-
Οι Κρητικιές θεωρούνται αλλοδαπές;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι Κρητικιές θεωρούνται αλλοδαπές;Καλως Ηλθατε στο δημοκρατικο Ηρακλειο
Kαι ναι, γουσταρω τις γενικευσεις γιατι ειναι τελειως trollιστικο και μη πολιτικως ορθο
Πως θα αναψουν τα αιματα αν λεμε ολοι οτι 'αυτα ειναι γενικευσεις και παιζει απο ατομο σε ατομο ο χαρακτηρας;'Θελω να γραψω και για τις Ελληνιδες μερικα πραγματα: θεωρω οτι η νεα γενια Ελληνιδων πρεπει να'ναι δραματικα καλυτερη απ'τη δικη μου και τις προηγουμενες. Μιλαω για ηλικιες γυρω στα 18, ειναι πολυ μπροστα τα κοριτσακια σημερα και εχουν τον σεβασμο μου. Δεν ειναι οτι αλλαξαν οι μαμαδες τους, απλα μαλλον αρχισαν να τις γραφουν περισσοτερο (και να βγαζουν τα μουστακια κλπ)
Επισης το emo girl style ειναι τρελα ερεθιστικο (ειδικα στις ξανθιες), αρκει να μην πλησιαζει προς gothic (εκει γινεται ξενερωτο ) -
Αμερικάνες FTW. Keeping it simple: γουστάρεις, γουστάρω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι Κρητικιές θεωρούνται αλλοδαπές;Aπ το 2012 και μετά
@drdino
Αυτό, αν όντως ισχύει, και απ ό,τι έχω ακούσει δεν είναι μούφα, είναι η μεγάλη προσφορά του αμερικάνικου πολιτισμού στο παγκόσμιο στερέωμα -
Δεν λέω ότι έχω γνωρίσει την απόλυτη αλήθεια, αλλά τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμουν (δεν μιλάω για τπτ idaho/utah κλπ, εκεί δεν παίζει σκηνικό ) τα πράγματα ήταν απλά: αν γούσταρες και γούσταρε όλα οκ. Δεν μπορώ, μου αρέσουν τα απλά πράγματα όσον αφορά το συγκεκριμένο.
-
Οι αλβανιδες παντως απο τα 18 κυνηγανε να παντρευτουν...παραλιγο να την πατησει κολλητος οποτε προσοχη...οι μεγαλυτερες τυλιχτρες,δε το συζητω
-
Ρούσκι
ζαζιτράβιε -
Υπαρχει η αισθηση σε καποιον αλλο οτι οι Γαλλιδες δεν εχουν καλη σχεση με το σαπουνι ,η εγω επεφτα σε απλυτες .Γατουλες ,τρυφερες ,υπακουες ,συνεργασιμες αλλα πολυ αποσμητικο ..........Το αντιθετο ακριβως οι Γερμανιδες κ τα κανουν ολα μονες τους ,ουτε το εσωρουχο δεν σ'αφηνουν να τους βγαλεις , αμα δε εισαι κ ακουστικος τυπος
-
Παραδοσιακά οι Γάλλοι δεν τα πάνε καλά με την καθαριότητα.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Υπαρχει η αισθηση σε καποιον αλλο οτι οι Γαλλιδες δεν εχουν καλη σχεση με το σαπουνι ,η εγω επεφτα σε απλυτες .Γατουλες ,τρυφερες ,υπακουες ,συνεργασιμες αλλα πολυ αποσμητικο ..........Το αντιθετο ακριβως οι Γερμανιδες κ τα κανουν ολα μονες τους ,ουτε το εσωρουχο δεν σ'αφηνουν να τους βγαλεις , αμα δε εισαι κ ακουστικος τυποςTί να σου πω, δεν μπορώ να βγάλω συμπερασμα επι της ατομικής υγιεινής, μιας και ήταν καλοκαίρι κι όλη την ώρα είμασταν μεταξύ πισίνας και παραλίας
Το έχω ξανακούσει αυτό πάντως, και πιό πολύ για urban legend μου κάνει, αν φανταστείς ότι οι γάλλοι σπαταλάνε τρελές ποσότητες νερού (θυμάμαι είχα διαβάσει κάτι νούμερα για το παρίσι να τρελαίνεσαι) -
Συγκατοικούσα κάποτε με δυο Παριζιάνες, την Μπριζίτ κ την Συλβί. Πολύ ωραίες κοπέλες, δούλευαν και σαν παρτ - τάιμ μοντέλα σε οίκο νυφικών. Φοιτητής εγώ τότε, άνοιξη ήταν θυμάμαι, διάβαζα χαλαρά στο δωμάτιο των κοριτσιών, ενώ αυτές έκαναν μπάνιο ανά δυο - τρεις ώρες κ μετά καθόντουσαν και διάβαζαν.
Edit
Διεγράφησαν ανούσιες λεπτομέρειες.... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Συγκατοικούσα κάποτε με δυο Παριζιάνες, την Μπριζίτ κ την Συλβί. Πολύ ωραίες κοπέλες, δούλευαν και σαν παρτ - τάιμ μοντέλα σε οίκο νυφικών. Φοιτητής εγώ τότε, άνοιξη ήταν θυμάμαι, διάβαζα χαλαρά στο δωμάτιο των κοριτσιών, ενώ αυτές έκαναν μπάνιο ανά δυο - τρεις ώρες κ μετά καθόντουσαν και διάβαζαν.Edit
Διεγράφησαν ανούσιες λεπτομέρειες.... -
Αισθάνθηκα ένα ΒΑΝ να κρέμεται πάνω απ' το κεφάλι μου, κατάλαβες;
-
Ρε, είσαι τρελός; Τι το σβησες; Ήταν κορυφαίο!!!
-
Α, έτσι;
Και είσαι και μοντ;Συγκατοικούσα κάποτε με δυο Παριζιάνες, την Μπριζίτ κ την Συλβί. Πολύ ωραίες κοπέλες, δούλευαν και σαν παρτ - τάιμ μοντέλα σε οίκο νυφικών. Φοιτητής εγώ τότε, άνοιξη ήταν θυμάμαι, διάβαζα χαλαρά στο δωμάτιο των κοριτσιών, ενώ αυτές έκαναν μπάνιο ανά δυο - τρεις ώρες κ μετά καθόντουσαν και διάβαζαν, γυμνές. Δίπλα μου. Εντύπωση μου είχε κάνει η Μπριζίτ, που είχε μόνιμα το χέρι της στο ... τεσπα ... και κάθε τόσο το μύριζε. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και την ρώτησα αν πιάνει με τη μυρωδιά πότε είναι ώρα να ξαναπάει για μπάνιο. Είχε πλάκα έτσι όπως με κυνηγούσε, γυμνή, γύρω γύρω στο σπίτι. Ο άλλος συγκάτοικος, Πέρσης, κόντεψε να πάθει συμφόρηση...
-
-
Ελπίζω με τέτοιες συγκατοίκους η παραπάνω ιστορία να είναι η πιο 'light' που έχεις να διηγηθείς από τη συγκατοίκηση αυτή
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αισθάνθηκα ένα ΒΑΝ να κρέμεται πάνω απ' το κεφάλι μου, κατάλαβες;Έχεις υπόψη σου ότι εδώ διαβάζουν... κι άλλοι ε?
-
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες