-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
όπως τα λες είναι νίκο...
αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις...
απλώς είναι κρίμα για 200 ευρώ να μηχανοραφείς και να χαλάς την ησυχία σου...
θα μου πεις, μετα πάντων γίνεσαι προφήτης... όμως εφόσον αποφάσισες πως πραγματικά σου είναι αναγκαίο το iphone, καλύτερα να το πλήρωνες από ελλάδα, μιας και είναι και η εγγύηση και να είχες το κεφάλι σου ήσυχο...
προσωπικά δεν το εξετάζω ως 600 ευρώ ένα τηλέφωνο, αλλά ως εξής: τα 400 τα είχες ούτως ή άλλως για να το πάρεις. επομένως το βάρος είναι 200 ευρώ μόνο... για αυτά τα 200 ευρώ δε θα θυσίαζα την ησυχία μου, καθόσον όσα ηλεκτρονικά αγόρασε μέσω ebay ο αδερφός μου ήταν απάτη, κυρίως λόγω ποιότητας (πχ φορτιστές αυτοκινήτων που δεν δούλευαν) και αυτό το έμαθα καλά.ελπίζω το δικό σου να βγει καλό.
όμως είναι κρίμα για 200 ευρώ να χαλάς τις ώρες σου και την ησυχία σου...
για να με ψυχογραφήσεις, δεν πρόκειται να αλλάξω νόκια τηλέφωνο μέχρι να χαλάσει και άλλη εταιρία εκτός της νόκια γιατί έμαθα το pc suite και βαριέμαι να ψάξω πως τα μεταφέρω σε άλλο τηλέφωνο. επίσης ξέρω ότι τα κινητά αυτών που μπαινοβγαίνουν σε χειρουργεία και κλινικές έχουν σταφυλόκοκκο χρυσίζοντα συνήθως, οπότε είναι κρίμα να το καταστρέφω το κινητό. αλλά όντως σκέφτομαι ένα τηλέφωνο στα επόμενα χρόνια χωρίς πλήκτρα, με οθόνη αφής, για να απολυμαίνεται ευκολότερα. είπα και τον πόνο μου συνάμα υγεία και ίδωμεν (ας περιμένουμε να δούμε).Όπως λέει και ο Γεωργίου...'αν ντα ήξερα...θα τα'παιζα εγώ'
Αν ήξερα ότι θα μπλέξω τόσο πολύ, δε το συζητάμε, θα το είχα πάρει από εδώ. Αλλά 200 ευρώ...είναι 200 ευρώ (=~70.000 δρχ )
Χθες είχα εκνευριστεί ΤΟΣΟ πολύ που έλεγα πάω τώρα voda να πάρω ένα καινούριο στο κουτί του...αλλά περιμένω τη Cosmote
Κοίτα, παίζει και να το κάνω και να το πουλήσω (πάλι) στο ebay που θα φύγει άνετα μια 400αριά ευρώ.
Τέσπα...θα δούμε πως θα πάει...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όπως λέει και ο Γεωργίου...'αν ντα ήξερα...θα τα'παιζα εγώ'
Αν ήξερα ότι θα μπλέξω τόσο πολύ, δε το συζητάμε, θα το είχα πάρει από εδώ. Αλλά 200 ευρώ...είναι 200 ευρώ (=~70.000 δρχ )
Χθες είχα εκνευριστεί ΤΟΣΟ πολύ που έλεγα πάω τώρα voda να πάρω ένα καινούριο στο κουτί του...αλλά περιμένω τη Cosmote
Κοίτα, παίζει και να το κάνω και να το πουλήσω (πάλι) στο ebay που θα φύγει άνετα μια 400αριά ευρώ.
δε θέλω να σε μπριζώνω, αλλά πούλα το το συντομότερο, σήμερα κιόλας, και πάνε αύριο παρήγγειλε ένα από κοσμοτέ.
σκέψου όταν θα πίνεις τον καφέ σου στην καφετέρια και θα είσαι ξέγνοιαστος... θα βγάζεις το κινητό στο τραπέζι, θα το κοιτάς και θα σου σπάει τα νεύρα η ιστορία που θα σου θυμίζει διώξ' το να ησυχάσεις το νωρίτερο! -
Λες ε?
Εν τω μεταξύ ξέρεις τι θα γίνει ε? Το διώχνω...και η dev-team την επομένη βγάζει unlock για τη 2.30 baseband (Murphy's law)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λες ε?Εν τω μεταξύ ξέρεις τι θα γίνει ε? Το διώχνω...και η dev-team την επομένη βγάζει unlock για τη 2.30 baseband (Murphy's law)
πραγματικά το εννοώ...
αυτό θα έκανα εγώ
εφόσον είναι δυνατό βέβαια να γίνει... -
μην εισαι κ τοσο σιγουρος οτι η κοσμοτε θα εχει χαμηλοτερη τιμη πωλησης χωρις συνδεση για αι φοουν
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μην εισαι κ τοσο σιγουρος οτι η κοσμοτε θα εχει χαμηλοτερη τιμη πωλησης χωρις συνδεση για αι φοουνΥψηλότερη πάντως σίγουρα όχι ακριβότερη...λογικά ίδια
-
Την τιμή την καθορίζει η Apple του iPhone και cosmote/vodafone/etc δεν μιλάνε, απλά χορεύουν. Προσωπικά είμαι κατά 99% σίγουρος ότι οι τιμές θα είναι οι ίδιες ακριβώς.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Όπως λέει και ο Γεωργίου...'αν ντα ήξερα...θα τα'παιζα εγώ'
δε θέλω να σε μπριζώνω, αλλά πούλα το το συντομότερο, σήμερα κιόλας, και πάνε αύριο παρήγγειλε ένα από κοσμοτέ.
σκέψου όταν θα πίνεις τον καφέ σου στην καφετέρια και θα είσαι ξέγνοιαστος... θα βγάζεις το κινητό στο τραπέζι, θα το κοιτάς και θα σου σπάει τα νεύρα η ιστορία που θα σου θυμίζει διώξ' το να ησυχάσεις το νωρίτερο!Τελικά με μπρίζωσες
Μόλις πήρα ένα μεταχειρισμένο 1 μηνός Ελληνικό από Vodafone (αποδείξεις ΟΛΑ), 16GB και το καλύτερο...ΛΕΥΚΟΟΟΟ ...ΠΑΝΤΑ το ήθελα έτσι και είναι ΤΕΛΕΙΟ!
Παιδιά είναι σε τέλεια κατάσταση, καινούριο, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ!!!
Έχει πάρει θήκες, καλύμματα, ένα DVD με applications του κόσμου τα πράγματα...Ελληνικό κιόλας, το πήρα 480 ευρώ.
Το πουλάω το άλλο...τέλος
-
μια χαρά τώρα!
ξέγνοιαστος! -
πηρα το Ε71.
σε σχεση με το HTC? Aπογοητευμενος πληρως....
τουλαχιστον για την ωρα...
-
σπυρο, ειλικρινα, περιμενες κατι διαφορετικο?
-
δε πολυκαταλαβα το νοημα της αλλαγης...ειμαι τοσο ασχετος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πηρα το Ε71.σε σχεση με το HTC? Aπογοητευμενος πληρως....
καλά να πάθεις...σου πα κράτα το HTC όχι εσύ εκεί να ανανεωθείς. Ανανεώσου τώρα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πηρα το Ε71.
καλά να πάθεις...σου πα κράτα το HTC όχι εσύ εκεί να ανανεωθείς. Ανανεώσου τώρα!
Γιατί απογοητεύτηκες? Ποιό HTC είχες πρόν Σπύρο?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
πηρα το Ε71.
Γιατί απογοητεύτηκες? Ποιό HTC είχες πρόν Σπύρο?
προφανώς δεν τον βολεύουν. Εγώ πάντως έχω βρει την υγειά μου με τα symbian.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πηρα το Ε71.σε σχεση με το HTC? Aπογοητευμενος πληρως....
Μπραβο ρε συ.... συγχαρητηρια! Ο κοσμος αποφευγει τον καρκινο(symbian) και συ πηγες και πηρες!
Τουλαχιστον καταλαβες πως τα WM ειναι μονοδρομος και στα κινητα... Τεσπα... ολο και καποιο θυμα θα βρεθει να μοσχοπουλησεις το E71, μην απελπιζεσε!
Φυσικα σου προτεινω Touch HD και 10 ραβδισμους προς γνωσην και συμμορφωσιν
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μπραβο ρε συ.... συγχαρητηρια! Ο κοσμος αποφευγει τον καρκινο(wm) και συ πηγες και πηρες!
Τουλαχιστον καταλαβες πως τo apple os ειναι μονοδρομος και στα κινητα... Τεσπα...
-
πηρα το Ε71.
Μπραβο ρε συ.... συγχαρητηρια! Ο κοσμος αποφευγει τον καρκινο(symbian) και συ πηγες και πηρες!
Τουλαχιστον καταλαβες πως τα WM ειναι μονοδρομος και στα κινητα... Τεσπα...** ολο και καποιο θυμα θα βρεθει να μοσχοπουλησεις το E71, μην απελπιζεσε!**
Eμένα!
-
πηρα το Ε71.
Τουλαχιστον καταλαβες πως τα WM ειναι μονοδρομος και στα κινητα... Τεσπα... ολο και καποιο θυμα θα βρεθει να μοσχοπουλησεις το E71, μην απελπιζεσε!
ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο, τρομαρα μου...
θα του δωσω ακομη λιγες μερες περιθωριο και βλεπουμε. Το HTC το εχω υποσχεθει για πουλημα σε φιλο, μπορει τελικα να του πασαρω το Nokia...
ποιος ειπε οτι το garmin εχει παρομοιες δυνατοτητες με το destinator? Nα του καει το laptop!!!
-
Symbian? Windows Mobile?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]