πανω απο 1112 ευρω για τελη κυκλοφοριας . ΒΡΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ! Περιμενω προτασειςΙσως θα επρεπε να αναρωτηθεις τελικα ποιον πραγματικα τιμωρεις...
-
Αν έχεις περιθώριο μέχρι 1112 ευρώ για να δώσεις για τέλη κυκλοφορίας, μπορείς να πας και για 4λιτρο τζιπ με περίσσεια ροπής.
Αν θέλεις σώνει και καλά 1.300αρι, μπορείς να πάρεις 9 νομίζω αυτοκίνητα (4 τέριος και 5 πάντα).
Σοβαρά τώρα, το terios δείχνει περισσότερο αυτοκίνητο, το panda όμως θα είναι πολύ καλύτερο μέσα στην πόλη. Από τετρακινήσεις και κινητήρες πραγματικά δεν ξέρω να σου πω τίποτα. Θαύματα όμως...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θαύματα όμως...Στις Άλπεις είναι must να έχεις ένα Panda Monster....
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Θαύματα όμως...
Στις Άλπεις είναι must να έχεις ένα Panda Monster....
Ναι, κι εγώ με τους φίλους μου στο Gstaaaaaaaddd, κάνουμε και κοντρίδια στο χιόνι με τις Pandάρες μας. Έχουμε και κάτι Range Rover, αλλά αυτά τα δίνουμε στις κυρίες για να πάνε τα παιδιά στο σχολείο ή στον ιππικό όμιλο, σαφώς και το Panda είναι πιο must...
Κι όσο για το ερώτημα του φίλου, ναι λογικά το επόμενο έτος αν όχι νωρίτερα το Panda αλλάζει, ενώ το Terios λίγο αργότερα. Δεν ξέρω τι παίζει για facelift όμως, πιθανόν να ετοιμάζουν κάτι τέτοιο τώρα.
-
παει μια φιλη μου το 2006 σε μια φιλιτης στο γκσαντ σε χιονοδρομικο κεντρο χλιδα κλπ και μου στελενει μηνυμα , καπουτσινο με κρουασαν 1,90 ευρω και την ιδια στιγμη επινα καφε στο κολωνο στην πλατεια με 3,80 ευρω. γιατι το λενε ΜΟΝΣΤΕΡ? ξερει καποιος?
-
Φίλε το Terios είναι για μένα η καλύτερη επιλογή, αλλά ίσως στα 1500 και όχι στα 1300 κυβικά. Το έχω οδηγήσει γιατί το σκεφτόμουν πραγματικά να το πάρω, αλλά τελικά άλλαξαν οι ανάγκες μου. Το 1500 έχει απείρως καλύτερο εξοπλισμό, και μπλοκέ πίσω διαφορικό, κάτι που το κάνει πραγματικό 'τερας' στις off road διαδρομές... Το Panda είναι πιο... 'πόλης'. Οι περισσότεροι πάντως έχουν δίλημμα ανάμεσα σε Terios και Suzuki SX4/Fiat Sedici και όχι Terios- Panda
-
Στα 1500 το Terios.. με LSD με άνεση... αλλά είναι και σημαντικά ακριβότερο.
Στα 1.300 όμως, το Panda είναι καλύτερο για πόλη και ώς ελαφρύτερο θα ειναι και καλύτερο εκτός
και θα σου μείνουν και ρέστα.
Θα αλλάξει σε 2 χρόνια και θα βγεί και έκδοση με το λογότυπο της Jeep.Κοίτα και τα Suzuki Ignis / Subaru Justy.
-
φιλε διαβασε και αυτα
viewtopic.php?f=15&t=34439
και μετα περνα απο το
http://www.fiatpandaclub.gr
εκει θα βρεις τα παντα για το panda 4x4
εγω που το εχω 3 χρονια θα σου πω οτι παει παντου
με οικονομια,απο τετρακινηση πολυ καλη με αυτοματο κουμπωμα της,
και διαφορικο περιοριμενης ολισθησης E.L.D (μπλοκε διαφορικο) και στους δυο αξονες!
καλυτερη επιλογη το πετρελαιοκινητο
αυτα -
ευχαριστο πολι καλο το φορουμ για τα παντα
-
Πάντως......... καμιά σχέση το ένα αμάξι ... με το άλλο.........
-
ΕΣΥ δηλαδη με ποια αυτοκινητα θα τεριαζες αυτα τα 2? 4χ4, μικρα , κατω απο 1400 cm εγω νομιζω τεριαζουν
TERIOS 1300 η FIAT PANDA CROSS