-
Είμαι κάτοχος ενός Fiesta εδώ και 3 μήνες. Από τις πρώτες κι όλες εβδομάδες είχα παρατηρήσει κάτι το ασυνήθιστο στο τιμόνι του: για να πάει ευθεία το αυτοκίνητο, το τιμόνι θα πρέπει να είναι ελαφρά στριμμένο αριστερά. Όταν το αφήνω ελεύθερο σε εκείνη την θέση, το αυτοκίνητο κινείται ευθεία χωρίς προβλήματα ακόμη και με υψηλές ταχύτητες.
Τι πιστεύετε πως συμβαίνει; Κάποιοι μου είπαν πως η θέση του τιμονιού στην ευθεία μπορεί να 'παίζει' ελαφρώς. Είναι όντως έτσι ή θεωρείτε πως πρέπει να το 'ψάξω'; Από την στιγμή που το αυτοκίνητο δεν 'τραβάει', η ευθυγράμμιση μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος μου; -
Είμαι κάτοχος ενός Fiesta εδώ και 3 μήνες. Από τις πρώτες κι όλες εβδομάδες είχα παρατηρήσει κάτι το ασυνήθιστο στο τιμόνι του: για να πάει ευθεία το αυτοκίνητο, το τιμόνι θα πρέπει να είναι ελαφρά στριμμένο αριστερά. Όταν το αφήνω ελεύθερο σε εκείνη την θέση, το αυτοκίνητο κινείται ευθεία χωρίς προβλήματα ακόμη και με υψηλές ταχύτητες.
Τι πιστεύετε πως συμβαίνει; Κάποιοι μου είπαν πως η θέση του τιμονιού στην ευθεία μπορεί να 'παίζει' ελαφρώς. Είναι όντως έτσι ή θεωρείτε πως πρέπει να το 'ψάξω'; Από την στιγμή που το αυτοκίνητο δεν 'τραβάει', η ευθυγράμμιση μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος μου; -
Μήπως το ζόρισες σε κανένα πεζοδρόμιο?
Μου έχει τύχει αυτό που λες σε τέτοια περίπτωση. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, καλό δεν είναι αλλά μάλλον διορθώνεται με ευθυγράμμιση. -
Οχι πως δεν το έχω ακουμπήσει σε πεζοδρόμια......
αλλά το θέμα είναι πως το τιμόνι ήταν έτσι εξαρχής. Αξίζει να το παω για ευθυγράμμιση από τώρα, μόνο και μόνο γι' αυτό; Εννόω πως είναι μια κατάσταση που αυτή τη στιγμή δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Αν όμως υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να πρόκειται για κάτι σοβαρό......
-
Δεν είναι τίποτα σοβαρό! Απλά όταν πας για ευθυγράμμιση πες τους να σου το διορθώσουν.
-
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΙΣΗ -ΑΠΟΚΛΙΣΗ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ
ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘ/ΣΗ),ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΥΠΗΤΟ. ΠΧ΄ΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ (ΑΠΟΚΛΙΣΗ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑΣ (ΔΕΞΙ ΑΚΡΟΜΠΑΡΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ.
ΜΙΑ ΕΥΘ/ΣΗ ΘΑ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ -
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
Επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούργιο κι εγώ λίγο ....'ψείρας', σκέφτομαι να δρομολογήσω την ευθυγράμμιση άμεσα. Σωστή η σκέψη μου; Ευθυγράμμιση προτείνετε εντός ή εκτός αντιπροσωπείας;
-
Καλύτερα να πας το συντομότερο δυνατό γιατί είναι σπαστικό να πηγαίνεις ευθεία και το τιμόνι να 'δείχνει' αλλού(το έχω πάθει...).
Δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να πας στην αντιπροσωπεία για μια ευθυγράμμιση. Σε ένα κατάστημα ελαστικών είναι μια χαρά, αρκει να βεβαιωθείς ότι στο έφτιαξαν! -
Ο χρήστης s_t5678 έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.Επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούργιο κι εγώ λίγο ....'ψείρας', σκέφτομαι να δρομολογήσω την ευθυγράμμιση άμεσα. Σωστή η σκέψη μου; Ευθυγράμμιση προτείνετε εντός ή εκτός αντιπροσωπείας;
Δεν γεννάται ερώτημα, θα πάς **μόνο **στην αντιπροσωπία όπου και υποχρεούνται να στο φτιάξουν χωρίς επιβάρρυνση. Μάλιστα αν θέλεις τη γνώμη μου έπρεπε ήδη να το έχεις πάει. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό και συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις.
-
Ειχα το ιδιο προβλημα στο alto μετα απο αλλαγη αμορτισερ, το ευθυγραμισαν λαθος, δεν ειναι τιποτα διορθωνεται, οπως ηδη σου ειπαν, με ευθυγραμιση.(αρκει αυτος που θα την κανει να ξερει τι κανει).
Ειναι εκνευριστικο ετσι? εμενα δεν επανεφερε σωστα και ο διακοπτης των φλας.
-
Στην αντιπροσωπεία- δυστυχώς- ήθελαν ραντεβού και να τους αφήσω το αυτοκίνητο για ....6 ώρες! Θεώρησα μάλλον υπερβολικό το παραπάνω χρονικό διάστημα και κατέφυγα σε ενα εξωτερικό συνεργείο: εκεί με 20 e
(και οχι 42 χωρις ΦΠΑ που ζητά η Ford) λύθηκε άμεσα το πρόβλημα. Όντως χρειάζονταν ευθυγράμμιση.Σας ευχαριστώ και πάλι.....
Θέση τιμονιού στην ευθεία