-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εχω να καταγγειλω δημοσια οτι ο κυριος πανουργιας μια φορα στα μεγαρα δε με αφηνε να περασω και αναγκαστικα να του κανω σλπιπστριιιινγκ στα φρεναααααα
εχω και βιντεο να παραθεσω (δε κανω πλακα)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ IBIZA ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΜΕ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΕΝΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ .
Αν πάλι με ξέρεις προσωπικά θα γνωρίζεις οτι ποτέ δεν ενόχλησα κανέναν με την συμπεριφορά μου εντός και εκτός έμαθα να σέβομαι τους ανθρώπους ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ.
Απλά με ενοχλεί η ανώνυμη κατηγορία και η κακοήθια ορισμένων να κρίνουν και να κατηγορουνε ανθρώπους επι προσωπικου και φυσικα δεν αναφερωμαι σε εσένα.
γιάυτό ρωρταω το ονομά σου.An katalaba kala, milaei ateieyomenos. Kai to den kanw plaka kollaei sto oti exei kai video....
ρε κωστα ελεος ο παναγιωτης με το μαυρο το 206 ειμαι και εννοειται οτι κανω πλακα...
ειναι λογικο να εχεις εκνευριστει με οσα γραφονται αλλα μονο ηρεμος μπορεις να αντιμετωπισεις τετοιες καταστασεις.(βασικα τον περασα αυτο ειναι αληθεια και εχω και βιντεο αλλα εστρωνε μοτερ χεχεχε)
ΠΑΝΕ,ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΧΙ ΕΓΩ!AUDI 80GT! ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΤΙΣΤΕΙ ΡΕ ΣΥ?!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο APR Π.........Σ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ μαλλια κουβαρια!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!!
-
(οφ τοπικ) τελος μαρτη θα κανουμε καποια εκδηλωση μεγαρα αν πανε ολα καλα
θα χαρουμε απο το psclub να ερθεις εσυ και αλλοι αγωνιζομενοι να μιλησουν σε νεα παιδια για την εμπειρια της πιστας, της σωστης οδηγησης και του ηθους που πρεπει να εχει καποιος μεσα και εξω απο το μπακετ -
-
Apla eliwsa..... Den yparxei ayto to video.... aporw poy to ksetrypwsate.....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
http://www.youtube.com:80/watch?v=qFGerOXQtnIΑπίστευτο!!!
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Re xristo siga mhn katebaseis ta videakia gia xarh toy ka8enows....
Agwna kanei.... O agwnas den teleiwnei para mono otan teleiwsei to parc ferme... Mhn akoyw lalakies....
Mallon den exete parakoloy8hsei agwnes ekswterikoy opoy otan o argoteros odhgos den kanei sthn akrh apla toy sboytrizei kai mia o apo pisw kai ton petaei sto xantaki... ..Αυτό μπορεί να συμβαίνει στην πίστα και συχνά έχει και επιπτώσεις (ποινή), αλλά πουθενά αυτό δεν είναι ο κανόνας σε ραλλύ (τουλάχιστον στην Ευρώπη).
Σίγουρα πολύ κακώς δεν έκανε στην άκρη ο αργότερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κινδυνεύσουν όλοι από σύγκρουση.
Milasa poy8ena gia kanona? Eipa ti symbainei se rally kai oxi se pista....
Kai oses fores exei se rally sto ekswteriko mono poinh den exei ferei... Anyway....Σε ράλλυ στην Ευρώπη δεν συμβαίνει, (δεν ξέρω για άλλη ήπειρο πχ. Αφρική), ακόμα και οι επαγγελματίες παραπονιούνται συχνά για καθυστέρηση από προπορευόμενο, δεν πετάξαν ποτέ κάποιον σε χαντάκι... Πάρα πολύ κακή συμβουλή για ραλλύ, αφού το 'χαντάκι' μπορεί να είναι χαράδρα 150μ. και ο νοών νοείτω
APR katara sto playstation.....
**Εννοείς κάτι με το παραπάνω? ,...άσε που δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει.. αν παίζουμε και playstation... είναι πολύ καλή γυμναστική.
Τέλος νομίζω ότι έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και σίγουρα δεν χρειάζονται υπονοούμενα και προσβολές.
OK? ** -
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟ έγραψε:
Agwna kanei.... O agwnas den teleiwnei para mono otan teleiwsei to parc ferme... Mhn akoyw lalakies....
Mallon den exete parakoloy8hsei agwnes ekswterikoy opoy otan o argoteros odhgos den kanei sthn akrh apla toy sboytrizei kai mia o apo pisw kai ton petaei sto xantaki... ..Αυτό μπορεί να συμβαίνει στην πίστα και συχνά έχει και επιπτώσεις (ποινή), αλλά πουθενά αυτό δεν είναι ο κανόνας σε ραλλύ (τουλάχιστον στην Ευρώπη).
Σίγουρα πολύ κακώς δεν έκανε στην άκρη ο αργότερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κινδυνεύσουν όλοι από σύγκρουση.
Kai oses fores exei se rally sto ekswteriko mono poinh den exei ferei... Anyway....Σε ράλλυ στην Ευρώπη δεν συμβαίνει, (δεν ξέρω για άλλη ήπειρο πχ. Αφρική), ακόμα και οι επαγγελματίες παραπονιούνται συχνά για καθυστέρηση από προπορευόμενο, δεν πετάξαν ποτέ κάποιον σε χαντάκι... Πάρα πολύ κακή συμβουλή για ραλλύ, αφού το 'χαντάκι' μπορεί να είναι χαράδρα 150μ. και ο νοών νοείτω
Pwpw 8a me kaneis twra na psaxnw video apo agwnes apo agwnes Agglia, Irlandia, palioys apo WRC klp... Alla xalali soy.... By the way.... Den to eipa gia symboylh.... Mhn bazeis logia sto stoma moy.....
APR katara sto playstation.....
**Εννοείς κάτι με το παραπάνω? ,...άσε που δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει.. αν παίζουμε και playstation... είναι πολύ καλή γυμναστική.
Ektws kai an se lene APR mallon den phgaine se sena ayto.... Anyway... Kai me to playstation den gymnazesai.. Mono me Wii
Τέλος νομίζω ότι έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και σίγουρα δεν χρειάζονται υπονοούμενα και προσβολές.
OK? **Se prosebala poy8ena esena? H mhpws milhsa poy8ena me yponooymeno... Alloi einai aytoi poy krybontai pisw apo nick kai lene oti toys katebei sto kefali, alloi einai aytoi poy milane me yponooymena kai alloi aytoi poy prosbaloyn kai opws leei kai o k. Xrhstos.... p!@#$%^es kai palikaria gianame mallia koybaria
-
Pwpw 8a me kaneis twra na psaxnw video apo agwnes apo agwnes Agglia, Irlandia, palioys apo WRC klp... Alla xalali soy.... By the way.... Den to eipa gia symboylh.... Mhn bazeis logia sto stoma moy.....
[/color]
Εντάξει, αλλά πάντως διαβάζεται σαν εσύ (έμπειρος και αξιόλογος αγωνιζόμενος) να το επικροτείς και απλά πιστεύω ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεται σε ραλλύ τουλάχιστον για ευνόητους λόγους.
...νομίζω ότι δεν θα βρείς τέτοια video από Αγγλία-Ιρλανδία. Κι αν έχει γίνει ποτέ είναι σίγουρα η εξαίρεση. Αντίθετα θα βρείς από εκεί πολλά, που ο πίσω ανάβει φώτα και κορνάρει σαν δαιμονισμένος, μέχρι να κάνει στην άκρη ο πιό αργός.
-
θα κάνω και γώ με τη σειρά μου μια πολύ on topic ερώτηση:
ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;;;
δεν φτάνει που ο άνθρωπος πήγαινε με την ταυτότητα στο στόμα, θέλετε να βγείτε και απο πάνω;
και στο κάτω κάτω πρόβλημά του αν το έσπαγε. Δικό του είναι. Αν τον έπιανε κανονικά χωρίς να του είχε σβήσει δηλαδή τι θα λέγατε; ο π*****ς ο Πανουργιάς θέλει να το παίξει γρήγορος; να κάνει show off;
απο την άλλη όμως τα βιντεάκια με τους διεθνείς να πάνε αέρα τα χαζεύετε! να πως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της...άμα σε είναι ποιό γρήγορος ο άλλος κοιτάνε πως θα τον κάνουν να πάει ποιό αργά και όχι πως θα γίνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο γρήγοροι...άσε την πάγια λογική του οτι τους χρόνους τους κάνουν πάντα τα 'καλά' σαζμάν, μοτέρ, αναρτήσεις, λάστιχα κ.ο.κ., τις νίκες τις κάνουν πάντα οι οδηγοί και για τις ήττες πάντα φταίει η ανωτέρα βία ή το μηχανικό πρόβλημα ή το λάθος σετάπ κτλ. κτλ.
όσο το 206; κακή του τύχη(αν και το τυχερός στην ατυχία του ταιριάζει), προς γνώσιν και συμμόρφοσιν...συνεχίστε να πάτε ΤΑΠΑ κ. Πανουριά, συγχαρητήρια! (και στην συνοδηγό σας, που δεν ξέρω κατα πόσον το πήρε ψύχραιμα, αλλά σίγουρα στάθηκε αντάξια της περίστασης!)
Το να πετάξεις τον άλλον στο χαντάκι, σαφώς δεν ενδείκνυται, αλλά έχει γίνει κι'αυτό οταν ο προπορευόμενος δεν δεχόταν να κάνει άκρη. Και μετα ΤΟΥΜΠΕΚΑ. Δεν είναι εκδρομικό αγκαζέ κυρία μου, αγώνας είναι...
-
Apla eliwsa..... Den yparxei ayto to video.... aporw poy to ksetrypwsate.....Αυτα Hannibal , μου τα στελνει ενας μεγαλος γατος των ελληνικων αγωνων , στα email μου για να μου φτιαχνει την μερα , αστερι των αλπεων λεγεται
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
θα κάνω και γώ με τη σειρά μου μια πολύ on topic ερώτηση:
ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;;;
δεν φτάνει που ο άνθρωπος πήγαινε με την ταυτότητα στο στόμα, θέλετε να βγείτε και απο πάνω;**Κανείς δεν θέλησε να βγεί από πάνω, ίσα ίσα ο άνθρωπος πετάει και τον χαιρόμαστε!. **
και στο κάτω κάτω πρόβλημά του αν το έσπαγε. Δικό του είναι. Αν τον έπιανε κανονικά χωρίς να του είχε σβήσει δηλαδή τι θα λέγατε; ο π*****ς ο Πανουργιάς θέλει να το παίξει γρήγορος; να κάνει show off;
**Συζητάμε για το αν πρέπει να ρίξει τον πιό αργό στο χαντάκι ή ενδεχομένως σε χαράδρα. Το θέμα είναι να μην είσαι επικίνδυνος για τους άλλους, αυτό ισχύει βέβαια και για τον μπροστινό που ήταν και 'πρωτάρης'
. **
απο την άλλη όμως τα βιντεάκια με τους διεθνείς να πάνε αέρα τα χαζεύετε! να πως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της...άμα σε είναι ποιό γρήγορος ο άλλος κοιτάνε πως θα τον κάνουν να πάει ποιό αργά και όχι πως θα γίνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο γρήγοροι...άσε την πάγια λογική του οτι τους χρόνους τους κάνουν πάντα τα 'καλά' σαζμάν, μοτέρ, αναρτήσεις, λάστιχα κ.ο.κ., τις νίκες τις κάνουν πάντα οι οδηγοί και για τις ήττες πάντα φταίει η ανωτέρα βία ή το μηχανικό πρόβλημα ή το λάθος σετάπ κτλ. κτλ....άσχετο και τελείως off topic τα παραπάνω
όσο το 206; κακή του τύχη(αν και το τυχερός στην ατυχία του ταιριάζει), προς γνώσιν και συμμόρφοσιν...
...ωραία, έτσι πάνε μπροστά οι αγώνες και η Ελλάδα δεν τρώει τα παιδιά της.....
συνεχίστε να πάτε ΤΑΠΑ κ. Πανουριά, συγχαρητήρια! (και στην συνοδηγό σας, που δεν ξέρω κατα πόσον το πήρε ψύχραιμα, αλλά σίγουρα στάθηκε αντάξια της περίστασης!)
** συμφωνούμε **
Το να πετάξεις τον άλλον στο χαντάκι, σαφώς δεν ενδείκνυται, αλλά έχει γίνει κι'αυτό οταν ο προπορευόμενος δεν δεχόταν να κάνει άκρη. Και μετα ΤΟΥΜΠΕΚΑ.
Δεν είναι εκδρομικό αγκαζέ κυρία μου, αγώνας είναι...
** συμφωνούμε
Επομένως, στην τελική μας την είπες επειδή διαφωνούμε με την λογική:** ..δεν κάνεις στην άκρη, εγώ θα περάσω και ας σε στείλω στα θυμαράκια..ας πρόσεχες. Εντάξει είναι μία άποψη και αυτή, δεν ξέρω βέβαια πόσοι αγωνιζόμενοι θα συμφωνούσαν....
-
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟ έγραψε:
...νομίζω ότι δεν θα βρείς τέτοια video από Αγγλία-Ιρλανδία. Κι αν έχει γίνει ποτέ είναι σίγουρα η εξαίρεση. Αντίθετα θα βρείς από εκεί πολλά, που ο πίσω ανάβει φώτα και κορνάρει σαν δαιμονισμένος, μέχρι να κάνει στην άκρη ο πιό αργός.Etsi me ena psaksimo sta grhgora.... Sto deytero eidika ton kaopanhse kai afoy toy anoikse na perasei....
Opote mhn moy les oti den ginontai eksw klp.... TA exw dei kai me ta matia moy live ta brhskw kai pisw apo to gyali....http://www.youtube.com/watch?v=q39S4bjj ... re=related
PROSOXH: Oxit tpt alla gia na mhn parekshgh8w DEN SYMBOYLEYW KANENAN NA TO KANEI... Alla oxi na kraksoyme kai ton Kwstakkkkk poy phgaine sanida se agwna kai prolabe ton mprostino toy oti eprepe na kanei ase epeidh KATA THN GNWMH SAS htan ektws agwna....
-
...νομίζω ότι δεν θα βρείς τέτοια video από Αγγλία-Ιρλανδία. Κι αν έχει γίνει ποτέ είναι σίγουρα η εξαίρεση. Αντίθετα θα βρείς από εκεί πολλά, που ο πίσω ανάβει φώτα και κορνάρει σαν δαιμονισμένος, μέχρι να κάνει στην άκρη ο πιό αργός.
Etsi me ena psaksimo sta grhgora.... Sto deytero eidika ton kaopanhse kai afoy toy anoikse na perasei....
Opote mhn moy les oti den ginontai eksw klp.... TA exw dei kai me ta matia moy live ta brhskw kai pisw apo to gyali....http://www.youtube.com/watch?v=q39S4bjj ... re=related
PROSOXH: Oxit tpt alla gia na mhn parekshgh8w DEN SYMBOYLEYW KANENAN NA TO KANEI... Alla oxi na kraksoyme kai ton Kwstakkkkk poy phgaine sanida se agwna kai prolabe ton mprostino toy oti eprepe na kanei ase epeidh KATA THN GNWMH SAS htan ektws agwna....
Ωραία video ευχαριστώ, δύσκολες συνθήκες σε στενούς δρόμους.
Τώρα, στο πρώτο, ο συνοδηγός λέει στον οδηγό του 'nudge him' που σημαίνει ακούμπα τον-σπρώξ΄τον, όχι 'fucking hit him' που θα έλεγε αν ήθελε να τον 'στείλει'. Παρόλο που ήταν πολύ τσαντισμένοι !!! Επίσης τον σπρώχνει, λίγο μετά από όταν ο πιό αργός έχει ήδη ανάψει αριστερό φλας και συναινεί στην προσπέραση.
Στο δεύτερο το Subaru ακολουθεί μία πισωκίνητη Corolla στην βροχή....., ...βλέπεις για πόση ώρα?, με αναμμένα φώτα και κόρνα συγχρόνως....
Στο τέλος νομίζω ότι έχει και αυτός συναινέσει στην προσπέραση κάνοντας αριστερά και μισο-πέφτοντας στο χαντάκι οικοιωθελώς μάλλον, πριν την ευθεία.Όι δρόμοι εκεί είναι συχνά τόσο στενοί που ή προσπέραση είναι αδύνατη χωρίς συναίνεση. Επίσης άλλο θέμα στο βουνό.
Πάντως είναι όντως πολύ εκνευριστικό να είσαι κολλημένος από πίσω και μπορεί εύκολα να παρασυρθεί κανείς....
Εγώ απλά υποστηρίζω ότι η προσπέραση σε ραλλύ πρέπει να γίνει με την συναίνεση του προπορευόμενου, τώρα αν για να γίνει αυτό πρέπει να τον ακουμπήσεις λίγο από πίσω.... (χωρίς υπονοούμενο ) και μπορείς να το κάνεις......α και για να μην παρεξηγούμαστε, προσωπικά δεν συμφωνώ με το κράξιμο κανενός, ιδιαίτερα τόσο ταλαντούχων οδηγών!
-
αληθεια , οι κανονισμοι τι λενε για τετοια περιπτωση ?
τι πρεπει να κανει ο αργος προπορευομενος ?η ηθικη τι λεει ? να τον κλεισεις τον συναθλητη η να του ανοιξεις ?
η κοινη λογικη τι λεει ?
το λαθος του Πανουρια που ειναι τελικα ?
μηπως στο οτι δεν τον ακουμπησε λιγο για να 'καταλαβει' ?
μαλλον. -
Ίσως, μάλλον, λίγη κόρνα θα βοήθαγε επίσης, αλλά εν τέλει δύσκολο το ακούμπηγμα στο συγκεκριμένο βουνό.
.....και αν ο πρωτάρης τρόμαζε και πήγαινε από κάτω? (κτύπα 1000 ξύλα), μετά θα λέγαμε ας πρόσεχε, ή θα κλαίγαμε όλοι μαζί και θα μιλάγαμε για αγώνες με η χωρίς μπαριέρες, κριτές, ασφάλειες, κλπ.?
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως θα μπορούσε να υπάρχει κανονισμός με μπλε σημαίες. Όταν στην δείξουν ή κάνεις πίσω (δηλαδή αφήνεις τον πιό γρήγορο) ή ακυρώνεσαι, όπως στο ντουμπλάρισμα στην πίστα. Κριτές υπάρχουν έτσι κι αλλοιώς.
-
Αγωνας ειναι ρε παιδια τα παντα μπορει να γινουν
-
ΩΡΕ ΣΠΥΡΟ,μη μου χρεώνεις πράγματα που δεν είπα! Δεν εννοώ να γίνουν οι αγώνες carmageddon και όποιον πάρει ο χάρος. Σίγουρα ο οδηγός δεν ηταν σε 'αγωνιστική' ψυχολογία καθώς μετά το σταμάτημα ξενέρωσε και μετά είπε να του πιεί το αίμα και ο,τι γίνει. Εσυ κρίνεις εκ των έξω όμως και λες τι θα έπρεπε και πως θα έπρεπε να γίνει και μπλα μπλα μπλα. όλοι τα ξέρουμε αυτά.
ΣΑΦΩΣ δεν νοείται να ρίξεις τον άλλον στο χαντάκι, ούτε σε βόλτα με ποδήλατο, αλλά με συγχωρείτε, αν είχε δίπλα καλαμπόκια και γώ και σύ και όλοι μας νομίζω θα την 'κάναμε' αν δεν έλεγε να κάνει άκρη ο μπροστινός. Και έγκειται και στο fair play νομίζω.
Όπως επίσης νομίζω πως ο Κ. Πανουριάς (ή Πανουργιάς) δεν είχε καμμία πρόθεση να βγάλει τον προπορευόμενο απο το δρόμο, απλά υποτίμησε το χωματάκι στην είσοδο και γλίστρησε. Και νομίζω οτι αυτά είναι που συμβαίνουν στους αγώνες και γι'αυτό άλλωστε λέγονται έτσι. -
βλέποντας τα βίντεο και διαβάζοντας την συζήτηση, το συμπέρασμα μου ειναι
ο οδηγός του 206 εθεσε σε κίνδυνο και τους 4.
δεν ειναι κόντρα στα λιμανακια, ειναι ραλλύ, και είθισται όταν σε πιάσει αυτοκίνητο στην ειδική και ειδικά όταν είναι 5-6 κλίκ πιο γρήγορος από εσένα, να κάνεις δεξιά, ωστε να συνεχίσει ο καθένας τον αγώνα του.
πόσο μάλλον όταν ο άλλος εχει ήδη χάσει χρόνο από βλάβη και τρέχει να μαζέψει τ ασυμμάζευτα. -
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟ έγραψε:
.....και αν ο πρωτάρης τρόμαζε και πήγαινε από κάτω? (κτύπα 1000 ξύλα), μετά θα λέγαμε ας πρόσεχε, ή θα κλαίγαμε όλοι μαζί και θα μιλάγαμε για αγώνες με η χωρίς μπαριέρες, κριτές, ασφάλειες, κλπ.?στα σεμιναρια νεων αγωνιζομενων , τι λενε ?
ενας λογικος νεος , πριν ξεκινησει δεν σκεφτεται το ενδεχομενο να τον πιασει καποιος ?
απαραδεκτο να τον κραταει τοση ωρα πισω. -
δεν ειναι πρωτάρης
εχει πολλα χρόνια εμπειρία ως συνοδηγός, και αν δεν κανω λάθος και ως κριτής.
1o RALLY SPRINT ΜΠΡΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Λ.Α.Λ.