-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ FERRARI...
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ..
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ : ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ MERCEDES SLK..ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ Ζ3 ΚΑΙ ΤΤ..[/b] -
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ FERRARI...
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ..
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ : ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ MERCEDES SLK..ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ Ζ3 ΚΑΙ ΤΤ..[/b] -
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ..
να ψηφισω σε ολα η μονο σε ενα;
-
Δεν είναι σωστό να ψηφίσουμε ακόμα. Πρέπει να δούμε δοκιμές για την SLK και να την δούμε και στα αλήθεια από κοντά.
Επίσης θα ήθελα να ξέρω τι ψηφίζουμε? Τι μας αρέσει να βλέπουμε? Τι μας αρέσει να είχαμε? Ποιο είναι πιο μουράτο? Ποιο είναι πιο γρήγορο? Ποιο είναι πιο οικονομικό? πιο άνετο? με πιο πολλούς χώρους? οδική συμπεριφορά? καλύτερη υποστήριξη από την εταιρεία? παθητική ασφάλεια κλπ κλπ
Παρακάμπτοντας όλες αυτές τις δυσκολίες και αδιαφορώντας για χώρους, οικονομία, είδος οροφής, μούρη, χώρους, άνεση, ασφάλεια, οδηγική ευχαρίστηση, συμπεριφορά ψηφίζω SLK μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει αν και σε γυναίκα θα συνιστούσα TT quattro ως πιο ασφαλές και στυλάτο και σε όλους τους άλλους Ζ4 για να μην έχουν κι αυτοί SLK!Το συγκεκριμένο θέμα λίγο λόγο ύπαρξης έχει εφόσον υπάρχει άλλο ενεργό για τα Ζ4 και SLK και η ΤΤ λόγω παλαιότητας (και μη πισωκίνησης) είναι μάλλον εκτός συναγωνισμού. S2000 και ίσως και Boxster ταιρίαζουν καλύτερα στην σύγκριση.
Καλύτερα να ενσωματωθεί στο άλλο λοιπόν όπου κάποιος ας διορθώσει την Mersedes σε Mercedes! -
To TT einai ligo kserkafwto kathws ta alla 2 uperexoun arketa.H sugkekrimenh h SLK einai ola ta lefta!
-
Ψηφισα Ζ4. Γιατι μου αρεσει σχεδον απο κα8ε αποψη.
Σε καποιο προηγουμενο topgear, πολυ σωστα ο δημοσιογραφος ειπε οτι τα roadsters δεν μπορεις να τα συγκρινεις αμεσα μετα3υ τουςστα χαρτια. Ειναι επιλογες που κανεις με την καρδια κ οχι με το μυαλο. Ειναι το πνευμα, η εμφανιση, ο ηχος, η αισ8ηση που αποκομιζεις απο τα roadsters. Κι εκει ειναι που κερδιζει η BM για μενα...
ακομη κ απο μια boxster!(Στα 3000κεκ, στην ιδια κατηγορια ειναι τα Ζ4, SLK, Boxster, ΤΤ κ οχι το S2000.
Στα 2000 ειναι κ το S2000 κ βγαινει η boxster
ολα τα παραπανω ειναι αμεσα συγκρισημα μετα3υ τους, αναλογα την κατηγορια) -
καθιστε ρε παιδια να τσουλησουν ολα στο δρομο!
αν κ φανατικος BMWακιας ας δουμε την slk τι λεει.....
εξαλλου ηδη υπαρχει παρομοιο τοπικ.... -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ψηφισα Ζ4. Γιατι μου αρεσει σχεδον απο κα8ε αποψη.
Σε καποιο προηγουμενο topgear, πολυ σωστα ο δημοσιογραφος ειπε οτι τα roadsters δεν μπορεις να τα συγκρινεις αμεσα μετα3υ τουςστα χαρτια. Ειναι επιλογες που κανεις με την καρδια κ οχι με το μυαλο. Ειναι το πνευμα, η εμφανιση, ο ηχος, η αισ8ηση που αποκομιζεις απο τα roadsters. Κι εκει ειναι που κερδιζει η BM για μενα...
ακομη κ απο μια boxster!(Στα 3000κεκ, στην ιδια κατηγορια ειναι τα Ζ4, SLK, Boxster, ΤΤ κ οχι το S2000.
Στα 2000 ειναι κ το S2000 κ βγαινει η boxster
ολα τα παραπανω ειναι αμεσα συγκρισημα μετα3υ τους, αναλογα την κατηγορια)Σωστα!
εξαλλου ποιος ορθολογιστης θα δικαιολογησει τους πραγματικα πολλους τριγμους απο την οροφη της SLK???
(ή οτι το 206 cc γινεται πισινα οταν βρεχει?) -
Σε φορουμ ιδιοκτητών Ζ4,είδα ουκ ολίγα παράπονα για τριγμούς
-
Μολις ειδα την SLK σε παρουσιαση της στο DCTV.Αισθητικα δεν μου αρεσε καθολου.Καμμια σχεση με τις φωτογραφιες.Αρκετα χοντροκομμενη και φουσκωμενη.Σαν 206cc εγινε...
-
Αν και το πίσω μέρος της Ζ4 δεν μου άρεσε αισθητικά, όταν την είδα ζωντανά άλλαξα γνώμη.
Βέβαια, η SLK δεν έχει βγεί ακόμη και από το νέο έτος περιμένουμε και το νκαινούριο ΤΤ.Ακονίζουν τα μαχαίρια τους, λοιπόν, οι κατασκευαστές
ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ SLK , Z4 , KAI TT ROADSTER..