-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχεις δίκιο! Αν σε δει όμως και εμφανιστεί μέσα σε δευτερόλεπτα, δεν σου πάει να τον βρίσεις ή να προβείς σε ενέργειες. Κάνω υπομονή περίπου 2 λεπτά!Συμφωνώ
-
Εγω αυτο που κανω ειναι ειναι εχω στο αυτοκινιτο παντα μια κολα στιγμης μπισον οχι στο ντουλαπακι γιατι ζεστενεται αλλα κατο απ το καθισμα και χαρτακια απο κυβο στα οποια γραφω κατι (αναλογως τα κεφια ) και το κολαω στο παραθυρο του οδηγου αυτο δεν βγαινει ευκολα ιδιως αν το τζαμι ειναι στεγνο. μετα περνω τηλ η κορναρω.
παραδοξος τελευταια εχω παρατηρηση οτι σπανια με κλεινουν γιατι αυτοι που διπλοπαρκαρουν στην περιοχη ειναι στανταρ συνηθως κλεινουν τους γυρο αλλα με εμενα με αφηνουν ( βαριουνται να με βριζουν το εχουν ειδη κανει και εχουν δει οτι δεν πιανει και βαριουνται να ξυνουν το χαρτι και να μην βγαινει ) -
Η βλακεία είναι ότι κλείνουν 100% όσα αυτοκίνητα έχουν κουκούλα!
Εκεί είναι που τα παίρνω!!
Δηλαδή ρε μεγάλε επειδή έβαλα κουκούλα σημαίνει ότι θα το πάρω του χρόνου?
-
a, nai ? κι οι πυλωτές που για κάθε αυτοκίνητο έχει και μία είσοδο? μήπως πρόκειται για παραποίηση του πνεύματος του νόμου? Για να απαιτήσεις από τον άλλον να είναι νόμιμος πρέπει πρώτα νόμιμος να είσαι εσύ.
Γιατί ειναι παρανομο αν εχει 2 εισοδους στην πυλωτή, ποιος το λέει αυτο???
Στο σπιτι μου εχει 2 εισοδους πυλωτής και απο οσο ξέρω ειναι νομιμοτατες διοτι το κτιριο εχει αδεια απο την πολεοδομία, κατα την αγορά του πληρωσα το φορο για τη θεση παρκινκ (διοτι δεν εκπιπτει ουτε καν στην πρωτη κατοικια), ειναι δηλωμενο στο Ε9 και πληρωνο συστηματικά τα δημοτικα τελη για τη χρηση της εισοδου της.**ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ???? **
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
a, nai ? κι οι πυλωτές που για κάθε αυτοκίνητο έχει και μία είσοδο? μήπως πρόκειται για παραποίηση του πνεύματος του νόμου? Για να απαιτήσεις από τον άλλον να είναι νόμιμος πρέπει πρώτα νόμιμος να είσαι εσύ.
Στο σπιτι μου εχει 2 εισοδους πυλωτής και απο οσο ξέρω ειναι νομιμοτατες διοτι το κτιριο εχει αδεια απο την πολεοδομία, κατα την αγορά του πληρωσα το φορο για τη θεση παρκινκ (διοτι δεν εκπιπτει ουτε καν στην πρωτη κατοικια), ειναι δηλωμενο στο Ε9 και πληρωνο συστηματικά τα δημοτικα τελη για τη χρηση της εισοδου της.**ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ???? **
Απο τον ΓΟΚ (Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό) επιτρέπονται μία είσοδος και μία έξοδος σε μονοπρόσωπα οικόπεδα , και πάντως απαγορεύεται να είναι όλο το πρόσωπο του οικοπέδου 'αφιερωμένο' σε είσοδο/έξοδο οχημάτων.
Επειδή σίγουρα θα παρεξηγηθούν τα πιό πάνω , δεν ξέρω απο πότε έχει ξεκινήσει η εφαρμογή τους.
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Απο τον ΓΟΚ (Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό) επιτρέπονται μία είσοδος και μία έξοδος σε μονοπρόσωπα οικόπεδα , και πάντως απαγορεύεται να είναι όλο το πρόσωπο του οικοπέδου 'αφιερωμένο' σε είσοδο/έξοδο οχημάτων.
Επειδή σίγουρα θα παρεξηγηθούν τα πιό πάνω , δεν ξέρω απο πότε έχει ξεκινήσει η εφαρμογή τους.
Αποστόλης.
Αποστόλη,
το λογικοτερο ειναι αυτο να ισχυει προσφατα ειδαλλος πολλα κτηρια ειναι παρανομα, εκτος και εχει αναδρομικη ισχυει, που δεν νομιζω, αρα παλι ειμαστε παρανομοι. -
Πρόκειται για τον νέο ΓΟΚ. Πάντως είναι εκνευριστικό αυτοί που έχουν πιλοτές να αφήνουν έξω τα αμάξια τους και οι πιλοτές να είναι άδειες....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πρόκειται για τον νέο ΓΟΚ. Πάντως είναι εκνευριστικό αυτοί που έχουν πιλοτές να αφήνουν έξω τα αμάξια τους και οι πιλοτές να είναι άδειες....Ορθοτατο και δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη τους... για κατι τετοια ατομα ειναι που ευχομαι να τους γρατσουνισουν η κλεψουν το αμαξι οσο το εχουνε εξω για να βαλουνε μυαλο...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Πρόκειται για τον νέο ΓΟΚ. Πάντως είναι εκνευριστικό αυτοί που έχουν πιλοτές να αφήνουν έξω τα αμάξια τους και οι πιλοτές να είναι άδειες....
Ορθοτατο και δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη τους... για κατι τετοια ατομα ειναι που ευχομαι να τους γρατσουνισουν η κλεψουν το αμαξι οσο το εχουνε εξω για να βαλουνε μυαλο...
Σωστο και δικαιο ολα και ολα...
Αλλα να επανερθω στο αρχικο, αφου προκειται για το νεο ΓΟΚ, δεν εχει αναδρομικη ισχυει ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!!!!!!
Αρα δεν ειμαι παρανομος, δεν ειμαι μελος των Νταλτον, ουτε της μαφιας, ζητωωωωωωωωωωωωω θα ζησω ελευθερος στην πυλωτη μου
-
Να ρωτησω κατι.
Προφανως ο ΓΟΚ δεν θα μπορουσε να εχει αναδρομικη ισχυ γιατι τοτε τι θα γινοταν? Θα γκρεμιζαμε τις μισες πολυκατοικιες? Προφανως οχι.ΑΛΛΑ, αφου ισχυει αυτο τωρα, μηπως εγω ΜΠΟΡΩ να παρκαρω νομιμα μπροστα στην μια εκ των 2 (3,4....) εισοδων της πυλωτης? Και να μην μπορει να μου πει και κανεις τιποτα ? Αυτο αν φυσικα μενει καποια εισοδος ελευθερη.
Και φυσικα δεν το συζηταω, στις πολυκατοικιες που εχουν εισοδο 15 μετρα πλατος, φυσικα το αφηνω μπροστα και αμα πει και κανεις τιποτα τα ακουει χοντρα. Με ποιο δικαιωμα, αντι να φτιαξεις μια εισοδο η οποια με 4 πχ μετρα πλατος μπορει να εξυπηρετησει 15 αυτοκινητα της πολυκατοικιας, να πιανεις 15 μετρα απο τον δρομο που ειναι κοντα 5 θεσεις παρκαρισματος?
-
Δεν το πιστεύω αυτό με τις πυλωτές... Στα Καμίνια έχουν σηκωθεί (σαν μανιτάρια πετάγονται...) δυο-τρεις πολυκατοικίες δίπλα μας. Όλες πιάνουν όλο το πλάτος τους για εισόδους γκαράζ. Είναι όλοι αυτοί καραπαράνομοι;
Ίσως βγάλω καμμιά φωτό για να το δείτε. Εχουν βάλει ακόμα και εκείνα τα λαστιχένια εμπόδια που βάζουν στις στροφές των λεωφορείων, λίγο πιο πέρα, για να έχουν άνεση όταν στρίβουν!!! Μάλιστα το ένα από αυτά το είδα βγαλμένο λίγο καιρό αργότερα...
-
Avel, σε ποιον δρομο στα Καμινια ?
Και επισης, αμα ειναι καινουριες οι πολυκατοικιες, δεν θα επρεπε να υπαγονται σε αυτον το νεο ΓΟΚ που λεει οτι απαγορευεται αυτο που εχουν κανει? -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν το πιστεύω αυτό με τις πυλωτές... Στα Καμίνια έχουν σηκωθεί (σαν μανιτάρια πετάγονται...) δυο-τρεις πολυκατοικίες δίπλα μας. Όλες πιάνουν όλο το πλάτος τους για εισόδους γκαράζ. Είναι όλοι αυτοί καραπαράνομοι;Ίσως βγάλω καμμιά φωτό για να το δείτε. Εχουν βάλει ακόμα και εκείνα τα λαστιχένια εμπόδια που βάζουν στις στροφές των λεωφορείων, λίγο πιο πέρα, για να έχουν άνεση όταν στρίβουν!!! Μάλιστα το ένα από αυτά το είδα βγαλμένο λίγο καιρό αργότερα...
Φίλε avel ,
μια επίσκεψη στην αρμόδια Πολεοδομία , θα σου λύσει τις απορίες .
Βλέπεις , πολλές φορές , τα φαινόμενα απατούν .....Αποστόλης.
-
ΑΛΛΑ, αφου ισχυει αυτο τωρα, μηπως εγω ΜΠΟΡΩ να παρκαρω νομιμα μπροστα στην μια εκ των 2 (3,4....) εισοδων της πυλωτης? Και να μην μπορει να μου πει και κανεις τιποτα ? Αυτο αν φυσικα μενει καποια εισοδος ελευθερη.
Ωχ,ωχ... αν ισχυει κατι τετοιο φανταζεστε τι θα γινεται καθε πρωί μεταξυ ενοικων και οδηγων.
Μιλάμε για βρισιση και φαπα να πεφτει βροχή...... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Avel, σε ποιον δρομο στα Καμινια ?Αχαρνών (κάθετη της Δωδεκανήσου, κοντά στον Άγιο Ελευθέριο).
Και επισης, αμα ειναι καινουριες οι πολυκατοικιες, δεν θα επρεπε να υπαγονται σε αυτον το νεο ΓΟΚ που λεει οτι απαγορευεται αυτο που εχουν κανει
Εεε προφανώς...
ΑΛΛΑ, αφου ισχυει αυτο τωρα, μηπως εγω ΜΠΟΡΩ να παρκαρω νομιμα μπροστα στην μια εκ των 2 (3,4....) εισοδων της πυλωτης? Και να μην μπορει να μου πει και κανεις τιποτα ? Αυτο αν φυσικα μενει καποια εισοδος ελευθερη.
Δε νομίζω ότι θα ήταν πολύ σοφό αυτό... Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τεράστιο πρόβλημα με το παρκάρισμα κι έτσι δεν καταφεύγουμε σε τέτοιες λύσεις (ακόμα). Αλλά στη δικιά μου περίπτωση, δεν γίνεται να παρκάρεις μπροστά και να μην μπλοκάρεις κάποια είσοδο, γιατί είναι έτσι φτιαγμένες οι είσοδοι που απλά θα κλείνεις κάποια από τις θέσεις τους.
Α ναι τις φωτογραφίες, να γελάσουμε λίγο... Ελπίζω να μην το ξεχάσω πάλι αύριο...
-
Εγω ρε γειτονακι, μενω Δ. Μουτσοπουλου και Κιθαιρωνος γωνια. Οταν γυρναω αργα το βραδυ, μπορει να κανω και 10 λεπτα γυρω γυρω (αραγε γιατι κανω κυκλους, λες και θα φυγει κανεις στις 3 το πρωι ) και τελικα μερα με την μερα το αφηνω ολο και πιο μακρυα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Avel, σε ποιον δρομο στα Καμινια ?
Και επισης, αμα ειναι καινουριες οι πολυκατοικιες, δεν θα επρεπε να υπαγονται σε αυτον το νεο ΓΟΚ που λεει οτι απαγορευεται αυτο που εχουν κανει?Οχι απαραιτήτως. Μπορεί να είχαν βγάλει τις άδειες πρίν 50 χρόνια και τώρα να αποφάσισαν να χτίσουν
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Βαζεις στικεράκι 'Ανάρχες Εξαρχιώτες θα σας πιώ το αίμα' (το γκαζάκι δεν το γλυτώνει με τίποτε , το θέμα είναι αν θα γλυτώσει το δικό σου!)Στικεράκι 'I Love 666' και παίρνεις ένα τηλέφωνο στην Οργάνωση Ζωή!!!
Βγάζεις τις βίδες από τις πινακίδες και τις στερεώνεις με bluetack , στην πρώτη λακούβα....!
Βάζεις γύρω από την εξάτμιση μία σακούλα σουπερμάρκετ!
Άντε άλλα δύο μείνανε!!!
η βαζεις στην εξατμιση αυτη την σφυριχτρα που πουλαγανε για φαρσες
παντως για να μιλησω σοβαρα επειδη κινουμαι αρκετα στο παγκρατι τυχαινει να διπλοπαρκαρω αλλα παντα οταν μπορω να βλεπω το αυτοκινητο και ακουσω τυχον κορναρισμα.....και επειδη 2-3 φορες ευχε να θελει να φυγει καποιος οι αντιδρασεις του δεν ειχαν καμια σχεση με τις δικες σας.....αρα μπορω να εχω καποιες εκδοχες.....
- ολοι εδω περα ειναι πολυ μαγκες η αλλιως ο' γ@μω και δερνω' και για πολλους απο δω που με ξερουν γνωριζουν οτι δεν ειμαι ενας τετοιος και ειμαι σχετικα ηπιος
- πολλοι εχουν λεφτα για σπαταλη για να πληρωσουν το σπασμενο τζαμι η το γρατζουνισμενο χρωμα......δηλαδη αν σας τραβηξει μια μυνηση πιστευετε οτι θα σας αθωωσει το δικαστηριο????
- η εφευρτικοτητα σε συνδυασμο με το χιουμορ ειναι καλη λυση αρκει να μην προκαλεις ζημια στον αλλον....
επισης η μονη φορα που ειχα διπλοπαρκαρει χωρις να εχω αμεση επαφη με το αυτοκινητο ηταν οταν ειχα πανω το πωλητηριο γραμμενο με το τηλ. μου και θεωρησα οτι θα ηταν ευκολο να με βρουν....
αυτο με το σημειωμα το ειχα κανει μια φορα οταν ειχα παρκαρει σε πυλωτη και επεσα σε μια κουφακα με που με ειδοποιησε να φυγω αλλα αυτος δενε φυγε ποτε
βεβαιως το να κλεινεις γκαραζ κτλ η να κρατας θεση ειτε με ζωντα οργανισμο ειτε με αψυχα υλικα ειναι απαραδεκτο και για αυτο με το νεο μου yugoμουλαρο σε εναν εδω που επειδη μια γειτονισσα του επιασε την θεση της γρατζουνησε το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αυτοκινητο της....
θα αφησω την yugara εκει και οσο το γρατζουναει τοσο δε θα το παιρνω απο κει......ας το κανει ριγεοποιο παρεξηγηθηκατε μπορειτε να κανονισετε να ερθετε να με δειρετε .....ολοι σας και μονος μου
-
Παρακαλω, παιρνω πρωτος σειρα προτεραιοτητας για το ξυλο, θελω να ειμαι ο πρωτος που θα απλωσω το χερακι μου στον Vagela.
-
Πραγματικά εκπλήσσομαι οταν διαβάζω τέτοια πόστ. Δηλαδή επειδή μας κλείνουν θα κάνουμε οτι καφρίλα μας έρθει στο μυαλό? Πέφτουμε δηλαδή στο επίπεδό τους!
Δεν λέω να μην αντιδρούμε, αλλα ρε παιδιά διάβασα πράγματα εδω μέσα (πέρα απο τα καθαρά χιουμοριστικά) που τείνουν στη μισανθρωπία. Αναφέρθηκε πιο πριν κάτι περι αναρχίας, και περι αυτού έχω να πω πως αναρχία επίσης προκύπτει οταν ο καθένας μας γίνεται 'τιμωρός'!
Στην Πάτρα, έξω απο το σπίτι μου, στην οδό Κανακάρη στο κέντρο, κάθε μέρα ΟΛΗ η οδός τις ώρες καταστημάτων έχει την αριστερή πλευρά της διπλοπαρκαρισμένη... όσοι δεν το έχουν δεί δεν το πιστεύουν, μιλάμε για δρόμο που διασχίζει σχεδόν τη μισή Πάτρα! Όταν αφήνω το αμάξι το βράδυ στην αριστερή μεριά, ξέρω οτι το πρωί θα είμαι κλεισμένος. Αλλα τουλάχιστον εκεί υπάρχει σύστημα. Βαράς μια κόρνα και βγαίνουν 30 άτομα στο δρόμο, σε βλέπει αυτός που σε κλείνει και το μετακινεί, το πολύ σε 3 λεπτά. Εγώ τουλάχιστον αυτό το καταλαβαίνω (αν και δεν το κάνω ποτέ) μιας και πραγματικά τις ώρες αυτές ΔΕΝ υπάρχει θέση για πολλά χιλιόμετρα, μέχρι και τα πάρκινγκ επι πληρωμής είναι ΓΕΜΑΤΑ! Μια φορά χρειάστηκε επειδή ήμουν άρρωστος να πάω σπίτι πριν τις 9 το βράδυ που κλείνουν τα μαγαζιά και αναγκάστηκα μετα απο 40 λεπτά ψαξίματος να περιμένω αλλα 20 λεπτά σε παρκινγκ για να ελευθερωθεί θέση για να αφήσω το αμάξι για το βράδυ!!!
Οπότε λίγη κατανόηση σε τέτοιες περιπτώσεις δε βλάπτει, μιας και σε περίπτωση ανάγκης δεν θα θέλαμε κάποιος να έρθει να μας σκάσει λαστιχα/βάλει φωτιά/χέσει στο παρμπριζ/σπάσει τζαμια κ.λ.π.
Όπως αναφέρθηκε, μια κλήση στην τροχαία, αν είναι ανάγκη, είναι αρκετή.
Ποινη για διπλοπαρκαρισμα!