-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Βαyern τι συνδεση εχεις δηλαδη;
τι πακετο;ρε παιδες δεν ξερω ολα καλα αλλα την ευχρηστια του iPhone αν το ξερεις να το δουλευεις και ξερεις πως να βαλεις προγραμματακια μεσω συνδεσης Cyberduck η μεσω απλα Cydia πεταει...
ημουν χθες βραδυ σε ενα σουβλατζιδικο εδω και ηθελα με φιλους να δω αποτελεσμα αγωνα για στοιχημα.
μια ωρα εκαναν να μπουν με τα HTC/Omnia εγω τσακ μπαμ το χα δει σε 15᾽᾽
Νικ το ασπρο εχεις.....;
δώσε μας τα φώτα σου σχετικά με το cydia και το cyberduck.. Για iphone 1.1.4 (όχι το 3G)
-
GTI είσαι εκτός εγγύησης να φανταστώ ε;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τι πακετο;Wind Γ.Ε.Σ. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)
Δεν έχει κάποιο πρόγραμμα data. Έχω το κλασσικό wind plus που προσφέρει απεριόριστη πλοήγηση (ακόμα) με 4 euros το μήνα. Γνωστό πακέτο.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τι πακετο;ρε παιδες δεν ξερω ολα καλα αλλα την ευχρηστια του iPhone αν το ξερεις να το δουλευεις και ξερεις πως να βαλεις προγραμματακια μεσω συνδεσης Cyberduck η μεσω απλα Cydia πεταει...
ημουν χθες βραδυ σε ενα σουβλατζιδικο εδω και ηθελα με φιλους να δω αποτελεσμα αγωνα για στοιχημα.
Νικ το ασπρο εχεις.....;
Τι είναι το Cyberduck & Cydia??? ...λίγο βοήθεια στον άσχετο!!
Το μαύρο έχω κλείσει, ακόμα δεν έχει έρθει, πέσαμε και σε 3μερο τώρα...λογικά μέχρι τη Πέμπτη θα το έχω στα χέρια μου αν όλα πάνε καλά.
-
Πήρα το παρακάτω:
http://www.gsmarena.com/nokia_6120_clas ... ew-161.php
Το έχει κανείς;
Το λειτουργικό το ξέρω. Ποιότητα μου είναι άγνωστη.
Από το λίγο που το έχω δει σε Πλαίσιο μου είχε φανεί καλό. -
@ Angel ειναι το δευτερο μου κινητο....
1.απιστευτο σημα.
2.καθαρο ηχειο
3.αυτονομια ανετα 3 μερες με χρηση
4.γρηγορο μενου
5.ελαφρυ και ευχρηστο.
6.πολυ καλη ποιοτητααν και εχω iPhone εδω και 1,5 χρονο το 6120c ειναι και παραμενει το πιστο μου εργαλειο...
πολυ καλη επιλογη αν το πληρωσες κατω απο 200Ε εχει ο,τι θες και μπορεις να βαλεις τα παντα...
πολυ ευχαριστημενος ειμαι απο αυτο το Νοκια...@Bayern δεν γνωριζα που τελικα αυτο το πακετακι δουλευει χωρις Proxy...
μπαινεις δηλαδη και στον καιρο και σε ολα;@Νικο το Cyberduck ειναι ενα προγραμμα για να μπαινεις στο iPhone μεσω κοινου δικτυου WiFi οπου αυτο και ο Μακ υπολογιστης ειναι συνδεδεμενα και ετσι μπορεις να αλλαζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο κινητο αν εισαι πολυ μελετημενος (αλλαζεις τα παντα).Υπαρχει και για Windows αλλα δεν το χρειαζεσαι προς το παρων.
Cydia (αυτο το χρειαζεσαι)οταν κανεις jailbreak περνας μια εφαρμογη μεσω της οποιας βαζεις ο,τι προγραμμα (εκτος Apple Store) θες στο κινητο σου.Σαν Ινσταλλερ...
πχ αν θες να βαλεις θεματα να αλλαξεις ταπετσαρια να στελνεις sms με επιλογες περισσοτερες απο το μενου του κινητου να κανεις video capture να εχεις ΜΜS να να να να και αλλα πολλα τοτε πρεπει να βαλεις αυτο μεσα το οποιο και γινεται με το jailbreak.
επισης μπορεις να βαλεις ΠΛΗΡΗ ελληνικα στο κινητο...ΤΑ ΠΑΝΤΑ να ειναι στα ελληνικα.... -
Ευχαριστώ pik.
50Ε το πήρα, αχρησιμοποίητο....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
@Νικο το Cyberduck ειναι ενα προγραμμα για να μπαινεις στο iPhone μεσω κοινου δικτυου WiFi οπου αυτο και ο Μακ υπολογιστης ειναι συνδεδεμενα και ετσι μπορεις να αλλαζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο κινητο αν εισαι πολυ μελετημενος (αλλαζεις τα παντα).Υπαρχει και για Windows αλλα δεν το χρειαζεσαι προς το παρων.Δεν έχω Mac υπλογιστή, γιαυτό λες δε το χρειάζομαι ή δε κατάλαβα κάτι καλά? Ουσιαστικά με το Cyberduck συνδέεσαι wirelessly μόνο με Mac στο iPhone?
Cydia (αυτο το χρειαζεσαι)οταν κανεις jailbreak περνας μια εφαρμογη μεσω της οποιας βαζεις ο,τι προγραμμα (εκτος Apple Store) θες στο κινητο σου.Σαν Ινσταλλερ...
πχ αν θες να βαλεις θεματα να αλλαξεις ταπετσαρια να στελνεις sms με επιλογες περισσοτερες απο το μενου του κινητου να κανεις video capture να εχεις ΜΜS να να να να και αλλα πολλα τοτε πρεπει να βαλεις αυτο μεσα το οποιο και γινεται με το jailbreak.
επισης μπορεις να βαλεις ΠΛΗΡΗ ελληνικα στο κινητο...ΤΑ ΠΑΝΤΑ να ειναι στα ελληνικα....Δε θέλω Ελληνικά, πουθενά...συγχωρέστε με, αλλά δε τα συμπαθώ στο κινητό. Να κάνω video capture όμως και να στέλνω με bluetooth με ενδιαφέρει...νομίζω έχει φτιαχτεί αυτό ε? Θα το κάνω j/b...εννοείται.
Τι ακριβώς παίζει με το application store? Πληρώνεις οπωσδήποτε για τα applications?
Πάντως λίγο διάβασα στο myphone τι παίζει γενικά με προγράμματα, j/b, unlock και γενικότερα FAQs και πελάγωσα ...πολύ πράγμα ρε σεις!!!
-
Angel απιστευτη τιμη.....
με γεια!!!!!
Νικο ειμαι γραμμενος εκει... τα λεμε ολα απλα πρεπει να αφιερωσεις μια μερα να καταλαβεις πως λειτουργει...δεν ειναι τιποτα...
με windows δεν χρησιμοποιεις cyberduck αλλα αλλο προγραμμα για να μπεις μεσω usb στο iPhone(oxi via iTunes)αλλα εννοω σε ΟΛΑ τα αρχεια του....οχι απλα για φωτο κλπ...
μεσω App Store υπαρχουν και εφαρμογες δωρεαν και μαλιστα παρα πολλες αλλα οι καλες και οι πιο χρησιμες ειναι στο Cydia
γραψου εκει και ρωτησε (απανταμε αμεσως σε ολους)η προσθεσε με μσν και ο,τι θες ειμαι εδω.απλα στειλε μου ΠΜ να το ξερω.
θα σου λυσω καθε απορια γιατι ειμαι παλιο μελος εχω ξεκλειδωσει μονος μου καμμια 20αρια iPhone απο την 1.1.1(εκδοση λογισμικου) μεχρι σημερα
το ΒΤ ακομα δεν το εχουν ανοιξει αναμενεται εντος των ημερων...
εγω ενα θα πω...αν εχει καποιος data plan εχει τα παντα στο κινητο...απο ΜΣΝ μαιλ εως και podcasts....Ο χρήστης citastak έγραψε:
Νικ το ασπρο εχεις.....;
δώσε μας τα φώτα σου σχετικά με το cydia και το cyberduck.. Για iphone 1.1.4 (όχι το 3G)
φανταζομαι το εχεις κανει jailbreak σωστα;λειτουργει κανονικα το κινητο δηλαδη;
πρεπει να το πας στην 2.2.1 απο 1.1.4 ....και εκει θα μπορεις να κανεις τα παντα...
το πως γινεται αυτο εδω μπορεις να βρεις τα παντα -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Angel απιστευτη τιμη.....με γεια!!!!!
Thanks.
-
Το ανενεργή SIM θα πει πως έχει ακυρωθεί ο αριθμός;
-
Εμένα έτσι γράφει όταν βάζω τη sim που ακύρωσα.
Δε νομίζω να το λέει σε άλλη περίπτωση. -
σε τι τηλεφωνο;
μηπως οντως εληξε η απλα χαλασε η ΣΙΜ; -
Καινούριο πακέτο σύνδεσης f2go είναι, με περιθώριο ενεργοποίησης μέχρι 6/09. Μάλλον έχει φάει ακύρωση από την wind, ε;
-
Αν δεν έχει πρόβλημα το κινητό μάλλον ναι.
-
Σε 2 διαφορετικά κινητά που δουλεύουν σίγουρα... Οκ, αντελήφθην.
-
Αγορασμένο το πακετάκι ή είναι από τα δωρεάν;
-
Το συγκεκριμένο αγορασμένο. Αλλά 6/09 λέει ρε γμτ λήξη. Τέσπα....
-
Πάρε στην εξυπηρέτηση ή πήγαινε από ένα κατάστημα και ζήτα αντικατάσταση.
-
ddl449
έχω 10 μήνες εγγύηση ακόμα
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]