-
Αν και εψαξα πολυ στο φορουμ δε βρηκα κανενα θεμα σχετικο με το νεο σεατ ιμπιζα (μονο κατι με το cupra που δε με ενδιαφερει σε αυτη τη φαση)... τελικα ειναι τοσο αδιαφορο ή απλα ενα απο τα πολλα? αξιζει να το βαλω στις επιλογες μου?
-
Αν και εψαξα πολυ στο φορουμ δε βρηκα κανενα θεμα σχετικο με το νεο σεατ ιμπιζα (μονο κατι με το cupra που δε με ενδιαφερει σε αυτη τη φαση)... τελικα ειναι τοσο αδιαφορο ή απλα ενα απο τα πολλα? αξιζει να το βαλω στις επιλογες μου?
-
-
Αξίζει πάρα πολύ μάλιστα, αλλά μόνο όταν έρθει ο 1.4 TSI 125
Μέχρι τότε υπάρχει απλά για να γεμίζει την γκάμα της εταιρείας. -
Το Ibiza,για τα δικά μου γούστα,δεν είναι τόσο καλό εσωτερικά (σχεδιαστικα) και όχι τόσο απο πλευράς μοτέρ,που έχει η ελληνική αντιπροσωπεία τα αντίδοτα,συνήθως κάτι γίνεται.
Το 3θυρο πάντως με το Sport pack που είχε στην έκθεση που το είδα,ήταν πολύ όμορφο.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αξίζει πάρα πολύ μάλιστα, αλλά μόνο όταν έρθει ο 1.4 TSI 125
Μέχρι τότε υπάρχει απλά για να γεμίζει την γκάμα της εταιρείας.συμφωνω. περιμενε τους 'καλους' κινητηρες
-
μηπως ειναι απλα ενα μινι λεον η ενα ιμπιζα με ασχημο πισινο οπως λενε πολλοι? δε παει καλα παντως σε σειρα ταξινομησεων. Ισως σωθει με τους tsi, θα μπουν ομως?
-
viewtopic.php?f=15&t=21370
Νεο Seat Ibiza...