-
Ρε συ! Τι είν' αυτά που λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?!?!?!?!?!? Ηρωίδα η Στέλλα, ηρωίδα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ρε συ! Τι είν' αυτά που λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?!?!?!?!?!? Ηρωίδα η Στέλλα, ηρωίδα!!!
Μη γίνεσαι σαν τον Ηλία, κι αυτός τα ίδια λέει
Όλοι οι ηλικιωμένοι του forum τελικά θέλετε το κακό μου επιδή είμαι νέος και ωραίος -
Ρε την φουκαριάρα την κοπέλλα τι της έμελλε να πάθει!!!
-
Εγω παντως για την κουμπαρα δεν ενδιαφερομαι
Κατα τ' αλλα συμφωνω με skye -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παντως για την κουμπαρα δεν ενδιαφερομαι
A! Αμα ενδιαφερεται κανεις να μου στειλει pm, ψυχικο θα κανει
Κατα τ' αλλα συμφωνω με skyeΚαλά εσύ είσαι χειρότερος κι από ξινισμένη γεροντοκόρη, πάρε το iphone κι άσε τα γ@μησιάτικα, που να τρέχεις τώρα, μπλεξίματα, ντύσου-ξεντύσου, μανούρα
-
Δεν εχεις αδικο
Το κουμπαριλικι θα κοστισει πολυ παραπανω απο iphone. Τους στελνω στο διαολο και μου μενουν και ρεστα να παρω κι αλλα αριστεριστικα γκατζετακια -
δεν παει ετσι, γιατι τα δικα σου λεφτα παντα εχεις καπου καλυτερα να τα 'επενδυσεις'..
τα λεφτα των αλλων, ομως? -
Έβαλα τη RebelSIM...ΔΟΥΛΕΥΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έβαλα τη RebelSIM...ΔΟΥΛΕΥΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!Διόρθωση...δουλεύει σε outgoing calls...αλλά δε μπορώ να λάβω
Νομίζω θα ξαναφύγει για ebay γιατί τα έχω πάρει!
-
Apple, just works?
Ελα, κακώς εκνευρίζεσαι, απλά πρέπει να περιμένεις για νεότερη έκδοση του software από τους crackers υποθέτω...
-
Διόρθωση...δουλεύει σε outgoing calls...αλλά δε μπορώ να λάβω
παρορμητικές αγορές και των 2.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Διόρθωση...δουλεύει σε outgoing calls...αλλά δε μπορώ να λάβω
παρορμητικές αγορές και των 2.
I 2nd that. Στο είχα πει Νίκο, στη θέση σου θα προτιμούσα να αντικαταστήσω τη σπασμένη οθόνη του Ν95 αντί να πάρω το Iphone.
-
φίλε νίκο, πόσο σου κόστισε το iphone ακριβώς?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
φίλε νίκο, πόσο σου κόστισε το iphone ακριβώς?400euro με μεταφορικά.
Τελικά όλα εντάξει. Δουλεύει κανονικά. Απλά έπρεπε να σβήσω το 3G γιατί έχω την 2.2. Αν κάνω update τη 2.2.1 και βγάλω ουσιαστικά το j/b (που μάλλον θα κάνω) θα μπορώ να μπαίνω και internet.
Απλά ήμουν άτυχος και έπεσα σε άσχετο ιδιοκτήτη του iPhone. Νομίζω ότι η τιμή είναι καλή για το 16άρι...άλλωστε είναι θέμα firmware που όταν απλά βγει νεότερο ίσως σπάει. Προς το παρόν βολεύομαι με τη rebelsim...αν μου τη σπάσει, το δίνω πίσω και αγοράζω καινούριο...απλά μου φαίνεται κάπως να δώσω 600 ευρώ για τηλέφωνο.
Το Ν95 kotetsi ήθελα αρκετά για να φτιαχτεί και δεν αξίζει.
Τέσπα, όπως φαίνεται τέλος καλό, όλα καλά...και μάλλον θα κάνω update τη f/w και θα είμαι ΟΚ και με το internet.
-
Προς το παρόν βολεύομαι με τη rebelsim...αν μου τη σπάσει, το δίνω πίσω και αγοράζω καινούριο...απλά μου φαίνεται κάπως να δώσω 600 ευρώ για τηλέφωνο. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Προς το παρόν βολεύομαι με τη rebelsim...αν μου τη σπάσει, το δίνω πίσω και αγοράζω καινούριο...απλά μου φαίνεται κάπως να δώσω 600 ευρώ για τηλέφωνο.
Τι εννοείς?
-
ας πούμε ότι στην παραπάνω πρόταση υπάρχουν μερικά αντικρουόμενα στοιχεία...
-
Το Ν95 kotetsi ήθελα αρκετά για να φτιαχτεί και δεν αξίζει.
Εάν ήταν μόνο οθόνη σαν ανταλλακτικό δεν είχε πάνω από 80-90-100 ευρώ. Σε σχέση με τα 400+ την ρεμπελσιμ δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο. Στο Ν82 η οθόνη έχει (2.4') έχει 60-70 ευρώ και αλλάζεται σχετικά εύκολα. (άλλαξα ενός φίλου)
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ας πούμε ότι στην παραπάνω πρόταση υπάρχουν μερικά αντικρουόμενα στοιχεία...Μπήκαμε στο χορό, θα χορέψουμε.
Τέλοσπαντων, μετά το update που έκανα στη 2.2.1 η rebel δουλεύει σωστά χωρίς κάποιο πρόβλημα εκτός από το cellular data network που δε μπορώ να 'παίξω', δε ξέρω τι φταίει, το ψάχνω.
-
όπως τα λες είναι νίκο...
αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις...
απλώς είναι κρίμα για 200 ευρώ να μηχανοραφείς και να χαλάς την ησυχία σου...
θα μου πεις, μετα πάντων γίνεσαι προφήτης... όμως εφόσον αποφάσισες πως πραγματικά σου είναι αναγκαίο το iphone, καλύτερα να το πλήρωνες από ελλάδα, μιας και είναι και η εγγύηση και να είχες το κεφάλι σου ήσυχο...
προσωπικά δεν το εξετάζω ως 600 ευρώ ένα τηλέφωνο, αλλά ως εξής: τα 400 τα είχες ούτως ή άλλως για να το πάρεις. επομένως το βάρος είναι 200 ευρώ μόνο... για αυτά τα 200 ευρώ δε θα θυσίαζα την ησυχία μου, καθόσον όσα ηλεκτρονικά αγόρασε μέσω ebay ο αδερφός μου ήταν απάτη, κυρίως λόγω ποιότητας (πχ φορτιστές αυτοκινήτων που δεν δούλευαν) και αυτό το έμαθα καλά.ελπίζω το δικό σου να βγει καλό.
όμως είναι κρίμα για 200 ευρώ να χαλάς τις ώρες σου και την ησυχία σου...
για να με ψυχογραφήσεις, δεν πρόκειται να αλλάξω νόκια τηλέφωνο μέχρι να χαλάσει και άλλη εταιρία εκτός της νόκια γιατί έμαθα το pc suite και βαριέμαι να ψάξω πως τα μεταφέρω σε άλλο τηλέφωνο. επίσης ξέρω ότι τα κινητά αυτών που μπαινοβγαίνουν σε χειρουργεία και κλινικές έχουν σταφυλόκοκκο χρυσίζοντα συνήθως, οπότε είναι κρίμα να το καταστρέφω το κινητό. αλλά όντως σκέφτομαι ένα τηλέφωνο στα επόμενα χρόνια χωρίς πλήκτρα, με οθόνη αφής, για να απολυμαίνεται ευκολότερα. είπα και τον πόνο μου συνάμα υγεία και ίδωμεν (ας περιμένουμε να δούμε).
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]