-
Ο χρήστης tasos_varel έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι μολις ερθει το αμαξι θελω να του βαλω ξενον και σκαστρα!κατευθειαν στην αντιπροσωπια οχι ομως φαναρια απλο μηχαχισμο...μηπως εχει βαλει κανεις και ξερει τιποτα,γιατι οσο να ναι εχω εναν ενδιασμο και περισσοτερο με την σκαστρα για να μην βγαλει κανενα προβλημα!θελς και πενταλ αλουμινιου και οπως φαινεται θα βαλω απο το gti γιατι ειναι ιδια και εχει και το πλαινο εκτος απο τα 3 τα στανταρ!και το μεταλλικο περιβλημα στην εξατμιση απο το διλιτρο!μηπωσ ξερει κανεισ τιμες για αυτα τα πραγματα?Γιατί θες να το καγκουρέψεις το αυτοκίνητο μόλις το παραλάβεις κιόλας;;;
Xenon απλός μηχανισμός δεν παίζει...είναι απλά επικίνδυνος για τους γύρω σου γιατί θα τους τυφλώνεις, όχι ότι αν βάλεις και φανάρια θα είναι ίδια με τα εργοστασιακά. Δεν κοστίζουν 1000€ τα εργοστασιακά για την μόστρα....
Για σκάστρα δεν ξέρω τι παίζει.
Γιατί δεν έβαλες το σπόρ πακέτο να έχεις πεντάλ αλουμινίου + όλα τα άλλα που προσφέρει και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή?
Μεταλλικό περίβλημα εξάτμισης δεν νομιζω να βρείς σε αντιπροσωπεία μόνο σε καγκουρομάγαζο γιατί είναι και αυτό που διαφοροποιεί οπτικά το 2λιτρο με ένα 1.4 με σπορ πακέτο πέρα από το σήμα πίσω.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Κάποιος είχε πει κάποτε ότι μπορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να πέσει θύμα καγκουρισμού...
Ήλπιζα ότι θα τη γλίτωνε. Μάταια όμως.Ίσα ίσα θα γίνει must για τους απανταχού κάγκουρες...αν δεν έχει γούστο ο άλλος
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Παιδια ... μπλα μπλα μπλα ... πραγματα?
Xenon απλός μηχανισμός δεν παίζει...είναι απλά επικίνδυνος για τους γύρω σου γιατί θα τους τυφλώνεις, όχι ότι αν βάλεις και φανάρια θα είναι ίδια με τα εργοστασιακά. Δεν κοστίζουν 1000€ τα εργοστασιακά για την μόστρα....
Και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι χι ιβεν γκιβζ α φακ ?!?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Παιδια ... μπλα μπλα μπλα ... πραγματα?
Και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι χι ιβεν γκιβζ α φακ ?!?
Δεν το πιστεύω αλλά κάνω μια προσπάθεια μήπως αρχίσει να το σκέφτεται....
-
geia sas paidia!!!! ena akomi melos sto club tou scirocco. ego to pareigeila simera se aspro xoris extra alla distixos den yparxei se diathesimotita.opote prepei na perimeno kai ego......
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
παιρνεις την kosmocar απλό ειναι, εμένα μου απάντησαν το αργότερο 20 Μαρτίου το αμάξι θα είναι ελλάδα
Τι εβδομάδα παραγωγής είχες;
Γιατί η δική μου ήταν αυτή η εβδομάδα και ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι μέχρι 20 Μαρτίου θα το έχω παραλάβει όχι οτι θα είναι Ελλάδα (αυτό σημαίνει 10 περίπου επιπλέον μέρες καθυστέρηση για εκτελωνισμό κλπ).και εμένα αυτή ήταν, μπορεί να εννοούσε θα το έχεις στα χέρια σου...
-
Εμενα ειναι Ελλαδα πλεον Απο Δευτερα παω και φτιαχνω κατι χαρτια που μου ειπαν για την αδεια και τους δινω και λεφτα να εκτελωνιστει
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Κάποιος είχε πει κάποτε ότι μπορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να πέσει θύμα καγκουρισμού...
Ήλπιζα ότι θα τη γλίτωνε. Μάταια όμως.Τα είχα πει εγώ. Δυνητικές τάσεις για καγκούρεμα πολύ υψηλές στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ας διαψευστούμε στο μέλλον. Και προς τους ήδη και μέλλοντες κατόχους: μην το εκφυλίζετε το αυτοκίνητο. Μια χαρά είναι από τη μάνα του.
-
Ο χρήστης jingler έγραψε:
Ήλπιζα ότι θα τη γλίτωνε. Μάταια όμως.Τα είχα πει εγώ. Δυνητικές τάσεις για καγκούρεμα πολύ υψηλές στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ας διαψευστούμε στο μέλλον. Και προς τους ήδη και μέλλοντες κατόχους: μην το εκφυλίζετε το αυτοκίνητο. Μια χαρά είναι από τη μάνα του.
Παιδιά που μπορώ να βρω black light να βάλω από κάτω καθώς επίσης και ledακια στα πιτσιλιστίρια? Επίσης θέλω κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ την μεγαλύτερη δυνατή αεροτομή με δυνατότητα μετατροπής σε απλώστρα και ξαπλώστρα ει δυνατόν!!! Τέλος θα ήθελα να βρω ένα μαγαζί για nickel περιστρφόμενα ζαντικα 21' at least...
Thx
-
Είναι κανείς που έχει παραγγείλει το αμάξι (χωρις ιδιαίτερα extras μονο RCD510) από αρχές Νοέμβρη? Αν ναι τι ενημέρωση έχει για ημερ/νια παράδοσης?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Καλησπέρα φιλοι μου! Απο τις 4/2 είμαι πλέον και εγω στο club!
1.4 tsi 122hp με extra
Μάυρο περλέ
Συναγερμό plus
cruise control
RCD 510 Dynaudio
Media In
Αισηθτήρες πίεσης ελαστικώνΤο αυτοκίνητο μου είπαν θα κάνει 3 με 4 μήνες και ότι σε περίπου ένα μήνα θα ξέρουμε εβδομάδα παραγωγής αλλά δε μου ανέφεραν κάτι για το cruise control. Πότε προέκυψε το θέμα με το cruise control? Είναι απο έγκυρη πηγη? Πόσο μπορεί να καθυστερήσει?
Πόσο σου βγήκε το μαλλι?
Αλήθεια το 122αρι το βρήκες για test drive να το δεις πως τσουλαει? -
Ο χρήστης sciroccakias έγραψε:
geia sas paidia!!!! ena akomi melos sto club tou scirocco. ego to pareigeila simera se aspro xoris extra alla distixos den yparxei se diathesimotita.opote prepei na perimeno kai ego......Καλή αναμονή. 5 μηνες αναμονή εδω...
-
χαλαρωστε ρε που θα γινει και καγκουρικο λες και ειπα οτι θα βαλω τιποτα το τρομερο!ξενον που βαζουν οι παντες και σιγα την διαφορα που θα εχουν με τα μανισια!απλα εκεινα κανουν 1000ευρο και οχι επειδη φωτιζουν πολυ καλυτερα απλα πληρωνεις το τι ειναι vw και περισσοτερο οτι ειναι περιστρεφομενα...οσο για την σκαστρα ε ενταξει απλα ειναι πιο ωραιο να ακουγεται και λιγο!και για το σπορ πακετο με τα πενταλ θα το εβαζα αλλα μου ειπαν 6 μηνες αναμονη και δεν ηθελα να περιμενω τοσο αλλα οπως φαινεται τοσο θα κανει να ερθει...
-
Ο χρήστης tasos_varel έγραψε:
χαλαρωστε ρε που θα γινει και καγκουρικο λες και ειπα οτι θα βαλω τιποτα το τρομερο!ξενον που βαζουν οι παντες και σιγα την διαφορα που θα εχουν με τα μανισια!απλα εκεινα κανουν 1000ευρο και οχι επειδη φωτιζουν πολυ καλυτερα απλα πληρωνεις το τι ειναι vw και περισσοτερο οτι ειναι περιστρεφομενα... -
Δεν καταλαβαίνειιιιι λέμεεεεεε
-
Τάσσος Βαρελας; Από Θεσσαλονίκη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τάσσος Βαρελας; Από Θεσσαλονίκη;γνωστος σου φιλαρακι?
-
Λοιπόν όσοι το έχουν πάρει το σιρόκο ή το περιμένουν να βεβαιωθούν ότι ξέρουν να παρκάρουν καλά. Είδα χτες ένα και πέταγε 10εκ από τα υπόλοιπα αμάξια με κλειστό τον καθρέφτη. Ειναι ΠΟΛΥ πλατύ.
-
το σιροκο στην πολη θα ναι λιγο δυσκολο...
καλα δν ειναι και τριαξονικο... αλλα λιγο το μηκος.. λιγο πισω που φαρδαινει θελει την προσοχη του
χθες μπηκα σε ενα εος..... αχχχ...
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
χθες μπηκα σε ενα εος..... αχχχ...
τι επαθες?παραφαγες?
VW Scirocco