-
Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 2.700 κυβικά! Θα μετρήσει τεκμήριο! Είναι 10-14 ετών και η τιμή αγοράς του γύρω στα 3000 ΕΥΡΩ!
-
Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 2.700 κυβικά! Θα μετρήσει τεκμήριο! Είναι 10-14 ετών και η τιμή αγοράς του γύρω στα 3000 ΕΥΡΩ!
-
-
Ολα τα αυτοκινητα με ημερομηνια πρωτης αδειας προ της 1-1-1992 ειναι ελευθερα απο τεκμηρια, ανεξαρτητως κυβικων και τιμης.
Αλλα, πηγαινε στο υπουργειο να ρωτησεις μηπως αυτο δεν ειναι αυτοματη διαδικασια, μηπως δηλαδη πρεπει να κανεις καποαι αιτηση-δηλωση για να ισχυσειΚαι πριν ποσταρεις κανε και κανα search, υπαχουν πολλα τοπικ για το θεμα.
-
O.K. Ευχαριστώ
Έκανα Search αλλά για να μην μπλέκω με άλλα topic......
Προς moderators
Ας γίνει deleted ή ενσωμάτωση σε κάποιο άλλο.
Ευχ..... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ολα τα αυτοκινητα με ημερομηνια πρωτης αδειας προ της 1-1-1992 ειναι ελευθερα απο τεκμηρια, ανεξαρτητως κυβικων και τιμης.
Αλλα, πηγαινε στο υπουργειο να ρωτησεις μηπως αυτο δεν ειναι αυτοματη διαδικασια, μηπως δηλαδη πρεπει να κανεις καποαι αιτηση-δηλωση για να ισχυσειΚαι πριν ποσταρεις κανε και κανα search, υπαχουν πολλα τοπικ για το θεμα.
Auto simainei oti pairneis Carrera tou 91 kai 'den trexei tipota'?
FOBERO -
Ο χρήστης MAX POWER έγραψε:
Auto simainei oti pairneis Carrera tou 91 kai 'den trexei tipota'?
FOBEROΔεν ξερω αν είναι έτσι,αλλά ακόμα και έτσι θα πρέπει να την συντηρείς,και πιθανώς λόγω ηλικίας το κόστος συντήρησης να είναι αυξημένο σε σχέση με το ήδη υπέρογκο αρχικό.
-
Eτσι ακριβως ειναι (και ως προς τα τεκμηρια της 911 αλλα και ως προς την συντηρηση...)
Ερώτηση για τεκμήρια!