-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
ειμαι πλεον κατοχος ενος htc hd,πολυ καλο αλλα εχω ενα προβλημα η μπαταρια του πανω
απο 30 ωρες δεν κραταει.μηπως ξερει κανεις τι γινεται με αυτο το προβλημα,να το στειλω πισω?Εάν δεν κάνεις τη δουλειά σου με τέτοια αναμονή στείλτο και μην πάρεις Smartphone!
-
στο HTC touch cruise η μπαταρια μου κραταει 2-3 μερες με ελαφρα χρηση και wifi ανοιχτο.
δοκιμασε να δουλεψεις μονο με gsm και οχι 3G.
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
ειμαι πλεον κατοχος ενος htc hd,πολυ καλο αλλα εχω ενα προβλημα η μπαταρια του πανω
απο 30 ωρες δεν κραταει.μηπως ξερει κανεις τι γινεται με αυτο το προβλημα,να το στειλω πισω?Μπορεί να μην έχει στρώσει καλά η μπαταρία. Δοκίμασε να το αφήσεις μέχρι να αποφορτιστεί τελείως και μόνο όταν σου σβίσει να το ξαναφορτίσεις. Όταν σου ξαναφουλάρει άσε τον φορτιστή πάνω όσο περισσότερο μπορείς μέχρι κανα 6ωρο. Άφησε το ξανά να αποφορτιστεί και ξαναφούλαρε το. Με 2-3 φορές μπορεί να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Αλλιώς μπορεί να έχει όντως πρόβλημα.
-
θα το κανω ετσι και θα δω.ευχαριστω παντως.
-
ημουν 20' στην αναμονη για να μιλησω με το cc της wind...
τελικα δε μιλησα, επεσε η γραμμη.ωραιοι...
-
Κάνω bid σε ένα iphone από ebay...είναι Ο2, παίζει εδώ, ξεκλειδώνει δηλαδή?
-
Ποιό καλό παιδάκι θα βοηθήσει να βγάλω άκρη με το GPS του Ε66, και να βάλω και κάνα χάρτη;
Δεχόμεθα ΠΜ. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάνω bid σε ένα iphone από ebay...είναι Ο2, παίζει εδώ, ξεκλειδώνει δηλαδή?Νίκο, πωλείται ένα εντός Ελλάδος (450€), ενδιαφέρεσαι?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κάνω bid σε ένα iphone από ebay...είναι Ο2, παίζει εδώ, ξεκλειδώνει δηλαδή?
Νίκο, πωλείται ένα εντός Ελλάδος (450€), ενδιαφέρεσαι?
To πήρα 340 λίρες, 380 ευρώ. Ξεκλειδώνει ε?
Το 16GB πουλάει? Χρώμα? Στείλε λινκ να ρίξω μια ματιά.
-
Με ειδοποίησαν με email, θα το βρω αργότερα μέσα στην ημέρα και θα σου στείλω πμ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με ειδοποίησαν με email, θα το βρω αργότερα μέσα στην ημέρα και θα σου στείλω πμ.Thx...το κρατάω ουσιαστικά σαν εναλλακτική σε περίπτωση που γίνει κάτι με τον ebayer γιατί δε μπορώ να κάνω back-down, ξέρεις πως πάνε αυτά.
Πάντως σπάει από Ο2, σωστά?
-
Πάντως σπάει από Ο2, σωστά?Anybody?
-
Anybody?
Αν δεν έχει γίνει update στο τελευταίο firmware 2.2.1 το οποίο αναβαθμίζει και το baseband, τότε σπάει.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Anybody?
Αν δεν έχει γίνει update στο τελευταίο firmware 2.2.1 το οποίο αναβαθμίζει και το baseband, τότε σπάει.
Αν έχει γίνει τι κάνουμε?
-
Anybody?
Σπας το κεφάλι σου στον τοίχο.
Γιατί κάνεις μία αγορά χωρίς να είσαι 100% σίγουρος; Μου λες; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Anybody?
Σπας το κεφάλι σου στον τοίχο.
Γιατί κάνεις μία αγορά χωρίς να είσαι 100% σίγουρος; Μου λες;Είχα ρίξει την ερώτηση...αλλά όσπου να πάρω απάντηση, το κέρδισα
Πάντως δεν απαντάει ο τύπος και έχει αρχίσει να με αγχώνει. Ακόμα δεν έχω πληρώσει τίποτα βεβαίως.
-
Anybody?
Περιμένεις πότε θα βγάλει η devteam unlock για το καινούριο baseband
-
Τελικά είναι 8GB (σφραγισμένο από επιδότηση) και η τιμή του έπεσε στα 410€.
-
Aπαπαπα πανάκριβο.
-
To E51 ειναι καλο; Φτηνο δεν ειναι γι αυτα που εχει; Ποια ειναι τα καλα νοκια γενικα (εκτος απο σειρα 40!) αυτη τη στιγμη που να μην ειναι κτηνη;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]