Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εγω θελω να πω σαν τιμη που εμφανιζεται η μεγιστη επιταχυνση οχι σε ποιες στροφες πρεπει να πας το αυτοκινητο για να εχεις την καλυτερη επιταχυνση.Και οπως ειπαμε και παραπανω εμφανιζεται στις στροφες της μεγιστης ροπης.Εκτος εαν εχεις το ιδανικο κιβωτιο(CVT) οπου εμφανιζεται στις στροφες της μεγιστης ιπποδυναμμης.
Έτσι ακριβώς. Εγώ π.χ. έχω μέγιστη ροπή στις 3.000σαλ. Όταν ανεβάζω στροφές από χαμηλά με δευτέρα και τέρμα γκάζι, έχω τη μέγιστη στιγμιαία επιτάχυνση τη στιγμή που 'περνάω' απο τα 40χ.α.ω και τις 3.000σαλ.
Όμως τη μέγιστη στιγμιαία επιτάχυνση που μπορεί να αποδώσει ο κινητήρας στο όχημα σ' αυτη την ταχύτητα (40χαω) θα την είχα αν ένα κιβώτιο CVT μου έδινε μια τέτοια (σαφώς πιο κοντή) σχέση, ώστε τα 40χ.α.ω. να αντιστοιχούν στις 5.500 της μέγιστης ισχύος.
Στην περίπτωση αυτή, θα είχα μειωμένη ροπή στον κινητήρα (5.500σαλ), αλλά αυτό θα αντισταθμιζόταν με το παραπάνω από τον μεγαλύτερο πολλαπλασιασμό της ροπής στους τροχούς λόγω της κοντύτερης σχέσης. Έτσι, τελικά στους τροχούς θα έφτανε μεγαλύτερη ροπή.