-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Παιδια το ειπαμε και πριν το διπλοπαρκαρισμα ειναι θεμα παιδειας δηλαδη εγω ειμαι μαλακας που μπορει να ψαχνω και 1 και 1μιση ωρα για παρκιν κοντα σπιτι μου. Αν ειθελα Θα μπορουσα και και εγω να διπλοπαρκαρρω και κατα της 8-9 που αδιαζουν οι θεσεις να το παρκαρω κανονικα. Αλλα δεν το κανω γιατι οπως για εμενα ειναι πολυτιμος αυτος ο χρονος ετσι ειναι και για τον αλλο που εκατσε και εψαξε και δεν το αφησε απλα μεσ' τη μεση του δρομου.
Ας υπήρχε καλή αστυνόμευση και θα σου 'λεγα εγώ αν τολμούσε να κάποιος να διπλάρει. Θα ψάχνατε όλοι μαζί για θέση!
Εισαι σιγουρος οτι θα εβρησκαν τελικα?
Όχι δεν ειμαι υπερ του διπλοπαρκαρισματος,αλλα πολλες φορες δεν γινεται
αλλιως.
Και διπλοπαρκαρισμα απο διπλοπαρκαρισμα εχει διαφορα.
Εννοειται οτι θελει σηκωμα το αυτοκινητο του γαιδουριου που το αφηνει
στην Μιχαλακοπουλου π.χ.
Aλλα σε ενα δρομο που δεν δυσχερενω την κυκλοφορια, ειναι προτιμοτερο
να το αφησω παρα να κανω κυκλους μολυνοντας την ατμοσφαιρα.
Δεν θα το αφησω και θα παω για καφε η cinema, αλλα για καποια δουλεια
και φροντιζοντας να κοιταω ποτε ποτε αν καποιος θελει να φυγει.Με αυτα δεν ισχυριζομαι οτι πρεπει να νομιμοποιηθει το παρανομο πρακαρισμα,
αλλα ας μου πει καποιος ότι ποτε δεν εχει παρκαρει διπλα σε αλλον. -
[quote='BASSstarlet']Aλλα σε ενα δρομο που δεν δυσχερενω την κυκλοφορια, ειναι προτιμοτερο
να το αφησω παρα να κανω κυκλους μολυνοντας την ατμοσφαιρα.
Δεν θα το αφησω και θα παω για καφε η cinema, αλλα για καποια δουλεια
και φροντιζοντας να κοιταω ποτε ποτε αν καποιος θελει να φυγει.
quote]Αλήθεια όταν μειώνεις κατα μια τις λωρίδες του δρόμου δεν προκαλείς πρόβλημα??
Έτσι σκέφτονται όλοι μάλλον... 'Έλα ρε φίλε δεν χωράς να περάσεις? Έχεις άλλη λωρίδα'
Είμαι σίγουρος ότι δεν εννοείς κάτι τέτοιο ε?
-
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι το θέμα μας είναι η παιδεία...
Δυστυχώς μιλάμε για παιδεία...και ακούγονται ιδέες ότι οι λύσεις είναι ποινές και αστυνόμευση...Όταν ακούω το 2004 τέτοια λόγια...το μόνο που νιώθω είναι απογοήτευση...
Κρίμα...
-
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ θα σου πει καποιος (Εγω) οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ σε 2 χρονια που οδηγει...
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχω διπλοπαρκαρει και να φυγω... εχω διπλοπαρκαρει ΜΟΝΟ και να μεινω μεσα ειτε για να μιλησω στο κινητο η να περιμενω καποιον... αλλα δυστηχως ειμαι το κοροιδο της υποθεσης... γιατι ξεχασα...
Δεν γινεται αλλιως... -
δεν χανουν ολοι οι ξενοι την παιδια τους οταν ερχονται στην ελλαδα. προχτες οιμουν στο παγρατι με τα ποδια και περιμενα να περασω απεναντι την ημητου στο υψος της φρυνης λογο παρκαρισμενων ειχα κατεβει απτο πεζοδρομιο και περιμενα στο δρομο να αναψη το φαναρι. εχαν περασει κανα δυο αυτοκινητα. στο δρομο ερχοταν ενα αυτοκινητο με γερμανικες πινακιδες. οταν ο οδηγος με ειδε να περιμενο πανω στη διαβαση και παροτη ειχε πρασινο σταματισε να περασω απεναντι ενω οι ΕΛΛΗΝΕΣ απο πισω του κορναραν . Αφτο το παραδειγμα το θετω καθαρα ως θεμα διαφορας παιδια γιατι θα ηθελα καποτε και εμεις οταν βλεπουμε πεζο σε διαβαση να σταματαμε και οχι να γκαζωνουμε και να τον πλησιαζουμε ωστε να φοβηθει και να γελασουμε.
-
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
δεν χανουν ολοι οι ξενοι την παιδια τους οταν ερχονται στην ελλαδα. προχτες οιμουν στο παγρατι με τα ποδια και περιμενα να περασω απεναντι την ημητου στο υψος της φρυνης λογο παρκαρισμενων ειχα κατεβει απτο πεζοδρομιο και περιμενα στο δρομο να αναψη το φαναρι. εχαν περασει κανα δυο αυτοκινητα. στο δρομο ερχοταν ενα αυτοκινητο με γερμανικες πινακιδες. οταν ο οδηγος με ειδε να περιμενο πανω στη διαβαση και παροτη ειχε πρασινο σταματισε να περασω απεναντι ενω οι ΕΛΛΗΝΕΣ απο πισω του κορναραν . Αφτο το παραδειγμα το θετω καθαρα ως θεμα διαφορας παιδια γιατι θα ηθελα καποτε και εμεις οταν βλεπουμε πεζο σε διαβαση να σταματαμε και οχι να γκαζωνουμε και να τον πλησιαζουμε ωστε να φοβηθει και να γελασουμε.Εγώ ακόμα περιμένω παραδείγματα φίλων που λένε ότι οι ξένοι στην Ελλάδα κάνουν βλακείες...
Εκτός αν εννοούν τους Άγγλους στη Ρόδο... κλπ κλπ....
Γιατί μεθυσμένοι οι ξένοι κάνουν παντού βλακείες!
-
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
δεν χανουν ολοι οι ξενοι την παιδια τους οταν ερχονται στην ελλαδα. προχτες οιμουν στο παγρατι με τα ποδια και περιμενα να περασω απεναντι την ημητου στο υψος της φρυνης λογο παρκαρισμενων ειχα κατεβει απτο πεζοδρομιο και περιμενα στο δρομο να αναψη το φαναρι. εχαν περασει κανα δυο αυτοκινητα. στο δρομο ερχοταν ενα αυτοκινητο με γερμανικες πινακιδες. οταν ο οδηγος με ειδε να περιμενο πανω στη διαβαση και παροτη ειχε πρασινο σταματισε να περασω απεναντι ενω οι ΕΛΛΗΝΕΣ απο πισω του κορναραν . Αφτο το παραδειγμα το θετω καθαρα ως θεμα διαφορας παιδια γιατι θα ηθελα καποτε και εμεις οταν βλεπουμε πεζο σε διαβαση να σταματαμε και οχι να γκαζωνουμε και να τον πλησιαζουμε ωστε να φοβηθει και να γελασουμε.Ποσο δικιο εχεις!!
Το 8εμα ειναι ομως οτι κ οι πεζοι δεν ειναι συνη8ισμενοι σε τετοια συμπεριφορα.. Ποσες φορες μου χει τυχει τυχει να σταματησω για πεζο(ηλικιωμενοι, γυναικες με παιδακια, ωραιες γυναικες εχουν προτεραιοτητα) κ παρα κ τα σινιαλα μου, να δισταζουν να περασουν... τα κορναρισματα τα αγνοω.. -
Ανάβει πράσινο, πάω να περάσω και φυσικά την ίδια στιγμή ΞΕΚΙΝΑΕΙ το ζώο με Audi Α4 με γερμανικές πινακίδες.
Το λιγότερο που έκανα ήταν να κορνάρω και φυσικά ακούστηκε η γνωστή ελληνική βρισιά από τον 'γερμανό'
-
Ωραία η συζήτηση, λέω να κάνω καμιά ερώτηση κι όποιος απαντήσει κερδίζει νέα ( ; ) κυβέρνηση σε 10 μέρες:
Γιατί διπλοπαρκάρουμε; Γιατί δεν βρίσκουμε νόμιμες θέσεις στάθμευσης; Γιατί, ακόμα και στην επαρχία, η στάθμευση των αυτοκινήτων είναι διογκούμενο πρόβλημα; Γιατί αγοράζουμε διαμερίσματα χωρίς θέση στάθμευσης κι ας έχουμε δύο αυτοκίνητα στην οικογένεια; Και, τέλος, γιατί στη Νέα Υόρκη δεν σταματούν καν τα αυτοκίνητα για αποβίβαση συνεπιβάτη εκεί που οι πινακίδες το απαγορεύουν, ενώ στον Πύργο διπλοπαρκάρουν; -
Στα κέντρα των πόλεων ή των εμπορικών κέντρων διπλοπαρκάρουν γιατί 'θέλουν να κάνουν τις δουλειές τους', 'τα ψώνια τους' γιατί βαριούνται να περπατήσουν-ψάξουν νόμιμη θέση, αλλά δεν θέλουν ούτε και να πληρώσουν πάρκινγκ και φυσικά γιατί ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που θα τους γράψουν.
-
Γιατι εχουνε την λογικη διπλοπαρκαρω και δεν πειραζει! ΤΟ ΠΟΛΥ να με γραψουν 2 φορες το μηνα = 110 ευρω, ενω μια θεση νοικιαζεται ~150 ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εγώ ακόμα περιμένω παραδείγματα φίλων που λένε ότι οι ξένοι στην Ελλάδα κάνουν βλακείες...Έχω να σου πω πολλά παραδείγματα, από γερμανούς που πηγαίνουν μαλλιοκούβαρα με τα Quattro και τις 535 σε δρόμους με στροφές με όλη την οικογένεια μέσα (σίγουρα δεν ήταν έλληνες γιατί ήταν όλοι κατάξανθοι) έως άγγλους που σε επαρχιακό δρόμο (όχι σε νησί) πάνε κολλητά στη διπλή γραμμή με 40, επιταχύνουν αν πας να τους προσπεράσεις και αν τελικά τα καταφέρεις σου ανάβουν φώτα και σε βρίζουν.
Εγώ με αυτά που έχω δει κατά καιρούς έχω καταλήξει πάντως ότι οι ξένοι απλά φοβούνται την αστυνόμευση στη χώρα τους και μόλις διαπιστώσουν πόσο χαλαρή είναι στην Ελλάδα συμπεριφέρονται χειρότερα κι από έλληνες. Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Οι ξένοι όταν έρχονται εδώ γιατί ξεχνάνε την παιδεία τους;
Αυτό που το έχεις δει εσύ?
Αυτά που είπε ο kyan πιο πάνω, καθώς επίσης...
Εχει ταξιδέψει σε νησί το καλοκαίρι, για να δεις πώς κινούνται οι τουρίστες με τα νοικιασμένα? Συν το γεγονός ότι ψάχνονται για το πού θα πάνε...
-
Βρέ παιδιά!
Τό θέμα έχει νά κάνει μέ τήν ΠΑΙΔΕΙΑ βρέ!
Ας μήν κοιτάμε τί κάνουν οι ξένοι όταν έρχωνται στήν Ελλάδα.Ούτε καί αυτοί έχουν οδηγική παιδεία,έτσι δέν είναι;
Τέλος πάντων,άς πούμε γιά τό πώς θά μπορέσουμε εμείς οι ίδιοι,ή τό κράτος νά εκπεδεύσουμε καλύτερους καί ασφαλέστερους οδηγούς γιά τά χρόνια πού έρχωνται.
Μήν κολλάτε στήν 'αστυνόμευση'.Αυτή θά ασχοληθεί μέ όσους οδηγούς ΔΕΝ θά έχουν αυτήν τήν 'παιδεία'.
Εγώ θά πρότεινα,άς πούμε,νά δίνουμε τά παλιά μας τεύχη τών 4Τ σέ νέους όδηγούς γιά νά τά διαβάσουν,τί λέτε τό έχει κάνει κανένας;Επίσεις νά δανείζουμε κάποια βιβλία πού ίσως έχουμε σέ παρόμοια άτομα γιά νά ασχοληθούν λίγο παραπάνω μέ τό θέμα.
Επίσεις,νά παροτρύναμε τούς νεότερους νά ασχοληθούν μέ κάποιες αγωνιστικές εκδηλώσεις(αυτοκινητιστικές εννοώ) ή νά συμετάσχουν ερασιτεχνικά σέ κάποιες από αυτές.
Τί λέτε,θά είχε αποτέλεσμα κάποιο από αυτά τά 'κόλπα'; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί λέτε,θά είχε αποτέλεσμα κάποιο από αυτά τά 'κόλπα';Θα είχε αποτέλεσμα μόνο σε ανθρώπους ήδη διατεθειμένους να μάθουν. Αυτοί όμως κατά πάσα πιθανότητα είναι ήδη σωστοί οδηγοί λόγω συνείδησης και κοινής λογικής, ακόμα κι αν δεν την έχουν ψάξει παραπέρα. Στους 'άλλους' που 'τα ξέρουν ήδη όλα' φοβάμαι ότι η επιτυχία θα ήταν πάρα πολύ περιορισμένη.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγώ θά πρότεινα,άς πούμε,νά δίνουμε τά παλιά μας τεύχη τών 4Τ σέ νέους όδηγούς γιά νά τά διαβάσουν,τί λέτε τό έχει κάνει κανένας;
Τι λες μωρε!!Να δωσω τις ιερες γραφες σε ανομα χερια ? Ποτε.
-
Συμφωνώ με όσους είπαν οτι η οδηγική παιδεία πρέπει να ενταχτεί στην γενική παιδεία ενός ανθρώπου.
Είναι πολύ καλό τα παιδιά να επισκέπτονται τα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής με τους γονείς τους και με τα σχολεία τους. Μαθαίνουν υπο μορφή παιχνιδιού.
Εγω όμως θέλω να πω και το εξής:
Μεγάλη ευθύνη για την οδηγική παιδεία και την εκμάθηση οδήγησης γενικώς εχουν φυικά οι σχολές οδηγών! Όμως κατα την γνώμη μου πλέον στις σχολές οδηγών δεν μαθαίνεις να οδηγείς αλλά μαθαίνεις πώς να περάσεις τις εξετάσεις! Είναι μια διαδικασία στην οποία ξέρεις εξ αρχής τι θα συναντήσεις και ο δάσκαλος σου μαθαίνει τι πρέπει να κάνεις για να πάρεις το δίπλωμα.Είναι σαν να δίνεις τεστ σε ένα μάθημα γνωρίζοντας τις ερωτήσεις και εσύ μαθαίνεις τις απαντήσεις. Είναι δυνατόν να μαθαίνεις οπισθογωνία και αναστροφή και να μην μαθαίνεις πώς πρέπει να αντιδράσεις σε μια δύσκολη στιγμή; Πώς φρενάρεις αν έχεις η όχι ABS, πώς αντιδρά το αυτοκίνητο σε βρεγμένο και αλλα πολλά σημαντικότατα πράγματα που ούτε στα αναφέρει ο δάσκαλος. Τί ειναι πιο σημαντικό; Είναι σοβαρά κριτήρια αυτα που ισχύουν τώρα για να κριθεί αν κάποιος είναι ασφαλές να βγεί στον δρόμο;;ΥΓ. Για το λάδωμα ας μην μιλήσω καλύτερα....
-
Δεν χρειάζονται περισσότεροι αστυνόμοι ούτε νόμοι, επιβολή των υπαρχόντων νόμων χρειάζεται. Αστυνόμευση σταθερή, επίμονη και ΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Εκεί είναι το μυστικό και η δυσκολία ιδίως σε επαρχιακό επίπεδο που είναι όλοι γνωστοί και καταλήγουν να γράφουν μόνο τους τουρίστες....ιθαγενείς και μη (αίσχος! ).
Οι οποίοι ξένοι τουρίστες συχνά αγνοώντας και ιδιαιτερότητες όπως ποιότητα ασφάλτου, απίθανη σχεδίαση επαρχιακού οδικού δικτύου ή παρασύρονται σε ρυθμούς τοπικών που ξέρουν το δρόμο ή φοβούνται και σέρνονται... Γενικά συντονίζονται στην ελευθεριότητα που χαρακτηρίζει ΚΑΙ την οδική μας αλλά και τη γενική μας συμπεριφορά. Το προηγούμενο γεγονός σε συνδυασμό με το ότι και οι φιλελεύθεροι (μάλλον πιο σωστά άναρχοι) Έλληνες συντονιζόμαστε στην πειθαρχία μόλις βρεθούμε σε χώρες άλλες δείχνει ότι η διαφορά δεν είναι στην παιδεία αλλά στον έλεγχο της συμπεριφοράς και την αστυνόμευση. Η παιδεία ίσως βοηθάει στο σεβασμό των οργάνων του νόμου που οδηγεί και στον αυτοσεβασμό αυτών των ίδιων και καλύτερη συμπεριφορά.Αυτοί που διαθέτουν την παιδεία δεν χρειάζονται αστυνόμευση αλλά δεν τους ενοχλεί. Οι άλλοι χρειάζονται προτού οι πρώτοι την χάσουν..
Η παιδεία δεν αποκτάται με αστυνόμευση αλλά επειδή θέλει μερικές γενιές και μόνο εφόσον επιδιώκεται και προωθείται κάτι τέτοιο (το αντίθετο δηλαδή από ότι γίνεται στην σύγχρονη Ελλάδα.... ) χρειάζεται η αστυνόμευση μέχρι τότε. Όταν οι περισσότεροι αποκτήσουν την απαιτούμενη παιδεία (δεν πρόκειται ας μήν έχουμε ψευδαισθήσεις ) τότε απλά αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της αστυνόμευσης, δεν καταργείται. Το άτομο με παιδεία σέβεται και επιζητά την αστυνόμευση (όχι σαν περιορισμό της ελευθερίας του αλλά σαν σύμμαχο και υπερασπιστή των δικαιωμάτων του) αφού λειτουργεί για όφελός του. Η αίσθηση περιορισμού που μας προκαλεί η αστυνόμευση οφείλεται στην αναρχική (με την έννοια της απόλυτης ελευθερίας) και φασιστική (με την έννοια της υπεροχής των δικών μας απαιτήσεων και επιθυμιών σε βάρος όλων των άλλων) ιδεολογία των περισσότερων Ελλήνων και στην έλλειψη κοινωνικής συνείδησης. Γιατί όπως έχω πει και αλλού το πρόβλημα είναι γενικό και αφορά όλη την κοινωνία και όχι μόνο τους οδηγούς. Αφού οι οδηγοί άλλιώς οδηγάνε για να πάρουν το δίπλωμα και αλλιώς μετά, οι δημόσιοι υπάλληλοι άλλα μαθαίνουν και άλλα κάνουνε κοκ δεν έχει νόημα η επιμέρους βελτίωση (δεν είμαι εναντίον απλά το αποτέλεσμα θα είναι δυσανάλογα περιορισμένο). Καλύτεροι οδηγοί θα γίνουν όταν γίνουν καλύτεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, σερβιτόροι κλπ. Είμαι υπέρ της σφαιρικής-ολιστικής αντιμετώπισης σε επίπεδο κοινωνίας-πολίτη εφ'όλης της ύλης. Ο εξευτελισμός της παιδείας και των ηθικών αξιών και η θεοποίηση του χρήματος και ισχύος μας οδήγησαν εδώ. Υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας σε διάφορους βαθμούς. Για να αντιμετωπιστεί αυτό πρέπει να υπάρχει πολιτική βούληση η οποία θα καθοδηγήσει και τα ΜΜΕ και μαζί θα θέσουν σωστότερα πρότυπα παιδείας, ηθικών αξιών, οικογένειας, συμπεριφοράς κλπ ενώ οι χώροι εκπαίδευσης οφείλουν να αποκτήσουν το σωστό προσανατολισμό και λειτουργία.
[κάποιοι όροι που χρησιμοποιήθηκαν ίσως αδόκιμα και που μπορεί να προκαλέσουν μερικούς επεξηγήθηκαν ώστε να προκληθούν οι ελάχιστες δυνατές αντιδράσεις οι οποίες ελπίζω να στοχεύουν στην ουσία. ] -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν χρειάζονται περισσότεροι αστυνόμοι ούτε νόμοι, επιβολή των υπαρχόντων νόμων χρειάζεται. Αστυνόμευση σταθερή, επίμονη και ΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Εκεί είναι το μυστικό και η δυσκολία ιδίως σε επαρχιακό επίπεδο που είναι όλοι γνωστοί και καταλήγουν να γράφουν μόνο τους τουρίστες....ιθαγενείς και μη (αίσχος! ).
Οι οποίοι ξένοι τουρίστες συχνά αγνοώντας και ιδιαιτερότητες όπως ποιότητα ασφάλτου, απίθανη σχεδίαση επαρχιακού οδικού δικτύου ή παρασύρονται σε ρυθμούς τοπικών που ξέρουν το δρόμο ή φοβούνται και σέρνονται... Γενικά συντονίζονται στην ελευθεριότητα που χαρακτηρίζει ΚΑΙ την οδική μας αλλά και τη γενική μας συμπεριφορά. Το προηγούμενο γεγονός σε συνδυασμό με το ότι και οι φιλελεύθεροι (μάλλον πιο σωστά άναρχοι) Έλληνες συντονιζόμαστε στην πειθαρχία μόλις βρεθούμε σε χώρες άλλες δείχνει ότι η διαφορά δεν είναι στην παιδεία αλλά στον έλεγχο της συμπεριφοράς και την αστυνόμευση. Η παιδεία ίσως βοηθάει στο σεβασμό των οργάνων του νόμου που οδηγεί και στον αυτοσεβασμό αυτών των ίδιων και καλύτερη συμπεριφορά.Αυτοί που διαθέτουν την παιδεία δεν χρειάζονται αστυνόμευση αλλά δεν τους ενοχλεί. Οι άλλοι χρειάζονται προτού οι πρώτοι την χάσουν..
Η παιδεία δεν αποκτάται με αστυνόμευση αλλά επειδή θέλει μερικές γενιές και μόνο εφόσον επιδιώκεται και προωθείται κάτι τέτοιο (το αντίθετο δηλαδή από ότι γίνεται στην σύγχρονη Ελλάδα.... ) χρειάζεται η αστυνόμευση μέχρι τότε. Όταν οι περισσότεροι αποκτήσουν την απαιτούμενη παιδεία (δεν πρόκειται ας μήν έχουμε ψευδαισθήσεις ) τότε απλά αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της αστυνόμευσης, δεν καταργείται. Το άτομο με παιδεία σέβεται και επιζητά την αστυνόμευση (όχι σαν περιορισμό της ελευθερίας του αλλά σαν σύμμαχο και υπερασπιστή των δικαιωμάτων του) αφού λειτουργεί για όφελός του. Η αίσθηση περιορισμού που μας προκαλεί η αστυνόμευση οφείλεται στην αναρχική (με την έννοια της απόλυτης ελευθερίας) και φασιστική (με την έννοια της υπεροχής των δικών μας απαιτήσεων και επιθυμιών σε βάρος όλων των άλλων) ιδεολογία των περισσότερων Ελλήνων και στην έλλειψη κοινωνικής συνείδησης. Γιατί όπως έχω πει και αλλού το πρόβλημα είναι γενικό και αφορά όλη την κοινωνία και όχι μόνο τους οδηγούς. Αφού οι οδηγοί άλλιώς οδηγάνε για να πάρουν το δίπλωμα και αλλιώς μετά, οι δημόσιοι υπάλληλοι άλλα μαθαίνουν και άλλα κάνουνε κοκ δεν έχει νόημα η επιμέρους βελτίωση (δεν είμαι εναντίον απλά το αποτέλεσμα θα είναι δυσανάλογα περιορισμένο). Καλύτεροι οδηγοί θα γίνουν όταν γίνουν καλύτεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, σερβιτόροι κλπ. Είμαι υπέρ της σφαιρικής-ολιστικής αντιμετώπισης σε επίπεδο κοινωνίας-πολίτη εφ'όλης της ύλης. Ο εξευτελισμός της παιδείας και των ηθικών αξιών και η θεοποίηση του χρήματος και ισχύος μας οδήγησαν εδώ. Υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας σε διάφορους βαθμούς. Για να αντιμετωπιστεί αυτό πρέπει να υπάρχει πολιτική βούληση η οποία θα καθοδηγήσει και τα ΜΜΕ και μαζί θα θέσουν σωστότερα πρότυπα παιδείας, ηθικών αξιών, οικογένειας, συμπεριφοράς κλπ ενώ οι χώροι εκπαίδευσης οφείλουν να αποκτήσουν το σωστό προσανατολισμό και λειτουργία.
[κάποιοι όροι που χρησιμοποιήθηκαν ίσως αδόκιμα και που μπορεί να προκαλέσουν μερικούς επεξηγήθηκαν ώστε να προκληθούν οι ελάχιστες δυνατές αντιδράσεις οι οποίες ελπίζω να στοχεύουν στην ουσία. ]Να μία απο τις ελάχιστες , ΕΝΤΟΝΗ ΟΜΩΣ , αντιδράσεις
Αντέχεις , οι δυό μας είμαστε , άλλον κανένα βλέπεις να ΦΩΝΑΖΕΙ
?
Αποστόλης.
-
δεν χανουν ολοι οι ξενοι την παιδια τους οταν ερχονται στην ελλαδα. προχτες οιμουν στο παγρατι με τα ποδια και περιμενα να περασω απεναντι την ημητου στο υψος της φρυνης λογο παρκαρισμενων ειχα κατεβει απτο πεζοδρομιο και περιμενα στο δρομο να αναψη το φαναρι. εχαν περασει κανα δυο αυτοκινητα. στο δρομο ερχοταν ενα αυτοκινητο με γερμανικες πινακιδες. οταν ο οδηγος με ειδε να περιμενο πανω στη διαβαση και παροτη ειχε πρασινο σταματισε να περασω απεναντι ενω οι ΕΛΛΗΝΕΣ απο πισω του κορναραν . Αφτο το παραδειγμα το θετω καθαρα ως θεμα διαφορας παιδια γιατι θα ηθελα καποτε και εμεις οταν βλεπουμε πεζο σε διαβαση να σταματαμε και οχι να γκαζωνουμε και να τον πλησιαζουμε ωστε να φοβηθει και να γελασουμε.
Εγώ ακόμα περιμένω παραδείγματα φίλων που λένε ότι οι ξένοι στην Ελλάδα κάνουν βλακείες...
Εκτός αν εννοούν τους Άγγλους στη Ρόδο... κλπ κλπ....
Γιατί μεθυσμένοι οι ξένοι κάνουν παντού βλακείες!
Ρε sirgus απντας στο κουοτ μου και φερνεις ως παραδειγμα τη ροδο γιατι
CORFU CORFU CORFU CORFU CORFU CORFU
Οδηγική παιδεία