-
Ο Ολυμπιακός πληρώνει την ευνοική διαιτησία στην Ελλάδα! Μάθανε να βουτάνε με το παραμικρό και να παίζουν με τα στημένα. Εδω δεν παίζει αυτό και ορίστε το αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Pardon?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Και αυτό είναι το κακό. Περιμένουμε μια 'στραβή' μιας Ελληνικής ομάδας, στο εξωτερικό, για να βγάλουμε χολή!
Κατανοητή η πλάκα. Αλλά αυτά που θα διαβάσουμε (όσα προλάβετε δηλαδή) δεν θα είναι πλάκα!!!
Όπως είπε κι ο Δομάζος 'αν έχουμε καλή ομάδα, ας μπούμε να τους βάλουμε 5'. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.
Είναι απλό.
Η καλύτερη, αυτή την στιγμή, ομάδα στην Ελλάδα, χάνει με 2-0 από την προτελευταία της Γαλλίας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας!!!H δήλωση του Δομάζου με βρίσκει σύμφωνο για την ομάδα μου αλλά δεν αλλάζω γνώμη για την -όχι μόνο φετινή-κραυγαλέα υποστήριξη του Ολυμπιακού από την διαιτησία στην χώρα μας και την παράλληλη υποβάθμιση των ανταγωνιστών του. Πότε ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ εντός Ελλάδος; Πότε τιμωρήθηκαν οι παίκτες του για βρώμικο παιχνίδι; Πότε καταλογίστηκαν τα πέναλτι των αντιπάλων τους
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε...μακάρι πάντως σε τελική ανάλυση να ισοφαρίσουν γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη τους βαθμούς. Σε τελική ανάλυση την χαρά θα μας την προσφέρει απλόχερα και με σιγουριά ο νικητής του Βέρντερ-Μίλαν!Στο πρώτο παιχνίδι της φετινής χρονιάς βρέθηκε πίσω στο σκόρ και σε δύο ή τρία ακόμη.
Για τα πέναλντυ ισχύει το ίδιο.
Βρώμικα οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν παίζουν κατά την ταπεινή μου άποψη. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Pardon?
Σου εκλεψε την foto...
και μην γραφεις στα γαλλικα μερα που ειναι -
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος πάντως το μάτς είναι αρκετά καλό.
-
Aντε, υπομονή...Θα μπει και 4ο..!!
-
Πωπω σφήνωμα.....
-
Βλέπω ότι ο φανατισμός των Ολυμπιακών είναι τέτοιος που δεν παραδέχονται καν την εύνοια της διαιτησίας...άρα δεν συνεχίζω διότι δεν θα βρούμε άκρη...το 3ο γκολ απλά επιβεβαιώνει όσα ανέφερα...
Η φουκαριάρα ομάδα που θα τους αντιμετωπίσει την Κυριακή θα την πληρώσει τη σημερινή ήττα.
-
Vos 3 et du sel
-
Έληξε 1-3....
Όπως είπα και πριν :
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ξεσπαθώστε τριτοτέταρτοι...Δεν πειράζει.Δίνουμε δικαίωμα σήμερα.Εμείς θα ξεσπαθώσουμε στα μεταξύ μας παιχνίδια....
-
Ετσι είναι. Ο Ντιόγκο, αντί να κάνει μπαλιά, κάνει βουτιές και οι Γάλλοι βάζουν ακόμα ένα γκολ στην αντεπίθεση.
Συγγνώμη, αλλά αυτό που έμεινε από το παιχνίδι είναι η κακή νοοτροπία των παικτών να περιμένουν ότι ο διαιτητής θα σφυρίζει φάουλ σε κάθε βουτιά τους, όπως στο Ελλάντα.
Πάει ο ένας. Αντε να δούμε τι θα κάνει ο Πανατινάϊκος!
-
Ειπαμε,ο θεος δεν ηθελε σημερα..ουτε ο διαιτητης βεβαια..
Κουκο βλεπω εχεις πολλη δουλεια για να κρατησεις το τοπικο σε ενα επιπεδο,σωστα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειπαμε,ο θεος δεν ηθελε σημερα..ουτε ο διαιτητης βεβαια..Κουκο βλεπω εχεις πολλη δουλεια για να κρατησεις το τοπικο σε ενα επιπεδο,σωστα;
Έχω δουλειά τώρα!
-
Απο τους πουρκουαδες;
Μα απο τους πουρκουαδες;
-
εμ με αυτο τον ανεκδιήγητο προπονητή τι να περιμένουμε.. ΕΝΑ σημαντικό ματς είχαμε μέχρι τώρα και πήγε την ομάδα σκασμένη.. ντουντου,ντιογκο,μπελουτσι,πατσατζόγλου με συνεχόμενα 90λεπτα για κανα 3μηνο τώρα.. και μεις εχουμε φαγωθεί να τον κρατήσουμε τον κοντοπίθαρο.. αι στα τσακιδια που σε ολόκληρο πρώτο ημίχρονο μια πάσα δεν αλλάξαμε.. μαμω τους προπονητές μου μαμώ.
-
Από τους χειρότερους Ολυμπιακούς που έχω δει.- Κρίμα...
Ελπίζω ο θείος να μην ξυλώσει τη μισή ομάδα.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο τους πουρκουαδες;Μα απο τους πουρκουαδες;
-
Ένα κάλπικο πέναλτυ .....δεν αρκεί
-
Eξαιρετικη ομαδα η Σεντ Ετιεν.
Κριμα ηθελα να κερδισει ο γαυρος,οχι για μενα,αλλα για τον φουκαριαρη τον Μπελουτσι που δηλωσε οτι ηθελε το ουεφα....
Champions League & Uefa 2008-2009