-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Π.χ. το Clio 172 αν θυμάται κανείς, έφαγε θάψιμο επειδή δεν ήταν Williams. Άντε να το πει κάποιος αυτό τώρα...Πιπέρι στο στόμα αυτού που το είπε...
Αλλά έλεος ρε παιδιά.
Μην κάνετε αντιπολίτευση στην RENAULT για την οδική συμπεριφορά των αυτοκινήτων της!Εκεί παίζει στο δικό της γήπεδο, όπως και οι υπόλοιποι Γάλλοι.
Παθητική ασφάλεια, αλλά και ενεργητική ασφάλεια ( οδική συμπεριφορά , φρένα ) είναι τα ατού της και θα είναι για πάντα!Θα αστειεύεσαι φυσικά. Το αλάθητο έχει;
Είδες ή κατάλαβες εσύ από αυτά που γράφω ότι προκύπτει η έννοια αλάθητο και μάλιστα για μία εταιρεία;
Εντάξει, στγγνώμη τότε, εγώ δε κατάλαβα καλά
-
Πλέον στις εκθέσεις υπάρχουν και 3θυρα! Περνόντας χτες βράδυ από την ΠΛΑΜΑΡ είχε ένα σε μαύρο! Το αυτοκίνητο είναι πολύ 'τούμπανο'!!!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πλέον στις εκθέσεις υπάρχουν και 3θυρα! Περνόντας χτες βράδυ από την ΠΛΑΜΑΡ είχε ένα σε μαύρο! Το αυτοκίνητο είναι πολύ 'τούμπανο'!!!+1
-
Και ενα συγκριτικό του 5θυρου με το C4 και το 308:
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3777 -
-
Είδα και από κοντά το τρίθυρο και μάλιστα στην πλουσιότερη έκδοση! Το εσωτερικό σε ποιότητα στη συγκεκριμένη έκδοση είναι πολύ top! Και εμφανισιάκα το αμάξι είναι κόλαση και μου θυμίζει σε σχεδιαστική νοοτροπία πολύ το Megane Coupe 1ης γενιάς! Ο αντιπρόσωπος επέμενε ότι Ιούνιο ή λίγο αργότερα τελίκα θα έρθει το 1.4 TCE! Και δεν νομίζω να είχε λόγο να μου το πεί γιατί ξέρει ότι δεν είμαι πιθανός πελάτης για Megane στο άμεσο μέλλον! Οσο για τιμή μου είπε ότι το 1.4 TCE στην πλουσιότερη έκδοση (Privilege) θα είναι περίπου στα 21.000 euro! Αρα εκτιμώ ότι αν ακολουθηθούν ίδιες εκδόσεις με τον ατμοσφαιρικό 110 η αρχική του έκδοση θα είναι κάπου γύρω στα 18.500!
Οσο για το Estate που υπάρχει photo παραπάνω δείνει πολύ κομψο αλλα ως estate με μηδαμινό ενδιαφέρον για Ελλάδα!
-
21k είναι πανάκριβο!! 21.5k κάνει η πλουσιότερη έκδοση του golf vi με 30 (θεωρητικά) άλογα πάνω...
-
ναι αλλα κοιτα το golf και κοιτα και το 3θ megan 3 απλα ΚΑΜΙΑ σχεση
-
Προσωπικά θεωρώ ότι αν είναι να συγκρίνεις το Megane Coupe με κάποιο μοντέλο από τη Vw αυτό είναι το Scirocco! Και συγκριτικά με το Scirocco, αν οι τιμές κυμαίνονται από 18.500 για την βασική μέχρι 21.000 για την Full έναντι 21.800 του scirocco 1.4 tsi 122 και με λίγο ισχυρότερο τουλάχιστον σε ίππους τον κινητήρα του Megane (130) μάλλον το Megane υπερτερεί!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
'Συνελήφθη' στην Πορτογαλία ...Μικρογραφία της Laguna είναι.
Παρόλ' αυτά, αρκετά όμορφο άλλα με 'μηδέν' ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά.Σε αυτή τη σειρά Megane οι σχεδιαστές παίζουν με τα κάπως πρωτότυπα πίσω φώτα.
-
This is the first official image of the new Renaultsport Megane
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/238472/#
http://www.worldcarfans.com/9090302.002/new-renault-megane-rs---first-pic-surfaces -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Προσωπικά θεωρώ ότι αν είναι να συγκρίνεις το Megane Coupe με κάποιο μοντέλο από τη Vw αυτό είναι το Scirocco! Και συγκριτικά με το Scirocco, αν οι τιμές κυμαίνονται από 18.500 για την βασική μέχρι 21.000 για την Full έναντι 21.800 του scirocco 1.4 tsi 122 και με λίγο ισχυρότερο τουλάχιστον σε ίππους τον κινητήρα του Megane (130) μάλλον το Megane υπερτερεί!ναι αλλά το scirocco φτιάχτηκε εξαρχής σαν κουπέ... δεν του έκοψαν δύο πόρτες για να το ονομάσουν κουπέ
και αυτή η διαφορετικότητα νομίζω ότι πληρώνεται.. -
εισαι σίγουρος οτι φτιάχτηκε απο την αρχη σαν coupe το Scirocco ???τι πάτωμα εχει ???? και στη τελικη τι σημαινει αυτη η φραση φτιάχτηκε απο την αρχη ως coupe η ως cabrio ...πιστευω μονο στον αισθητικό τομεα εχει βαση αυτη η θεωρεία
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εισαι σίγουρος οτι φτιάχτηκε απο την αρχη σαν coupe το Scirocco ???τι πάτωμα εχει ???? και στη τελικη τι σημαινει αυτη η φραση φτιάχτηκε απο την αρχη ως coupe η ως cabrio ...πιστευω μονο στον αισθητικό τομεα εχει βαση αυτη η θεωρείαΙσχυριζεσαι δλδ οτι το Scirroco ειναι ενα τριθυρο Golf? Και τοτε το τριθυρο Golf τι ειναι?
Τελος παντων ολα αυτα περι συγκρισης του τριθυρου Megane με το Scirroco μου φανταζουν ως ευσεβεις ποθοι.
-
μου φαινεται αστειο που το sirocco θεωρειται coupe
παντα θα το θεωρω hatchback!νομιζω οτι ειδα σημερα ενα megane 3 στη κηφισιας..
δε μπορει να εκανα λαθος,ειμαι βεβαιος οτι ηταν αυτο.ηταν σε μαυρο, δε μπορω να πω οτι μου πολυαρεσε.
ισως φταιει και το χρωμα βεβαια -
5θυρο η 3θυρο ???? το μαυρο γενικά 'κόβει' πολλες σχεδιαστικες λεπτομέρειες .
-
5-θυρο
ναι οντως το μαυρο κρυβει πολλα και ειναι χρωμα για αυτοκινητα που δε βλεπονται(ωστε να μην παλυφαινεται η ασχημια ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
νομιζω οτι ειδα σημερα ενα megane 3 στη κηφισιας..
δε μπορει να εκανα λαθος,ειμαι βεβαιος οτι ηταν αυτο.Θα χαιρόταν πολύ να το διάβαζε αυτό ο σχεδιαστής του!
Με τη μία κατάλαβα ότι μιλάς για το 5θυρο!
-
αυτο ηταν,απλα δεν περιμενα να το εβλεπα τοσο συντομα στο δρομο..
δε μπορω να πω παντως οτι ειναι και κανενα....**ξεχωριστο **σχημα σαν το προηγουμενο!
μαλλον ευτυχως πρεπει να πω για αυτο -
Πάντως και το 3θυρο megane εξ'αρχής ως coupe έχει σχεδιαστεί! Με το 5 θυρο μοιάζει μόνο η μούρη και μέχρι την 1η κολώνα!!!
Στο RS αυτό το μαύρο κομμάτι του προφυλακτήρα δεν μου αρέσει καθόλου και το βρίσκω πολύ κακόγουστο! Ελπίζω να διατίθεται και με βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος αυτό το κομμάτι!
Κι εγώ έχω πετύχει 2 Megane III 5θυρα στους δρόμους της Αθήνας ένα λευκό κι ένα ασημογαλάζιο! Το λευκό του πάει πολύ!
Renault Megane III