-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ανάβαση δεν είναι ? Τότε τι σχέση έχουν οι κατηγορίες κυβισμού των σπριντ ? Πρέπει να είναι ομάδα/κλάση
Απλά με αυτόν τον τρόπο Νάσο μου, η Κρήτη έχασε και την τελευταία ελπίδα να προσελκύσει νέα παιδιά με νορμαλ αυτοκίνητα..Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ολόκληρη Κρήτη δεν έχει ούτε ένα Ν...
Δυστυχώς όλες οι προσπάθειες προς την ΕΘΕΑ να είναι στα σπριντ οι κατηγορίες 'Ν' και 'Α/Ε' προσέκρουσαν σε τοίχο. Ισως φοβούνται μην ξοδευτούν οι οργανωτές δίνοντας μερικά επιπλέον κυπελλάκια
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
η Κρήτη έχασε και την τελευταία ελπίδα να προσελκύσει νέα παιδιά με νορμαλ αυτοκίνητα..Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ολόκληρη Κρήτη δεν έχει ούτε ένα Ν...Τι Ν τι Α γίνανε μαλλιά κουβάρια...άντε τώρα νέος που θέλεις και διάκριση!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ανάβαση δεν είναι ? Τότε τι σχέση έχουν οι κατηγορίες κυβισμού των σπριντ ? Πρέπει να είναι ομάδα/κλάση
Απλά με αυτόν τον τρόπο Νάσο μου, η Κρήτη έχασε και την τελευταία ελπίδα να προσελκύσει νέα παιδιά με νορμαλ αυτοκίνητα..Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ολόκληρη Κρήτη δεν έχει ούτε ένα Ν...
Δυστυχώς όλες οι προσπάθειες προς την ΕΘΕΑ να είναι στα σπριντ οι κατηγορίες 'Ν' και 'Α/Ε' προσέκρουσαν σε τοίχο. Ισως φοβούνται μην ξοδευτούν οι οργανωτές δίνοντας μερικά επιπλέον κυπελλάκια
Νάσσο, Καλησπέρα !!!
Η επιβάρυνση των διοργανωτών θα είναι η ακριβώς διπλάσια δαπάνη για κύπελλα (υπολόγισε περίπου 150 ευρώ για κάθε αξιοπαρουσίαστη εξάδα και είναι τουλάχιστον 4 εξάδες).
Να πώ όμως και την 'κακκία μου' , άν ήταν λίγο μικρότερα τα απονεμόμενα έπαθλα , αλλά περισσότερα , τότε θα βόλεβε την κατάσταση ?????????????????????Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Νάσσο, Καλησπέρα !!!
Η επιβάρυνση των διοργανωτών θα είναι η ακριβώς διπλάσια δαπάνη για κύπελλα (υπολόγισε περίπου 150 ευρώ για κάθε αξιοπαρουσίαστη εξάδα και είναι τουλάχιστον 4 εξάδες).
Να πώ όμως και την 'κακκία μου' , άν ήταν λίγο μικρότερα τα απονεμόμενα έπαθλα , αλλά περισσότερα , τότε θα βόλεβε την κατάσταση ?????????????????????Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα-
Η έξτρα δαπάνη θα έβγαινε από τις έξτρα συμμετοχές αυτοκινήτων Ν, που τώρα, πλην εξαιρέσεων, δεν πατάνε στα σπριντ. Πόσος κόσμος με ένα σαξόραλλο βόλτας θα ήθελε ενδεχομένως να τρέχει (δες πόσα Ν/2 είναι στις αναβάσεις και πόσα στα σπριντ)
-
Να βρούν ένα επιπλέον χορηγό οι οργανωτές
-
Οχι αναγκαστικά διπλάσια κύπελλα, ας είναι μόνο στις κατηγορίες '-1400' και '1400-1600' τα Ν, Ν των 60000+ ευρώ (Ν/3) δε νοοείται ως φτηνό, πόσο μάλλον των 100000+ ευρώ (Ν/4). Δηλ. 50% παραπάνω κύπελλα. Και σύμφωνα με όσα λες, μιλάμε για 300 ευρώ (2 εξάδες για 2 κατηγορίες). Δηλαδή 1.5 συμμετοχή... Ελεος...
-
Το να αποκλείεται πρακτικά από τους φτηνότερους αγώνες η φτηνότερη κατηγορία αυτοκινήτων είναι αυταπόδεικτα φάουλ και είναι δουλειά της ΕΘΕΑ να φροντίσει να μη συμβαίνει αυτό το θεμελιώδες λάθος, έστω και αν γκρινιάξουν λίγο οι οργανωτές.
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νάσσο, Καλησπέρα !!!
Γιάννενα-
Η έξτρα δαπάνη θα έβγαινε από τις έξτρα συμμετοχές αυτοκινήτων Ν, που τώρα, πλην εξαιρέσεων, δεν πατάνε στα σπριντ. Πόσος κόσμος με ένα σαξόραλλο βόλτας θα ήθελε ενδεχομένως να τρέχει (δες πόσα Ν/2 είναι στις αναβάσεις και πόσα στα σπριντ)
-
Να βρούν ένα επιπλέον χορηγό οι οργανωτές
-
Οχι αναγκαστικά διπλάσια κύπελλα, ας είναι μόνο στις κατηγορίες '-1400' και '1400-1600' τα Ν, Ν των 60000+ ευρώ (Ν/3) δε νοοείται ως φτηνό, πόσο μάλλον των 100000+ ευρώ (Ν/4). Δηλ. 50% παραπάνω κύπελλα. Και σύμφωνα με όσα λες, μιλάμε για 300 ευρώ (2 εξάδες για 2 κατηγορίες). Δηλαδή 1.5 συμμετοχή... Ελεος...
-
Το να αποκλείεται πρακτικά από τους φτηνότερους αγώνες η φτηνότερη κατηγορία αυτοκινήτων είναι αυταπόδεικτα φάουλ και είναι δουλειά της ΕΘΕΑ να φροντίσει να μη συμβαίνει αυτό το θεμελιώδες λάθος, έστω και αν γκρινιάξουν λίγο οι οργανωτές.
Νάσσο, και πάλι καλησπέρα !
1.Οι Συμμετοχές Ν , νομίζω πως δέν ειναι (ήταν 2008) σε επίπεδο '... δεν πατάμε' , σε ότι αφορά -1,4 και -1,6 l , νομίζω πως είναι -ανάλογα με την περιοχή - θεσμό αρκετές.
2.Συμφωνώ, εγκρίνω και επαυξάνω (πράττοντας για τον δικό μας Αγώνα το πολλαπλάσιο)
3.Χωρίς άλλα λόγια , 150 ευρώ ανά εξάδα κυπέλλων , είναι περίπου η αποζημίωση ενός κριτή (όταν έρχεται απο άλλη πόλη)
4.Σάν μέλος Διοργνώτριας Λέσχης , δέν γκρινιάζω για τέτοια πράγματα, αντίθετα , οπως βλέπεις και ξέρεις, προσπαθούμε να παρέχουμε στους φίλους αγωνιζώμενους που τιμούν την λέσχη μας με την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές μας διοργανώσεις ότι καλύτερο μπορούμε.
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
**Δυστυχώς όλες οι προσπάθειες **προς την ΕΘΕΑ να είναι στα σπριντ οι κατηγορίες 'Ν' και 'Α/Ε' προσέκρουσαν σε τοίχο. Ισως φοβούνται μην ξοδευτούν οι οργανωτές δίνοντας μερικά επιπλέον κυπελλάκια
Αυτό είναι πρωτάκουστο!!!!
Πάντως μεγάλο λάθος και αυτό που ενέκρινε η ΕΘΕΑ στην Κρήτη....
Μιλάμε για νέα μορφή αγώνα...Δοκιμές Σάββατο-Κυριακή και κατάταξη τύπου σπριντ.... Μάλλον και οι Κρητικοί δεν πρέπει να γκρινιάζουν γιατί αυτό που ζήτησαν οι λέσχες τους ενισχύει την αγωνιστική τους εσωστρέφεια... -
Το δικό μου το έβλεπαν σαν εξωγήινο όταν τους έλεγα Ν/2
Ν πάντως στην Κρήτη νοούν οι περισσότεροι όσα έχουν 1 πεταλούδα και Α όσα έχουν περισσότερες
(Πλάκα κάνω μην πέσετε να με φάτε) -
http://www.proactionracing.gr/index.php?id=77
Eδω μπορειτε να δειτε τα αποτελεσματα της αναβασης Αχεντρια.
Δτ και φωτο αργοτερα........ -
Ο χρήστης diakakis nikos έγραψε:
http://www.proactionracing.gr/index.php?id=77Eδω μπορειτε να δειτε τα αποτελεσματα της αναβασης Αχεντρια.
Δτ και φωτο αργοτερα........ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΟΚ ΚΑΙ PRO ACTION
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ.
ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ. -
Eδω μπορειτε να δειτε μερικες φωτο απο Αχεντρια.........
http://www.proactionracing.gr/index.php?id=79
Εδω η σβουρα του Παπαδοκωσταντακη!!!!!......
δελτιο τυπου και αποτελεσματα στο site της pro action
στο rally.gr τα εχουμε ηδη στειλει... -
Ωραίος αγώνας, κάπως έτσι είδα τα πράγματα και γω...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... 6&Itemid=1
... -
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
Ο Βαγγέλης είναι από τα Μάλια
Βάγγο 22 που έχει circuit να κατεβάσω το saxo ή θα μου δανείσεις το ΑΧ?ΣΕ ΚΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 25-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ 11-12.ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ.
ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΡΟΙΑ.
PRO ACTION,ΦΙΜΑ,ΑΣΗ,ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Βάγγο 22 που έχει circuit να κατεβάσω το saxo ή θα μου δανείσεις το ΑΧ?ΣΕ ΚΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 25-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ 11-12.ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ.
PRO ACTION,ΦΙΜΑ,ΑΣΗ,ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
PRO ACTION,ΦΙΜΑ,ΑΣΗ,ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?Οντως, ο αγώνας ταχυτητας θα γινει, απο οσα εμαθα και εγω σημερα μολις, 11-12 Απριλίου (Τυμπάκι)...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
PRO ACTION,ΦΙΜΑ,ΑΣΗ,ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?Οντως, ο αγώνας ταχυτητας θα γινει, απο οσα εμαθα και εγω σημερα μολις, 11-12 Απριλίου (Τυμπάκι)...
Ευχαριστω.
Μετα την proaction ουτε της αλαχ δεν υπαρχει σιτε? -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Ευχαριστω.
Μετα την proaction ουτε της αλαχ δεν υπαρχει σιτε?Γνωρίζοντας αυτά τα προβλήματα αφου ειμαι υπεύθυνη για το site της Λεσχης 4Χ4 Χανίων, θελω να σας πω οτι πολύ συχνά έχουν προβλήματα, και δυστυχώς αν δεν το 'διαχειριζονται' οι ίδιοι είναι λίγο χρονοβόρο στο να το 'ξανα-ανεβάσει' ο διαχειριστής του στον αέρα...
Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με το 4x4hanion.gr, μέχρι που το ανέλαβα εξ'ολοκλήρου.
Ας μην χρεώνουμε τις λέσχες για αυτό, είμαι σίγουρη οτι το έχουν 'διαβιβασει' στον 'παροχέα' τους και θα τα ξανα-ανεβάσουν σύντομα. (και με το 'σύντομα' εννοω σε εργάσιμη ημέρα) -
οντως εχει circuit στης 11-12 απριλη... εγω προσωπικα δεν ξερω αν κατεβω λογω εργασιας...
-
Ο χρήστης siligardakis έγραψε:
οντως εχει circuit στης 11-12 απριλη... εγω προσωπικα δεν ξερω αν κατεβω λογω εργασιας... -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
οντως εχει circuit στης 11-12 απριλη... εγω προσωπικα δεν ξερω αν κατεβω λογω εργασιας...
ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ,
-
Οποιος θελει να μαθαινει νεα σχετικα με τους αγωνες της pro action υπαρχει επισημο site http://www.proactionracing.gr το οποιο το γνωριζουν ΟΛΟΙ και μπορουν να βρουν τα παντα σχετικα με τους αγωνες.
γι αυτο καποιοι μην γραφουν μαλακιες περι σεβασμο προς τους θεατες μονο και μονο για να δημηουργουν εντυπωσεις.
και ενα παραπανω για ολες τις ΑΝΩΝΗΜΕΣ ΚΟΤΕΣ που γραφουν εδω μεσα.
ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΗΜΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ?
Κ.Κ.Κ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .......ΤΟΤΕ ΥΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!
προς το παρον γεια σου .... θα τα πουμε συντομα τετ α τετ!!!Διακάκης Νίκος
ΟΧΙ
Νίκος Δ
αναβαση αχεντρια